СЕПТЕМВРИ - тема 29

• 26 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
МаммаТ дай адрес...ама иначе стоката същата ли е? А иначе аз пазарувам през нета, защото въобще не си представям да тръгна да обикалям по магазиниета с двете деца...това едно, а и понякога има по хубави неща в интерен магазините, а и цените никак не са лоши...
Гари еми за начален стадий на хрема ферум фосфорикум 15 СH 4 пъти по 5 гранулки....ама все пак е хубаво доктор да си каже, защото аз Ангел го хващам още щом му прохърка носа...и почвам да му ги давам...Иначе през 6 часа осцилококцинум...също е добре за хрема...

# 661
Хм, не виждам номера на блока в бгмапс. Но на спирката на метрото на Г.М. Димитров, блока с банка ДСК офиса, между улиците Николай Хайтов/Васил Калчев/Драган Цанков и Г.М.Димитров. Напиши драган цанков+г.м.димитров за търсене и ще го откриеш, един дълъг блок.

# 662
  • София
Оки...ние пък тъкмо излязохме и заваля ....прибрахме се и спря...ама не ми се обличат пак двамата за да излизам...

# 663
  • София
Голямо писане днес Simple Smile
Ние успяхме да се разходим за около час, накрая ни заваля и се прибрахме.
За капки - като беше болен му капах Виброцил и Коларгол. Ако не е много тежка хремата, само физ.разтвор.

Ох, малкият все ми се гушка, а ме е страх да не го заразя, ако съм с вирус Rolling Eyes Не знам какво да го правя...

п.п. Само моят фейсбук ли се е бъгнал или е нещо всеобщо?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:00 от s0nic

# 664
Проблем с фейса нямам  Peace

За хрема слагам и виброцил и олинт и физиологичен разтвор, давам и алиум цепа 9 CH и Коризалия, каквото имам налично, но с капките конкретно винаги изчаквам малко......

Магазина от линка на ЕмиР-чето ще бъде разгледан, днес ходих да си взема една поръчка с чорапи и гащи от Анлгия, пак чорапите на децата объркани за големия са малки, за малкия големи  ooooh!, освен да ги пусна всичките на 60-90 градуса и да видим колко ще се свият и да ги мятам в употреба...За Коко получих страхотни гумени ботуши за скромните 7 лири...
Соник давай му профилактично по една дозичка осцилококцинум + ампула витамин Ц........

Мъжо е златен съм казвала, колкото аз толкова и той, е той си ходи и на работа, но върне ли се, аз съм в отпуска от децата,...е правя вечеря, а той слага маса, има си трески за дялане, но няма замяна.....На мен проблема ми е в неточността..........винаги закъснява, дали да се прибере, дали да излезе  Whistling

# 665
  • София
Много писане днес, явно се е скапало времето в България  Grinning Тука все още е слънчево, но доста студено, бяхме само до пазара за малко, сега спи, а после ще я водя в парка. открих друга детска площадка, където има голяма въртележка с кончета, няма такъв кеф  Laughing И днес ще ходим та. Отделно е по-чисто и има по-малко деца.
Ники1, мерси за рецептата със спанак, днес й го сготвих така с ориз и си изяде всичко от чинията  Simple Smile
Другата седмица мисля да й купувам вече бодита с дълъг ръкав, че тези дето ги има са й къси вече, има само две, който й стават. И чорапогащници ще й трябват...Иначе други дрехи има, тати й взе миналия път като се прибра. Сега само трябва да й избирам хубави ботуши за зимата по нета, за да може той да й ги купи ноември месец, като си дойде.

# 666
Хелоу! Днес съм в особено добро настроение, макар и недоспала, защото ми дойде количката - танк за породени от Англия, и най-доброто, че ми излезе мноооого тънко.
Нив можем да се похвалим, че вече ядем хляб и грозде, за нас това е много голям напредък. През деня вече нямаме млечно хранене (с мнооого малки изключения), яде тиква, слива, ябълка или грозде на обяд и следобяд и попара(чай от лайка и препечен хляб) за закуска. Много му харесва да яде "храна за големи" иска си от всичко, но разбира се не може да му дадем от нищо Sad  Повталили сме се, но не сме отслабнали, явно се източва младежа, но вече няма пкембе определено и от размер 12-18 минахме на дрехи 9-12  Crazy
Еми, вземи надникни в ларедута, има сега код 20/29 и нещата излизат много изгодно. Аз вече поръчах анцуг адидас и обувки за Явор, както и бодита за бебе2.
Опитва се да се пуска малки, прави 5-6 крачки сам. Явно прохожданети е близо...

Желая много здраве на всички!

# 667
Покахонтас80, радвам се  Hug

Аз си имам бебе сукалче. През 2 часа цяла нощ. Иска си "ме". Даже знае как да се нагласи в/у мен за сукане. Уморена съм. Кътниците пробиват по малко и мнооооого дълго вече. Все едно венците са й рязани с бръснарско ножче.

Идея за закуска: гриз (приготвен с вода) + кисело мляко, объркани.

Усмихнат ден Simple Smile

# 668
Връщам се от разходка в мола и Карфур. Ами има превъзходни комплекти за 10 лв!!! 2 типа са, но един и същ модел и двата: червен джинсов сукман, много семпъл, изчистен модел, мек плат, с блузка с дълъг ръкав на малки червени и сиви звездички и същия модел, но със синя блузка, сини и сиви звездички, и дънков сукман...

# 669
а за  момчета  #Cussing out

# 670
Винаги е така, споко  Wink

# 671
  • София
Забравих да се похваля, че вчера заведох госпожицата за първи път в фризьорски салон, досега съм я подстригала сама с машинката. Държа се много добре, даже й хареса, само се гледаше в огледалото й се хилеше  Laughing Дадоха й един гребен и тя взе да си реши косата сама  Joy Много й се радваха в салона  Flutter Абе от малка си харесва женски неща, слага си сама гердан, ако ми намери червилото идва да й слагам и на нея (не, че й слагам Simple Smile ) и т.н.

# 672
  • София
Еми, вземи надникни в ларедута, има сега код 20/29 и нещата излизат много изгодно.
Какво ще рече този код? Аз гледах разни работи за Никола, но обикновено ги поръчвам на редовна цена. Хич не им разбирам промоциите Crazy

# 673
Еми, вземи надникни в ларедута, има сега код 20/29 и нещата излизат много изгодно.
Какво ще рече този код? Аз гледах разни работи за Никола, но обикновено ги поръчвам на редовна цена. Хич не им разбирам промоциите Crazy
Този код ти намаля цените на дрехите от 29 на 20 евро. Не става за всичко, но има избор. ако искаш пиши ми на лични какво си харесала да се пробваме да го намалим  Hug Няма по-зарибена шопохоличка от мене  Crazy

# 674
Добър вечер!
Аз по принцип вечер се включвам. Днес бяхме на поредния рожден ден - цял месец ходихме по детски партита Party. Днес определено доста ми хареса и мястото и рождения ден. Беше заведение, но по скоро като домашна обстановка, дворче, разни бебешки играчки, няма къде да иде, не е опасно, занимава си се доста добре два часа. Много уважавам такива места! Жалко, че заведение си е квартално и не работи през седмицата, а когато работи е предимно вечер, но другото лято бих се замислила за такова място за рожден ден.
Много ми допадна рецептата за ориз със спанак, определено ще пробвам през този уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт