A, няма...има колко щеш

Вени, май куклата си е научила урока, че ако се дере - ще я носят... И мен да ме носят и гушкат - и аз ще се дера
Вижте тия сладури

! Пускам го!
! Обикаляхме до късно одеве и по никое време се сетих, че не съм купила букет за утре. В няколко цветарници имаше скъпи и повехнали цветя и на финала харесахме едно зелено, купихме го, обаче се оказа зелка
, облагородена, украсена, ама зелка! И утре Марти ще подари зелката
!
.
! Страшен чар имаш
.
.
. Преди това на кръчма. Ник го пратихме на нашите по-рано. А като отидохме да го вземем преди малко, подлудя като ме видя
. Мина и замина покрай баща си, въобще не го отрази
. А после като го пуснах на земята и ми обу едни огромни домашни чехли - ляв на десен и обратно
, ама няма значение
. Да не би да взема да тръгна нанякъде пак 
. В киното пуканки ли не беше, семки ли не беше, а и два шоколада бях купила. На Милка с паткащите бонбони - не бях ги яла, много ми харесаха. Добре, че бяха Даянка и племенницата ми, че да ударят по едно рамо в яденето 
.
. НахитрЕла съм и само си копирам заглавието на песента, после лесно намирам и свалям
. С други думи - имам я на компа вече
!
!
. Баща ми, като ни види в такъв момент, почва да ни подвиква иронично ЛИ-ГО-ЧИ, ЛИ-ГО-ЧИ
!
!
!...
Забравих да кажа, че преди всичките боклуци, ядох свински дроб на сач, кашкавал пане и изпих една малка бира
. Не знам как съм изяла всичко
. Не е необичайно за мен обаче
. Защото по принцип децата мрат за бащите си, за майките - не чак толкова сякаш
. Нека сме лигочи
.
.
, сигурно имаш и други такива готини песни
! Ще ти свирна на скайпа по някое време, а ако не е удобно и не можеш, ще ми кажеш
.
!
. ....
! А аз много си го лигавя моя
. Колкото мога да му се карам, толкова мога и да го обичам. Марти е много смешен, защото всячески се старае да не вземе да засвидетелтва повече внимание на мен или на баща си и някой от нас да се обиди