, крайно време беше, аз не бих издържала и един месец този тормоз.
Пожелавам ти Щастието да ти се усмихне съвсем скоро зад някой ъгъл и да не пишеш за никакви свекърви повече! Имаш много да наваксваш, много пропуснати мигове с малката ти дъщеричка, сега му е времето, поздравявам те още веднъж за решението! 
, или "Организаторът" с най - много неосъществени/провалени срещи на глава от населението. 
Все така искам да ви видя и дано има някой хубав слънчев ден, в който да сме здрави и да сме на линия.
да ги видите разбойниците колко са порастнали:
Тук мамите на малки дами, визирам Деси на Анелия
да не гледат, че подобна прасешка гледка може да им докара сърцеТуп.
Егати кефа.
и в анфас. 

.Много е сладка Ени
,и каква коса има вечееее,голямо момиченце изглежда с тези опашлета
!Много чаровна е на снимката "Пипи дългото чорапче''
.БатЮ не и отстъпва,както винаги
.Хайде да вземете да оздравявате вече
.
.
.Отново започнах да вземам храна от ДК,но пак я отказва.Мислех,че след жегите може да прояде пак,ама тц.
.И все по-правилно,в смисъл повтаря почти всичко,което чува.Започва да и се получава диалога
.Баща и галено я нарича "Папи'',от папагалче,той от малка си и викаше така де,ама сега особено много и приляга
.
за Калина.
,че ще е трудно,трудно ще е....ама то лесно няма.Докато учиш за изпити няма ли вариант някой да гледа Ния няколко часа дневно?Баба?Или гледачка?Или като тръгне Ния на ясла-тогава
.Изобщо не ми се мисли
.

Честита годишнина на патеричка.

.Много е сладка Ени
,и каква коса има вечееее,голямо момиченце изглежда с тези опашлета
!Много чаровна е на снимката "Пипи дългото чорапче''
.БатЮ не и отстъпва,както винаги
.Хайде да вземете да оздравявате вече
.
.
.Отново започнах да вземам храна от ДК,но пак я отказва.Мислех,че след жегите може да прояде пак,ама тц.
.И все по-правилно,в смисъл повтаря почти всичко,което чува.Започва да и се получава диалога
.Баща и галено я нарича "Папи'',от папагалче,той от малка си и викаше така де,ама сега особено много и приляга
.
За всичко общо взето си ми написала мислите. Пожеланията за оздравяване на Вели и Ени, и за това, че са традиционно радост за окото както и на Калинчето красиво, за болести и илачи, за приказване ...
.Ама Мими-то я бие по приказки,щом и на инглиш шпреха
.Много едно такова мъчничко ми стана как е бягала от слушалките,душичката.Дано педиатърката ви каже добри неща
.

и от там на бебешки после айде, айде вън * 

Да и минава вече че се измъчи милата 
надявам се скоро да се оправим че и тази часова разлика още ни мъчи

Малчо даже и в аптека не мога да го вкарам, плаши се от белите престилки.
, Калина бързо да оздравява.
. Майтапа на страна , важното е децата да се оправят по бързо и ти да можеш да си починеш и наспиш. Голяма закуска и да и е сладко на малката.
Направо не знам какво да правя.

.И то взе,че стана.Ани го използваше само за заспиването вечер от доста време.Сега както вече писах,гушкам я малко повече(защото тя все пак си го търси,цока на празен ход
,така де-няма нищо в устата,а примлясква преди да заспи).Но гушкането,и мъркането ми я успокояват
.И не се пъне много
.
Браво за бибката! Ние биби не ядем, но нали ЯНа все си смучеше палеца, та май ще се откаже сама от този си навик. Напоследък все по-рядко я виждам да го прави - само като се приспива в колата или количката. Но пък все си чопли пъпчето...
След този случай обясних на Габи, че каквото и да си казваме, ние се обичаме и няма да се разделяме, просто сме ядосани и си говорим такива неща, но след всяко скарване виждам как Габи се затваря и сресира, а тя е болезнено чувствителна.