Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 434
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да ви попитам,ако някой може да помогне.Знаете ли място от където може да се свалят сериите с добро качество? Hug

# 646
Ееее,Моксито,само кафето забрави! hahaha hahaha hahaha

Ето го и кафето, по поръчка..

# 647
Мокси,  bowuu ама ще умра от гледане  smile3521

# 648
Коктейли за изискан вкус...

# 649
Ами шефке кво да ти кажа от опит знам че  така се отслабва с  гледане  hahaha

# 650
А, къде без ...

# 651
Ами шефке кво да ти кажа от опит знам че  така се отслабва с  гледане  hahaha

Ооооо слънце,   love001 love001 love001 аПсЕлютно неверно  Joy  Joy  Joy , защото гледам, гледам па си купя някое кремче, пък то не е като на картинката, ама сладкооо и с безкрайно много калорий или нещо за ядене и така, така всеки ден .Вече влизам настрани през вратата, че съм се четвъртосала  smile3534 Такива картинки к вкусотии трябва със закон да ги забранят  hahaha

# 652
  • София
Здравейте, Незабравимчовци!

Боби, да ти е живо и здраво момчето. Много да те радва и слуша, а ти много да го обичаш и подкрепяш!    bigdance2  ura dance dazzler1

# 653
Знам, че без глупостите, дето ги ръси Еда няма да имаме какво да гледаме до сега, че и да чакаме следващ сезон, ама снощи като говореше с Харун за бащата на Ямур и като изръси "аз сама решавам", ако беше пред мен такъв шамар щях да и зашлевя, че тоя на Харун щеше да и се стори погалване с перце. Та по тоя повод направих един поетичен опит, както обича да казва Дани, а вие може да ме коригирате и допълвате, че то от яд кой знае колко неща пропускам.

РЕШЕНИЯ

Аз сама решавам
до кого да се приближавам
и от кого да се отдалечавам.
Аз сама решавам
кого да извисявам
и кого да принизявам.
Аз сама решавам
кого да съблазнявам
и кого да подминавам.
Аз сама решавам
колко щастие да изживявам
или от мъка да се вкоченявам.
Аз сама решавам
от яд дали ще посинявам
или от срам лице ще изчервявам.
Аз сама решавам
какво в дущата си ще изтърпявам
или със разума ще побеждавам.
Аз сама решавам
и дебело подчертавам -
не винаги постъпките си отстоявам,
понякога зад думите си не заставам,
но теб любими, ОБОЖАВАМ
и често от това се натъжавам.
Аз сама решавам
на любовта си да се наслаждавам,
семейството до край да уважавам,
цялата на теб да се отдавам
и живота си за тебе да спасявам.
Аз сама решавам
и дано не съжалявам,
мисля, че го заслужавам.

# 654
Момичета и момчета, пожелавам Ви незабравими моменти във форума. Ще ми липсвате безкрайно много!!! Времето ми изтече, напускам Ви с мъничко тъга, но и доза щастие, че ще успея да си почина и заредя с нови сили!!! И, моля Ви пишете по-малко- за да успея бързо да наваксам изпуснатото!
До нови срещи!

# 655
  • София

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10
Тоя е едър! Като физика пасва на Мелда!
И този сладур си го бива  Twisted Evil. Ако го гласят за Еда, голям екшън ще има.

Гледам, че снощи бая забавление е паднало! Изчетох ви с удоволствие, но ето тук няма как да не се намеся - тоя пич, ако го намесят между нашите гълъбчета, Харунски бая зор ще види! Той от един Толга изпадаше в бяс, а този си е сериозна конкуренция. Ще стане интересно! Не, че може да се мери с Хубавелко, но определено му диша във врата.  newsm08 Иначе ми изглежда височък и едър. Не е стандартния лилипут. Абе, с две думи -  става! Да видим!  newsm12

# 656
  • София
Момичета и момчета, пожелавам Ви незабравими моменти във форума. Ще ми липсвате безкрайно много!!! Времето ми изтече, напускам Ви с мъничко тъга, но и доза щастие, че ще успея да си почина и заредя с нови сили!!! И, моля Ви пишете по-малко- за да успея бързо да наваксам изпуснатото!
До нови срещи!

Мокси, почини си добре. На мен определено ще ми липсваш и ти, и вкусните ти изкушения и вълшебните ти оформления.   love001

# 657
  • София
Знам, че без глупостите, дето ги ръси Еда няма да имаме какво да гледаме до сега, че и да чакаме следващ сезон, ама снощи като говореше с Харун за бащата на Ямур и като изръси "аз сама решавам", ако беше пред мен такъв шамар щях да и зашлевя, че тоя на Харун щеше да и се стори погалване с перце. Та по тоя повод направих един поетичен опит, както обича да казва Дани, а вие може да ме коригирате и допълвате, че то от яд кой знае колко неща пропускам.

РЕШЕНИЯ
....
Аз сама решавам
и дано не съжалявам,
мисля, че го заслужавам.

Голяма скица си ти, Тарабас - шефке, освен, че си невороятен талант. Искрено ме развесели с размислите си за нашата щураща се в емоционалния си океан Еда. Какво може да добави или допълни човек след твоите "Решения"! Тя от "решения" се докара дотук, но дето се вика това си е "нашето гардже" и ни е мило.  Браво на теб. Както обикновенно при теб всичко е казано ясно, точно и с невероятна красота на изказа.  newsm20

# 658
  • София
Дани, да не пропусна да ти кажа едно голямо браво за поредицата поетичен "Дъжд" от снощи.   newsm74 smile3501  love001 Права е Кометка, толкова е образно, че асоциациите са недвусмислени.

# 659
Шевке браво на теб много си добра бе ейййй  Hug Hug Hug Hug Има толкова много вложени топли, истински и добронамерени чувства във всяко твое стихче

Боб честито ти рожденник. Пожелавам ти да ти е жив и здра ви за сега да успява в училище а после и в реализацията.  Hug Hug    nbirthday  party023

Общи условия

Активация на акаунт