Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 227
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета благораря ви много за подкрепата  Hug

Честит имен ден на всички на които вчера не успях да честитя   bouquet

Ние с Дея сме добре. Баща и изобщо не се обажда. Явно замисля някакво отмъщение.
Опознаваме квартала и чакам да започна работа в понеделник.
Принцеске, не ми е много трудно., извиках майка да ми помага поне в началото. Имах и малко спестени пари. И няколко много добри приятелки около мен които много ми помогнаха.
Сега по-подробно да ви разкажа, аз отдавна си мислех да се изнеса, може би още от онези скандали февруари. Накрая събрах смелост и намерих един апартамент под наем. Тъкмо уговорих с адвоката и извиках майка да дойде, за да се изнеса на спокойствие, и мъжа ми реши да излезе отпуск да си почине и да отидем при майка му( която всеки ден по телефона-какво е това разтройство, дайте антибиотик). Аз вече едва я изтърпях последния път като беше в нас, (вече бившия апартамент) да ми говори как не съм изтинска майка и една истинска майка никога не би си оставила детето да играе в пясъка. А ми дава за пример едно дете което от половин час седи до майка си (то оперирано от пъпна херния и сега едва ходи горкото, иначе майката каза, че е много палаво). Дея иска в пясъка и се дърпа, тя я води по плочките за ръка да се разхождат.  #Cussing out
аз нали знам че ми е за последно си търпя,
но когато мъжа пак еднолично реши, че тръгваме при майка му, аз докато беше по разни негови си задачи се изнесох набързо.  Въпреки че адвоката ме попита ако мога да отложа след като се върнем, просто вече нямах сили.
Доволна съм ,че на Дея взех почти всички играчки и книжки и доста от дрешките. И за мен много неща натоварих.
Сега съм много спокойна, Дея отлично се чувства и много се смее, няма никакво р**во. Оставила съм и долните шкафове на разположение и тя само си мести играчките и се опитва да напъха количката  Joy

# 226
  • София
asia_nika възхищавам се на смелоста ти и съм убедена от усещането за спокойствие и увереност което лъха от теб, че това е правилното решение. От старата ми отчетна една близка приятелка също напусна мъжът си когато детето беше вече на около три годинки. В момента си има нов приятел, щастлива е и обмислят покупката на общо жилище. Смелостта, която се изисква да се вземе подобно решение е голяма, но от това което съм чела от теб, съм сигурна, че ще се справиш.

# 227
Честит 1ви клас на каките Габи и Дени  bouquet
Честити две чертички на Йо-йо лека бременност и на финала здраво бебче Hug
Честит имен ден мили съфорумки Рони, Мамочка, НадетоК и малката София-Рая! Бъдете живи, здрави, щастливи и обичани!  bouquet
Много ви благодаря мили мои че се сетихте за нашата годишнина, направо ме трогнахте Heart Eyes  bouquet Ние летяхме на 16ти все още се климатизираме( 8 часа не се сменят за 1 ден) ще се оправим, но тъпото е че с Диди май пипнахме вирус и двете сме леко сополиви и тя даже покашля Crossing Arms 
Гледам говорите за имуностимулатори говорите, една позната аптекарка ми препоръча Саностол и аз почнах да давам на Диди, но осцилоскокциума за мен си е най-добър като стане въпрос за бързо реагиране при настинки Peace
Ася-Ника имаш и моето гуш и пълната ми подкрепа, даже много време търпя Hug както Ивчето каза веднъж по добре сама отколкото зле придружена Peace

# 228
asia_nika, правилно си постъпила. Мъжът ти трябва да те подкрепя, а не да тъпче Peace Хубаво е, че имаш и подкрепата на майка ти.

# 229
Йо-йо,колко хубава новина PartyЧестито!Нека всичко да е наред и да караш една чудесна безпроблемна бременност preggo
Имаме си вече 3 мами бременлийки дано всичко да е наред и да ни споделяте трепетите около вас Heart Eyes

asia_nika,какво мога да кажа,освен,че ти знаеш най-добре кое е добро за вас с малката Дея.Хубаво е,че имаш подкрепа от близки и любими хора до теб.Дано занапред всико се подреди по възможно най-безболезнения начин за вас .Винаги можеш да споделиш тук какво тревожи и радва Hug

# 230
Йо-Йо честита бременност и от мен,дано е лека и спокойна!!!!!!!
asia_nika каква е тая свекърва! То това човек ли е,да раздели сина си от детето му!Напрво те поздравявам за търпението което си имала към тази личност!Моята свекърва е голямо зло и ако мъжа ми не ме подкрепяше и не беше на моя страна до сега нямаше и помен да има от нашето семейство!

# 231
  • София
Йо йо, честита бременност и от мен:) И една моя приятелка с момиченце като Дея е бременна, много се радвам и за нея. Само хубави новини от тук-нататък ( изнасянето също причислявам към тях:)
Благодаря ви още веднъж за подкрепата!
Много се радвам че тръгвам утре на работа Simple Smile засега Дея ще я гледа майка ми докато се разберем със съдилищата за ясла.
добре поне, че съм близо до работата , няма да губя време в задръстванията.
Къпем се вече седнали на гърнето (то се разглабя и става столче без дъно) по душа, защото не можах и с коритце да се занимавам да пренасем и много се радваме на къпането. Къпем и едно бебе с коритце бебешко.
Да ви кажа честно отдавна си мечтаех за този момент, вече най накрая ще си гледам детето както мисля че е правилно, и ще си ходим където си искаме без глупавите забрани на бившата вече свеки.
Да се изкажа и аз за клеевата тинктура, на нас много ни помага и от раз премахва сополи.

# 232
Не мога да не пиша днес! Ася_ника, честно ще ти кажа, мен ми изненада твоята постъпка! Не съм очаквала, като четях предишните ти постове, че си ти толкова силна и решителна! Имаш абсолютна моята подкрепа! Много ме стано мило,че споделяш тук с нас най-трудните си моменти  Hug Heart Eyes Надявам се, че малката Дея ще те разбере един ден, а съпругът ти да проумее каква жена изпусна! Голямо гуш от мен!  Heart Eyes

Еми, как сте? Flutter

Олче   Hug

# 233
asia_nika, как лекува сополите с клеева тинктура? А за къпането може да си купиш едно детско пластмасово столче, което после да си ползва Дея за сядане, а също и за къпане под душа. Габи я къпех така. Вики или в коритото или права под душа, стъпала върху една гумена постелка.

# 234
ENIGMA, ЧРД! Hug

# 235
Happy Birthday my Dear! Heart Eyes  Hug Heart Eyes

Асе,  Hug напред и нагоре, това е истината!  Hug
Как са болничките ни зайчета?

# 236
Енигма, честит рожден ден!Да си жива и здрава!Желая ти много щастие, много радост с любимите  хора и весело празнуване! Hug

Ася ника, то си личи колко по- спокойна си, някак облекчена.И Дея миличката колко е малка, а как положително й повлия спокойствието ти!Браво на теб!И пак ще кажа- няма да се предаваш! Hug Hug HugМного присърце взех проблема ти! Hug
Аз съм в голямо чудене от няколко дни. Rolling EyesЩе се наложи Ния скоро да тръгне на ясла, макар че кой знае дали ще я вземат.Не съм я регистрирала в сайта за ОДЗ-та, а мисля да я дам в Детска ясла до навършване на 3г и после в детска градина.Не знам кога е приема за ДЯ, май януари, както и да е.Проблема е, че аз не мога да се върна на старата работа, защото фирмата се разпадна и всеки се спасява поединично, засега нова работа не мога да намеря, защото нашата сфера е голям застой, още повече че нямам кой знае какъв опит, нали съм млада майка Crazy а и тази година и половина отпуск по майчинство също допринася много...а дори и да намеря някаква работа, кой ще взима Ния от яслата?Трябва да се уговарям да работя на половин ден примерно или с намалено раб. време.Да не говорим, че в началото е много вероятно недай Боже,  Ния да боледува по-често и пак ще се налага да взимам болнични....и изобщо....се чудя кой ще ме вземе на работа.Другото което искам е да запиша докторантура, стипендията е 450лв, което е нещо все пак, но пък нямам време да уча за изпита и няма кой да гледа Ния, за да уча, а без да съм чела е абсурд да ме приемат!Но веднъж приемат ли ме, вече много по- лесно ще ми бъде...направо съм адски объркана, времето си минава, парите все не стигат...не знам какво да правя... Rolling Eyes

# 237

ЧРД Енигма! Бъди жива, здрава, щастлива и обичана!

# 238
Калина е все така болничка. Гадната темп. продължава. След малко отиваме пак при педката.

Рони, надявам се, че поне вие вече сте оздравяли.

Миме, добре завърнала се във форума. Твоите постове определено ми липсваха.

Ася ника, имаш и моята безрезервна подкрепа.

Енигма, честит рожден ден!Да си жива и здрава!

Принцеске, докторантурата като вариант звучи много добре.

# 239
Enigma,честит рожден ден на патеричка!Бъди жива и здрава,щастлива със своите съкровища и много много обичана!

Дани Нетева,ЧРД и на твоята половинка  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт