"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Браво на всички с минусчета!   bouquet

Аз днес малко закъснях пак с вечерята, ама ми се проточиха неочаквано обсъжданията в университета и нямаше как.  Thinking

Та, докладвам:
З- филийка с шунка и кашкавал, филийка с пастет, сурово кашу, фрапе
О- домати с ориз, плочка сирене, чаша айран
В- домати с ориз и един домат

Жани, и аз мисля, че за половин ден няма какво да й стане на Екскуиза-та.  Peace
Аз пък си мислех, че вие хапвате нормално изглеждащи сухари, а не от този тип (като пуснатите от Мляко с нес ). "Моите" са същите, вкусът им е, както хубаво се казва, изискващ свикване.  Mr. Green Но с пастет или сирене крема (сутрин) всъщност са ми вече дори вкусни.

Ще взема да се замъкна сега най-накрая към фитнеса и аз, че стана дъъъъълга пауза, но ще гледам да си се завърна на старата програма с ходене през ден.  Peace Че бая имам да ви гоня.  hahaha

# 571
днес кантарът показа само 200 гр. отгоре за седмица почивка! толкова съм доволна, колкото не можете и да си представите!

з: връщам си навиците за ранно кафе + мюсли и корнфлейкс с плодово кисело мляко след 10.
о: салата с нещо - имам си градински домати за още седмица време понеи ще се възпозлвам от вкусните грандомански салати  Wink
в: в четвъртъците имаме гледачка, така че нещо навън ще ям. 

и понеже сладките картофи ми бяха голям трън в очите, да кажа, че се сетих къде продават такива - в кауфланд има в мрежи х 5 или 10 кила. цяла зима такива купувах и мога да кажа, че наистина са сладки и освен това са и много вкусни. на етикета пишеше, ч са от египет и по тоя повод у дома се подхилквахме  на себе си, че си купуваме египетски сякаш в бг няма традиция за произвеждане на картофи. спряхме да ги купуваме пролетта, когато излязоха пресните нашенски. от следващия седмичен пазар пак на тях ще мина  Peace

и да питам - каква е разликата между червените сухи вина и нормалните такива. това, в случай, че някой разбира от вина. ако ли не, ще се зачета в бакхус и ще се образовам  Peace инак вина много има у дома, защото събирам. не че разбирам - просто така се случи в годините. розета харесвам, при това газирани или шампанизирани, но надали са разрешени  newsm78

# 572
  • Враца
аз не обичам вино, но ще акжа- сухите вина се правят без добавена допълнителна захар. това се отразява и на вкуса, който е по-горчив Peace

# 573
А кои са сухи вина? Снощи пих мавруд, не ми сладнееше, но не се усетих да прочета има ли захар.

# 574
  • ВАРНА
    Сухото вино е ферментирало до пълното превръщане на началното количество захар в алкохол и въглероден двуокис (диоксид).
     По системата е задължително виното да е червено и сухо, но не е задължително всеки ден да се пие Wink

# 575
Добро утро. След вилата вчера канатра отсече 76.5, които до утре сутринта ще са 76 Wink
За сухарите - аз взимам на Клевър, че са малко по-евтини и май са същите, защото и те имат специфичен (ръжен) вкус и предполагам са системни (съдържанието : ръжено брашно, вода и сол). Имам още 2 пакета и след като свършват започвам да си правя плоския ръжен, все пак от 1 кг ръжено брашно ще направим над 1 кг хляб и излиза по на сметка Wink
Днес ми се е дояло прясно зеле ама се чудя за обед ли да го готвя или за вечеря? За сега само закуската ми е ясна : 2 парчета пица, чаша айрян и 1 чисто кафе.
За вината - аз нямам търпение свекъра да направи вино и да пия от него - гъсто, червено, чак цапа чашата Crazy
Лек ден Hug

# 576
  • ВАРНА
        Бебок, аз сутрин като си взема необходимата доза тесто, задължително от бяло брашно  Grinning и през деня не се сещам нито за хляб, нито за сухари. Бях си купила два пакета преди няколко месеца и още имам. Два- три пъти откакто се храня по системата, съм вечеряла сухари с нещо намазано. Ако забъркам цял хляб, ще трябва да се напъна да си го изям, за да не хвърлям  Wink Grinning, а това май няма да е много полезно за фигурата. Така погледнато сухарите са по на сметка  Peace

# 577
Аз си правя плоския хляб в двойна доза и го държа в хладилника, нищо му няма по 1 седмица. И пълнозърнест като си меся в машинката, понеже само аз си го ям пак стои в хладилника и издържа доста време.
Аз по принцип пия само вино и понякога лятото бира, максимум по 2 чаши и то рядко, само по поводи, не мога да нося повече, напивам се  Crazy 

# 578
По системата е задължително виното да е червено и сухо, но не е задължително всеки ден да се пие Wink
ха-ха - много точно казано!
е, аз всъщност не пия. почти пълен въздържател съм откак преди 10тина година в един пъб случих текила парти  Mr. Green питам по-скоро образователно. и си мисля, че би следвало да има и бели сухи вина, които би следвало също да са системни  newsm78 все едно - и без това не пия. просто си разсъждавам.

и пак въпрос - открих в шкафа брашно грахам без подобрители, каквото и да значи това. става ли да врътна плосък хляб от него или е за пекарна? а ако се прави в пекарна, хлябът може ли да съдържа лъжица-две семки или мюсли. 1-2 лъжици семена, разпределени по резините, ще дават сигурно броени зрънца в 1 филия. а хлябът от дюкан става ли за ядене тук, че имам хартисали трици?

# 579
За да става хляба за обяд и вечеря, задължитено трябва да е ръжен. Ако си направих хляба от брашно Грахам ще стаза само за закуска. За семената - ако ще го ползваш и за вечеря, по-добре не. Хлябът от Дюкан (ако за тричавия става дума) - само до 12 часа Peace

# 580
Здравейте Hug
Пиша преди да изляза по разни задачки и си изгубя почти целия ден Peace
Бебок сега ме подсети и за сухарите на Клевер-ще трябва да ги погледна като излеза. Ако не забравя ще си купя и една Ескуиза за вечеря Crazy
Теменуга стягай се днес и не прави като вчера. Нали точно това постоянно повтаряме-трябва да се яде. Като стане време за обяда е добре да се ядне, а не да се пропуска. Че после се освирепява от глад и е много вероятно да се нападне несистемна вечеря.
Браво на синът ти Hug
blaithy ами аз това казвам, че си хапвам обикновенни сухари и понякога ръжени. Зависи какво съм успяла да намера да купя. Ръжените ми харесват, обикновенните също. Други не съм пробвала още.
Бебок и днес да си системна и.....леле мале вече чака виното тя. Я докато стане виното системвай стриктно Peace. Аз също като теб днес съм на плюс-вчера и днес съм на плюс. И от понеделника насам съм общо +1.2кг. Странно, все си мисля, че това сега се получава от луната. Защото ръцете ми са подути Thinking
Кашарел знам че ни четеш-едно гуш Hug

П.П. Сега погледнах и наистина има пълнолуние-днес на обяд е пълнолунието и вероятно за това имам плюсче. Все до понеделник за отчета вярвам, че няма да го има Peace

# 581
На плюс сме може би заради луната, аз имам заради вилата само +0.5. Тъкмо днес като мине пълнолунието понеделник ще отчитаме страшни минуси. Аз си заплювам да съм поне 76 Joy Joy Joy

# 582
Бебок не мисля, че плюса ти е от вилата Peace Аз вчера съм си била у нас и съм си била съвсем, съвсем системна. По-скоро плюсовете днес са от луната. Но пък утре по това време ще отмине пълнолунието и ще си проличат реалните минусчета Peace А аз си заплювам поне да не съм на теглото от линийката. Това ще ми стига да се зарадвам Peace
Диви мернах те на балкона Hug
И Сиси мернах горе-как си мила? Hug

# 583
Аз понеделник искам да съм вече под 57  Grinning  дотогава не ми се очертават събирания или излизания, значи ще съм си системна.

# 584
КУКУРИГУУУУ!!!!!!

Само се вясвам, че не ми хрумва каква простотийка да ви думам  hahaha Joy newsm62
Притесних се тази сутрин с доФтора - не намерих какво да му кажа!! Нещо май съм си из4ерпала темите за разговор с него/ма многУ бързо, беее!!  newsm78/

За отчета - за 1-ви път от 3 седмици имам 300гр.минус или кръгло число - 97,00кг, хихихихиих

Айде чао засега   bouquet
P.S. - Даже съм гримирана!! Направих си ориенталски очи с истински арабски кол/прахообразното чернило/, малееее, имам очите на кошута!! Само да не си гълтам граматиката по доФторска линия, ама то няма съвършени хора, нал'тъй?!!  smile3532 smile3533 smile3534

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 11:18 от divimo -66,8

Общи условия

Активация на акаунт