За 6-ти път сме в Пакистан, ама по нашенски - със бъклица и дрян!

• 52 654
  • 369
  •   1
Отговори
# 285
  food010 добро утро пакитки  Wink. Нещо сте се изпокрили от студа май, но то пред компа е топличко  Simple Smile. Аз почивам, но така съм свикнала да ставам рано,че и днес "ку-ку" в 6ч. При нас е истинска зима студ и мноооого сняг. Вчера беше - 12, но днес е по топличко, защото пак заваля снежец. Датчаните се шашкат, никога не е имало толкова сняг и студ тука  Laughing. Но децата са най- щастливи, а и скоро идва Дядо Коледааа  santa2 Ние сме всеки ден навън да играем в снега.  В градината ни си направихме и един голям снежен човек Ники му сложи моркова за нос, но се видяхме в чудо да намерим нещо подходящо за очи и накрая сложихме капачки от кока-кола. Сега нашия снежко е със зачервени от студа очи  Joy. Аз още не съм купила всички коледни подаръци  Embarassed и днес ще тичам последно по магазините. Хич не обичам в последния момент, но така се случи тази година. Най-много се радваме,че дядо пристигна в неделя с 6 ч. закъснение, но все пак кацна  Wink. Почти пълна къща сме, само мамето липсва, но на нея не и дадоха сега отпуската...  Sad . Но пък тя ще дойде февруари.
Аз си пожелах скоро да прегърна сестра ми, много ама много ми липсва.
Предполагам,че ще успея да вляза тук преди Коледа, но ако не пожелавам на всички ви много топлина с близките хора, много вълшебни мигове по празниците и една чудна Коледа!
Много ви обичам  Hug До скоро

# 286
Честита Коледа

Желая ви много здраве, семейно щастие, обичливи  половинки и послушни деца

# 287
Честита Коледа! Бъдете здрави и благословени!

Тесс, къде изкарахте празниците?

# 288
  • Bulgaria/Pakistan/Germania

Весели праzници и много весели , Щастливи и неzабравими моменти.

# 289
На вас също  Hug

# 290
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2011
Нека я посреЩнем с радост,
да я иЗживеем с лубов,
И да я иЗпратим с успехи!

# 291
  • Varna
СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА, ДО ГОДИНА, ДО АМИНА!!! newsm47

# 292
# 293
За много години! Да сме здрави ние и всички около нас!

# 294
Здравейте

Надявам се новозапочналата година да е успешна и щастлива за всички....

да се отчета за последните събития при нас...то не че могат да се нарекат 'събития', но все пак

като цяло, този празничен период го обичам само , ако ходя на работа  Laughing, ако си седя вкъщи с деца по-скоро го мразя. Всичко ми се нарушава, спря детската градина, той издивява вкъщи, затворени за по -дълго време са библиотеката, плейхауза и други места...единствената ни опция е да се шматкаме из мола, който е винаги е претъпкан, а какво остава по време на коледните разпродажби...не мойш се размина и вървиш на зигзаг...общо взето е тормоз...посещения от и на приятелки, роднини...такива работи

От разпродажбите си купих един много хубав килим на половин цена, нуждаех се отнего за да прикрия трите отпечатъка от ютия и един кръг прогорен дълбоко в мокета от един пакистанец тука дето не знае да пази  Mr. Green......оправям и други дребни детайли в къщата, с големите детайли ще се заема след историческия ремонт

Марина, прегледах игричките, за съжаление от замундата не може да се тегли оттука, всъщност може май с някакви приксита мроксита, но не знам ще се справя ли.

Хайде, отчетете се и вие както подаобава, не отбивайте, моля, номера с по едно изречение

чао

На

# 295
Честита Нова Година! Повече късмет, мир и щастие в семействата ви момичета  Hug.
Лю аз няма с какво да се похваля, от 30 ти декември съм на работа всеки ден и вече ми се почивааа. Изпратих старата  и посрещнах  новата година с работа. Иначе детенце е щастливо с дядо му скитосват по цял ден  Grinning. При нас всичко си работи днес са били в Националния музей в детския сектор- 5 часа игра и сега Ники е готов заспал  Wink. Там може да се пипа всичко, обличали са се като пирати и сега чакам снимките от едни приятели- били са заедно с тяхното детенце. Днес и библиотеката даже си работи- има къде да ходят.
Аз мисля да си подстрижа косата тази седмица като почивам, много ми е дълга в момента и почва да ме дразни. Малко промяна няма да е лошо и ако опита е успешен ще покажа снимка  Wink.
Сега отивам да лягам,че утре пак на работа. Лека вечер и скоро ще пиша пак. 

# 296
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БОЛЕСТИТЕ ДА ВИ ПОДМИНАВАТ И БЪРЗО ДА МИНАВАТ, ДА СТЕ НАЙ-КРАСИВИ , НАЙ- ДОБРИ И НАЙ-ОБИЧАНИ !!! ДА ИМАТЕ САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И БЕЗБРОЙ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РАДОСТИ В ЖИВОТА !!!

# 297
# 298
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Малка почепка за рождения ми ден  Hug

# 299
Честит празник, Алвера! Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъднати желания! Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт