А защо ена желае да ражда?:)

• 6 293
  • 76
  •   1
Отговори
# 15

Та пак се връщам на въпроса - що аджеба иска да ражда!

Не питам за мене, а по принцип - темата си е "тънък лед" , знам!

По принцип, за да имам дете, но детето беше съвсем планирано и от двамата с мъжа ми.

бе имайте и 20 живи и здрави да сте!
Не си мерим децата тука, а въпроса е: що реши да раждаш? Може ти изглежда провокативен, ама не го поставям с тая цел.
И споко - не съм фен на идеята да се раждат деца на конвейр - моето е заченота с любов - туй машина няма как да го създаде!
Просто питам как, кога и защо решихте да родите - нищо повече!
капиш?

п.п:хахахахй ся видях, че "по принцип имаш дете" , а аз и де факто и де юре и де шут в задника на някой

# 16
бе имайте и 20 живи и здрави да сте!
Не си мерим децата тука, а въпроса е: що реши да раждаш? Може ти изглежда провокативен, ама не го поставям с тая цел.
И споко - не съм фен на идеята да се раждат деца на конвейр - моето е заченота с любов - туй машина няма как да го създаде!
Просто питам как, кога и защо решихте да родите - нищо повече!
капиш?

капиш, капиш, ми защото и двамата искахме дете, но трябваше да го вместим между разните му там ангажименти, щото още като се женихме сме си говорили за дете и всичко свързано с кога и защо, не знам как по друг начин да ти обясня, че сме искали и сме планирали:)

# 17
...
Жена ми що родила - въпроса трябва да е що е забременяла при нея? ...

Как? Открадна ти сперма и отиде в болница да се заплоди ли  Simple Smile или заедно го направихте?

# 18
  • София
Е толкова ли е трудно да се приеме, че жената обича деца и иска да има и когато е с мъж, който обича, иска децата да са от него?
Чак такава философия не е въпроса, струва ми се.

# 19
Е толкова ли е трудно да се приеме, че жената обича деца и иска да има и когато е с мъж, който обича, иска децата да са от него?
Чак такава философия не е въпроса, струва ми се.

Ето на, еднна истинска Жена отговри пак! Без философии, без филми!
амо 2 жени се включиха- показателно!
А отговора е прост като света -материализираме любовта си в дете!
Темата си беше провокативна, но никой не посмя да пише/освен 2 жени/

# 20
Sevus, Бърди ти го е казала, и това е и моето мнение, но не се различава много от стандартната причина да искаш да родиш дете. Така че темата ти е леекинко безсмислена и постна (по мое мнение  Peace), просто защото много варианти да искаш да имаш дете няма. Може затова да липсва разгорещен спор по въпроса Simple Smile

Аз обаче не мога да разбера едно явно, ама явно противоречие, моля ако имаш желание да ми обясниш (пък после може да си потърсиш съмишленици, наранени от гадни жени, които си правят деца от тях, без да ги питат, и само за да ги цуцат, ама айде, че дълго стана  Laughing), а именно:

Цитат
Аз точно не съм решавал да имам дете - сервираха ми го. Имах чуства към тая жена, но се съмнявах дали искам деца от нея
и това:

Цитат
- моето е заченота с любов
Не те разбирам, или е заченато с любов, или жестоко са те измамили, или не си спомняш какво точно трябва за да се зачене дете ??

Иначе темата не е точно провокативна, а нещо друго, но не искам да ти давам определения. Ти ако искаш ми отговори на въпроса.

# 21
  • Бургас
Аз искам да имам деца. Обичам ги. Искам си наследник. Искам да е от мъжа и той също.
Синът е на 6. Стана като изненада. Не е планиран.  Но си го родих и си го гледаме, и ни е голямо щастие. Мъжа е свободен от купуване на БМВ-та за детето или за мама. От него искам да е добър татко. Да рита с детето, да карат колело...такива работи. По - скоро детето го иска от него. Аз му помагам като почне да се уфлянква и да си намира други задължения, да хване правилната посока.
Сега обаче искаме и второ. Аз обаче не желая да бременея и раждам. Тоест не го желая на 100%. Първо ще надебелея и ще стана като глътнала плажна топка. доста се грижих за фигурата по дяволите. Трябва да се лиша от доста неща. Трябва да си зарежа кариерата......И още сто други. Не съм готова да се откажа от изброените, но искаме дете. И понеже мъжа няма как да го износи и роди...Ще раждам аз.

# 22
  • София
да взема и аз да се включа... не съм в първа младост, до сега не е имало мъж, част от чиито генетичен материал да искам да отгледам...сега го срещнах..мъжът с генетичния материал....желанието за бебеправене бе взаимно и съзнателно взето. И чакаме близнаци. Карам не особено лесна бременност - много време в леглото, много лекарства, много пазене от много неща ...Не знам за втора бременност дали бих имала физически сили...По-натам...знам ли, времето ще покаже...cheers

# 23
Е, ти верно се изходи. Браво.

# 24
А след като се изходи, що не вземеш да си оправиш заглавието...дразни... Whistling Whistling Whistling

# 25
А след като се изходи, що не вземеш да си оправиш заглавието...дразни... Whistling Whistling Whistling

Нека си седи така -ти твоите заглавия си ги променяй както и когато искаш.
Просто познавам доста жени, които раждат по съвсем други причини, от гореописаните.
Все по - рядко засичам жени, които раждат от "мъжа на живота си" и т.н.

# 26
да взема и аз да се включа... не съм в първа младост, до сега не е имало мъж, част от чиито генетичен материал да искам да отгледам...сега го срещнах..мъжът с генетичния материал....желанието за бебеправене бе взаимно и съзнателно взето. И чакаме близнаци. Карам не особено лесна бременност - много време в леглото, много лекарства, много пазене от много неща ...Не знам за втора бременност дали бих имала физически сили...По-натам...знам ли, времето ще покаже...cheers

Прекрасно - радвам се за вас! То така и би трябвало да е ...май.  Н тук се все качествени и нормални жени, но е може около да вас да не сте виждали и чували най-различни измерения на въпроса ми Simple Smile
Леко раждане ти желая

# 27
  • София
Sevus, благодаря ти, дано е леко...чувала съм и съм срещала много и различни...луда любов, чист комерсиализъм и възможните нюанси между двата полюса... аз просто споделих моя случай...не съм омъжена за бъдещия татко /поне не все още  Simple Smile/, не ми е и цел. Бих си гледала децата и сама... Просто...харесвам гените му и мисля, че смесени с моите, ще се получат хубави дечица... Laughing А относно нормалността....шарен свят и всеки гледа през своята призма...за това пък е интересно тук във форума..  Laughing 

# 28
Случайно попаднах тук, признавам не изчетох цялата тема  Laughing.
Към автора, много кофти обкръжение от противоположния пол. Не че няма всякакви хора. Казвам хора, защото не ми се делят хората на жени и мъже Peace
Пожелавам ти от сърце една прекрасна жена с която да усетиш силата на вятъра, капките дъжд, да помиришеш домашните сладки, да изживееш пълното отдаване и порива да визуализираш любовта ви. Мога да пиша още многоооо....

П.П. Доста циничен стил, не искам да кажа нищо лошо, всеки сам решава какво и как. Simple Smile

# 29
Нещо не е наред в средата ти..
Аз пък не познавам жена край себе си дето да е родила от други подбуди освен Голямата любов и последващия естествен инстинкт за възпроизвеждане.

Общи условия

Активация на акаунт