А защо ена желае да ражда?:)

• 6 282
  • 76
  •   1
Отговори
Ай да се изходя и аз, нищоче само на високосна година влизам тука Simple Smile
Моите наблюдения и опит са горе-долу следните:
1. на млади години - ами аз го обичам и искам да се женя и да родя от него.
2. Кат ударят 30-така - ми вече ми е време - га ша раждам, да го гледам и т.н.
3. На около 35-40 /ако е първо/ -изтървали влака отвсякъде и гледат да хванат последния вагон - па ко ще да става./казах ако е първо/
Естествено, че случаи и модификации много и нямат изброяване.
Кат се почне от изконния курвенски номер "аз да забременея, че да го вържа", та се стигне до"ами щото искам"
Ся жени много, характери и съдби бол. Познавам една жена /под 30/, дето направи аборт от един, след година роди от друг /хвърли детето/ , после след година роди от трети/пак захвърли детето/, ся пак бременна от чвтвърти Simple Smile)))
Друга моя позната пък ще ражда и хич не тачи някви нежни чуства към бащата.
На трета, четвърта и пета им се иска, а не им стиска - хем сватосани.
След много разговори с жени съм стигнал до извода, че повечето жени раждат някак си ей така - щото така трябва и да са вече със статут на съпруга и майка, а после реват.
Имам и познати, които си казват "не ща да разждам и да гледам деца"...както казах варианти много.
Но след като почетох малко мнения на родили жени - все се стига до -Аз МУ родих деца!!!
повтарям- МУ родих!!!!
И за мене си остава, че подсъзнателно на жените им е заложено да родят от някои, дето си мислят, че ще ги гледа - и тях и децата.
А може би и за да се почустват и жени!
Та айде кажете - що жените искат да раждат и ни го навират в очите постоянно?
В края на краищата една жена не може роди от толкова мъже, на колкото жени аз мога направя бебета  Laughing
Ма ние не им го навираме тоя факт в очите
п.п: и настана вой Simple Smile

# 1
Имам чувството, че го е писало някое малко дете "Дай си ми куклите, на си ти парцалките" Rolling Eyes нормално е, когато обичаш някой да искаш да оставите поколение, какво чак толкова чудно има.

...
Но след като почетох малко мнения на родили жени - все се стига до -Аз МУ родих деца!!!
повтарям- МУ родих!!!!
И за мене си остава, че подсъзнателно на жените им е заложено да родят от някои, дето си мислят, че ще ги гледа - и тях и децата ...

Глупости, не търси под вола теле, просто израз.
Пък и на практика не виждам как един мъж би имал дете, ако не му го роди жена.

Аз лично никога не съм искала да раждам, но родих след 7 годишна връзка (2 от които брак), на 25-26 бях. Той беше инициаторът, де да знам защо се съгласих, обичах го, беше ми хубаво да сме заедно, едно бебе просто си беше в реда на нещата.

П.П. Но втори път не се лъжа  Laughing

# 2
П.П. Но втори път не се лъжа  Laughing
[/quote]

Хубу де, аз съм с всичко. Имаше тема "защо една жена не иска да ражда" - пуснах и контрапункт.
Няма тука драма, нито очаквам екзестенциални отговори Simple Smile
Просто ми е интересно.
Ето ти се вписваш в т.1 - най- стандартната.

Aaaa и да те питам - обичала си го и бебето било в реда на нещата!
После не си ли обичала и що бебето вече не е в реда на нещата? Хм?

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 20:06 от sevus

# 3
Нищо против темата, просто не е нужно да е в такъв стил  Laughing
Иначе не, не се вписвам в точка 1, когато заживях с него на 19 г. не съм се и замисляла за деца, пък на 25 не бих казала, че една жена е млада за раждане, точно си е навреме ...

# 4
Нищо против темата, просто не е нужно да е в такъв стил  Laughing
Иначе не, не се вписвам в точка 1, когато заживях с него на 19 г. не съм се и замисляла за деца, пък на 25 не бих казала, че една жена е млада за раждане, точно си е навреме ...

Ми съгласен съм, че стила не е лицеприятен за жени. А основно татковците - ко мислят:)
Иначе за жените ми е ясно - с всички бивши гаджета съм приятел /освен с бившата/ и ми споделят всичко - бетер от на жена Simple Smile
Та на въпроса - родила си на 25, щото си го обичала/ по твои думи/, а после не си ли обичала?
Защо от една обич решавате да раждате, а от друга не?

# 5
Не мога да кажа, че съм родила единствено, защото съм го обичала, просто е естествено да искаш да създадеш поколение, когато имаш подходящ човек с/у теб. Но като човек, който трябва да свърши тая работа, много бързо ми се изпаряваше всякакво желание.

... а после не си ли обичала? ...

Обичам го, ако не го обичах, нямаше да съм с него. Но това не значи, че ще раждам неопределен брой деца, родила съм вече, минала съм си от реда Simple Smile

# 6
 родила съм вече, минала съм си от реда Simple Smile
[/quote]

Получаваш кръст за проявена храброст пред врага Simple Smile
и то под силен вражески обстрел Simple Smile

Що не щеш да аждаш бе моме, при положение, че туй раждане ни го навирате в очите?!
Кви жени сте?
А после мъжете били егоисти Laughing
И Рим така е паднал
п.п:жената е предназначена за раждане, а мъжа за осеменяване!
ама вие искате порше за децата, а за вас вила в кан, щото сте родили- ех тея филми

Simple Smile) НИкога не спори с жена - остави я да почне да си противоречи сама!

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 12:25 от sevus

# 7

sevus , в крайна сметка някоя роди ли ти дете?

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 09:18 от MIK

# 8
  • София
Пич, медицината толкова се е развила, че скоро ще стане възможно и мъжете да раждат... имай търпение.  Laughing

# 9
...
Що не щеш да аждаш бе моме, при положение, че туй раждане ни го навирате в очите?!
Кви жени сте?  ...

Е как ще не желая? Имам ли дете? Имам. И на никой не съм го навирала в очите. Питай жените без деца защо не желаят (в другата тема, да не си спамиш тая), тук отговаряме защо сме родили.
Явно жените около теб са много лоши щом е такова отношениято ти и всички отговори защо е поискала дете са в ущърб на мъжа  Laughing от друга страна, а вземи та роди едно дете, да видиш после как няма да го навираш в очите на жена си всеки ден  Laughing
И колко деца имаш? Защо жена ти пожела да ги роди?

# 10

sevus , в крайна сметка някоя роди ли ти дете?

Бе, че роди, роди.
Преди нея друга искаше да ражда от мене, ама беше коректна,затуй ся ще ражда от друг Simple Smile
Тя па друга луда - 6-7 годишна връзка с един и там за дете не мисли. После се хвана с един и докат мисли искали го-не го ли иска - той и наду корема Simple Smile
Проблема е че и други им се иска да раждат.
Щом трябва лични примери да се дават....
Последното ми "неприлично предложние" беше преди година. Заявява ми момата "Искам се оженя за тебе и ще гледам и тебе и детето ти, ама ако ми направиш и на мен дете" - право и директно в целта Simple Smile /а жената интелигентна, с професия (био-технолог),ама удари 30 и подлуде/
Та пак се връщам на въпроса - що аджеба иска да ражда!

# 11
...

А ти защо поиска да имаш дете? Едва ли причините са много различни  Simple Smile

# 12
...
Кви жени сте?  ...

Е как ще не желая? Имам ли дете? Имам. И на никой не съм го навирала в очите. Питай жените без деца защо не желаят (в другата тема, да не си спамиш тая), тук отговаряме защо сме родили.
Явно жените около теб са много лоши щом е такова отношениято ти и всички отговори защо е поискала дете са в ущърб на мъжа  Laughing от друга страна, а вземи та роди едно дете, да видиш после как няма да го навираш в очите на жена си всеки ден  Laughing
И колко деца имаш? Защо жена ти пожела да ги роди?

Хм, права си че оспамих темата си /бях поядосан от нещо друго/
Аз имам едно дете и засега повече не ща. Решил съм да се възпроизвеждам /ако е писано/ кат стане поне 5-ти клас малкия Simple Smile
Жена ми що родила - въпроса трябва да е що е забременяла при нея? Ми решила да пробва /по нейни думи/, а иначе щот много ме обичала Laughing
Става много лично и темата ще се размие - няа смисъл от лични позивни, мисля.
Иначе и моето дете си ми е грдост и кат го хвана за ръчичка се перча с "мострата си" Laughing
Децата са си деца и са хубави - спор няма.
оже би темата трябваше да бъде "що една желае да забременява"
Жените около мен са си баш добри/в днешния смисъл/.
Не питам за мене, а по принцип - темата си е "тънък лед" , знам! Но просто толкова противоречиви примери виждам около мене, че се зачудих.

# 13

Не питам за мене, а по принцип - темата си е "тънък лед" , знам!

По принцип, за да имам дете, но детето беше съвсем планирано и от двамата с мъжа ми.

# 14
...

А ти защо поиска да имаш дете? Едва ли причините са много различни  Simple Smile

Хехехе, на мене тоя женски похват, да се обръща тема и размива....трудно минава:)
Аз точно не съм решавал да имам дете - сервираха ми го. Имах чуства към тая жена, но се съмнявах дали искам деца от нея - ай ся да не говорим за мене!
Имам дете, гледам си го и т.н. - включвам се в там нещото си.
Нека се върнем на темата - досега само ти си отговорила.
Останалите се правят на ударени.
На тебе ще ти отговоря, защо бих поискал дете от жена./ама на лични/

Общи условия

Активация на акаунт