"Системата минус 60" - Тема №13

• 33 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен.
Адаш честито ти минусче, дано в понеделник да си 112 Praynig Hug И успех с намирането на работа, че без работа и пари лошо Hug
Джижи честито и на теб за минусите в см. Щом те падат и кг ще започнат скоро да намаляват.
При мен нищо ново - от 3 дни се храня интервално. Резултата е -1 кг и - и в обиколките. Да видим до кога ще изкарам така. Определено с интервалното ми е по-лесно. През деня не ям, вечер си ям нормално и каквото искам, а като има повод не се притеснявам, че няма да съм режимна.
Жаси как си сменяш данните на новата линийка?
Лек и системен ден.

# 106
Здравейте, девойки  Hug
Не съм се разписвала скоро, защото нямам промяна  Sad МЦ дойде и замина, вълчия апетит също , а нещата поне засега няма изгледи да се променят... Следващия месец излизам в отпуска и не ми се мисли какви ще ги натворя тогава  ooooh!

Стелету,Сиси, Джиджи,Бебок и всички останали с минусчета -  smile3501 smile3501 smile3501
Стелету , надявам се кръщенето на малкия да е минало добре  Peace Желая му много здраве, щастие и късмет   bouquet

# 107
  Привет! Задачи много..нямам време да пиша и ви чета набързо като смогна..не съм се мерила , имах два несистемни обяда, но така е като е време за покупки за офиса, за яслата..все сме навън.Промяна в дрехите нямам..надявам се да не съм качила, но явно не съм щом дрехите са ми все по-свободни.Днес вече съм си системна дори с обяда. Влизам в ритъм отново. Хубави почивни дни.

# 108
  • Бургас
Да се отчета за деня и да отивам да  wash и  hang
з: сандвич с шунка и кашкавал, почти едно пакетче брускети, 2 минивафли;
10ч. : сладолед
о: ръжени макарони със сирене, десетина зърна грозде
в: оказа се, че следобедното ми кафе ще е вечеря - улисах се и пропуснах времето.
Лека вечер на всички!

# 109
Добро утро! Хайде на отчет! Hug

Вчера похапнах повечко и имах несистемности, но бяхме в Лакубанита и започнах уж с кубинска салата с краставици и чушки, но не бях прочела, че има в нея сусам, и след това си позволих малки изкушения да опитам, ядох и десерт. Вечерта пък не бяхме вкъщи, а ми се ядеше нещо и хапнах малко ядки и 2-3 солети, които ми бяха под ръка, съответно както подозирах не успях да задържа цифрата от вчера и си върнах тези -200, пак съм 66,600 и -200 гр. за тази седмица. Но следващите два дни съм си обещала да съм стриктна, че ще отчитам 6 м.

Steletu, честито ви християнче!! Здрав и окрилян да е! Hug
Джижи, харесва ми как звучиш, убедена в ефективността на Системата и не отказваща се въпреки всичко! Браво, че влизаш в дънките, това е най-добрият показател!
Бебок, успех с интервалното, може пък това да е твоят успешен начин!
БобиHug
Каш, и аз имам несистемности тези дни, но като са леки, не се отразява сериозно. Hug

# 110
Добро утро.

Вчера много вяло било бе - само 6 поста ooooh!
Адаш честито ти християнче.
Сиси май наистина интервалното ще се окаже ключа за палатката. С " прозорец" от 14 до 19 ми е идеално и като всичко ми е разрешено не се сещам за сладко и други такива Crazy
Каш и аз съм сигурна, че няма да имаш + от несистемните обяди Peace
Лек ден ви желая Hug и честит празник.

# 111
  Добро утро! Hug

Сиси, Бебоче плюс има..но сега съм в ову. Днес се премерих и реших да повторя процедурата поне след две седмици системстване.

Сиси, надявам се неприятностите да са зад гърба ти вече мила Hug

Бебоче, много се радвам че си открила твоя начин. Hug Аз от как опитах системата без закуска не мога Laughing Успех с новия режим!

Джижи,
браво! Все така да ти върви вече  bouquet

Да ви похваля свеки страшна вкусотия е направила с тиквички! Жалко че баш накрая на лятото я опитах и сега няма да помага да си я правя често. Днес ще и искам рецептата.

Приятен и системен ден ви желая! При нас вали и ми е смотано! Имах хубави планове, но в тоя смотан дъжд ooooh!

# 112
Бебоче, много се радвам че си открила твоя начин. Hug Аз от как опитах системата без закуска не мога Laughing Успех с новия режим!
Да ама аз като закуся и цял ден ми се яде, та затова ще си карам така - с обяд и вечеря само и курейшо за десерт hahaha Joy
Искам и аз рецептата за тия тиквички и ако е системно за обяд да го споделиш в рецептите Wink
При нас валя, сигурно после пак ще вали, а щях да излизам на покупки с малката.

# 113
 Ей, тва е. Явно е до организъм. При мен не е така. Като закуся и после се наяждам с по-малко храна, вечер не ми е проблем. Ще я пиша, ако е системна , но май е.

# 114
Пропусна ли ядене изгладнявам зловещо и системата отива по дяволите. Точно до организъм си е.
Започвам тази седмица пак с отчетите, 58кг, още не мога да си стигна минимума преди морето. Новата цел е 55кг.
Довечера ще си пиша менюто.

Хубав ден на всички  Hug

# 115
Каш, слънце, връщах се да чета за какви неприятности съм писала, ама не видях, само несистемности съм имала. Simple Smile Дано и от двете нямам! Wink Сподели за тиквичките и аз много обичам! Не наказвай дълго кантара, за мен в началото беше по-добре да се тегля на по-дълъг интервал, но сега предпочитам всеки ден, така ми се изясниха много неща и се опознах по-добре.

Алиена, и аз като теб се стягам, плътно отчети тук, че така ми е по-мотивиращо. Въобще този месец нищо сериозно не съм свалила, вярно, че съм към края и е по-трудно, но и аз не полагам усилия, точно това е тъпото, че накрая се поотпуснах. За сравнение първите 5 м. да съм имала 2-3 прегрешения и то от рода на пъпеш след 12, а този месец почти всяка седмица имам несистемности, та е нормален и резултатът, но се успокоявам, че така организма запаметява новото тегло.

Бебок, т.е. ядеш само от 14 до 19 каквото си искаш? Дано наистина това е твоят начин, но не забравяй, че организмът в началото реагира така на нов режим.

# 116
Добър ден!

Почерпете се за здравето на нашето християнче!

Благодаря на всички за пожеланията!

А СЕГА ИСКАМ ДА СЪОБЩЯ ЕДИН РЕЗУЛТАТ ОТ МЕН, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЪМ В МЦ - 111,8!!!! Не мога да повярвам! Щастлива съм!  Crazy

Адаш, коригирай ме в табличката, моля те!  Hug

Хайде хубав ден от мен

# 117
Сиси, стягаме се и скоро на финала  Hug

Стелето, браво на теб   bouquet и да ви е живо и здраво християнчето  Hug

# 118
  • ВАРНА
     Steletu, поздрави и от мен! Да ти живо и здраво детето! И много радости ти пожелавам- и детето да те радва, и системата  Hug

При мен, след една сравнително системна седмица, с леки прегрешения, първите две цифри все още са 57, грамчетата се променят- качват се, слизат... Но дрехите, които преди седмица трудно закопчавах, вече са ми добре, обикалях по магазините - влизам си спокойно в 36-ти размер... За мен това е по-важното, отколкото какво показва кантара. Знам, че след няколко дни и той ще се предаде, но аз и не бързам. По-бавно свалените килограми са по-трайни и без тормоз над организма. За  сравнение - преди две седмици изкарах един гладен ден, сутринта кантара показа 56.9, но нито бях мръднала в обиколки, нито пък успях да ги задържа тези грамчета. Само дето не се чувствах добре, нямах сили и може би бях обезводнена... А със системата си ям всичко, което ми се яде, не прегладнявам, не преяждам... Не се лишавам от малките си удоволствия и едновременно с това се чувствам добре в тялото си, а нали това е най-важното!
       Сега чета една книга - "Нова психо-кибернетика". Автора Максуел Малц е бил известен пластичен хирург. Той се е впечатлил от големия брой хора, които са отивали при него с преувеличени в техните очи проблеми и дори и след пластичните операции, са оставали все така нещастни и неуверени. Може би това е най-трудното - да виждаме несъвършенствата си, да ги прикриваме и премахваме, доколкото можем, но те да не се превръщат в Проблема, около който се върти целия ни живот.

# 119
  Стеле, да ви е честито християнчето! Браво за новата цифра Hug  bouquet

Мляко с нес, честит ти размер! Hug

Сиси, объркала съм се..просто ми пуши главата тия дни.

Днес най-после си влязох в ритъм.
з- малък сандвич и кроасан
о- тиквички със сирене, яйце и мляко на фурна, 1 сухар, шопска салата
в- зелена салата планирам

Общи условия

Активация на акаунт