"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 994
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Хей, blaithy!  Hug Радвам се да те видя тук!

Момичета~ не се отказвайте и не се отчайвайте! Капка по капка вир става. Рано или късно всички ще постигнем целите си, но това става с постоянство и желание! За всички, които разбрират английски ви препоръчвам шоуто Supersize vs Superskinny - има го на youtube. Има доста шокиращи моменти, които от вчера, когато го открих до сега много ме карат да се замислям относно всички диети и до къде може да стигне човек, ако не намери златната среда...

Диви, изглеждаш супер!

Жасмин, те се сетиха кога да ги сложат тия тренажори... не можаха ли пролетта да ги сложат? Но все пак, ходи! Спортът е здраве! Аз от утре съм обратно във фитнеса  Wink

# 526
Здравейте,момичета!Диви,мила  Hug-изглеждаш чудесно!Не унивай,лошото настроение няма да ти даде вярно решение на проблемите!В живота нищо не е само хубаво или само лошо-приеми,че тези твои моменти са просто "тръните "по пътя напред-често от тях боли,но няма как-длъжни сме заради нас и заради хората ,които обичаме да продължаваме.Сигурна съм,че нещата се наредят и при теб-както казват хората-дявола не е толкова черен  Wink
На всички с минуси-честито.Аз да се похваля,че имам  -600гр.Наистина съм доволна-това е най-доброто ми тегло след раждането.Повече от половината кг преборих,ще се справя и с останалите!Менюто за днес:
з.ръжени сухари,бекон,варено яйце,вафла,холидейка,кафе
о.фасул яхния,салата от домати
в.Кисело мляко или мешана салата с айрян-зависи къде ще ходим с децата след градината.
На мен системата много ми допада-не съм се лишила от нищо,даже през изминалата седмица на два пъти  си позволих червено вино след 20ч.Наистина не е проблем за мен и вечерното хранене в 18ч-само когато имаме гости  или ние ходим някъде е малко кофти-не ми се обяснява -ама защо,ама как, и т.н.За сега от мен -толкова.Приятна вечер ви желая .Ще намина по-късно да ви дочета.

# 527
Да ви се похваля - излезе ми рецензията. Имам 4.30, което се надявам да повиша поне на 5 на защитата.

# 528
бебоче, успех на защитата  Hug

Отчет за днес
з. две препечени филии с триъгълничета сирене на Президент, домат и малко пъстърма
о. голяма шопска салата и парче агнешко печено
в. салата с една кутийка Котидж сирене, тази вечеря напоследък ми е любима, а и ме засища добре.

# 529
Долитам на цял отчет
З: 2 сухара с лютеница, маслини, бадеми, лешници, 2 сладки, 3 блокчета шоколад
О: Дров с чушка и лук, задъшен в масло и вино, салата домати, маслини
16 часа : 1/2 ябълка ( детето ми изяде другата), 5 хапки свинска пържола
В: чушка със сирене, 800 мл айрян
Лека вечер Hug

# 530
Бебоче успех и от мен на защитата Hug
Отчет за днес:
З: баничка, 2 сухара с течен шоколад, нескафе (как го побрах това ядене...за това и късно се сетих за обяд и беше лек)
О: сухари със сирене и домати
В: печени чушки с кисело мляко и подправки в тефлонов тиган

# 531
Да ви кажа, нямам търпение да дойде утре сутринта да закуся с пица. Сега 2 тави чакат да ги сложа да се пекат, дано издържа, че обожавам пица Crazy

# 532
Бебок да не си посмяла дори да си помисляш да хапваш сега от тях Naughty Че нещо си обещала и ще има тупалка newsm29

# 533
Добривечер!!!

Момичета -   remybussi lovekiss dancing Благодаря на всички за милите думи и подкрепата!!!   bouquet

Бебок - успех на защитата/за кога да стискам палци?  newsm78 / . И Фнимавай с пиците, да не дойда да те оФнимавам аз!!!  Rage

Лека, мека и десертна!!!  hahaha Joy

# 534
Бебок да не си посмяла дори да си помисляш да хапваш сега от тях Naughty Че нещо си обещала и ще има тупалка newsm29
Бебок  И Фнимавай с пиците, да не дойда да те оФнимавам аз!!!  Rage
Обещавам, то при толкова закани за бой как да посмея да опитам. Само ще си ги мириша и ще се наслаждавам как мъжо яде Mr. Green

# 535

Бебок - успех на защитата/за кога да стискам палци? 
Ами аз да оттговоря че Бебо е пропуснала-стискаме палци на 03.10(след броени дни). Че Бебока ни тога е и рожденничка. Със сигурност ще е много вълнуваш празник и защита-пренаситено с емоции.
Бебок да не си нападнала тавата? Идвай тук за да не се изкушаваш Peace

# 536
Не съм ви чела, съпругът ми днес има рожден ден, утре ще празнуваме повече, но и сега е редно да му отдам значимото. Wink

З. Сладолед, домашни бонбони с мед
О. Пилешка супа, задушен карфиол с мнооого кашкавал, няколко чери доматчета
В. Диня

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 20:57 от Сиси ♥♥

# 537
Тук съм. Тъкмо изпекох едната, сега се пече втората и такъв аромат се носи, че нямам думи. Обичам да ям пица, но мразя да я правя, че да не взема да се изкуша hahaha Joy
За защитата - аз ще ходя с мъжо и ще почерпя комисията с бонбони, ама ако рекат за други само инструктирам мъжо и ще бяга до магазина за уиски и шам фъстък Joy Joy Joy
Сиси, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и мнгоо да те слуша. И да не забравиш довечера да му подариш  luvbed  WinkHug смали си картинката, че огромна Peace

# 538
Бебо и аз за това избягвам по това време да пека пица.....че какъв аромат се носи точно като се изпекат Crazy Но ти ще издържиш Hug
Сиси честит ти рожденник-да е жив и здрав, много да те радва и обича Hug  bouquet (и наистина оправи снимката че е огромна Wink)

# 539
Сиси, честит рожденик!   bouquet

Бебок, успешна защита ти желая!   bouquet
И да не ядеш от пицата, ей! Моите деца също ядоха пица за вечеря, но аз не хапнах и хапка!

Вечерях само 2 кюфтета на фурна - малко закъснях с вечерята, но до късно бяхме с децата в парка.
Нищо, по-добре късна системна вечеря, отколкото по-ранна, но несистемна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт