Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 456
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
От мене имате с усмивка ...лека нощ .....и с този клип прекрасен на любимите Харун ,Еда
аз ви изоставям smile3525 newsm03 smile3525

http://www.dailymotion.com/video/xef7zp_serhan-yavay-bize-luks_people

# 496

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10

Тоя е едър! Като физика пасва на Мелда!

# 497
  • Варна

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10

Тоя е едър! Като физика пасва на Мелда!
Абе, и за Еда става! smile3503 Малеее, ще хвърчи тестостерон като се изправи лице в лице с нашия красавец- и двамата са страхотни мъжкари! smile3508

# 498
Този Харун, който от време на време се появява на балкона е пратеник на сценаристите или ПР-а на сериала!
 Да откраднат разни идейки, да чуят мнения! Не е слу4аен!

# 499
  • Варна
Този Харун, който от време на време се появява на балкона е пратеник на сценаристите или ПР-а на сериала!
 Да откраднат разни идейки, да чуят мнения! Не е слу4аен!
Абе, колко пъти момичетата го закачаха да се престраши и да се покаже, ама йок! Crossing Arms Покаже се на балкона и след малко- изчезне! newsm78

# 500
  • Русе

С тази снимка ви пожелавам лека и спокойна нощ,приятели! newsm51 newsm51 newsm51

# 501
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=vhnG22qHap4&feature=related

Я, да видим нашия Хубавелко в целия му блясък! newsm03 Two Hearts newsm10 newsm09 newsm09 newsm09

# 502
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related

И едно от любимите ми клипчета- съвсем го забравих в последно време! smile3521 newsm74

# 503
Заради всички вас полагам този труд. Всяка страница се оценява по 10 бална система. Аз поех страницата при оценка 4 и 536 члена. За тези 5 дни оценката вече и е 7.6 и членовете станаха 738.  Ще се радвам ако всяка от вас която има профил в фейса покани своите фейсбук приятели
да станат членове на UNUTULMAZ DIZI.
Как става това:
Влизате в  страницата  на UNUTULMAZ DIZI http://www.facebook.com/pages/UNUTULMAZ-DIZI/114397765268863?ref=mf

под снимката на профила им има надпис "Предложи на приятели, клеквате там. Ще излезе един прозорец с всички ваши приятели. Започвате от първия, натискате върху него, то става синьо и така до края, Накрая има бутон ИЗПРАТИ ПОКАНА, натискате го и поканите са изпратени. Ще ви отнеме не повече от пет минути.  Много се извинявам, че ви ангажирам, но имам желание българите да се представим добре.
Bghelp, благодаря за информацията и анкетата за гласуване.
Серхан е близо до 60-те %, но Йозлем е на второ място.  smile3525

# 504
Ще си позволя да взема отношение по повод коментарите за необяснимото в нашите очи поведение на Еда в последните серии. Абсолютно съм съгласна с мнението на Дани и Иржи по този въпрос, че Еда не е виновна за това си поведение, то е логично предвид стеклите се обстоятелства. Ние навярно нямаме в нашия живот такива семейства и не можем да разберем реакциите на Еда, а те са напълно нормални в случая (колкото и да ни изглеждат абсурдни). Поне аз се опитвам да я разбера. Харун трябваше в случая да бъде по-твърд и решителен в действията си, като истински мъж. Но както и да е, ние няма как да разберем порядките в консервативното им общество. Надявам се все пак всеки да си вземе поука от случилото се, пък дори и цената за това да бъде твърде висока.

# 505
Абе тая Мелда хляб и сол яла и учила, ама явно по математика не е била добра. Как пък само за една лъжа се сети. Аз й ги изкарвам поне 6:
- първата - малка, но много показателна - за къщата, в която живее и че е от бедно семейство
- втората - бая голяма и с още по-големи последици - че не знае за сестра си и Харун
- третата - не по-малка и водеща към четвъртата - че Харун е преспал с нея на яхтата
- четвъртата - най-голяма и с още по-големи и страшни последици - че е бременна от Харун
- петата - че е пометнала
- шестата - за холдинга

Та коя лъжа по-точно имаше предвид Мелдището, когато се правеше на самоубийца?

Много си прав и винаги съм се 4удила,защо поднасят истината на 4ас по лъжи4ка?! Ако това е мерило за морал и достойнство, запо4вам да се съмнявам в ценностната си с-ма! newsm12
много точно казано - дано и екипа на филма имат хора - а те не са малко в Турция, които да знаят български и да им го преведат - това е цитат, но и моето мнение съвпада напълно с това, още една добавка - тази ценностна система, подчиняваща се на по големите, независимо че може и да са по-глупави, подтиска младото поколение, което расте - БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, НЕОРИЕНТИРАНО И ПОД КОМАНДА, НО при тази напредналост на техниката мирогледа постепенно им се разширява, те искат да извикат , но ГОЛЕМИТЕ ги подтискат и затова стават такива каши, -пълно е с лъжи, измама, лицемерие, тъпогледство/Мелда- за мен е образована глупачка/интриги и каквото още не си си помислил, но уважението е взаимен процес, който не изисква да си задължен.И още нещо толкова бързо се развиват нещата в днешно време, че е по-добре да питаш ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО, -  да ти обясни един възрастен човек, средна класа как се работи и комуникира в интернет, дали ще знае, малко са тези които знаят, а питай едно дете - то наистина вече умее мноооого неща - СРЕДАТА си казва думата. Дискусията е твърде сложна и ФИЛОСОФСКА, явно всеки има собствено мнение, ще бъда благодарна да го изкаже тук, и да ме подкрепи за това , че аз обвинявам Мелда за виновна за всичко зло във филма.

# 506
Вина...има и виновни има.Разбира се няма да вадят ...пистолети и да се стрелят.Стрелбата на Джамил ни е достатъчна.Но поне.....искам да видя и чуя....огризението на съвестта на доста хора.Искам да стана свидетел на тяхното ...разкаяние и то не само в мислитее им...А да го кажат ,гласно пред Харун и Еда.....няма да е лошо и прошка да им поискат.Разбира се ...това е мнение единствено от моята си камбанария.За щастливият край newsm10 newsm10 newsm10
[/quote]

Добре, Боб! Кой е виновен! Мелда? Не съм сигурна!Ако подобна история между 2 сестри се слу4и  тук, мислиш ле, 4е едната ще забрави и прости!  99 % - няма да стане! Харун? Еда? Тюркян!
Главният виновник е страхът -  от това на следваш собствен път и да си господар на съдбата си!Но това е въпрос на ценности! Героите не могат да излязат от собствените си кожи и да се надско4ат!
Те са родени, израсли,възпитани така!

# 507
Ади, изненадана съм приятно от възгледите ти и начина на мислене. Винаги съм смятала, а сега и филма го доказва, че в Турция моралът е твърде изкривен и е основан на страх. Това неминуемо води до лъжите, на които станахме свидетели и които объркаха  живота на героите. Ценностната система на турското семейство е странна за разбиране, винаги съм мислела, че религията е в основата на тези ценности, но май не е така!

# 508
Добър вечер момичета и момчета!
Истински фурии сте, от три дни се опитвам да ви изчета и все не мога да ви догоня! sweating
Но пък си заслужаваше труда - страшни таланти сте.  newsm10 newsm10 newsm10
Дани, Боби, Бай Ганьо, Тарабас, Дежавю и момичетата, които се престрашиха да пишат - поддържате огъня с уникални творби. Възхитена съм от таланта Ви. Беше истинско удоволствие да чета стиховете Ви. newsm51
Както винаги за доброто настроение се грижат талантливите авторки на клипчета - Ради, Ади, Бгхелп, Розовка и Росисан! Браво момичета, разтоварвам се с вашите красиви творения!  smile3501 smile3501 smile3501
Рай за очите са стилните оформления на Моксито, Карпатия и Диди. Страхотни са! newsm10 newsm10 newsm10
 welcome bye  Добре дошли на новите момичета!
Уинона, Каламици този филма ви влияе положително - много страст и емоция влагате в постовете си, напълно съм съгласна с голяма част от тях! smile3521 smile3521 smile3521
Бобояна, къде се губиш? Ще трябва да извиним отсъствията, представила си се повече от достойно с великолепните си стихове! Браво! newsm10 newsm51 newsm10

аз бях толкова отнесена че забравих да кажа добър вечер мили дами и джентълмени, присъединявам се към мнението на кометка, МООИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ имате огромен поклон и от мен за всички вас - обичам ви

# 509
Добре, Боб! Кой е виновен! Мелда? Не съм сигурна!Ако подобна история между 2 сестри се слу4и  тук, мислиш ле, 4е едната ще забрави и прости!  99 % - няма да стане! Харун? Еда? Тюркян!
Главният виновник е страхът -  от това на следваш собствен път и да си господар на съдбата си!Но това е въпрос на ценности! Героите не могат да излязат от собствените си кожи и да се надско4ат!
Те са родени, израсли,възпитани така!

Именно! Страхът беше в основата но всички лъжи!
- Мелда се страхуваше дали баща й ще приеме богат зет;
- Мелда се страхуваше да каже на Харун, че е бедна;
- Мелда се страхуваше, че ще изгуби любовта, социалния статус, работата си и семейството си ако се раздели с Харун;
- Мелда си мълча дълго за Харун и Еда, защото се страхуваше, че Харун ще я изостави;
- Мелда не се раздели с Харун окончателно, защото се страхуваше да не разочарова баща си.

Общи условия

Активация на акаунт