Спамо-чат тема-новобранско изчеткваща (30.08-05.09)

• 34 355
  • 2 376
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
#Shocked За първи път виждам някой толкова влюбен в свекито си..
Това е един от най-уникалните хора, които познавам и го ценя много! Трябваха ми 10 години за да го схвана и наистина се радвам, че познавам такъв човек! /Ха, да казвам ли каква зодия е? Мончи, Драконе - не ви чувааааам!!!! Mr. Green/
Верно ли бе... Mr. Green
Само от зодията ще е да знаеш... Crazy
Иначе и аз почти не познавам жени, които да имат подобно отношение към свекървите си... Ама явно жената е пич.
Пич, не бих казала, но е много нестандартна/а на мен все това ме тегли/, освен това има огромно сърце, нищо че да стигнеш до него не знам колко защитни нива трябва да минеш! Peace
Ако съдя по себе си... доста...

# 46
# 47
  • Бургас
Е, пак е мнооого близо...

# 48
  • някъде ...
#Shocked За първи път виждам някой толкова влюбен в свекито си..
Това е един от най-уникалните хора, които познавам и го ценя много! Трябваха ми 10 години за да го схвана и наистина се радвам, че познавам такъв човек! /Ха, да казвам ли каква зодия е? Мончи, Драконе - не ви чувааааам!!!! Mr. Green/
Верно ли бе... Mr. Green
Само от зодията ще е да знаеш... Crazy
Иначе и аз почти не познавам жени, които да имат подобно отношение към свекървите си... Ама явно жената е пич.
Пич, не бих казала, но е много нестандартна/а на мен все това ме тегли/, освен това има огромно сърце, нищо че да стигнеш до него не знам колко защитни нива трябва да минеш! Peace
Ако съдя по себе си... доста...

Тва е щото после минаваме през ада, за да изкараме неподходящите елементи от там, та .. парен каша духа ...

# 49
Ооооооооооооооо, не пак! ooooh!

# 50
  • някъде ...
Хахахаха
2 от най близките ми френдки от ученическите години са на 13-ти  Mr. Green

# 51
Аз пък съм родена в една и съща година на един и същи ден с Поци, ама все забравям да му кажа!

# 52
  • някъде ...
Ооооооооооооооо, не пак! ooooh!
?

# 53
# 54
Само аз ли разбрах...  Joy

# 55
  • някъде ...
2.08  Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Доколкото си спомням имахме дебат на тази тема в Татковците.  Спомням си, че тогава ми направи впечатление, че имаме концептуални разлики по отношение на тези моменти с парения и кашата и кредита на доверие към партньора. Peace

# 57
  • някъде ...
ЕДИТ : С 6г. си по-малка  от него Hug

Х - къде си бре обич  Hug  bouquet

# 58
Ееех какви времена, онзикойтонеплаче всичкизнаемкой да ми удари приятелско рамо! Mr. Green

# 59
ЕДИТ : С 6г. си по-малка  от него Hug

Викаш изкарал се е по-млад ли в профила?

Общи условия

Активация на акаунт