Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 473
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Страхотна игра на СЕРХАН докато гледаше записа на Еда и това е човек който не смята себе си за актьор-...ама накъде повече от това- а за Нова нямам думи -пак накъсаха безобразно филма smile3516

Здравей мила.Точно за този запис питах ..вчера.Наистина ли го гледа Хубавелко ...или утре ,ще се окаже...пореден сън на Еда newsm78 #CrazyСори ама ...много ме мъчи този въпрос newsm78 #Crazy newsm78
Боб, аз все си мисля, че това е сън на Еда, защото на днешната серия тя го попита какво съм забравила т.е. той е видял касетата и я вика за да и я  покаже. да и напомни какво послание  е оставила на Ямур ....да не се разделя с баща си .Тя се чувства виновна за това че разделя баща и дъщеря и затова е този сън, но може и да греша-малко е неясна тази сцена newsm78

Росисан-страхотен клип-браво на теб newsm74 newsm74 newsm74

# 466
Ако сте леко смутени за събитията в истанбулските квартали Бейкоз и Гьоксу, ако се вълнувате как подскача всеки час анкетата за най-добър актьор и актриса на Турция за 2010 г., може би ще приемете този подарък от Харун и Еда

http://www.youtube.com/watch?v=eGEP1h1xwoI

Аз само го опаковах и му вързах фльонгата.
Ако не си падате по изненадите, ето и един жокер преди да отворите.
Подаръкът се нарича "Една незабравима минута"  /Unutulmaz bir dakika/  и е игра на думи от турски език: името на филма Unutulmaz и на песента Bir dakika.
Песента на Семиха Янкъ е първата, с която Турция се явява на Евровизия през 1975 г. Тя звучи и в две от началните серии на филма.

Росииии, страхотен клип, браво - поите поздравления[smilie=smile3501.gif] smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool

# 467
Ако сте леко смутени за събитията в истанбулските квартали Бейкоз и Гьоксу, ако се вълнувате как подскача всеки час анкетата за най-добър актьор и актриса на Турция за 2010 г., може би ще приемете този подарък от Харун и Еда

http://www.youtube.com/watch?v=eGEP1h1xwoI

Аз само го опаковах и му вързах фльонгата.
Ако не си падате по изненадите, ето и един жокер преди да отворите.
Подаръкът се нарича "Една незабравима минута"   /Unutulmaz bir dakika/  и е игра на думи от турски език: името на филма Unutulmaz и на песента Bir dakika.
Песента на Семиха Янкъ е първата, с която Турция се явява на Евровизия през 1975 г. Тя звучи и в две от началните серии на филма.
Роси страхотен клип!! smile3525 smile3525

# 468
  • Варна
Росисан, клипчето е страхотно-  #Onfire newsm09 newsm09 newsm09- емоционално! #Crazy #Crazy #Crazy

# 469
Аз все пак да попитам- няма ли случайно някакси така евнтуално може би да се излъжат и да пуснат серия по АТВ?! newsm78 Честно казано вече ми се изчака чакалото!  smile3516 Тия хора там да не би да чакат да свърши излъчването по Нова в България, че да пуснат сериите в Турция Crossing Arms- то вече какви ли не щуротии ми минават през ума! newsm12 Ама ха вече! nuts newsm66
Според мен 54-и епизод ще го излъчат след празника им Рамазан Байрам , защото доколкото знам смисълът на този празник е искането и даването на прошка , помирение на скараните, призовава се към разбирателство, мир и добруване. Е, как да излъчат първите две серии от филма като знаем какво се случва- баща не може да прости, стреля срещу дъщеря си и невръстното й дете, всички са в ужас и шок. Може от СЕМ да са препоръчали отлагането! Това ми се вижда най-логичната причина.Така че да се надяваме за щастливата дата 15.09.

# 470
Страхотна игра на СЕРХАН докато гледаше записа на Еда и това е човек който не смята себе си за актьор-...ама накъде повече от това- а за Нова нямам думи -пак накъсаха безобразно филма smile3516

Здравей мила.Точно за този запис питах ..вчера.Наистина ли го гледа Хубавелко ...или утре ,ще се окаже...пореден сън на Еда newsm78 #CrazyСори ама ...много ме мъчи този въпрос newsm78 #Crazy newsm78
Мисля ,че той гледа записа и мисли за Еда , а тя в същото време сънува точно това!!
Съня е след това/от момента когато тя отива с таксито/

# 471
По принцип смятам, 4е не трябва да търсим вини и виновни сред главните герои на филма! Но ако трябва все пак някой да обвиним това е старата генерация-Феяз и Джамил!

Защо ? Всеки от главните герои носи някаква вина за станалото .
И добре е Мелда да поеме отговорност за всичките си лъжи и злини, които им стори !
Да се осъзнае и разкае.
Наистина не те ли подразни снощи как Харун подмина признанието й ???

# 472
Ама Толга не е ли син на Феяз или това е поредната интрига на Саадет? newsm78
Баба Саадет даде на Толга някакви косми за ДНК теста- един бог знае чии бяха, във всеки случай не бяха на баща му Феяз! Целта й беше да го разкара от семейството и успя Crossing Arms
Чудно какво ли продължение ще има тази интрига през новия сезон, когато Толга или поне Буура Гюлсой няма да го има?! Дали някой от ония двама симпатяги, дето им постнахте снимките няма да играе ролята на Толга, щото тази работа баща- син не може да остане да виси така без отговор. Сценаристите са длъжници на образа на Толга- направиха го на 1 стотинка, такъв добър, благороден, направо идеализиран герой- остана без семейство, без любов, загубил вяра в майка си, а все пак фигурира като баща на Ямур- май ще го гледаме и през новия сезон, може би с друг актьор, но Толга е необходим! Thinking
Моето мнение ,че Толга не може да напусне така живота на сем. Арсланлъ.Има още много неща да се развиват около него ,затова най - вероятно ще вкарат нов артист на негово място!

# 473
А,може ли някой да ми каже,защото аз сигурно съм изпуснала,защо Толга се маха от сериала?

# 474
  • София
По принцип смятам, 4е не трябва да търсим вини и виновни сред главните герои на филма! Но ако трябва все пак някой да обвиним това е старата генерация-Феяз и Джамил!

Защо ? Всеки от главните герои носи някаква вина за станалото .
И добре е Мелда да поеме отговорност за всичките си лъжи и злини, които им стори !
Да се осъзнае и разкае.
Наистина не те ли подразни снощи как Харун подмина признанието й ???

И мен това най-много ме дразни и изнервя в този филм. Заплетат някоя лъжа и после между другото я поразкрият, ако въобще го направят, но все едно, че нищо кой знае какво не се е случило. И продължават смело напред към заплитането на нови и още по-вълнуващи лъжи, измами и недоразумения.

А иначе най-голяма вина за случилото и случващото се има цялата тази абсурдна система от кухи ценности и морални норми, в която живеят героите. Засега те не могат да се борят с нея другояче освен с лъжи.

# 475
  • София

Мисля ,че той гледа записа и мисли за Еда , а тя в същото време сънува точно това!!
Съня е след това/от момента когато тя отива с таксито/
Благодаря и на двечките....този въпрос е важен и трябва да се изясни  bouquet  bouquet  bouquet

# 476
  • Варна
А,може ли някой да ми каже,защото аз сигурно съм изпуснала,защо Толга се маха от сериала?
Буура Гюлсой има друг професионален ангажимент и съвсем логично героят му напуска сериала! Но предвид случващото се, май ще трябва да го заменят с друг актьор, защото с Толга има какво още да се случва! Thinking

# 477
  • София

За най-горещата ......компания и за техните горещи емоции и чувства  smile3525 newsm10 smile3521 smile3503

ТОПЛИНА      

Към нея ,цял живот сме усремени-желана топлина         
   Усещаме я -рано сутринта,усмихната и ведра         
   и през деня...обгърната в жизненост         
   и през нощта. ..огряна в лунна светлина         
   Една прегръдка с дете ,любим         
   дарява ни с любовна топлина         
   Една усмивка искрена,красива         
   дарява ни с щастлива топлина         
   Едно приятелство,но само истинско         
   дарява ни с прекрасна топлина         
   Това са само част от формите на топлината
   При вас ,във вашата компания
   и тука, има я.... в голяма доза
   От страниците лъха,завладяваща и топлеща
   От всички думи ,стихове ,картинки
   повява с искрица и надежда
   тя....радостната...... топлина
   Аз пиша...този стих,приседнала
   по турски....до камината
   Отпусната от ...лъхащата топлина
   на бавни глътки,така...загряващи
   единствено отпивам от уискито
   А мислите ...се лутат,накрая губят се
   Въпрос висящ във въздуха...остава
   Кога от....тази..... топлина
   Харун с Еда ...ще вкусят най-накрая?!

# 478
  • Варна
И мен това най-много ме дразни и изнервя в този филм. Заплетат някоя лъжа и после между другото я поразкрият, ако въобще го направят, но все едно, че нищо кой знае какво не се е случило. И продължават смело напред към заплитането на нови и още по-вълнуващи лъжи, измами и недоразумения.

А иначе най-голяма вина за случилото и случващото се има цялата тази абсурдна система от кухи ценности и морални норми, в която живеят героите. Засега те не могат да се борят с нея другояче освен с лъжи.
Съгласна съм! thumbsup Но ако винаги се изяснява и уточнява всичко, което се каже- сериалът до сега да е свършил! Crossing Arms Карай да върви- филм да става!- това май е мотото на сериала! Peace

# 479
  • София

Съгласна съм! thumbsup Но ако винаги се изяснява и уточнява всичко, което се каже- сериалът до сега да е свършил! Crossing Arms Карай да върви- филм да става!- това май е мотото на сериала! Peace

Така е, но възмездие няма - това е проблема. Всичко минава и заминава. А хората навремето от едното възмездие класика правеха.

Общи условия

Активация на акаунт