Спамо-чат тема-новобранско изчеткваща (30.08-05.09)

• 34 308
  • 2 376
  •   1
Отговори
# 30
Защо темата се казва "новобранско изчеткваща"?  Thinking

Тя може да иска (с)  Whistling Joy Joyдруго да почистиш
Ако това е вярно,аз много бих искала да гледам.... Praynig

# 31
Eкс, лека (иронична вероятно) препратка към китките на Дракона и факта, че му простих...Няма начин, новобранци сме Wink

# 32
  • някъде ...
Тя може да иска (с)  Whistling Joy Joyдруго да почистиш
За Шев - всичко  Hug Mr. Green Joy Joy

# 33
Зеленият, изобщо не ми се хили!  Naughty
Заради твоето описание опръсках монитора с вода! Може ли да пишеш такива неща по темите! Има хора, които четат и пият едновременно и кой знае какво още правят!
Hug Hug Hug

Виноват  Mr. Green

Ако кажеш, лично ще го изчистя с кърпа и препарати  Mr. Green Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Смарти, скъпа, знам колко ме харесваш, ама нямам нужда от ретранслатор! Hug Освен това всичко ми е чисто! Та ако ще си искам, друго ще е! Mr. Green

Драконе, нема нужда! В офиса на свекърва ми е! Mr. Green Моята луда, великолепна, дива, екзотична и уникална свекърва си спретна офис в блока където живее, няколко етажа понадолу. Едва днес открих какво предимство е това! Mr. Green

# 34
Спама отишъл на трета страница... не ви ли е срам...  ooooh!

... ай побут...  Whistling

# 35
 #Shocked За първи път виждам някой толкова влюбен в свекито си..

# 36
Спама отишъл на трета страница... не ви ли е срам...  ooooh!

... ай побут...  Whistling

Побут или набут? Whistling Joy

# 37
Това е един от най-уникалните хора, които познавам и го ценя много! Трябваха ми 10 години за да го схвана и наистина се радвам, че познавам такъв човек! /Ха, да казвам ли каква зодия е? Мончи, Драконе - не ви чувааааам!!!! Mr. Green/

# 38
  • Бургас
Това е един от най-уникалните хора, които познавам и го ценя много! Трябваха ми 10 години за да го схвана и наистина се радвам, че познавам такъв човек! /Ха, да казвам ли каква зодия е? Мончи, Драконе - не ви чувааааам!!!! Mr. Green/
Верно ли бе... Mr. Green
Само от зодията ще е да знаеш... Crazy
Иначе и аз почти не познавам жени, които да имат подобно отношение към свекървите си... Ама явно жената е пич.

# 39
Смарти,благодаря ,че ме светна. Hug
Квото трябва ще изтърпим.Както казваме в работата...всичко в името на народа. Mr. Green

# 40
Хайде всички ръцете горееееееееее Laughing Laughing Laughing Laughing

# 41
  • Бургас
Хайде всички ръцете горееееееееее Laughing Laughing Laughing Laughing
newsm18 newsm18 newsm18

Joy Joy Joy

# 42
  • някъде ...
Joy Joy Joy

Ми ... да бе, ние сме супер за всички.
Само да не сме ти в къщата  Mr. Green Joy Joy Joy
Питай свекъра  Joy Joy

Е ся ( мъъъничко работа имам - за 10-ина мин, та затва не съм актив )
  bouquet  bouquet

# 43
Верно ли бе... Mr. Green
Само от зодията ще е да знаеш... Crazy
Иначе и аз почти не познавам жени, които да имат подобно отношение към свекървите си... Ама явно жената е пич.
Пич, не бих казала, но е много нестандартна/а на мен все това ме тегли/, освен това има огромно сърце, нищо че да стигнеш до него не знам колко защитни нива трябва да минеш! Peace

# 44
  • някъде ...
Шев, ся да не се окаже и тя като нас с Мончи на 12-ти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт