СЕПТЕМВРИ - тема 29

• 26 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Добре де, ама в ларедут-а няма ли някакви нови 5,95 евро за обработка на поръчката? Преди нямаше, ама онзио ден гледах и ми сложи тия 6 евро...  newsm78

# 676
  • София
Добро утро мацки!

Честит празник на КОсара на  ксантипа, да расте здрава и щастлива!
Аз все се каня да почна да пазарувам от чужди сайтове и все се отказвам, защото нямам търпение да чакам по 1 2 3 седмици...Ама то е ясно, че все някога ще почна ... Grinning
Резултата от снощната родителска среща - няма да я пуска и приключих с терзанията. Всички деца са болни, защото няма здравен филтър т.е. мед сестра към филиала, а учителките нямали право да връщат деца, независимо, че ги виждали със "зелени сополи до брадата". Едната учителка е с пневмония и отсъства. Група от 33 деца на 22 легала, за  9 те деца всеки ден се разпъват походни легла. Госпожата супер лошо впечатление ми направи, като ни посъветва да си търсим друга градина...Ясно е, че филиала няма да го затворят, макар че не съответства на половината точки от Наредба 3. От 15 09 до сега децата са си играли с 2 гумени мишки и няколко колички...донесени от една от майките. Оказа се, че родителите са много печени/тези които още не са си пуснали децата - половината/, организирахме се и ще пишем до кметицата за някои неща, за други ще правим сами подобрения. ПРедимствата са, че помещенията там били по-големи от основната детска градина. От допълнителните занимания почти нищо неможе да се избере, защото преподавателите не искали да идват. Та такам...там няма да я пускам или ще я пусна, като направим подобренията и накараме преподавателите на доп.занмания да идват във филиала, ако до тогава не съм успяла да я преместя другаде...но 33 родители искат същото /айде примерно 30, защото имаше няколко майки, които бяха доволни от условията и напуснаха род.среща  ooooh!/...така че май мисията ще ми е доста невъзможна в близките няколко месеца..Другото, което ме притеснява, че децата, които видях са уж 2007 набор, но в края на годината. Разликато от половин година на тази възраст си е видима, някои неможеха добре да говорят, други още се напишкват, в общи линии доста бебешка работа.... newsm78..
Айде излях си душата...за което ще ме извинявате, ама ми беше болна тема... Grinning

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 07:47 от EmiR

# 677
Добро утро!
Чета си ви аз,ама не ми се пише.Нещо ми е криво и така...
Детенце киха и отиваме на лекар,тъкмо и резултатите да занеса на педи.
Айде чао,хубав ден на всички Grinning

# 678
ЧРД на Косара! Живо , здраво и безгрижно детенце да расте! Киара, весел празник!   bouquet

Емир, звучи....нереално - София, 2010година  Laughing

Божидар пак го оставям от градина-3 дни ходи след 1 седмичното лекуване на сополи - сега кашлица. Айде пак по доктори, пари.... ooooh!

# 679
Добро утро  Hug

Да е жива и здрава Косара, много щастие и усмивки и пожелавам!!!  bouquet

Еми, както каза Атракция - 2010 година и аз не мога да го приема, за вярването- вярвам, но не приемам........

Атракция не се чуди за болестите, давай нещо за имунитета, не че ще спре да боледува, но поне по-леко ще минават нещата.......

# 680
  • София
Nadina, Atrakcia  хъъммм не преувеличавам...дори спестявам неща като това, че  дограмата е дървена с единични стъкла и няма решетки, т.е при отворен прозорец децата могат да прескочат, както каза учителката, която досега е водила последна група и едва ли се радва, че тази година ще води 1ва група. Храната се носи на ръка, като лелката помощничка ходи до основната градина сутрин и на обяд да вземе яденето да децата/разстоянието е за около 15 минути пеша/. През това време гостожата - 1 на брой остава сама с децата. Ами нали на някое ще му се допишка и тя трябва да го заведе до тоалетната...тогава другите деца остават без надроз....Неможе да се назначи повече персонал. Филиала е бил пред затваряне, но заради наплива са го оставили...и трябва да сме благодарни, че поне децата са ни приети .

# 681
Атракция не се чуди за болестите, давай нещо за имунитета, не че ще спре да боледува, но поне по-леко ще минават нещата.......
Давам Имунокинд сега, че имах отворен. Чудих се мечетата на туй с ехинацеа ли да купя, пак онова ликуид нещо си,че не го помня как беше....

# 682
Защо не вземеш направо капки есберитокс, дават се по схема, а отделно витамин Ц на хапчета да му давашшш, аз на Коко сега взех сироп на д-р Тайс мултивитаминол май беше.....

# 683
  • София
На брат ми на детето, което много боледуваше докато ходеше на ясла са му изписали биозин
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PdnQIUZuJ-Q … hl=bg&ct=clnk
Аз пак да си кажа, че от коластрата на Аква Сорс съм мн.доволна...също така и от детския цитросепт. Също така съм се замислила за котешкия нокът и черен бъзак, май така се казваше имало по аптеките готов сироп....

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 08:52 от EmiR

# 684
EmiR, ще питам педиатъра за това, но ми се струва "тежка артилерия" Simple Smile Ако откриеш името на сиропа-драсни го  Peace

Надина, есберитокс давах миналата година. Бе ще реша какво да е.

# 685
  • София
Ами мацкате дето ми го каза ми каза да питам в аптеката и те знаели...Иначе намерих ей това  Аз съм купувала от аптеката ,която е в Кауфланд,но тук в Плевен.Не знам дали са едни и същи Кауфландските аптеки,но провери все пак.И съм виждала в диетични магазини.

# 686
Честит рожден ден на Косара! Да расте здраво и умно дете за радост на мама и тате! Да изивее едно весело и незабравимо детство! Весел празник, Виктория!  bouquet

# 687
Здравейте,

Биозин и аз съм давала на дъщеря ми миналата година покрай свинския грип. Мисля, че помогна и не се е разболявала.

Аз да се отбележа, че може да се каже че и ние проходихме. Вчера преброихме първите 10 самостоятелни крачки без колан Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:40 от Gala79

# 688
Добро утро!

Честит рожден ден на Косара! Да расте здрава, весела и късметлийка! Честит празник и на мама Ксантипа    bouquet

EmiR, като слушам за детската градина и .... #2gunfire Да не повярваш, че е възможно. Ако можете нещо да промените, ще е супер. Че то по-добре да го закрият този филиал, отколкото да съществува нещо толкова измислено.

Дано днес не духа чак толкова, колкото ни "обещават" по Бтв. Вчера едвам издържах Ивата до връщането на баща й. След обед ме направи луда. Три пъти я събличах и обличах за спане, което се състоя чак в 18ч. Междувременно не спираше да мрънка и да прави бели. По едно време минавам край пералнята и чувам, че работи  Shocked А на нея й е любимо да пипа миялната, пералнята и печката. А отделно, че на мен нещо ми беше зле, имах чуството, че някой ми е стъпил на гърдите. Ама вечерта с бате като приспахме Ива, метнахме по едно малко уиски и ме отпусна нервата  Wink

# 689
  • София
Добро утро и честит рожден ден на Косара!  bouquet

Еми, като те чета за тази градина и ми става зле. Подайте разни жалби, как може въобще да се гледат деца в такива условия ooooh! Вярно, че има недостиг на места, ама чак пък такива компромиси да се правят, не знам...

Я кажете като правите кус-куса на Плазмон по колко лъжици слагате и колко време го варите? Аз го направих както си пишеше на кутията (2 лъжици/3 минути), но нещо жилав ми стоеше Thinking

Общи условия

Активация на акаунт