НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
може ли да си намажа кръста с ВОЛТАРЕН......МНОГО МЕ БОЛИ Shocked

Знам, че не може да си използва ако си в последните 3 месеца от бременността, ама не съм сигурна дали не ставаше дума за таблетките...Но все пак питай лекар

# 286
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Одеве писах, писах и накрая ми се затри поста. Cry
Ле леееее срамота, чак на 20 страница се записвам в новата темичка.
От понеделник тръгнах на работа и се прибирам като пребита вечер, а и втвърдяването на корема, както и болките значително ми се увеличиха. Та така от днес излязох болничен, стига ми толкова работа. Embarassed
Утре с каката пак ще ходим да видим бебо, днес само ми дадоха изследвания за кръв и урина да си пусна и ме мериха, наддала съм 6 кг. за сега.
Момичета искам да ви помоля да ми дадете координатите на добър доктор в София за 3 ФМ, че тук моята докторка ми каза ча се правят само 2, а искам и да отида при някой за второ мнение че ме притесни на миналия преглед като ми каза че има леко изоставане бебо.
Катенце много сладко рита бебо. И моята хич не е от кротките, не помня каката така да ме е ритала когато ми беше в корема. Laughing

# 287
Кате , чудно си го хванала младежа  Hug

Мен пък друго ме тресе днес  Mr. Green моя момък утре ще е първи ден на градина и както ми беше спокойно , вече взе да не ми е толкова ... все си мисля как ще мине утре деня  Confused дали ще му хареса , дали ще плаче за мен, ще яде ли  ... три пъти пренареждам раничката му  да се уверя ,че нищо не липсва ... абе кукувица ... сега сигурно и съвсем няма да спя  Joy нощес пак може да съм на линия за нощната смяна  Mr. Green

# 288
  • Карнобат
мама на Ваяна добре дошла!!! welcome
Катенце много сладко рита бебока! И нашият е така игрив , но все не мога да го хвана.

# 289
  • София
Браво, на мамите, за днешните прегледи  Hug.

Катенце, много добре се вижда и е сладко  Heart Eyes.

Марси, препоръчвам ти доц.Томова- тя е и специалист по фетална ехокардиография.
Ето координати: Медицински център „Надежда”, кв. Красно село, ул. „Съвет на Европа 1”, тел:  и стационарен тел.: 02/ 955-22-90
Записването става между 13-17ч, а и в този интервал са прегледите. Мисля, че в петък не работят, т.е. утре  Thinking.
Цената е 100лв. и включва диск със снимки и клипчета. Все пак и кажи за него, ако се насочиш натам.

Дарче, спокойно за утре, за да не тревожиш детенцето  Hug. Бърза адаптация му пожелавам  Peace. Макар, че за първия ден и аз се поразплаках.
За довечера, да се заредим с провизии и да кукуваме тук  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 20:04 от Dori

# 290
Няма ме 2, 3 часа  и сте изписали фермани!  Grinning Дано да не забравя някой!

Мама на Ваяна , добре дошла!  Hug Много оригинално име сте дали на щерката! Страхотно е!
Катенце, супер клипче! Искам и аз моето чаве да го хвана в поза Simple Smile.
Ис, питах моята приятелка с АБЦ-то. КАза ми, че изобщо не е било проблем за бебчо, че няма напълно легнало положение. Спинкала е щерка и вътре точно като бебе  Heart Eyes .
Дарке, дано синчето да се приспособи бързо и да се чувства добре в детската градина!
cuftaikе, еййй, супер за болницата! Аз много ще се радвам, ако раждам с някое майче от темата!
Като дойдат нещата от Асда ще кажа дали съм доволна Simple Smile

На който не му се занимава с онлайн покупки, днес братовчедка ми каза за едно магазинче в Младост, където продават детски дрешки на Некст, Джордж ( това е всъщност подмарка на Асда) и т.н с отрязани етикети. Цените били малко по-високи отколкото в сайтовете, но пък доста изгодни сравнени с тези по моловете. Намира се на втория етаж,  в търговския център, където е и сладкарница Неделя зад поликлиниката на Младост, срещу Патиланци. Ама как го обясних само Simple Smile.
Видях също страхотни възглавници за кърмене в Кауфланд. Много приятни десени и много приятна цена също  Mr. Green - 15 лева. Точно до касите в едни големи кошове.

# 291
Мина ми яда с една разходка по магазините с милото.Ходихме до пигис Хаус и взех на Неси едни сладурски дънки,а и си харесах май количка.И аз ЗА като Белослава за Hauck-и май тя ще е за сега съм метанала око на нея пък да видим.После малко обиколки до Кауфланд и Моббо.И така се развеселих.Четох много и вече забравих на кой какво щях да отговарям.
Някой беше питал за легло 140/70-нашето е такова,доволна съм Неси сега е 110см и и като май за последно щеше да и тази година,така че за мен лично е добре.Ще си го ползваме него.
Дарче-това го преживях миналата година на 03.09.точно с Неси-беше 1ва група.Не спах цяла нощ,после когато я заведох се раплаках без да ме види,а лелките ми се смееха как тя не плачела,а аз съм се разстроила.Трудно влезе вътре макар,че лелката я обеждаваше колко играчки имало.няма да ти казвам повече,като си я взех....ти ще разкажеш как е минало.Но при нас бързо привикна не е плакала много,но аз отслабнах много покрай тази детска.
Като се сетя пак ще пиша. Hug

# 292
Видях също страхотни възглавници за кърмене в Кауфланд. Много приятни десени и много приятна цена също  Mr. Green - 15 лева. Точно до касите в едни големи кошове.

Хе- хе, на мен майка ми купи такава възглавница , още в 5 месец, от тогава си спинкам с нея много ми е удобна.... сега са ги намалили, тогава мисля, че бяха към 20 лева... ето снимчица на възглавницата 
http://prikachi.com/images/693/2470693e.jpg 

Някой беше питал за легло 140/70-нашето е такова,доволна съм Неси сега е 110см и и като май за последно щеше да и тази година,така че за мен лично е добре.Ще си го ползваме него.

Аз питах за леглото, може ли да ми кажеш какъв модел е вашето или направо да ми пратиш линк да го погледна някъде?! Hug

# 293
Момичета, които сте си харесали колички, на които зимния кош се ползва и за кошница за кола - да ви питам как се закрепва този зимен кош в колата и как е укрепено бебето вътре? Специалните столчета нали се връзват с коланите или с Изофикс, а вътре бебето го държи 5-точков колан, докато в зимен кош не съм виждала колан  newsm78

Аз мога да кажа за моето Jane (bella_girl, която питаше за тях - можеш да ги видиш на живо в Baby Planet и в Premaman. Premaman даже предлагат тест-драйв на колички  Wink) Зимният кош се закача на задната седалка за единия страничен и за средния колан (не знам дали стана ясно както го обясних newsm78), а самото бебе се фиксира за коша с широк колан от велкро, който минава като пояс през кръстчето му. За бебета до 3 месеца е абсолютно противопоказано да се слагат в столчета за кола, особено за дълъг път, тъй като неукрепналият гръбнак много се натоварва от полуседналото положение. Това беше и един от основните аргументи, който ме подтикна да купя тази количка (за която покупка не съжалявам, много добър избор направих Peace)
Аз ще ви чета по-късно, че днес имах тежък ден. Прибрахме се от кратка почивка на морето и сега трябва да си починем от почивката  Mr. Green Моят ученик беше за първи ден на градина и го понесе доста по-зле, отколкото очаквах  Sad Дарче и Дидка, дано при вас мине по-добре.  Hug Аз съм на края на силите си след всички тези премеждия, на всичкото отгоре на днешната родителска среща успях здравата да се изнервя и чак се чудя дали да оставаме в тази градина, но в това положение  preggo да му търся нова на баткото ще е доста сложно... Май ще си останем тук и ще стискам палци да се наместят нещата. Но определено няма да предплатя годината, както им се иска.

# 294
miMozzza-ет тук го има нашият модел:
Детско креватче "Марго" 140/70
2 нива на матрака
3 бр. свалящи се дибли
юношески вариант
цена: 165 лв.
http://www.dibobg.com/products.html
ще го откриеш по картинките.
Миньон -нормално е да го е понесъл зле.Неси миналата година на 1вият ден не беше хапнала нищо,казаха ми че е плакала цял ден не е дала нито да я съблекът за спане нито да и оправят косата.А аз като отидох да я взема си поревахме заедно.Това си е много кофти период и за 2ма ви,особено сега в нашето състояние.Стискам палци бързо да мине адаптацията.Ние за сега с Неси ще се гледаме и чак октомври ще я пускам,но съм сигурна че и на нея ще и е терсене след 3мес.почивака.

# 295
  • В две мънички очи...
Момичета искам да питам нещо. Моя юнак постоянно ме рита около пъпчето и постоянно изпитвам болки там, нормално ли е това, на някой случвало ли му се е?

# 296
Дидке, мерси много - видях го кое е, а вие сега не разбрах за беба него ли ще ползвате пак или Неси ще си спи в него, то пише , че се преобразува в юношеско за дете до 8 години newsm78

Ysabell и мен ме рита около пъпчето , но моята девойка рита много нежно и не усещам болка... но мисля, че е нормално, просто при всеки е различно...

# 297
Ох , надявам се да мине добре , то ми е ясно че няма да се адаптира за ден -два , ама дано е по-скоро  Confused
Първоначално мислех зимата да не го пускам заради бебето и болестите ,които може да донесе от градината , но пък ще ми е много терсене с две бебета у дома ... ще ми се да започне да е по-самостоятелен и по-скоро да мога да разчитам на него за елементарни неща у дома , а не да търча след три дупета (мъжо е в числото)  Mr. Green
След утрешния ден следват три почивни и няма да му е много натоварено ,ама от вторник почва всеки ден и тогава ще си проличи как ще е за напред  Confused
Дано при всички бъдещи каки и батковци мине добре адаптацията   Heart Eyes

# 298
Дарка, дано всичко мине леко с малкия и теб! Всички сме минали по тоя път, ще свикне.
Миньон, добре дошла! Все пак намерихте време за почивка Simple Smile Дано и Инженера е по-спокоен утре на градината!
По въпроса с креватчетата - тук продават и сме харесали такова 75 см на 1 м. Чудя се дали не е ли малко newsm78

# 299
Дарка, на всички деца в началото им е кофти, което е нормално. На мен и като по-голяма като сменях училища ми беше гадно... но се свиква. Ще ви трябва време и на двамата, но това е за негово добро. Страхотно е детенцето да ходи на градина, да учи толкова много нови неща, да се запознае с нови деца, да стане по-самостоятелен. Ужасен е проблемът с детските в София, Варна, Пловдив. Имам позната - не приеха дъщеря й на градина и сега баба й я гледа. Еми не е същото... Нашта мадама в началото много ревеше като тръгна и доста време с рев ходеше, като че ли й стана навик преди да влезе  в стаята да си поревава Simple Smile Но и тя е малко по-особена, по-тиха и кротка, по-свита и може би заради това стана така. Ама сега... никакви проблеми няма, с голямо удоволствие ходи и много й харесва. Така че вярвам, че всичко ще бъде наред с малкия ти и че много ще му хареса там Simple Smile И му кажи, че ако не иска да ходи - аз ще ходя на негово място  Laughing Успех и да пишеш как е минало  Hug

Общи условия

Активация на акаунт