НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
liana85 в 5-ти съм. Казвай къде ти е салона да идвам при теб за прически  Laughing За подстригване съм пак, а ако си и наблизо, ще се запознаем точно Hug

# 721
  • Дъблин
Привет момичета Simple Smile
Бързах да се върна на работа след лекцията и нямах време да поседя с другите мами Sad
Лекцията ми беше интересна, но самото място на провеждане не е подходящо, в едно кафене в  ЦУМ, където хем не виждаш добре презентацията, хем озвучаването беше лошо.
Има рекламни презентации преди и след самата лекция, които са си доста дългички  Confused
Не знам още дали ще ходя на 14.09, че пак съм на работа, а ми отиде към половин ден. Но се запознах с Бебослава, а другите 2 мамчета нямаше време да ги питам кои са, че точно почна лекцията.

Земетрсение не съм усетила, ама той трамвая така си друса и без земетресение, че няма как да усетя  Grinning

plana, това Малибу е 2 в 1 и е 430 лв., няма столче за кола в комплекта. Има и вариант 3 в 1 със столче за кола, той е към 600 лв. май.
MMka, много сладка картинка, ще гласувам и аз Simple Smile

# 722
chameleons, жиравче а имате ли идея за практически курсове за самото раждане-дишане и подготовка или са само тези? Има ли безплатни или защото се водят училище и се плащат всички? Ако няма ще се запиша и аз на този от естествено Simple Smile
Не знам какво точно имаш пред вид под "или са само тези" /аз от други не съм се интерисувала, сигурно е пълно с всякакви училища за родители - предполагам повечето безплатни/ Simple Smile, ако си погледнала линковете, това са точно практически курсове за раждането - дишане, пози, визуализации, какво те очаква, избор на място за раждане Wink и да платени са и съответно там никой не ти рекламира шишета примерно  Crazy, но пак казвам - става дума за естествено активно раждане Simple Smile

# 723
Привет и от мен момичета!Ние днес също сме от ранобудните,но имахме много задачки и чак сега успях да седна на компа.Неси вече се си има 1вата пломбичка  Heart Eyes
Smurfieta -и на мен тази количка ми е фаворит,но ще видим.вие в кой Хипо я гледахте?
liana85-бързо да се оправя малката мишчица.
MMka -имаш моя глас  Peace Страхотна рисунка да поздравиш художника!!!

# 724
  • гр.София
angela_vesi  на това му викам съвпадение Simple Smile И аз съм в 5-ти и салона също е тука.Май е време да се запознаем  Hug

# 725
angela_vesi  на това му викам съвпадение Simple Smile И аз съм в 5-ти и салона също е тука.Май е време да се запознаем  Hug

Eй и аз съм в Люлин, но в 9 - ти .....
Пети е някъде при Кауфланд нали?

# 726
plana 5-ти е от входа на околовръстното, колелото на ТМ 8, до Супермаркет Витоша и почти до мебелната къща. Ще друсаме заедно колички после  Party
liana85 кажи сериозно за салона, че наистина искам да се подстрижа малко. Вчера точно си гледах косата и си мислех затова. Ако не- да звъня на моята фризьорка до Била.
chameleons видях сайтовете и това, което започва от 28.09 изглежда много добре. Аз все попадам на тези лекции с реклами, които са доста общи и обикновено ти налагат виждане или на платени училища, които пак са малко субективни и някои са доста скъпи.

# 727
Смърфи, Дидка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лиана, яснооо  Peace Че се стреснах Simple Smile Ама щом се чувстваш добре  Hug Иначе и аз трябва да ходя на фризьор, жалко, че си далечко иначе и аз бих те посетила  Peace

Дидка, ама и на млечните зъбки ли правят пломби  Rolling Eyes Дано това да й е първата и последната и да няма повече никакви проблеми със зъбките  Praynig Че е много неприятно  Confused

За мамите от Варна - тази неделя - 12ти, турнето на Милка е във Варна, под Пантеона  Peace
Ето повечко инфо, аз в София бях ходила преди няколко години и беше много интересно и забавно - доих и крава  Joy

http://www.milka-events.com/index_t.php

# 728
MMka-да това е нещото,което малко зъболекари са компетентни и го правят (да се лекуват млечни зъбки),тъй като  тези кътници ще се сменят едва на 12г,а до тогава тя ще е останала без зъбки.Повечето казват те млечните не се лекуват  Twisted Evil,но толкова разбират.Сега си патя от такива зъболекари. Crossing Arms
А за "каравата Милка",както каза Неси я пратих и тя ходи с дядо и на 5.09.бяха на пл.Батемберг и беше очарована-колко шоколадчета донесе  Heart Eyes

# 729
  • в гората
 Ха така, имаме си фризьор в темичката  Mr. Green.Аз може ли, таковата да се наредя на опашката  Rolling Eyes, за подстригване съм, а няма къде да отида.И макар да не съм от Люлин, там ми е супер удобно.Пък и утре мислех да ходя до Кауфланд.Лиана ти в събота работиш ли?И да не работиш казвай къде ти е салона пък все ще се разберем  Peace.

# 730
Добър ви ден, момичета. Аз до сега имах гости - приятелката ми, която роди на 20.08. с малкия и големия мъже. Олее, от кога не бях държала толкова малко човече, направо съм забравила  Embarassed Охх, да идва и нашия ред да си гушкаме бебенцата  Heart Eyes Макар, че видях какво ме чака с бебе и "батко", нямащ 3 години  ooooh! То тъкмо заспи, онзи отива и отгоре му - целува го, закача го, вдига шумове всякакви, въобще забава  Laughing
Кофти това със земетресенията, тук от много отдавна не е имало, дано да няма, че и аз се стряскам  Crazy Времето е ужасно днес, сега се чудя какво ще го правя Малчо като го взема по-късно  newsm78 Че навън ходи само по локвите и за 2 мин е мокър.
Теди, и аз гласувах за теб, супер е рисунката (и коремчето също)  Hug За турнето на Милка - ако не вали сме там Simple Smile Тъкмо щях да влизам в сайта им да видя къде ще се проведе тук. Вико ще е на седмото небе с толкова шоколад  Joy
Ysabell, и ние сме така с беба докато се разберем кой накъде ще спи. Понякога доста време минава докато се нагласим  Flutter
Хайде до скоро виждане (писане) Simple Smile

# 731
Здравейте слънца Wink

Ммка, супер ти е пупата Simple Smile И аз гласувах за теб! Simple Smile Simple Smile Simple Smile   bouquet

До скоро и аз живеех в Люлин, но сега се поизместихме по-към Банишора. Simple Smile Ако има банишорки да свиркат.

Момичета, много се уплаших от земетресението. Добре, че бях на работа, а не сама в къщи, че не знам. Дано да няма повече!

Дидка, мъж ми е зъболекар. Ако нещо те притеснява питай и ще го разпитвам за консултация. Много деца му водят. Явно дечицата го харесват.

Ще поразгледам и аз за материали на тема - "как да дишаме..." и упражнения за мускулатурата. Някой маже ли крем за перинеум и слагате ли крем с ланолин на зърната от 8мия месец?

# 732
Макар, че видях какво ме чака с бебе и "батко", нямащ 3 години  ooooh! То тъкмо заспи, онзи отива и отгоре му - целува го, закача го, вдига шумове всякакви, въобще забава  Laughing

Joy Joy и аз се подготвям за тази част , слушам разказите на разни приятелки и познати и все си викам дано моя батко е маааалко по-мирен  Joy

# 733
  • София
Преди малко по телевизия Европа от БАН съобщиха, че земетресението е било само едно, но регистирано от две места. Епицентърът е бил на "Цариградско шосе" - 8 км, т.е. към магазин Метро. Хубаво е, че имало и вторични, за да няма пак още силни.

Браво на мамите от Люлин  Peace. Доста се събрахте. Аз си имах една мама от нашите-Мишето на една ръка разстояние, но ме изостави  Wink. Премести се в друг квартал. Та се надявам да има мами от района ни - Суха река, с които да се разхождаме.

Ангела-Веси, за Люлин и една приятелка не го е усетила  Thinking.

Лианка, миличката кака, важното е да се чувства добре. Водихте ли я на док?

# 734
Лианка хайде казвай къде е салона, че стана опашка..... Crazy
Аз също съм за подстригване и тъй като от скоро съм по за често в Люлин не съм ходила никъде там......

angela_vesi ще се запознаем лично и ще ги бутаме като дойде времето  Hug

Dori аз обитавам и двата квартала  Wink

Общи условия

Активация на акаунт