Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 435
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Моми4ета,какво ви става? До преди ден възхвалявахте S-класата на Серхан, а сега от Алтънкая по-хубав нямало?! newsm09 Тази физика ,дето гледам, не ме трогва кой знае колко! Прили4а ми на дървосека4 от Коми. Виж,има специфи4на физиономия! Напомня ми с нещо на Лино Вентура. Но...ако е в сериала,ще ми е по-интересно как ще си играе ролята.
Ами, хубав бил, как ли пък не! Много е първичен, на мен ми прилича на футболиста, бившия на Йозлем. Серхан е много класи над този! smile3506
Точно за първичност става въпрос Wink Серхан е хубав! Да си призная обаче, нещо не ме грабна с любовната сцена. Напомняше ми на ученик, който за пръв път се люби с момиче. Подозирам, че и в живота е такъв.
Сори ,ама днес ми става нещо. Яко ми играят хормоните.

# 691
На Серхан само излъчването му е достатъчно с поглед , с усмивка , с изражението на лицето си може да каже всичко , не е нужно дори да демонстрира перфектната си физика .

# 692
Моми4ета,какво ви става? До преди ден възхвалявахте S-класата на Серхан, а сега от Алтънкая по-хубав нямало?! newsm09 Тази физика ,дето гледам, не ме трогва кой знае колко! Прили4а ми на дървосека4 от Коми. Виж,има специфи4на физиономия! Напомня ми с нещо на Лино Вентура. Но...ако е в сериала,ще ми е по-интересно как ще си играе ролята.

smile3532 smile3532 smile3532  Ох, Вени, развесели ме. На мен пък ми прилича на ... Вижте приликите!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 18:53 от kometka76

# 693
Абе дървосекач той.....Да и падне на кака  Twisted Evil Laughing Хахах
Майко мила, Пипилота, охлади страстите, че както е тръгнало май ще му скочиш на снимката. На мен лично не ми харесва този господин! Не се засягай, нищо лично, въпрос на вкус. Hug

# 694
  • Русе
Абе дървосекач той.....Да и падне на кака  Twisted Evil Laughing Хахах
Майко мила, Пипилота, охлади страстите, че както е тръгнало май ще му скочиш на снимката. На мен лично не ми харесва този господин! Не се засягай, нищо лично, въпрос на вкус. Hug
smile3532 smile3532 smile3532 

# 695
На Серхан само излъчването му е достатъчно с поглед , с усмивка , с изражението на лицето си може да каже всичко , не е нужно дори да демонстрира перфектната си физика .

Срамежлив или не, ТОЙ Е без конкуренция!  newsm10 newsm10 newsm10 lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 696
  • Русе
Ами, хубав бил, как ли пък не! Много е първичен, на мен ми прилича на футболиста, бившия на Йозлем. Серхан е много класи над този! smile3506
Точно за първичност става въпрос Wink Серхан е хубав! Да си призная обаче, нещо не ме грабна с любовната сцена. Напомняше ми на ученик, който за пръв път се люби с момиче. Подозирам, че и в живота е такъв.
Сори ,ама днес ми става нещо. Яко ми играят хормоните.
Пипилота,едва ли в Турция са давали по екраните "9 1/2 седмици" и да о4акваш аналоги4но изпълнение е най-малкото абсурд!

# 697
Виж, малко е по-сладникав и по-мек като излъчване, но като Вип класа и като емоция едно към едно, поне за мен е така.
[/quote]
Като игра не оспорвам но като визия не ми харесва!
[/quote]

По сила на въздействие върху мен най-близко до Серхан е Майкъл Дъглас от Първичен инстинкт!И само в този филм! Като изкушение, като съблазън, като сексапил, като възбуда!
Дъглас ,разбира се, е много по-хард, заради ролята си, но като общо впечатление! Зна4и единият става за брутален прелъстител, другия за  любовник! Това е разликата!

# 698

newsm10 newsm10 newsm10

# 699
Виж, малко е по-сладникав и по-мек като излъчване, но като Вип класа и като емоция едно към едно, поне за мен е така.
Като игра не оспорвам но като визия не ми харесва!
[/quote]

По сила на въздействие върху мен най-близко до Серхан е Майкъл Дъглас от Първичен инстинкт!И само в този филм! Като изкушение, като съблазън, като сексапил, като възбуда!
Дъглас ,разбира се, е много по-хард, заради ролята си, но като общо впечатление! Зна4и единият става за брутален прелъстител, другия за  любовник! Това е разликата!
[/quote]
Да, съгласна съм, много точно попадение. Серхан има същото въздействие като Майкъл Дъглас, както и играта им естествено!

# 700
Може ли да ви попитам,ако някой може да помогне.Знаете ли място от където може да се свалят сериите с добро качество? Hug
На "Нова плей "са с много добро качество ,но ги има само за месец назад!
Всички серии ги има в Замунда  и са с много добро качество.Може да ги гледаш и от "Гледай сериали",там също са с добро качество.
Мерси много,но мен не ми трябват за гледане,а за клипчета.Искаше ми се да е хубава картината.
Дали не знаеш някой сайт от който може да се свалят записи от ATV?Там качеството май е по-хубаво. newsm78

# 701
Вижте дали му липсва страст в горещите сцени!

# 702
   No comment!!!

# 703
# 704
  • Русе
    Ох, Вени, развесели ме. На мен пък ми прилича на ... Вижте приликите!

Кометке, newsm78 май си права! Не видях тази прилика! И все пак,и аз съм кака,но не искам да ми пада!!! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт