За 6-ти път сме в Пакистан, ама по нашенски - със бъклица и дрян!

• 52 720
  • 369
  •   1
Отговори
# 240
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
ЗДРАВЕЙТЕ ДЕВОЙКИ,
Къде се ИЗГУБИХТЕ или сменихме темата с нова и аЗ съм пропуснала? newsm78
 Cry Cry Cry

# 241
  • Varna
Правя рЮмонт аз, нЪл ви бях писала.
Поне случих на мастУри newsm44

# 242
Аз съм в дупка и няма излизане...

# 243
Каква ти дупка, бе Инатчееееее..

Я не се сдухвай, кажи какво ти има да видиш, че не си по-зле от мене. Аз от Ид (байряма) не съм излизала навън, разправям се с болни деца, а вчера и мен ме повали вируса. Абе като лазарет е у нас.  Как са твоите сладури?

Делта, много лаконично, ти да не би да рюмонтираш редом с майсторите...или по цял ден им готвиш вкусотии?

Анджели, търсиш ли работа, или се наслаждаваш на почивката?

Останалите, къде се изпокрихте? Да знаете вече ви изневерявам в арабската тема

# 244
Ей такава дупка пакистанска  Mr. Green

# 245
Ей такава дупка пакистанска  Mr. Green

Ами да си поговорим за дупки.

Аз съм в една зимно-английска дупка, мръква се в 4 и нещо, няма къде да водя децата освен в мола и детската библиотека. Тук зимата винаги ме е депресирала, а като си с деца шитнята е пълна. На открито не става, тоест става, но ако си англичанка, а аз не съм. Децата им голи и боси, сополиви, посинели от студ по парковете, декември момиченце с поличка и само по чорапки, премръзнали бебета оцветени във всички нюанси между синцото и червеното.

Зомбирам, се на компютъра, баткото и той това прави, хич не се гордея с факта, че преди да навърши 3 знаеше цялата азбука големи и малки букви - от интернета!!! Ами какво да го правя, мъжът ми само се кара че го пускам да седи дълго на компа, но той издивява, цял ден от кухнята в спалнята, и обратно. Ходим на гости отвреме на време, ама къщите миришат , та чак вонят...на влага и мухъл, а някои и на екзотични манджи. Преди две седмици само дето не се издрайфах в една къща, то и нашата сигурно мирише, ама сме се адаптирали към миризмата и.

Липсват ми разходките всяка вечер в Испания, но там пък има други простотии дето не ми липсват. Няма ли място без простотии на този свят бе да му се невиди...Все нещо да те дразни и сдухва, или просто аз вече влизам в критическата.

# 246
Добра вечер  Hug. Какви дупки момичета, я се стегнете. Лю и при нас ситуацията е същата- стъмва се в 4 студ голям, че и сняг натрупа. Но ние излизаме с малкия на разходки иначе ще издивеем. Добре екипирани обаче  Wink Иначе датчанчетата и тук са провесили сополите с посинели ръце и крака, а на родителите не им пука. Аз съм възмутена днес от една майка в градината. Днес трябваше децата от групата на Ники да са най късно до 8,30 там защото ги водиха на театър. Всички обаче добре екипирани,че както казах вече имаме доста сняг. Една майка кикимора идва да си доведе момченцето и му нарежда да се облича, т.н. космонавтчета в Бг. Но вчера децата са били цял ден на двора и в дъждо-снега си представете с какви дрехи бяха. Кал до ушите. И тя като му казва да си облича вчерашния мръсен, кален и мокър костюм,а то детето не та не. Тя пак хайде теб чакат, и то накрая и каза че иска чисти дрехи, а не тези. И мацката се изхили и му каза че деня за пране не е дошъл ще изтърпи 2 седмици и ако му е мокро после да си мушне дрехите в сушилнята.  Shocked. Те имат във всяка градина сушилни като шкафове и им пъхат дрехите след мокри разходки. Направо ми идваше да и зашлевя един. Как детето да облича мокри и мръсни дрехи,а тя се нагласила.  Не мога да си представя да карам Ники да облича такива дрехи. Луди жени  #2gunfire.
И да се похваля между работата вчера беше великото преселение  Mr. Green. Пренесохме се за седмица у братовчедка ми, докато си получим ключовете на 1 ви. Ужас в снега и студа и след седмица пак същото но вече в новата ни квартира. За една седмица 2 премествания  Laughing Joy. Ако не лудна до тогава ще е супер  Wink.
Хайде оставям ви детенце да ми разкаже театъра,т.е .да ми го изиграе. Лека вечер

# 247
Е, има и такива майки, аз пък съм в другата крайност - децата ги глася, а себе си навлиам в последния момент с каквото хвана.
И нашите деца утре са на културно мероприятие, ще ги водят в Националната опера на мюзикъла "Мечо Пух". Не знам дали ще го оценят подобаващо и дали ще разберат смисъла, но ще усетят и друга атмосфера. Преди мюзикъла ще ги разведат из операта да разгледат.

# 248
 здравейте,

Готови ли сте за празниците? подаръци, настроение, украси?
имам тук едно обещание за канелени сладки Sunglasses много ми харесват всякакви работи  в червено и празнично, а още повече пуншове и загрято червено вино с канела и др.подправки

# 249
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Как сте мили дами?

Аз ви бях поизоставила малко Embarassed , взимам си бележка. Ама и аз нещо съм като в дупка, то ми е време да изпадна в сатурнова  hahaha.
Ама малката беше болничка и се гледахме в къщи.

Вятър, и аз предпочитам загрято червено вино, но с ябълка и лимон. Ама не обичам калелата като аромат. Останало ми е от сутляша в детската градина още.

Много  Heart Eyes за малките ви сладурчета и  Hug за вас !

# 250
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Zdraveite devoiki,
sorry za shrifta ama kirilicata mi neshto izchezna.Az minavam na barzo da nadnikna i izchezvam .Nie tichame po zadachi i dai boje da svarshvat veche ta da se organizirame za kolednite i novogodishnite praznici.
Mnogo  Heart Eyes na vsichki i do skoro.

# 251
А ние имаме рожденичка днес  Blush

# 252
Инатче да ви е жива и здрава Анитка  bouquet Hug. Безгрижно детство и много весели игри. Да радва мама тате и бате  Wink.

# 253
  • Varna
ИНАТЧЕ, Hug
Най-сърдечни пожелания за принцесата във вашата къщичка!!! Wink

# 254
Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт