НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
привет от мен  Hug
като ви чета за шопинга и ме засърбяват ръцете да се впусна и аз. утре може да ида до бебешкия мол да си харесам количка и кошарка, пък ще ги поръчвам по интернет.
за спането по гръб, на мен така ми е най-удобно. и преди така си спях. знам че не било добре и постоянно се будя и се обръщам настрани и после пак се озовавам по гръб и така цяла нощ - като се усетя се обръщам настрани и като заспя - пак съм по гръб. май ще спра да го мисля и ще си спя както ми е удобно  Crossing Arms
Kölsches Mädel пожелавам ти най-страхотната сватба, да е такава каквато си искала да бъде и дори по-хубава!!!
ние днес с мъжо правим една година брачен живот  Laughing
момичета, които ще ходите на ден на отворените врати във ІІ градска, кога е деня, има ли вече записали се? мисля и аз да се запиша, ще се радвам да се видим и да видим болницата. аз още нищо не съм решила за раждането и почвам да се тревожа  Sad
mim4ето стискам палци да се оправят нещата, че да ти е по-леко до края  Hug
iva_a, браво на вас, вие май държите пъвото място по големина  Peace
viviq и ние ще купуваме от сгъваемите кошарки на първо време, защото нямаме много място в спалнята. пък догодина ще се местим в новия апартамент и там вече ще вземем на беба хубаво легълце. някъде четох че бебето хич не го е грижа къде спи, а родителите много повече се вълнуват от красотата на креватчето  Laughing изобщо като се замисля ние как истерядваме да купуваме сладурски нещица, пък бебенцата хич не им пука от тая работа, луда работа  Laughing

хайде лека ви нощ от мен, и по-малко безсъници

# 451
По въпроса за шопинга да ви кажа момичета ние с моя милия се чудим за кошарката дали да е от тези преносимите или дървена !
Чудим се от тая гледна точка ,че имаме стая която е определена за детска стая и си мисля че бебка ще е при нас в спалнята до 2 г
(моля мамите които имат по една рожба да споделят опит кога може да отделим бебетата сами в друга стая)
Според мен си зависи изцяло от детенцето. Ако спи спокойно през нощта и не се буди често, е готово да се премести. Аз изчаках точно този момент - 2,7 години (е, малко закъсняхме, но докато се наканим  Mr. Green ).
bella girl, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Бъдете винаги влюбени и щастливи!    bouquet
Kölsches Mädel, и аз ти пожелавам прекрасна, вълшебна сватба и безоблачно семейно щастие!   Hug

# 452
viviq , ние преместихме бъдещия батко в отделна стая на 1 год и  9 месеца .Изобщо не сме имали проблеми , но тогава сменихме и жилището и той беше много щастлив и горд , че вече е голям и има отделна стая . Но имам приятелка , на която детенцето спи в отделна стая откакто се е родило , тя ставаше по веднъж за нощните кърмения и не са имали проблеми . Много зависи от характера на самото дете . Аз специално си ползвах и преносимото легло и дървеното непрекъснато . Когато не сме пътували преносимото легло стоеше в хола за кошарка . Но ако трябваше да избирам едно от двете креватчета  , щях да си вземе дървеното . От друга страна пък моята племенница спеше  в преносимо до 5-годишната си възраст - тогава и поръчаха цялостно обзавеждане за детската стая . Така че , изводът е както свикнеш детенце , т.е. както на теб ще ти е най-удобно  Mr. Green Но ако си вземеш само преносимо легло , трябва да предвидиш и някакъв скрин за дрешките на бебе , освен ако нямате наличен такъв .
Kölsches Mädel , невероятна сватба ти пожелавам и много щастлив и дълъг съвместен живот . И не забравяй после да покажеш снимки  Grinning

# 453
Kölsches Mädel , за колко време пристигат поръчките от АСДА ? Сега разучавам как стават нещата и тези дни смятам да поръчам .

# 454
  • Велико Търново
Добро утро, няма ли и други ранобудни момичета?

# 455
  • Карнобат
Добро утро и от мен поспаланки!
Добре дошли на новите мами!
Kölsches Mädel, пожелавам ти най-страхотната сватба!!!
Браво на тези мами ,които са видяли съкровищата си. И аз другата седмица съм на преглед и ще докладвам.
С малките покупки и аз започнах, купихме дрешки за първо време, кошарката тати ще я купи като се роди бебо, а количката пак като се роди  бебо, но заедно ще я купуваме.
Ние сме се спряли на количка Cangaroo Victoria в сиво и зелено. Някоя мама виждала ли е тази количка на живо, защото аз само в интернет съм я виждала и ми харесва, а кошарката ще е дървена на Bertoni transform. Ще се радвам някой да си даде мнението и за кошарката.
Желая ви лек ден!!!
Hug

# 456
Kölsches Mädel, Желая ти прекрасна сватба!

bella girl, Честита годишнина!

И добро утро на всички!
Честито момичета за новите покупки  Simple Smile!
И аз започнах по малко да пазарувам, но май основно одеалца, пелени, аксесоари. Всички баби и лели са полудели и пазаруват дрешки на поразия, за което аз съм супер доволна  newsm68.

Почти съм избрала леглото, ще водя свекито да го види, че обзавеждането в детската ще е от нея.
Почти съм избрала и количката, но една мисъл ми се мота в главата - дали ще ми е необходима кошница/която става на столче за кола/ за новородено? Чуденката ми е затова дали да взема количка 3 в 1 или лятна количка + зимния кош за новородено  newsm78. Разликата е 300 лв.

За отделянето на бебчо в друга стая - ние за начало сме взели сгъваема кошарка, която да сложим в спалнята. Малка е /50см х 90 см/, но повече място няма. Сигурно до 6-я месец ще изкараме с нея. После ще направя опит да се преместим в собствена стая. Ако не стане най-много таткото да спи на дивана в хола.

Приятна почивка на всички!

# 457
Добро да е  Hug мерси за поздравите  Heart Eyes

Колчес , пожелавам ти най-страхотната сватба  Heart Eyes кога е великия ден обаче не разбрах  Mr. Green

# 458
Добро утро, момичета! С една малка закусчица да ви честитя Съединението !!!

Бела гърл, честита ви годишнина на теб и мъжа ти! Най-хубавият подарък ще дойде ноември!  Hug
Пак много ви благодаря за пожеланията!  Hug
Дарке, утре е денят   Blush ! Хората се блещят като им кажем  Mr. Green, ние искахме да е на рожденния ден на съкровището. Естествено, че ако беше събота щеше да е много по-удобно за нашите гости, но на всички като им казахме, с какво е свързана датата, всички казаха, че е страхотна идея. Ще има дори приятели, които ще дойдат за деня от други градове. Който иска да те уважи, ще си направи усилията  Heart Eyes !
tonivil , относно поръчките от Асда, нямам идея за колко идват, защото за пръв път поръчвам директно от сайта и то през посредник. Първо ще пристигнат до адреса на посрдника, после посредникът ще ги докара до Бг. Предполагам поне 2-3 седмици.  Thinking
Хубав ден ви желая!   bouquet

# 459

Дарке, утре е денят   Blush ! Хората се блещят като им кажем  Mr. Green, ние искахме да е на рожденния ден на съкровището. Естествено, че ако беше събота щеше да е много по-удобно за нашите гости, но на всички като им казахме, с какво е свързана датата, всички казаха, че е страхотна идея. Ще има дори приятели, които ще дойдат за деня от други градове. Който иска да те уважи, ще си направи усилията  Heart Eyes !

Аз обичам нестандартните неща  Peace  нашата беше в петък заради датата която си бяхме харесали 27.07.2007  Laughing

Желая ви страхотен двоен празник утре  Heart Eyes

# 460
Kölsches Mädel, нашата сватба беше в сряда Grinning, за нас също датата беше важна, една година след като се запознахме точно се оженихме, на всичкото отгоре беше минус 15  Mr. Green
   Пожелавам ви една прекрасна и незабравима сватба  bouquet

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 10:00 от mimkis

# 461
Kölsches Mädel, и аз да ви пожелая най-прекрасната и романтична сватба!   bouquet

# 462
  • София
Честито Съединение, момичета!

Kölsches Mädel, пожелавам ви една прекрасна сватба и мнооооооого години на семейно щастие!   bouquet

Айде ние днес най-сетне ще ходим на оглед и после ще разправям.

# 463
ЗДРАВЕЙТЕ  СЛАДУРКИ...ГОЛЯМ ПАЗАРУВАНЕ ПРАВИТЕ.....ТАКА МИ ХАРЕСВАТЕ.......
ние сме готови с всички покупки...само ми се струва че това което имам ще ми е достатъчно до месец и половина на бебе........към 2рият месец стават към 60цм горе долу...
затова купуваите винаги по големи работи
АЗ да ви се оплача.......СНОщИ БЯХ МНОГО ЗЛЕ ....МИСЛЕХ чЕ щЕ РАЖДАМ......едни силни болки в кръста...минаващи към корема,който ми се сващаше...едновременно с това едно силно изпотяване..абе нетърпимо..към една минута.
След околло 3 минути покои...наново всичко това пак за една минута...и така за около 15 минути
Много зле ми беше........и едно притискане ниско долу...
Но после ми мина..успокоих се и съм заспала.........и сутринта...ени схжащания в прасеца на краката...лелел ужаш....
днес съм решила нищо да не правя.........аз съм сама и всичко в къщи ме чака....и вчера се преуморих...с домакинството...пък и на разходка ходихме #Crazy...но днес ще почивам...защото много се уплаших...бях на ръба дса викам бърза помощ......
ЗАТОВА,,мисля тези дни да си приготвя сичко за болницата...да съм готова за всеки случаи....че да не се окаже нашата принцеса от много бързащите #Crazy newsm78

# 464
Момичета здравейте и Честито Съеденение........... newsm10
Вчера ходихме до малкия цум, до щанда за бременни и получих подаръци за предстоящия ми рожден ден от мъжо -  панталон и риза за бременни, там има много хубави неща......, ако искате да се оборудвате с нещо отидете  Peace После ходихме на кино, да хапнем нещо и се прибрахме. Въобе ударихме го само на харчене на пари......

Kölsches Mädel Желая ти незабравим сватбен ден, да си изкарате супер  Hug, утре е рожденния ми ден и аз ще празнувам, заедно с вас  Wink

poliksandrita аз съм виждала тази количка, преди време си я бях харесала, но видях друга от същата марка и се разколебах, общо взето още съм в чуденка..... newsm78

viviq, bella girl ние също ще вземаме кошарка, липсата на място в стаята е основния проблем, е вземем допълнително и малък скрин за дрешки

bella girl Честита годишнина на патерица   bouquet и ние на 12 Септември правим година съвместен живот

Общи условия

Активация на акаунт