"Системата минус 60" - Тема №13

• 33 029
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА
         Жани вече е готова със закуската, а аз още пия кафе и разсъждавам, какво, освен килограмите се е променило при мен...  Thinking
         Теменуга, не само храненето е важно. И по-слабите имат проблеми - в работатата, с мъжете, с децата, с парите.... и с кой знае още с какво  Wink  Ама това е живота... Като стигнах нормалните за мен килограми, Аз се чувствам по-добре, Аз влизам в дрехите си, Аз не се опитвам да прикривам тлъстинките.... Нищо друго, освен мен не се е променило. И мъжа до мен е същия, и детето, и работата, и парите.... Аз не отслабнах заради тях, аз отслабнах заради себе си. Слаб, дебел - проблемите си съществуват. Затова просто се усмихни... След месец може дори да не се сетиш,  да какво си си ядосвала днес. Харесвай се, обичай се, грижи се за себе си, усмихвай се - и в огледалото, и на хората около теб... Така по-лесно се слабее  Hug

А за тези, които се самонаказват, лишавайки се от любимите си храни и, може би, не са го прочели в темата или не са обърнали внимание - пак ще покажа, какво мисли Ек. Мириманова по въпроса:

За шоколада

Често ми задават един и същи въпрос – „Вие имате ли спадове?”. Аз по принцип отговарям отрицателно. Но в последните месеци, заради посоянните снимки и срещи с читатели, аз бях принудена напълно да изключа шоколада от менюто си, защото имам към него ужасна алергия. Дори само парченце да изям, на ръцете ми веднага се появяват екземи, а и на лицето ми какаото не се отразява добре. Няколко месеца аз „геройски” избягвах  любимия шоколад, не ми беше много трудно, защото след отслабването сравнително лесно се лишавах от някой неща. Но преди няколко дни забелязах, че теглото ми безпричинно се покачва и ужасно ми се яде шоколад. Не, ужасно е слабо казано. Започнах да сънувам шоколади.
      В четвъртък вечерта, след последната за седмицата фотосесия, си купих два черни шоколада и щастлива легнах да спя. Като се събудих, естествено веднага отидох в кухнята и заедно с дъщеря ми и с мъжа ми изядохме шоколадите. Струва ми се, че тук можеше да се спра! Но вечерта, като отидох до магазина, видях, че в едно от кафетата има от любимия ми черен шоколад с портокали, не можах да издържа и си купих един. Да казвам ли, че шоколада не доживя до сутринта! Половината от него унищожих още в магазина, а втората половина довърши дъщеря ми. Резултата беше, че кръвного ми се вдигна чак до 150, при нормално 110, но аз бях абсолютно щастлива, че можах ” да се накефя максимално”. Без значение, че изядох доста шоколад в пет вечерта, сутринта видях дългоочаквания минус на кантара!!!  Което още един път доказа моята теория, че лишаването от храни не води да нищо добро!

Ако исках да дам ви лош съвет, щях да ви кажа „ Ако искате да спрете да отслабвате, откажете се от любимите си храни и това обезателно ще се случи!”

# 421
Добро утро  Hug
Аз днес видях 57,1 на кантара, най-накрая паднах под 57,5 и то с обилна вечеря снощи, системна естествено.

Пиша го днес, защото ще кръщаваме малчо и днес ще пина винце и ще подхапна торта  Blush

Лек и хубав ден ви желая  Hug

# 422
  • ВАРНА
       Алиена, при такива чудесни поводи всичко е позволено и системно!  Hug

След вчерашния отчет да кажа и килограмите днес - 56.5 или -300гр от вчера. Това го пиша само заради "гладуващите", ако мога да ги успокоя, че да се яде не е толкова страшно  Peace

# 423
Добро утро.
Жани, изпреварила си ме тази сутрин, благодаря за закуската Hug
Теменуга, наистина стягай се. Не бъди несериозна като мен. Сама си казала - тези -1.5 кг типоказват, че ще можеш. Не е толкова трудно.
Алиена простено ти е, душко, все пак това е голям повод Hug
Аз от днес май се завръщам. Стигнах до извода, че с интервалното поддържам килата и може да го правя след като си постигна целта. Имам само 12 кг до 65, ще ги махна пустите. Ако съм стриктна за 3-4 месеца ще се отърва от тях. И докато пих кафето размишлявах над написаното от Сиси - ами и аз като нея от тестяно и пържено ми става гадно, от сладкото май само шоколада ме привлича повече. Иначе вафли, сладки, рула и т.н - ами предпочитам да изям 1 лъжичка захар, от колкото да ям тях Sick
План за днес
З: ръжени макарони със сирене( 4-5 лъжици, че ми стана лошо от тях нещо), 1 сухар с крема сирене, мляко с нес+цигарка
О: зелева салата, млечна салата, месо на барбекю и може би малко бира, че ще се събираме на вилата да почерпим отново за годишнината
В: не съм решила, но сигурно чушка със сирене и айрян

# 424
Добро утро~

Браво на минусите, но да се похваля и аз - имам минус 700 гр от вчера следобяд до тази сутрин.  Sunglasses  А и се надявам като мине МЦто минусът да стане и още по-голям.

И един въпрос - нали постните сърми са сиситмни за вечеря? Все пак са ориз и зеле...

Нес, а с колко килограма почна Системата и за колко време стигна това тегло?

# 425
И един въпрос - нали постните сърми са сиситмни за вечеря? Все пак са ориз и зеле...
Системни са, но не слагай мазнина Peace Аз лично съм ги правила по следния начин, но с лозови листа - сварям ориза, слагам малко джоджен, 1 малко бурканче домати (от детски пюрета), малко сол на вкус и с това си правя сърмите.

# 426
Супер! Мерси!  Hug

# 427
И тъй като вчера забравих - честит имен ден на nadi_dg (ако празнува де), извинявам се, че е на патерици Hug  bouquet

# 428
Бебоче ще те ступам да знаеш Naughty Казах ти да си седиш тук и да си стриктна нали?
Виж ми линийката. През май месец когато ме нави да започна наново системата имах толкова до целта колкото ти сега. Трябваше само да се стегнеш и да не прегрешаваш вечер. Не си бъзикай повече метаболизма с различни експерименти мила. Съвсем може да стене зле положението. Скачането от режим на режим и различните експерименти не са добра идея. И знаеш че ти го казвам от опита си. Стой си тук и бъди системна Hug
Ще стоиш вечер под ключ да не излизаш на бира, да знаеш hahaha
Ето порицах те пред строя-можеше и още да пиша но ти стига Mr. Green
Мляко с нес това ми е любимия разказ на Мириманова и винаги ми е приятно да го чета  bouquetЧестито минусче днес Hug
Алиена, Izu честити минусчета момичета Hug
И Нади наистина ако вчера си била празнуваща-на патерица да си жива и здрава Hug  bouquet

# 429
Жани, права си, ама туй е много малко дето си го написала. Трябва още, за да се покажем какви сме лоши пред новите Joy Joy Joy

# 430
Бебо ще взема тупалката Naughty
Без излизания вечер на бира и салати с мезета. Иначе няма да има минуси. Знаеш, че това е най-толерантния режим и всичко ти е позволено през деня. Нямаш оправдания, взимай се в ръце и бъди сериозна, че.... fight

# 431
Ама моля ви,без насилие! Naughty
Здравейте,момичета! Hug
Не мога да ви опиша колко съм ви благодарна за окуражителните думи! bowuu Мисля,че тук намерих добри приятелки и ще системствам с вас,защото не ме изгонихте.Вие ме разбирате и ми вдъхвате кураж!БЛАГОДАРЯ!!!
Момичета,от седмица говоря със сина си за Системата,с идеята,че само споделям за режима,Той е висок 175см. и тежи 90кг.Какво да правим-ген. hahaha Преди два дни са имали преглед в уч-ще и фелдшерката му е казала,че трябва да му следят кръвната захар и теглото.Забелязал,че съм смъкнала малко/явно визията ми е друга/ и ме разпита за режима.Впечатви се от това,че ям всичко любимо сутрин и снощи вечеря в 19,00часа.Правих бисквитена торта към 21,00 часа и той отказа да хапне с думите "на закуска нали мога да ям торта?Сега ще спазя да не ям друго докато си легна."Това ме спря и мен да ям от тортата.Мисля,че имам съмишленик.На всичкото отгоре трябва да покажа на сина,че аз мога ,за да може и той.
Добрите ви думи и поведението на сина ме връщат в правия път.Не бях се сетила да залепя списък с подхосящите храни на хладилника,но сега ще го направя.Отивам да пека ръжен хляб за донечера.Има ли и други рецепти за такъв,освен плоския хлаб?
newsm78
Да отчета семействато Laughing
з.бисквитена торта/за мен с кафе/
о.ръжени макарони със сирене , ябълки
в.ръжен хляб,малко сирене/по 50гр./ и голям айран
Моля ви,ако виждате грешки,съветвайте ме!Правя го за двама и това много ме стимулира.Ако сина излезе инат,майка му ще е фиданка след няколко месеца,а той няма да ходи да му мерят кръвното.
Смешното е ,че реагира като голям мъж-уплашил се е. Мъжете само тогава предприемат нещо за здравето си. Laughing
Няма да изразявам благодарностите си поименно,за да не пропусна някоя.но моля,не ме пускайте без бой и солидно порицание пред строя.
Лек и системен ден на всички!  Heart Eyes

# 432
  • ВАРНА
      Теменуга, сега просто си длъжна да успееш. И ще ти се наложи да ядеш, защото не може да тормозиш и детето с диетични менюта  Grinning   Можеш да обогатиш обедите  със супа или със салати... Аз например обичам картофи и често ям за обяд, естествено без да ги съчетавам с месо. Не се страхувай от храната, лоша храна няма, само я съчетавай по правилата на системата и ще имате и двамата чудесни резултати  Hug

# 433
Здравейте и от мен!

Минавам дамо да ви видя, системна съм, имам някакво задържане, даже малък плюс, но то тези няколко дни нямаше как да е друго!

Хайде хубав ден от мен!  Heart Eyes

# 434
Мляко с нес,така е!Трябва да имам амбиции и за двамата!Обядвахме си ръжените макарони и като ме заразпитва за още инфо-казах му за спорт или гимнастика.Сина реши да вдига гири след обяд и да прави коремни преси.Аз ще изчистя прахоляка на степера и започвам с него,че ме досрамя.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт