НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Termimator, мерси много. И на мен ми харесват, въпреки че до нас стигат на по-височки цени- връзва ми се около 400 лева. Само тия колани отзад ме тормозят...

# 541
Ммка: спокойно, има достатъчно време бебето да се обърне. Колкото до хемороидите, може да ти се стори смешно, но преди 2 месеца едвам сядах на стола да ви пиша. И болката продължи поне 5,6 дни. Накрая вече не знаех какво да правя и започнах да се мажа с Бочкото на каката. По-често измиване с хладка вода и мазане с Бочко. На мен ми мина след няколко дни. Дано и при теб има ефект.
Добре дошла наМалвинка Simple Smile

УжасТ, милата Sad Ами мен не ме болят и по принцип не ми пречат, ама като знам, че ги има и е гадно... Пък и живот и здрав да раждам нормално и ме е страх от напъването да не стане още по-зле. Затова си мисля, че е добре да се лекуват сега, да се успокоят, пък после може и пак да се появат, кой знае... ама да знам сега, че ги няма  Confused

# 542
Iva_a, сестра ми има количка на Грако, и аз все се надявах да ми я даде, но още я ползват за племеникът ми. Много здрави колички са, те вече 2 години яко я ползват още от новородено като беше и за спане и за разходки, а тя и преди беше използвана от техни приятели...така че, 400 лв в сравнение с тукашните цени, не е много...взимай я  newsm10

# 543
  • София

Аз пък днес четох това - http://natalyoga.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=283  и се съдрах да рева.

Толкова ми е мъчно, че никога няма да изживея раждането си както искам, а сега е последния ми шанс... всъщност, нямам шанс...

# 544
# 545

[Малвинка, и аз няма да успея на 14ти. Ти при кой доктор ще раждаш?

Още не знам, не познавам никой от докторите в Майчин дом, надявам се на 28.09, като отидем с таткото да успеем да разберем малко повече за избора на екип, ползването на ВИП стаите и тогава да реша окончателно дали ще раждам там

# 546

Аз пък днес четох това - http://natalyoga.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=283  и се съдрах да рева.

Толкова ми е мъчно, че никога няма да изживея раждането си както искам, а сега е последния ми шанс... всъщност, нямам шанс...

ludmilana и аз днес на това попаднах и много много се умилих. за съжаление и аз не се очертава да изживея раждането си както искам, а в момента водя ожесточени битки да не ме срежат отново и без да ме питат, само и само защото първото дете ми е секцио...

А защо ти да нямаш шанс?   

# 547
Mmka, за хемороидите имаш основание за притеснение от естественно раждане. Поне при мен по време на раждането ми се получи един външен, който адски ме болеше 5-6 дни след като родих. После 9 год. не се е обаждал изобщо. И сега по време на бременността към 4-5 месец незная поради какви причини се възпали. Е, купих си крем за хемороиди и се оправих много бързо.
Та и аз се чудя дяли от новото раждане няма да се появи някой нов  Mr. Green

# 548
Malvinka 55

didka, чете ли ги тия...

Тинтири_минтири за Малибуто и аз се бях навила,но след като я разгледах подробно в магазина се отказах а и много рових,има доста отзиви на дефект на рамата,която е тръбна .

На всяка страница им въпрос за Малибуто и след всеки въпрос има мнение, че не е сполучлив модел, защото лесно се чупят.

malibu-to е дефектна партида
т.е. може да уцелиш дефектно, може и да е здраво
за Turquise е сигурно, че е друга партида

# 549
  • София
Оказа се, че са ни откраднали кабела и нямаме домашен телефон и нет  Sad. Надявам се утре да го възстановят. Сега използвам през телефона.

Днес се поразходихме до МОл Сердика. Алекс намаза играчка - баскетболен кош с топка, който се закача за стената и не заема място. Не бебо купих джинси от FOX, за новородено. Много са ми сладки. Остана да купя и комплект за изписване, но искам без пеленаодеало. Имам доста от баткото.

Мамчета, гледам вълнуват ви колички и се надявам, че ще попаднете на качествен избор  Peace.

На болните мамчета, бързо оздравяване  Hug.

На мамите видели бебоците, браво за прегледите  Heart Eyes.

Малвинка, добре дошла  Hug.

Г-жа Кьолшес, явно релксира след днешното тържество и утре ще ни навести  Laughing.

# 550
ЪЪЪЪЪЪ това за раждането вкъщи и във вода, честно казано ме ужасява -ами ако нещо се обърка?! Това, че при едни е проработило добре, не значи че и при мен ще проработи. Да не говорим, че аз съм си голяма бъзла .... преди време, например се ужасявах от идеята, че бебето лесно ще го сложим в корема ми, но трудно ще го извадим и си като в капан, затова така неистово се пазех да не забременея Simple Smile))))

# 551
Добро утро на всички.Хайде да пийнем кафенце    food010 заедно,аз днес хич не съм в кондиция.Вчера следобяда реших,че ще слагам доматаи и поне ми е за първи път,а и аз съм инат и ти гокям и реших,че сама ще се справям с всичко (около 40буркана успях да сложа),а милото само ги кипна.Та днес съм с отекли пръсти на лявата ръка (като кепабчета са ми )-това е резултата,незнам как съм спала даже толкова ме боля гърба.Луда работа.А като змам,че има още толква и днес и тях трябва да сложа. ooooh!
Dori -тъкмо се чудех,къде се загуби.Честито за придобивките.Сподели ако откриеш нещо за изписването без одеялце,че и на мен това ми трябва.Незнам в детския с/у Била дали има нещо интерсно?
Дъгичка -да миличка четох всичко вдднага когато ти ме подсети за онази тема и дори и предната тема изчетох за тях и сега съм в шах.Моя приятелка има Малибуто от април горе долу се роди нейния бебо и е много доволна.А в тази тема имам чувството,че само-Куини,Сток,екс-лаудер,Jane и това са количките,които толерират и подкрепят там.,
MMka-аз вече съм + 17кг.миличка има още да ме гониш много,но по-добре да не ме стигаш  Joy Joy
Malvinka -добре дошла,аз също ще раждам в МД.И аз си задавам въпроси относно това дали ще мога да си взема вип ако си без избор на екип и т.н.?

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 09:36 от didka banditka

# 552
  • Козлодуй
и аз да се присъединя към кафето Simple Smile
Днес е хубаво време и мисля да използвам момента да се разходя из града.

# 553
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!  Grinning Аз днес започвам деня позитивно настроена - очаквам мойто мило да се върне от командировка. Не че е отсъствал кой знае колко време, но аз още първия ден такъв рев му ревах (вероятно от хормоните), че чак него притесних.

Хубав ден момичета и повече усмивки!  Joy

# 554
Добро утро,

Аз вече изпих кафенцето  kaffeetrmker_2 и то пред компютъра, четейки постовете ви.
Malvinka,  welcome

Korali, 3 в 1 е точно това, което и ти си харесала. Кош за кола, летен и зимен кош. На Peg perego По евтиният вариант - 1000 лв. е Pliko P3, а за 1300 - 1400 се предлага Peg perego - switch modular. Разликата е само, че на по-скъпата летният кош се върти и към майката и напред към "света" Wink А на моят вариант летният кош е само напред.
Освен това нашата беше последна бройка модел 2009г. и ни го продадоха за 998 лв. А същата, но модел 2010 вече е с 150 лв. отгоре.  

KIARA_K, благодаря ти,  Hug, вече тотално се сбърках с избора на количка.

Момичета, моите килограми са +11, а имам още 12 дни докато вляза в 8-я месец, изобщо не съм хепи no, а то сега за капак все повече ми се яде.

Общи условия

Активация на акаунт