Жената ЛЪВ-36 част!

• 17 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Джес, ми при тях може да няма отровни, знае ли човек. Щом змиЙ нЕма, може и с гъбите да е същото.

A, няма...има колко щеш Rolling Eyes Той уж ги познава... ама знае ли човек ooooh!

Вени, май куклата си е научила урока, че ако се дере - ще я носят... И мен да ме носят и гушкат - и аз ще се дера  Mr. Green

Вижте тия сладури Heart Eyes

# 721
  • Пловдив
A, няма...има колко щеш Rolling Eyes Той уж ги познава... ама знае ли човек ooooh!
Ако това ще те успокои, и майка ми е самозван берач на гъби  Rolling Eyes. И, естествено, сама си ги яде.

# 722
# 723
Халю! Добър вечер. И лека нощ. smile3507

Реа, скоро ще пробвам твоята рецепта за соления кейк.
Брадатке, ти къде ходи та те нямаше?

Леле, много ми се спи. МоЙтУ Ванка гледа мач. Скука. Ми аз освен да се хоризонтирам...

Утре сутрин ще попрочета по-подробно.

Засега толкоз беше включването от Останкино.

# 724
Брадатааааа, мога още един поздрав да ти пусна, остави сега Формулата и Ларедут, ама да знаеш много ми помогна, явно бях чела м/у редовете, ама ти ми отвори очите, за което много ти благодрая.  Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето поздрава, егати якия хаус, стана ми любим...Вениииииии и за теб душа, чуй гоооо http://www.youtube.com/watch?v=w1GXv6qIvtw&feature=player_embedded айде кефете се....

# 725
  • София
Мерси, мерси, Синеоч  Hug! Пускам го!
Чакайте да ви разправям каква съм тъпанарка  ooooh!! Обикаляхме до късно одеве и по никое време се сетих, че не съм купила букет за утре. В няколко цветарници имаше скъпи и повехнали цветя и на финала харесахме едно зелено, купихме го, обаче се оказа зелка  Crazy, облагородена, украсена, ама зелка! И утре Марти ще подари зелката  ooooh!!

# 726
е кво цвете си е  Joy Joy
Вени вие къде сте? къде живеете, а Марти къде ходи на у-ще?
Парчето ако ти Аресва ти го мятам утре по скайпа. Whistling

# 727
Май никой не е останал тук да си бъбрим newsm78.

Венче, ко не беше зелка, нямаше да си ти, душа Hug! Страшен чар имаш Crazy.
Даянка пък купи три хризантеми с по една панделка за по 2лв. Mr. Green. Която даскалка първо срещне, тя ще намаже Crazy.
Ходихме на кино, филма много ми хареса, ама ми гръмнАха ушите #Crazy. Преди това на кръчма. Ник го пратихме на нашите по-рано. А като отидохме да го вземем преди малко, подлудя като ме видя Crazy. Мина и замина покрай баща си, въобще не го отрази Mr. Green. Скочи в ръцете ми директно Heart Eyes. А после като го пуснах на земята и ми обу едни огромни домашни чехли - ляв на десен и обратно hahaha, ама няма значение Crazy. Да не би да взема да тръгна нанякъде пак hahaha
Чувствам се преяла ooooh!. В киното пуканки ли не беше, семки ли не беше, а и два шоколада бях купила. На Милка с паткащите бонбони - не бях ги яла, много ми харесаха. Добре, че бяха Даянка и племенницата ми, че да ударят по едно рамо в яденето Whistling
Ай стига съм бърборила Crazy.

# 728
  • София
Синеоч, мерси за офертата, ама няма да те тормозя  Hug. НахитрЕла съм и само си копирам заглавието на песента, после лесно намирам и свалям  Wink. С други думи - имам я на компа вече  Heart Eyes!
А на другите ти въпроси - в Кр. поляна живеем, обаче Марти учи в Лозенец.

Пол, кАжи, че е много шумно по тия кина, нали!? И как можа толкоз неща да изядеш, бре  Joy!
И Марти много ми се лигавеше, а се лигави и до ден днешен  Blush. Баща ми, като ни види в такъв момент, почва да ни подвиква иронично ЛИ-ГО-ЧИ, ЛИ-ГО-ЧИ  Joy!
А за цветето, чар, чар, ама направо бликна тоя път от мен! А и в темата за четвъртокласниците една мама каза, че това си меришело като зеле... Демек след ден-два госпожата можело да се чуди дали не е сготвила зеле  ooooh!!

# 729
Вениииииии  Hug Heart Eyes помисли пак, офертата важи все още... Whistling Whistling

# 730
.... И как можа толкоз неща да изядеш, бре  Joy!...

Whistling Забравих да кажа, че преди всичките боклуци, ядох свински дроб на сач, кашкавал пане и изпих една малка бира Crazy. Не знам как съм изяла всичко newsm78. Не е необичайно за мен обаче Embarassed.
Пък за лигавенето - много ми се дигна кефа, да ти кажа Crazy. Защото по принцип децата мрат за бащите си, за майките - не чак толкова сякаш Twisted Evil. И сега направо литнах от кеф Flutter. Нека сме лигочи Wink.
Синеочке, не мога да слушам сега песните, сигурно са хубави. Утре ще се постарая обаче Heart Eyes.

# 731
Желая ви лека и спокойнаааааааа нощ, изпълнена само с хубави емоции, а за някой стрс от 1-вия учебен ден бррр  Mr. Green Laughing Joy

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени къде в Лозенец в 107-мо? На кумата ми мъжът е от Красна поляна, синът им се казва Марти...ама не си ти, аз съм в Стрелбище, близко сме. Hug Heart Eyes

# 732
  • София
Добре, Синеоч, нави ме  Flutter, сигурно имаш и други такива готини  песни Hug! Ще ти свирна на скайпа по някое време, а ако не е удобно и не можеш, ще ми кажеш   bouquet.
В 120-то, до НФСГ-то. Ай, Стрелбище е на една плюнка, ще пием кафе скоро, усещам аз! Тука все се заканваме да се видим, но нека минат емоциите покрай училището и даси нагласим времето и ви почвам по квартали  Joy!

Пък за лигавенето - много ми се дигна кефа, да ти кажа Crazy. ....
Че как иначе! От това да ти се радва детето, по-хубаво няма  Sunglasses! А аз много си го лигавя моя  Blush. Колкото мога да му се карам, толкова мога и да го обичам. Марти е много смешен, защото всячески се старае да не вземе да засвидетелтва повече внимание на мен или на баща си и някой от нас да се обиди  Mr. Green. Изобщо прави ми впечатление, че се опитва да е много тактичен и много иска да помага по сериозни въпроси, ако му е възможно.

# 733
Очаквам включванеееееее  Whistling Whistling Whistling

# 734
....всячески се старае да не вземе да засвидетелтва повече внимание на мен или на баща си и някой от нас да се обиди  Mr. Green. ...

Даянка е същата. Виж колко са ни умни и добри децата. Как ли не съм я поставяла в положение да избере мен или баща си - задавам въпрос кого повече обича - мен или него. Никога не каза единия от двамата, а винаги и двамата. И това като съвсем малка още. Или пък много добре си правят сметката хитрушчетата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт