Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 231
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Енигма-чка, честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!

# 241
  • София
Ч.Р.Д, мила Енигма!
Щастие, здраве, усмивки, приятели, хубави моменти и много късмет ти желая от сърце! Бъди все така мила, готина, всеотдайна и човечна! Целувки от мен!

asia_nika, имаш голямо гуш и от мен Hug, крайно време беше, аз не бих издържала и един месец този тормоз. Peace Пожелавам ти Щастието да ти се усмихне съвсем скоро зад някой ъгъл и да не пишеш за никакви свекърви повече! Имаш много да наваксваш, много пропуснати мигове с малката ти дъщеричка, сега му е времето, поздравявам те още веднъж за решението! Hug

Тържествено ще обявя, че Моя милост може съвсем спокойно да кандидатства за приза "Карък на годината" Tired, или "Организаторът" с най - много неосъществени/провалени срещи на глава от населението. ooooh!
И двамата са ми болни, Вели беше супер-мега-хипер сополив в събота, с Т, кашлица, в неделя вече беше видимо по - добре, но пък Елина се събуди с ужасни сополи и продължи екшъна. Не помня от кога не съм спала, като хората, но дано се наспя в някой живот. Или някой мой план за излизане се осъществи. Mr. Green
Съжалявам, че дадох предложение, на което самата нямаше как да се отзова. Sad Все така искам да ви видя и дано има някой хубав слънчев ден, в който да сме здрави и да сме на линия.

Като не можем наживо, ето поне на снимки Tired да ги видите разбойниците колко са порастнали:

Закуска на ресторантски принцип. Laughing Animal Pig Тук мамите на малки дами, визирам Деси на Анелия Heart Eyes да не гледат, че подобна прасешка гледка може да им докара сърцеТуп. Mr. Green
Пешеходка на разходка.
Пипи Дългото Чорапче. Grinning
Омазана муцка.
Докарала съм се с ланец. hahaha Егати кефа.
Толкова ми е седенето в количка. Whistling
Е сега ще се излекувам аз сама! Такааа! Laughing
Двама на "тезгяха" в гръб, Joy и в анфас.
Вели с коза. Grinning
"Мама" Ени. Simple Smile
Двамата. Heart Eyes

# 242
ღолчеღ, Joy Joy Joy.Много е сладка Ени Heart Eyes,и каква коса има вечееее,голямо момиченце изглежда с тези опашлета 4470!Много чаровна е на снимката "Пипи дългото чорапче'' Grinning.БатЮ не и отстъпва,както винаги Hug Heart Eyes.Хайде да вземете да оздравявате вече  fingerscrossed Praynig.
Аз и половинката нали бяхме се разкиснали и ние(бяха тръгнали сАполи,кашляхме...),та Анито и тя натам тръгна.Започна да кашля малко от вчера,днес и забърках едни сиропи за кашлица с природни средства,да видим до къде ще я докараме.  Flowers Four Leaf Clover.
Да си похваля Ани,че отказа залъгалката.Този път няма 6-5  Laughing.Не си смуче пръстчето сега,както при предното отказване,само се гушкаме повече Simple Smile.Отново започнах да вземам храна от ДК,но пак я отказва.Мислех,че след жегите може да прояде пак,ама тц.
Другото за хвалене е,че много взе да бърбори.За 2 дни толкова нови думички казва Shocked,и продължава със страшна сила Joy.И все по-правилно,в смисъл повтаря почти всичко,което чува.Започва да и се получава диалога Laughing.Много е сладка,така си мърда интересно устничките в усилията си да произнесе точно всичко както го чува hahaha.Баща и галено я нарича "Папи'',от папагалче,той от малка си и викаше така де,ама сега особено много и приляга Grinning.

рони,как е Мария?
ma lolo,много оздравителни  Hug за Калина.

princessa raia,щях да ти пиша преди,и забравих.Дано намериш начин и успееш да запишеш докторантура fingerscrossed ,че ще е трудно,трудно ще е....ама то лесно няма.Докато учиш за изпити няма ли вариант някой да гледа Ния няколко часа дневно?Баба?Или гледачка?Или като тръгне Ния на ясла-тогава Rolling Eyes.
Моето работно място също вече го няма,и аз тепърва ще си търся работа.А като чуят,че си с малко дете(хеле пък и  с две),и нямаш кой да ти помага,и... Stop  ooooh!.Изобщо не ми се мисли Rolling Eyes.В салона преди работех до 19h,почивах сано в неделя,сега по-скоро искам някакво по-гъвкаво работно време,и май ще сменям попрището Tired.

# 243
Енигмичка, само хубавини да ти се случват! Здраве и късмет да ти досаждат! Щастието да не те оставя на мира!  Heart Eyes  bouquet
Миме, добре сте се прибрали! Бързо да ви минава и на двечките с Диди.  Hug Честита годишнина на патеричка.  Hug  bouquet
Олче, много се смях на "самостоятелните" снимки на Ени. Явно вече всички искат да са самостоятелни и се оправят в живота.  Laughing
ღолчеღ, Joy Joy Joy.Много е сладка Ени Heart Eyes,и каква коса има вечееее,голямо момиченце изглежда с тези опашлета 4470!Много чаровна е на снимката "Пипи дългото чорапче'' Grinning.БатЮ не и отстъпва,както винаги Hug Heart Eyes.Хайде да вземете да оздравявате вече  fingerscrossed Praynig.
Аз и половинката нали бяхме се разкиснали и ние(бяха тръгнали сАполи,кашляхме...),та Анито и тя натам тръгна.Започна да кашля малко от вчера,днес и забърках едни сиропи за кашлица с природни средства,да видим до къде ще я докараме.  Flowers Four Leaf Clover.
Да си похваля Ани,че отказа залъгалката.Този път няма 6-5  Laughing.Не си смуче пръстчето сега,както при предното отказване,само се гушкаме повече Simple Smile.Отново започнах да вземам храна от ДК,но пак я отказва.Мислех,че след жегите може да прояде пак,ама тц.
Другото за хвалене е,че много взе да бърбори.За 2 дни толкова нови думички казва Shocked,и продължава със страшна сила Joy.И все по-правилно,в смисъл повтаря почти всичко,което чува.Започва да и се получава диалога Laughing.Много е сладка,така си мърда интересно устничките в усилията си да произнесе точно всичко както го чува hahaha.Баща и галено я нарича "Папи'',от папагалче,той от малка си и викаше така де,ама сега особено много и приляга Grinning.

Деси
, като прочетох писаното от теб и спокойно можех само един цитат да му дам със съответните  Peace Grinning За всичко общо взето си ми написала мислите. Пожеланията за оздравяване на Вели и Ени, и за това, че са традиционно радост за окото   както и на Калинчето красиво, за болести и илачи, за приказване ...
Мария вече няма температура, но буха кат дърта тутунджийка. Затова след работа пак ще ходим да нареве педиатърката си.
За да не се плаши толкова от слушалките реших да й покажа, че и мама й има. Извадих апарата за кръвно и започнах да преслушвам играчките. А тя, милата бубулечка се отдръпва към другия край на стаята и скимти. После дойде да ми блъска ръката да си го прибирам това лошото, откъдето съм го извадила.
От ден на ден започва да повтаря все повече неща. Основно казаните от пасивната бавачка, която не е с дублирани детски. В речника й половината думички са английски. Аз я поправям, а тя си знае вече, правилно е да се казва бай, бейби, кат, майне (като я попитам как се казва ми отговаря „майне /пауза/ Мими)... . Та така, вече е решила, че се казва Мими,  Laughing но така се казват и всички хипопотамчета, защото й взех от ДМ едно шампоанче в опаковка на хипо, на чийто гръб е написано Мими.
Общо взето съм забравила какво е това сън. Ходя пет за четири, правя разни гафчиси.

# 244
рони,сетих се какво пропуснах,и моето чаве си повтаря заглавието,"Ани,Ани,Анииии'' Grinning.Ама Мими-то я бие по приказки,щом и на инглиш шпреха Laughing Heart Eyes.Много едно такова мъчничко ми стана как е бягала от слушалките,душичката.Дано педиатърката ви каже добри неща Hug.

Мимето*,бях пропуснала,че и вие сте се снабдили с вирусче.Дано го преборите бързичко и двете Hug

# 245
Привет банда  bouquet
Олче сладури големи са Ени и Вели, гледам и вие сте се сдобили с количка и бебе, вчера аз и купих количка на маймунче Диди и тя голям кеф цял следобед си вози едно бебе и му говори *бебе Диди ***** Joy и от там на бебешки после айде, айде вън *  Mr. Green така казва, като я питаш как се казва тя казва Диди вече и ние бърборим много, все по-разбираемо Flutter
Десире браво за бибката, как я отказахте?
Ма_Лоло голямо гуш за Калина да се оправя миличката по-скоро Hug
Рони Мими сухо ли кашля? На мен ми казаха че Димекс много помагал и за суха и мокра кашлица, но най-добре доктор да я види Hug Да и минава вече че се измъчи милата Heart Eyes
Аз съм с идиотска хрема и запушен нос и уши, а Диди и тя е в отбора на кашлящите муцунки Wink надявам се скоро да се оправим че и тази часова разлика още ни мъчи Whistling

# 246
Здравейте и от нас!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ася Ника, направила си това, което е най - добро за детето ти, за което имаш и моите поздравления. А от тука на натъка само успехи в живота ти пожелавам.Много е важно това, че и ти си вече по - спокойна а Дея има нужда от това.
Рони, дано да и мине бързо кашлицата на Мария. А аз си мислех, че само ние ревем от лекари и слушалки а то имало и други плачещи  Wink Малчо даже и в аптека не мога да го вкарам, плаши се от белите престилки.
Ще пробвам и аз играта на чичо доктор .
Ма лоло  Praynig Praynig Praynig, Калина бързо да оздравява.
Мимето, ха, добре завърнали си в Америка и бързо адаптиране от часовата разлика. Пожелавам на теб и на Диди бързо оздравяване.
Олче, годината още не е свършила и приза "Карък на годината" , или "Организаторът" с най - много неосъществени/провалени срещи на глава от населението няма да е за тебе Wink Wink Wink. Майтапа на страна , важното е децата да се оправят по бързо и ти да можеш да си починеш и наспиш. Голяма закуска и да и е сладко на малката.
А  на всички болни дечица да оздравяват и един голям сън на майките?

Принцеса Рая, доктурантура е добра идея. Успех.
Енигма, честит рожден ден и от мен. Желая ти от все сърце щастие, здраве, усмивки, приятели, хубави моменти и много късмет !
Гришко не е много от приказливите, като ви гледам какво пишете, си оставям с впечатлението , че другите деца говорят много. Той в сравнение с кака си говори много повече но нищо не му се разбира само звучи разни излизат от устата му Сега нещо много много не ще да яде, повече му се лежи и спи пропуска си хранения вечер пие мляко. Не мога да го откажа от това вечерно мляко и насила да го тъпча да му давам храна. Продължавам и вечер да ставам да правя мляко да яде и спи. Има ли и други деца така и как се отказахте от вечерното хранене и сутришно такова с мляко-?

# 247
  • Бургас
Enigma, Честит Рожден Ден на патерички!!! Много късмет  Hug

асиа ника,  Hug Hug кураж! чудесно е, че сте се махнали от напрежението и тормоза  Hug

Имамама, млякото сутрин си го пием, вечер не и правя, ако скоро е вечеряла.

Болничките да се оправят  Hug Hug Hug

# 248
Деси, за съжаление приема на докторанти е януари месец обикновено.И двете ни баби работят и е изключено някой да гледа Ния, за да уча.Най-много може да ги помоля да си вземам макс една седмица, за да мога да поуча.Ако и мъжа ми си взема една седмица- стават общо 3 седмици, но това е крайно недостатъчно, за да се подготвя! TiredНаправо не знам какво да правя.
Днес се обаждах до една от яслите до нас.Оказа се, че приемат молби по всяко време, но класирането е за септември догодина! ShockedУж преди не беше така, явно наистина има много деца дори и в нашия квартал.До другите ясли не можах да се обадя, нещо номера май не е същия!Ако и там вече е така....какво ли се чудя толкова.Или трябва да си намеря високо платена работа и да дам Ния на частна ясла или да ме приемат за докторант и да не давам Ния никъде, друг избор няма. Rolling Eyes
Имамама, Ния също пие мляко поне два пъти в денонощието.Аз отдавана и предлагам вечеря, но обикновено тя не я иска или изяжда малко.Нощем също пие мляко, а сутрин като стане окончателно си яде закуска.Изобщо няма и намерение да се отказва от млякото, а и аз вече не я и насилвам, защото иначе стои гладна. Tired
Болничките ни сладурчета бързичко да оздравяват! Hug Hug Hug
лека нощ и дай Боже да се наспя и аз поне веднъж! Praynig Hug

# 249
  • София
Вери Найс, клеевата тинктура разреждам 5 или 10 капки в 10 мл вода и капя колкото пъти се сетя с капкомер.
И Дея пие много мляко, сега с това захранване ако не и хареса обяда пие мляко, следобедна закуска мляко с бисквита пие, за приспиване мляко и сутрин към 5-6 пак мляко. Една кутия ни стига за 2, мак 3 дни. Понякога се буди нощем и пие мляко съшо, към 3.
Принцеса Рая, стискам палци да се уредят нещата по най-добрия начин за вас! Някой около теб би ли могъл да си вземе отпуск и после малко неплатен отпуск.

Ч.Р.Д, мила Енигма и от мен!
Бързо оздравяване на всички болни!
Забравих да напиша, че първия работен ден мина супер!

# 250
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ОТ СЪРЦЕ!МНОГО СТЕ МИЛИ И НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ВСЕ ОТ ВАС СИ ПОЛУЧАВАМ!

Ронка,Олче,ма лоло,Десито,мимето да оздравяват бързо малките душици,дано не изпускам някой. Hug Praynig
Някой няма ли вести от малката Алекс и Емили?
Принцеса Рая много гадно така с яслите и аз май си давам сметка,че колкото и да се муся е добре,че Томи е приет в ясла,не унивай все ще дойде решение от някъде Hug Peace
Ася ника правилно си постъпила,щом се и чувстваш добре си е направо чудесно,ще се справиш сигурна съм имаш моята подкрепа,в кой град сте с Дея можем ли да помогнем с нео,може и да си писала,но не можах всичко да прочета тази вечер Hug Embarassed
Вери найс много хубава първокласничка,надявам се утре и моята да покажа ,но дано не излъжа този път Embarassed
Олче големи хубостници и твойте палавници,не се коси за срещата,пак е се видим,аз заминавам за 10 дена в чужбина но след 3.10- съм си тука Flutter Heart Eyes
Десито браво на малката "папи" Laughing
Имамама и Томи пие мляко вечер не го спирам,че иначе се налива с вода и се буди през половин час направо си е нетърпимо Shocked #Crazy Confused
лека вечер от нас отивам да спя,че всяка сутрин вече ставаме всички в 7 часа май и Томи се подготвя за средата на октомври живот и здраве.... Joy
  bouquet

# 251
Клееви(прополисови) капки има и в готов вид,с капкомер,и в неалкохолен разтвор(както тинктурата).Предполагам,че не лютят толкова,ето ги.

Имамама,мляко(кисело) давам само вечер,за десерт.Сутрин направо правя закуска,а през деня се старая задължително да присъстват сирене/кашкавал.

Миме*,за биберона-изгубихме го за пореден път,и реших,че това е знак да опитаме да го махнем Grinning.И то взе,че стана.Ани го използваше само за заспиването вечер от доста време.Сега както вече писах,гушкам я малко повече(защото тя все пак си го търси,цока на празен ход Crazy,така де-няма нищо в устата,а примлясква преди да заспи).Но гушкането,и мъркането ми я успокояват Blush.И не се пъне много Grinning.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 07:40 от Desirée

# 252
  • Някъде там...
Енигма, честит рожден ден на патеричка! Да си жива и здрава!   bouquet
Принцеска, регистрирай Ния в интернет системата. Все някъде може да се освободи място през годината. Според мен точно сега ще се намерят места, защото има майки, които са се разколебали в последния момент  дали да пускат децата на ясла.  Peace
Деси, ще го изпапкам това Папи.  Heart Eyes Браво за бибката! Ние биби не ядем, но нали ЯНа все си смучеше палеца, та май ще се откаже сама от този си навик. Напоследък все по-рядко я виждам да го прави - само като се приспива в колата или количката. Но пък все си чопли пъпчето...
Бързо оздравяване на всички болни дечица!
Олче, ти все пак организира срещичка - видях се с Ивка и Сашко, с Еми и Габи + сладкото мишле Алекс. Голяма е сладурана Ени, особено с прическата. Моите не дават нищо да им правя с косите да му се не види... ходим си рошави. Замислям да ги пострижа по този повод.
С прадядо на село
И с прабаба
Гоним мухите
Йоана
Яна
В пясъчника
Пак там

# 253
Enigma, честит РД на патерици! Бъди жива и здрава и все така позитивна и лъчезарна!

Нещо нямам настроение... Вики спи ужасно, реве и не може да успокои през нощта, мъчи се да диша през носа, а той запушен и почва да вие... като вълк. Поне добре, че сутрин като я будя бързо се разсънва и е готова за бели, но с кака й разсънването е много трудно, а трябва и да закуси. Вече 2 дни не я изтърпявам да я гледам как бавно преживя и й слагам закуската да закуси в училище.
Аз тръгвам на работа в петък, ама покрай разправиите ни съм им обидена и няма да давам всичко от себе си, докато не ми оправят заплатата. Успоредно си търся и работа. Лошото е, че Габи трябва да се взема най-късно 17ч. от училище и когато мъжът ми е дневна, трябва да тръгвам от работа 45 мин. преди края на раб.време. Ще видим как ще се споразумеем.
С мъжът ми пак сме скарани. Постоянно се караме... покрай това безпаричие, проблемите с апартамента инедоспиването ми сме постоянно изнервени. Лошото е, че се караме пред децата, в яда си споменаваме думите "раздяла", "развод" и Габи много го преживява, даже казала на баба си, че е притесенена, че ще се развеждаме, майка ми казала на баща ми и се вкарали в някакви филми, как ще се оправям с децата, как ще делим имуществото ooooh! След този случай обясних на Габи, че каквото и да си казваме, ние се обичаме и няма да се разделяме, просто сме ядосани и си говорим такива неща, но след всяко скарване виждам как Габи се затваря и сресира, а тя е болезнено чувствителна.

Деси, продават се много продукти с прополис, вкл. и готови капки за нос, но не знам доколко за ефикасни.

# 254
Вери, сигурно не откривам топлата вода, но на нас бейби вак много ни помага за почистване на нослето-първо пръскам стеримар или нещо подобно да размекне секретите, после ги изсмуквам /мнооого сополки се изсмукват/и така два пъти. Накрая пръсвам по веднъж капки за нос по избор преди сън на обяд и вечер и така нослето стои отпушено за по няколко часа.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт