Честит имен ден на всички на които вчера не успях да честитя

Ние с Дея сме добре. Баща и изобщо не се обажда. Явно замисля някакво отмъщение.
Опознаваме квартала и чакам да започна работа в понеделник.
Принцеске, не ми е много трудно., извиках майка да ми помага поне в началото. Имах и малко спестени пари. И няколко много добри приятелки около мен които много ми помогнаха.
Сега по-подробно да ви разкажа, аз отдавна си мислех да се изнеса, може би още от онези скандали февруари. Накрая събрах смелост и намерих един апартамент под наем. Тъкмо уговорих с адвоката и извиках майка да дойде, за да се изнеса на спокойствие, и мъжа ми реши да излезе отпуск да си почине и да отидем при майка му( която всеки ден по телефона-какво е това разтройство, дайте антибиотик). Аз вече едва я изтърпях последния път като беше в нас, (вече бившия апартамент) да ми говори как не съм изтинска майка и една истинска майка никога не би си оставила детето да играе в пясъка. А ми дава за пример едно дете което от половин час седи до майка си (то оперирано от пъпна херния и сега едва ходи горкото, иначе майката каза, че е много палаво). Дея иска в пясъка и се дърпа, тя я води по плочките за ръка да се разхождат.

аз нали знам че ми е за последно си търпя,
но когато мъжа пак еднолично реши, че тръгваме при майка му, аз докато беше по разни негови си задачи се изнесох набързо. Въпреки че адвоката ме попита ако мога да отложа след като се върнем, просто вече нямах сили.
Доволна съм ,че на Дея взех почти всички играчки и книжки и доста от дрешките. И за мен много неща натоварих.
Сега съм много спокойна, Дея отлично се чувства и много се смее, няма никакво р**во. Оставила съм и долните шкафове на разположение и тя само си мести играчките и се опитва да напъха количката

Честито!Нека всичко да е наред и да караш една чудесна безпроблемна бременност 
засега Дея ще я гледа майка ми докато се разберем със съдилищата за ясла. 

а и тази година и половина отпуск по майчинство също допринася много...а дори и да намеря някаква работа, кой ще взима Ния от яслата?Трябва да се уговарям да работя на половин ден примерно или с намалено раб. време.Да не говорим, че в началото е много вероятно недай Боже, Ния да боледува по-често и пак ще се налага да взимам болнични....и изобщо....се чудя кой ще ме вземе на работа.Другото което искам е да запиша докторантура, стипендията е 450лв, което е нещо все пак, но пък нямам време да уча за изпита и няма кой да гледа Ния, за да уча, а без да съм чела е абсурд да ме приемат!Но веднъж приемат ли ме, вече много по- лесно ще ми бъде...направо съм адски объркана, времето си минава, парите все не стигат...не знам какво да правя...