НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Момичета и аз много добре ви разбирам за роднините. Свекитата са далече и проблеми с тях нямам, но имам с моите родители както знаете Sad Ужасно е просто. Най-гадното е, че това са най-близките ти хора и когато от тях не получаваш разбиране и най-много боли  Tired Приятели ми казват да не им обръщам внимание, ама то като ти е болно и още повече като живееш с тях. Колкото и да се съобразяваш, все нещо не им харесва  ooooh! А те са тези, които трябва сега да се съобразяват.

jdesika, недей да се разочароваш от сега. Може би ще ти прати нещо като се роди бебо. Те възрастните са с други разбирания. И аз нищо не съм получила до сега от моите свекъри, нито от моите родители. Но аз и нито очаквам, нито искам. Ама знам, че живот и здраве като се роди бебо, ще почнат с подаръците. На теб ти е по-трудно и гадно, защото си далече, но знай, че със сигурност те мислят  Hug

Поли, охх, това с оценките, кой какво работи, какви пари взима... ми е до болка познато  Confused Ужасно е като почнат да гледат в чуждата чиния и да те сравняват, особено ако е с роднински деца. Ама аз хич не обръщам внимание. Всеки си има различни мечти и цели. Тя може и 6 да има, ама бебе ще има ли?  Grinning  Heart Eyes

# 616
Момичета много ни влияят хормоните и доколото знам и аз тези неща неможем да ги контролираме,но все пак мислете позитивно не заради друг а заради бебетата.А по повод свекитата-изключете ги доколкото е възможно,не им обръщаите никакво внимание сега на 1во място са бебчетата.
MMka -а за теб искрено ти желая скоро да сте само 3мата с милото.По-хубаво от това няма,далече от мама и тате и свекър и свекърва. Peace Пожелавам го и на всички с този проблем.Младите трябва да са си отделно!

# 617
Момичета, много, много ви благодаря за красивите пожелания! Много ме трогнахте  Hug Hug Hug
Корали, и аз нямам търпение да видя снимките  Heart Eyes , обаче май се оказва, че моите приятели 'ич не са снимали. Роднините правиха снимки, на тях се надявам да поместят  Blush

Относно роднините, просто не се ядосвайте! Знам, че е лесно да се каже, но наистина се опитайте да не обръщате внимание. Знам също обаче, че когато си споделя човек, му олеква, така че :ние сме насреща  Hug

# 618
  • София
   Честит Празник! Нека Богородица ни бъде свята майка!

Все още нямаме нет и се надявам скоро да възстановят кабела  Peace

Дидка, хубаво, че си направила зимнина, но по-спокойно карай  Hug.
Относно к-тите за изписване, в Хиполенд гледах на марката Бебето, което включва 2комплетка на стойност 54лв. Скъпички са, но са качествени Към края на месеца ще трябва и по-дебелки да получат.

Лиана, Магнерот пия по схема: 15 дни 3x2, а 5 седмици 3x1. Сутрешната доза я изпивам преди хранене. Хапчетата се пият, а не се дъвчат.

Дъгичка, аз откакто захладня съм с голям апетит  Laughing.

miMozzza, Честита ви годишнина   loveuuu! Нека домът ви е изпълнен със здраве, любов, разбирателство и детска глъч!

Госпожа Кьолшес, честито  married! Нека dо дълбоки старени се радвате на този ден с пра-внуци наоколо!

Людмилана, влагалищен секрет се полага по ЗК-2 пъти и 1 път-цитонамазка. На мен лично само веднъж са ми взимали секрет.

jdesika, спокойно  spoko. Важното е разбирателството с мъжа ти  Peace.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 22:02 от Dori

# 619
Здравейте мами!

Биби мила, желая ти мнооого дългогодишно семейно щастие и много детски смях със сладки бебешоци!  Hug

миМоззза, честито и на вас, да празнувате още много годишнини, влюбени и усмихнати!   bouquet

Добре дошли на новите мами!

Като пишете за колички, аз да се похваля, че днеска купихме и нашата  Flutter  Уж бяхме до последно решени да купим Хаук Кондор или Малибу, но отидохме и до Аико, и от там си харесахме Baby Style TS2  модел Aero Black, ето тази:  http://www.babystyle.co.uk/TS2.html  Те правят и количките Mutsy, и сме доста доволни от избора си  Simple Smile  И днеска точно като я сглобихме и една приятелка ми дойде на гости и още от вратата вика, ауу че стилна количка..и аз се смея и викам ами щото е от Baby Style  Mr. Green

На мамите, които почва да им се яде повечко, да не се притесняват много   Wink   ...това било така, защото бебето в последния триместър почвало много повече да изразходва всичко изядено от майката, и даже пишеше в сайта в който четох, че трябвало в този период мамите да приемат в поголеми количини фолиева киселина с желязо, както и калций чрез мляко, сирене и др. млечни продукти, зашото точно сега яко им се развивали мозъчетата и костите на бебовците   Wink

# 620
Реших и аз да погледна тази количка Victoria на Cangaroo и попаднах на този модел http://www.shtarkel.com/products/2030-detksa-kolichka-victoria-new-cangaroo.html . Варианта в сиво и розово ми се видя доста симпатичен.
Beboslava, много ми хареса твоята количка. Всичко ли е включено в комплекта? Аз все още се колебая дали да е сгъване тип чадър /с отделни дръжки/ или да е с една цяла дръжка.

# 621
Kölsches Mädel- честита ти законна връзка! Mr. Green
Живи и здрави да сте, а няма нищо по-хубаво от най-очаквания  Ви семеен подарък. newsm30
Много хубава булка си била. Мммм, и аз искам. Blush
Днес бях на ЖК-и бе шок и ужас.
Свалила съм 0,5 кг и сега съм 53, а в началото бях 50. Грам не наддавам, а хапвам, раста на корем, но краката ми- клечки. Ако ме гледа някой в гръб съм егати гаджето.
Разстроения ми стомах си казва думата- хапна и после 3 пъти търча до ВЦ. Ще ходя и на гастроентеролог/така ли се пише?/, за консулт.
Изписа ми витамини да пия- Прегнакер плюс.
Не ми каза колко тежи бебо, 40 см. е bowuu, и най-важното- бил с голяма пишка. Joy
Аз като искам снимки всеки път като ходя, не ми дава нищо, но заради п.., днес го снима и дори даде снимка на татето.
В петък ще ходя на отворени врати тук в родилното, малко ме е страх да не се изплаша, но е по- добре да знам какво ме очаква.
Поздрави на всички вас, мамчета!!!  bouquet
Аз затова пиша рядко, способна съм фермани да напиша.

# 622
Beboslava, много ми хареса твоята количка. Всичко ли е включено в комплекта? Аз все още се колебая дали да е сгъване тип чадър /с отделни дръжки/ или да е с една цяла дръжка.

Malvinka, включен е сгъваем зимен кош (който ни се видя попрактичен, че иначе твърдия пластмасов къде да го сложа след ползването му), летния вариянт има и пълно легнало положение и плюс столче за кола. Единствено в цената не влиза чувалче за крака, и ние го взехме него отделно. Аз също се чудех заради двойните дръжки, но лесно се маневрира и като я покарах малко, видях че не е чак толкова mission impossible...a и ми остави впечатление, че повечето хубави колички които гледахме, са с двойни дръжки  Rolling Eyes

# 623
Благодаря Beboslava, ще се разходим скоро и ние до Аико.

# 624
Добро утро! Няма ли и други толкова ранобудни?

# 625
Добро утро!Имам,има още ранобудни ама не бях си включила компа.
Ох,аз днес съм за оплакване  ooooh! ,цяла нощт съм във WC с топли вълни и студени и  Sick ужас.Вчера май хапнах повечко "доматки",докато млях 2рия кашон  ooooh! Така си спомням,че когато бях бременна с Неси ми се случи същото и в 5тия и в 8мия мес.едни болки ниско долу и много  Sick и моето диване сега домат не близва,май и бебка ще  е така,А колк много ми се спинка  Blush май ще се връщам в леглото докато Неси не е станала.
Dori -мерси за инфото   bouquet
*Beboslava*-честита нова придобивка и дълго да си я ползвате.

# 626
Бебославче, честита придобивка! Много е хубава количката  Heart Eyes.
daryl hana, браво за прегледа ... и за пишката, де!  Grinning Кой знае татето колко е горд!  bowuu
didka, вярно ли така с тия доматки?  Confused Днес вече ще си по-добре  Peace
п.п. Значи моето ще е всеядно  Laughing

И прочетох за роднините, ама няма да казвам "Спокойно", че и мене ме тресе нервака понякога с моите мили свекитата.  doh
jdesika, знам отлично колко е гадно. Не мога да се примиря, как моите родители постоянно ни помагат, мислят какво да купят на беба, как да ни улеснят, а онези специалните- нищо. Не е въпроса за парите, а дето викаш ти, 10 лв. за една нощница да дадат, да прояват някаква загриженост. Малко нашият случай е, че кравата цока от теленцето.  ooooh!

Хайде да не започваме от сутринта с негативизъм!  Hug

Хубав ен на всички!

п.п. Искам и аз 8 месееец!  Crazy

# 627
Има, има ранобудни  Mr. Green ! Ането, и аз станах по това време, но сега чак пиша в темата  Heart Eyes !
Бебославче, честита ви придобивка  Peace ! Много е хубава!
Дарил Хана, мерси за пожеланията! Мерси  и на всички други момичета! Пак ви казвам, много сте мили   bouquet
Моята фотографка се чуди, защо има над 750 посещения на страницата във Фликр за няколко часа   Mr. Green

Дарил Хана, и аз пиша фермани, направо се оливам някой път! Пиши си, какво като постингът стане по-дълъг! Браво за прегледа! Peace  А за килограмите ти завиждам  Heart Eyes !

# 628
Добро утро и от мен, не съм се включвала няколко дни,
щастлива съм и се радвам защото днес е първия ден, в който ви пиша от къщи. От днес съм в болнични.
Kölsches Mädel, не съм ти честитила мила госпожо, все така усмихнати и влюбени бъдете.
mimozzza и на вас много семейно щастие пожелавам, обичайте се винаги.
didka banditka, като починеш днес ще си по-добре, събрала ти се е и умората и доматите са ти раздразнили корема. Днес пази леглото.
Beboslava, много ти е хубава количката, искам и аз такава, а каква и е цената?
Моята първата беше с две дръжки и беше много удобна да ви кажа, и с едната да държиш пак се бута цялата количка направо, а с една дръжка на мен лично са ми по неудобни.
Люси, на мен също вагинален преглед до сега не са ми правили, док каза в 9-тия, вчера дадох кръв и урина и днес ще видим резултатите. Видях и бебо вчера, добре си е мъника, не знам колко е грама, нито мерки някакви, шийката ми била къса, но не било страшно. И така, свикнах вече на малкото информация и се успокоявам, че всичко е ОК.
Malvinka, добре дошла, добавих те в списъчето ни. 
Айде хубав ден от мен, отивам да си изпия сладко сладко кафето и да почивам.

# 629
Добро утро  Hug
Аз от вчера съм по-свободна - вчера моят малък мъж отиде за пръв път вече в градината и се справи блестящо Simple Smile Никакви проблеми относно оставянето и там се е държал отлично , а когато го взех ми каза "Беше много хубаво ,искам утре пак " Heart Eyes
А относно количките - с баткото си купих две , лятната тотално се разпадна , комбинираната никак не ми харесва вече . Колко познати родиха и гледах и техните колички и след 3,5 год стаж като майка пак не знам каква количка да си взема  Sad Направо се чувствам като в шах . За мен е безумие да дам 1000 лв за количка , а и няма да ги дам , защото много от скъпите на моите познати пак се счупиха на места или имат други оплаквания . И аз се бях спряла на Хаук-а , но след като се поразрових за мненията се отказах от нея . За сега май се спирам на варианта да изкарам зимните месеци с моята старата , тя за зимата и за новородено бебе е почти идеална , а напролет ,живот и здраве,  си купувам друга количка без бебешки кош и кошница и така . Пък дано този път оцеля качествена количка .

Общи условия

Активация на акаунт