"Системата минус 60" - Тема №13

• 33 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Отивам да си полегна със списание в ръка, че ще се пукна, така преядох.  Crazy

Animal Pig Animal Pig Animal Pig

И аз, и аз! Ама вместо списание ще зяпам сериалки на компа!

Днес до тук сметката е следната:

обилна закуска с две банички и кутия кексчета
на обяд обилно количство шкембе чорба и доматки (едва се завлякох до блока после  Crazy)
за вечеря ще съм по-скромна - кисело мляко и праскови (не са разрешени, но аз си карам по моята Система за бременни)

# 91
Моя отчет за една седмица минус 0.700 г

От утре се тегля и цяла седмица вече няма да се тегля чак до др.седмица.
В сантиметри също имам минуси!!! Wink

# 92
Джиджи, браво на теб! Само така!
Нощни очи, на теб моментът не ти е за системстване - на теб бебчо ти подсказва какво да ядеш и какво не.  Peace

Аз пък така се натъпках на обяд, че още ми е тежко и няма да вечерям. Това да ми е за урок, друг път да не нагъвам като невиждала. На обяд съм изяла сигурно кило ядене, само киселото мляко беше 500 гр.  Crazy 

Абе що не пишете, днес голямо мъртвило тук?  Confused

# 93
Жаси, аз съм тук но търся работа в разни сайтове за мен или милото. Ако той намери-супер, ако аз намеря-ще му прехвърля майчинството и ще започна аз, че вече ми се плаче.... Но да сме живи и здрави е най-важното..... Та така!

# 94
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, на теб моментът не ти е за системстване - на теб бебчо ти подсказва какво да ядеш и какво не.  Peace

Напротив, баш си е момнта да се грижа много внимателно за храната, която консумирам. То ако само бебето ми диктуваше какво да ям хубаво, ама и прасето  Animal Pig не мълчи, та по-добре да внимавам. Да ти кажа честно много си ми е добре така и хич не ми тежи да съм Системна.  Sunglasses Само дето като "сгафя" хич не си го слагам на сърце. Което е много добър урок за мен!

# 95
  • Бургас
Привет!
Сиси, благодаря ти!  Hug
За днес:
з: рано сутринта 2 лъж. мюсли с 3 кисело мляко, 2 филийки "Вита" с шунка, кафе със сметана; късна закуска - странджанка  Animal Pig
о: грах яхния, таратор;
в: таратор, салата от домсти.

# 96
Снощи бяхме на ресторант, но аз си пийвах червено винце и то страхотно, аржентинско.. bowuu Изпих 2 чаши, но явно нямам сериозни отражения, защото днес съм 66,600 или -300 от вчера, т.е. стопила съм вчерашния плюс от сладките несистемности. А менюто ми беше:
З. Препечени филийки с кашкавал, пъпеш, къпини
О. Мусака с патладжани и картофи, таратор
В. Плосък ръжен хляб с кисело мляко

Джижи, браво за минуса и см.!! Все така надолу да вървиш!! Защо не се отчиташ и теглиш и са нас в понеделник?
Стеле, браво за вчерашното минусче, променям пожеланието за понеделник да видиш 112! Wink Успех с намирането на работа!!
Жаси, и аз така съм се наказвала без вечеря!
Дииииивииии?!?!?

Отивам да закуся нещо.. Хубави почивни дни пожелавам!

# 97
Добро утро!

Сиси
- мерси за пожеланието, дано!  Praynig
Днес бях м/у 112,7 и 113,0 - така и не показа 2 пъти едно и също, но все тая... Не е 114,7 както беше до онзи ден!

Ох, днес ме чака лудница, нали утре ще кръщаваме малчо и направо съм  Crazy, ама нали е хубав повод Simple Smile

Хайде желая ви един хубав съботен ден!  Heart Eyes Hug  bouquet

# 98
Аз ли полудявам или последният пост в темата е моят от сутринта?! newsm78

Къде сте всички?!
Или моя компютър е изтрещял?! newsm78

# 99
Мале, днес сте се скъсали от писане верно...  Mr. Green
Аз няма да пиша, защото днес ми е несистемен ден - цял ден обикалям по моловете и ям каквото има на крак, вечерях късно - но нямаше друг начин.
Иначе, тази сутрин бях само -100 грама, нищо интересно.  Laughing

# 100
Мале, днес сте се скъсали от писане верно...  Mr. Green
Аз няма да пиша, защото днес ми е несистемен ден - цял ден обикалям по моловете и ям каквото има на крак, вечерях късно - но нямаше друг начин.

Днес явно е било пазарен ден за всички  Laughing същата работа, затова и не пиша.

Нещо все има поводи и събирания и не мога да вляза в ритъм, 2 системни, после 2 не, ужас е при мен  Tired трябва да сваля още малко, а се отпуснах на края.

# 101
Днес явно е било пазарен ден за всички  Laughing същата работа, затова и не пиша.

Ами на нас ни предстои постъпване в детска градина и 3-ти клас в училище, смятай каква лудница е с покупки на анцузи, маратонки, дрехи и обувки за двете деца... Ужас направо...  ooooh!

# 102
Оооооо, знам, и аз купувах бельо и пижами за детката точно  Laughing

# 103
Съвсем оредяха и без това тесните ни редици!

Аз днес имам -200 или 66,400, но снощи вечерях само сини сливи и малко кисело мляко. А днес съм на рожден ден и още не знам как ще се представя.. Simple Smile но се надявам утре да видя поне пак днешната цифра.
Станах рано, но сега ще закусвам, че чакам да стане една баница, купих вчера някакви пълнозърнести точени кори на сач и искам да опитам..

# 104
Здравейте и от мен!Току що  се върнах от работа мокро е и не става за бране малината.
Поднасям ви кафето!

Ами аз си системствам,може да не смъквам на кг кой знае колко,обаче в см яко.
Обух едни мои дънки от зимата които ми бяха тесни и се оказа изпрани ми хлопат.
Претеснявах се много ,че не смъквам а се оказа че топя мазнини!Много се радвам Simple Smile
Взех и да влизам в панталон "дънков",а по рано не можех и да го закопчея.
Явно в топлото не смъквам кг,а течности след което като се нормализира температурата пак си възвръщах кг.Претеснямвах се ,че не смъквам,а то се оказа че смъквам и то мазнинки,което е  по добре!
Оставям ви  и отивам в градината да се заемам с цветята  си.
Пак започнаха топлите вълни да ме обливат и не очаквам чудеса за месеца!Едва ли ще смъкна кой знае колко,но поне 1 кг ще съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт