"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Бебок, успешна защита ти желая!   bouquet
И да не ядеш от пицата, ей! Моите деца също ядоха пица за вечеря, но аз не хапнах и хапка!

Вечерях само 2 кюфтета на фурна - малко закъснях с вечерята, но до късно бяхме с децата в парка.
Нищо, по-добре късна системна вечеря, отколкото по-ранна, но несистемна.  Peace
Мерси за пожеланията. Никаква пица няма да ям, сега те водя с 500 грама, няма да позволя да ме изпревариш  hahaha Joy Joy
И права си - по-добре малко по-ъсна системна вечеря, отколкото несистемна такава. Аз самата днес вечерях от 18 до 18 и 30 докато си изпия айрянчето Peace

# 541
Никаква пица няма да ям, сега те водя с 500 грама, няма да позволя да ме изпревариш  hahaha Joy Joy

Ооо, тогава здраво трябва да затягаш колана и да правиш системата, че аз както съм се нахъсала, ще ти е трудно да ме водиш!  newsm08
Днес примерно съм карала колело 2 пъти в парка, сигурно поне час, отделно ходих още поне час пеша из града и в парка с децата, пазарувах, чистих, системствах доста стриктно - ако утре не съм поне -500 грама, ще го наритам моя гей!

# 542
Никаква пица няма да ям, сега те водя с 500 грама, няма да позволя да ме изпревариш  hahaha Joy Joy

Ооо, тогава здраво трябва да затягаш колана и да правиш системата, че аз както съм се нахъсала, ще ти е трудно да ме водиш!  newsm08

Ооооо, тук се заформи системно състезание. Ще следя с интерес надпреварата-сядам н първа линия hahaha

# 543
Ооооо, тук се заформи системно състезание. Ще следя с интерес надпреварата-сядам н първа линия hahaha

Може, ако обещаеш да не ядеш чипс, пуканки, семки и други подобни несистемни храни, за да не изкушаваш участниците!  Laughing
Че твойта е лесна - ти стана фиданка, ама тук някои хора имаме ехее - не ми се мисли още колко много до финала...

# 544
Аааа, тука станало интересно.  Crazy Жасмин, недей така да ограничаваш Жани, те замерванията нали са сутрешни, тогава всичко е системно.  Mr. Green

И пу се включвам и аз в надпреварата, засега от най-неизгодния коридор със стартов резултат 78, ама тъкмо ще позагрея малко с догонването ...  Twisted Evil  Laughing

И да си конкретизирам вечерята: плодова салата от 1 ябълка, 1 киви, 1 мини портокал и ананас + 150гр кисело мляко и чаша прясно

Бебок, имаш палци и от мен за защитата.     Hug

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 23:11 от blaithy

# 545
Искам само да ви напиша, че сиренето Котидж много засища, вечрях в 5 чак сега започна да ми пригладнява  Peace 

# 546
Добър вечер,Системки! Hug
Няма ме 10-ина часа и тука станало много забавно. Laughing
Започвам да печатам билетите за шоуто и замислям част 2-ра между мен,Жасмин и blaithy.
Бебоче,стискам палци и аз на 3.10. newsm10
Действате ми релаксиращо след напрегнатия работен ден и вместо да ям,аз се забавлявам тук с вас! Hug
Хайде лека нощ! smile3507

# 547
Добро утро  Hug

Снощи готвих спагети и сутринта така се бях наточила на едно порция, обаче и половината не можах да изям  Sick хем си бях доста огладняла. Целия плюс изчезна при мен, пак съм 57,1  Flutter те не че са били реално качени кила де.
Днес обаче пак ще има изкушения, към 11 детски рожден ден, а довечера за майките и татковците само ще има парти, обаче минимум храна, обещала съм си.

# 548
И пу се включвам и аз в надпреварата, засега от най-неизгодния коридор със стартов резултат 78, ама тъкмо ще позагрея малко с догонването ...  Twisted Evil  Laughing

И да си конкретизирам вечерята: плодова салата от 1 ябълка, 1 киви, 1 мини портокал и ананас + 150гр кисело мляко и чаша прясно

blaithy, добре дошла и ти в надпреварата!  Hug
Еее, събрахме се един отбор хубавици - гледай какво съвпадение 4 души тук да сме на едни килограми!  Grinning Grinning Grinning

Да те питам под секрет - след това кисело, прясно мляко и плодове накуп, не ти ли се газира стомаха?  Crazy
Което пък хич не е лошо за свалянето на килца, де - ще взема и аз да го пробвам тези дни.
Аз тази сутрин съм в плюс 200 грама, първо не можах да повярвам, после ми дойде МЦ и ми стана ясно защо така. Явно съм задържала течности, но се надявам да се оправят нещата до няколко дни.

Хубав и системен ден на всички, аз излизам с децата към парка.  Peace

# 549
Здравейте момичета-кокичета,

Ще си правите състезание гледам. Каква е наградата за първо място - голям шопинг? Между другото се сетих, не оставяйте пазаруването на нови дрешки за след отслабването. Аз все си повтарях, че ще си напазарувам като сваля някакви килограми и сега какво... нямам пари. Блях. Не, че съм свалила колкото искам... Crazy

Теменуга, ще се справиш. За колежките - ще ги утрепеш след месец-два като видят какви резултати има от "яденето".
Бебок, как е пицата? Ако не си вземеш изпита със 6, направо не знам какво ще трябва да ги направиш тия от комисията.
Алиена, кажи за Котидж-а, каква марка е? От къде го купуваш? Че сега за офиса да не го карам само на кисело мляко. Уф, ще се наложи да започна да вечерям в 5, преди да си тръгна от работа.
Диви, понякога всички изглежда по-тъмно, отколкото е. Само се дръж и всичко ще се нареди. Не знам каква е доФторската история, но да ти кажа, че една приятелка ми разказваше вчера как е забърсала 20 годишен младеж. Направо ми оправи настроението за месец напред. Бау, как пък на мен не ми се падна един.  Crazy Laughing Sunglasses

Менюто ми за вчера беше: з. мусака, кафе със сметана и захар към 10 ч.; о. пълнени чушки с ориз; в. домат и печени чушки с една капка чеснов сос и кофичка кисело мляко.

Днес: з. бисквитена торта, царевица; Останалото не го знам още, но ще имам едно нарушение за часа на вечерята, защото сме решили да се поглезим днес и ще излезем на ресторант. Мъжът ми е получил подарък за някаква добре изпълнена задача в офиса - вечеря за двама, която трябва да оползотворим преди да й е изтекъл срока.

# 550
Добър ден  и от мен.
Честит празник на всички  bgHug
Днес гея показа 76 - не знам да вярвам ли, да не вярвам ли. За сега няма да си сменям линийката, ще изчакам до понеделник да видя какво ще покаже тогава.
Пицата беше супер - изядох цели 3 парчета с 500 мл айрян.
За обяд ще се на вилата - ще има млечна салата, пържоли на барбекюто, гъби също там. Дано не прегреша много Blush
Лек ден ви желая Hug

# 551
  • Враца
здравейте от мен!

нямаше ме няколко днИ, гледам тук някакви съревнования сте заформили...
аз тотално отпадам от класациите Sad

ходих си на враца , имахме празници, рождени дни... от 4 дни два уж бях системна, и после два дни .... ooooh!
ядене, пиене... на корем, по всяко време...
и сега съм наказана- около килограм отгоре. #Cussing out
вместо да свалям, аз качвам- ами, на това ако не му казвате простотия- незнам на какво #2gunfire

айде сега ми набийте канчето!
от днес се стягам, че тъкмо почнах да си нося някои стари дрешки, и започнах да поглеждам все по-често към тези, за които трябва да сваля още 4-5 килца, и то- какво стана...

НЕ ИСКАМ ПАК ДА СЪМ ДЕБЕЛАААА!!!!!!

# 552
Добро утро~

Резултатите ми след първата седмица на системата:
КГ от 69.9 на 67.5
СМ - от всякъде по минус 1-1.5см.

За днес менюто е:
З - кафе с малко мляко (станах в 11 и не бях гладна)
О - кюфтета Стара Планина и салата
В - може би кренвирши стара планина или мляко с плодове - още не съм решила.

# 553
Изу, направо ми скри шапката с този минус!   bouquet

Аз хубаво се глася за състезания, ама както след едната системна седмица не бях мръднала от 78 кг, днес се претеглих и за ужас видях 79,0  #Crazy , тааа засега май не съм ви голяма заплаха.  ooooh!

Трънче, гадно е чувството, ама като сме си го надробили, ще си го сърбаме. Хайде оттук нататък да се стягаме.  Hug
Жасмин, на мен комбинацията мляко-плодове ми се отразява много добре, без разни странични ефекти, предполагам си е индивидуално.  Peace
Бебок, ти дръпна малко и веднага се успокои. Никакви своеволия на вилата.  Wink
Джилиан, не можете ли сутринта да си използвате куверта.  hahaha Весело прекарване!

Менюто ще го пиша вечерта, като е изядено, че за момента е още неясно.

Хубав ден, и, щях да забравя, честит призник на всички!  Hug

# 554
  • Пазарджик
Здравейте и от мен момичета бързам да си запиша и аз първия минус от вчера съм минус 1 кг.И това въпреки че не съм била напълно системна т.е вечерята ми е малко по късно от 18 но пък за сметка на това си е системна.Стягам се и започвам да си нося и вечеря на работа за да мога да постигна още добри резултати

Общи условия

Активация на акаунт