Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Честит Празник на всички! Много Вяра, Надежда и Любов!!! Simple Smile

Честити две чертички на Йо Йо!!! Безпроблемна бременност  Hug

Мара Каси, Честити ти хубави събития, дано ви върви занапред по вода във всички ваши планове, от преместването занапред  Hug Praynig

Мимето, Честита Годишнина! Много семейно шастие  Hug

Имамама, Гришко дано е по-добре  Hug
Последно излезе, че на Лина и растят кътници и затова са всички тези проблеми  Rolling Eyes Confused Поне се успокоих, че не е друго  Crazy

рони, хади Марийчето да я сваля таз температура вече, един път, два пъти, три пъти, стига вече  Hug

Имаме си Хомеожен за гърло, Есберитокс като взимаше АБ и Изопринозим от сега. Чувала съм и аз хубави неща за клеевата тинктура, купих, но още не съм давала. Като тръгна на ясла започнах да й давам Имунокинд.

Детенце днес не спа хич, кукуряк и сега рано рано се отнесе...  Wink

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 20:43 от ben78

# 211
  • София
За събота сте, обаче като се върнах от работа ме посрещна сополив батко, за разкош. ooooh! 3 дни ходи на дг и ефектът веднага е налице! #Cussing out
И понеже сме сами с децата този уикенд и няма на кой да оставя единия, за да заведа някъде другия, социалните ни мероприятия се отлагат (за кой ли път! Sad) за по - добри времена.

# 212
Ех значии... Crossing Arms да почакаме до сутринта, а?

# 213
Все не успявам да ви прочета от няколко дни насам, че като никога много работа ми наизпращаха  Peace само довидях нещо за срещичка в панчарево и да съобщя да не ни чакате. До неделя следобед сме при баба по софийско. Голям яд ще ме хване пак, но здраве да е, все ще се улучим пак някой ден.
Довидях и хубави новини за Йо-Йо. Честито и много лека бременност пожелавам и здраво и хубаво бебоче на финала. Много хубаво започват да се попълват априлските редички с бъдещи сестрички и братчета. Не прочетох нищо за първенката - малката Алекс. Предполагам се гушкат вече с мама и цялото семейство.  Heart Eyes
Олче, тези градински сополи само срещи провалят (дано не направят друго по-сериозно). И все пак може наистина да се размине, както Ивка е казала изчакайте до сутринта.
Утре ще пробвам да ви изчета, че вече ми липсвате  Hug
Спокойна нощ!

ПП. Как можах да забравя.  ooooh! Честит имен ден на всички именяци! Да са живи, здрави и имената им да пребъдат! Черпя витруално за моята любима баба Надежда!

Още едно ПП  Mr. Green За имунистимулаторите - ние сме на Есберитокс на капки - два месеца трябва да давам Sick И аз съм анти имуностимулаторите, но Мира от юли месец насам постоянно боледува (чудя дали не е от зъбите наистина - сега сме уж на последните кътници, но не още никой не е излязъл, само тормозят) и реших да пробвам с имуностимулатор. За сега ефект не виждам, но го давам от около 2 седмици. Иначе за клеевата тинктура съм с две ръце за и като имуностимулатор и като средство за лекуване на почти всичко общо взето. Последно си излекувахме непреставащия от два месеца сопол с капки клеева тинктура  Peace Също така ако няма ефект от Есберитоска ще пробвам с нея.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 22:40 от Жи

# 214
  • София
Здравейте и от мен! Във вторник се изнесохме с Дея и вече свекито няма да ни тормози. Много спокойна и свободна се чувставам. Разтройството мина, както педиатърката каза, това е лактозна непоносимост след първия вирус и дълго ще сме на безлактозен аптамил. Вече я захраних с много неща и няма р*** направо не ми се мисли ако бяхме отишли във видин щяха да ни натъпчат с храна, пак с разтройство, антибиотик (свркървата всеки път ми казваше. че трябвало антибиотик да дам).
Убедих се, че с нея имаме противоположни мнения за отглеждане и възпитаване на деца. И понеже мъжо все нея слуша, а на мен говори как не съм знаела да гледам деца ето резултата.
Много съм объркана, от една страна той не приемаше моето мнение за нищо, никак не успявах да го убедя, може и в мен да е вината. Но сега той хич не се обажда, даже няма желание да види Дея. Да не говорим да се опита да се сдобрим. А може и това да е било целта на майка му. Не знам. Поне Дея е добре.
Отивам да чета форума за самотните майки  Cry

# 215
Йо йо, страхооотна новина!!!! Оххх, като чета и така ми се приисква и на мен пак едно бебенце и всички бременни емоции! Много благородно завиждам на бременните мами и стискам палци всичко да е мине леко и приятно! Как се развълнувах! Simple Smile)))
Честит имен ден на празнуващите!  smile3525
Аз малко избързах да се похваля за яслата, но понеже не вярвам в лошия късмет, пак ще го направя!!!! Но първо кофти частта:
Вчера през нощта плака и мрънка около 2 часа, хем иска мляко, хем като му дам шишето и започва да се нерви. Успахме се за ясла и реших да не го водя, малко да разпусне.
Взех го с мен на работа (работя из разни хотели. Та във въпросния обект има страхотен огромен батут, мини клуб, който ние поддържаме) Там не спря да се нерви, замерва ме с конструктор, сандвич!!!! Истинска малка гадинка, все недоволен, нервен, мрънка, тръшка се!!! Направо в чудо се видях - ТОВА НЕ БЕШЕ МОЕТО ДЕТЕ!!!! Днес обаче се събуди през нощта, пак се ядоса на шишето, но аз му го оставих в леглото, погалих го и му казах, че мама си ляга! Няма да го гледам как се ядосва. След кратко мрънкане той си го взе и си го изпи. Сутринта влезе без да се разплаче в яслата, хапнал е (сандвич, който аз му приготвих - все още храната от кухнята я отказва), играл си е супер добре, пиш на гърне и даже като отидох да го взема, докато си говорих с учителките,той се шмугна вътре при децата. На бегом към спалнята и им бърбори нещо. А някои вече заспиваха!!!
Така че явно му трябва малко време да се адаптира и явно ще е на приливи и отливи, но като цяло мисля, че му е добре там! Даже днес ми казаха, че ще ги извеждат вече сутрин навън. И днес трябваше да са излизали, ама малко ме съмнява, че и рожденичка си имаха. Дано следващата седмица се задържи хубаво времето!
Еххх, Асиа!!!  Hug Егати тъпата история!!! Това с твоята свекърва наистина надминаваше всичко допустимо по моите стандарти!!! Но раздялата с мъжа .... Tired !!! Дано се осъзнае. Дай му малко време! Мъжете са от друга планета. Не мислят като нас! На моменти бих казала, че изобщо не мислят.

# 216
  • Някъде там...
Ася-Ника, много тъжно ми стана. Гуш! Дано да е за добро!  Hug

# 217
asia_nika,не е честно да се случва така  Confused.Не мога да повярвам,че има майка(свекърва ти),която иска да причини такива неща на своя син  Tired.Ама и той...не е дете вече,какво е това играене по свирката на мама?!Ох....дано всичко се нареди по най-добрият начин за вашето семейство... Hug.Пращаме ви много гушки на теб и Дея Heart Eyes.

Мария,Калина,оздравявайте бързо милички Praynig HugВели да не се дава на бацилите Praynig!

Клеева тинктура давам от началото на септември на моите деца,Сашко и се мръщи малко,ама я пие.Анито я харесва,няма възражения.Наистина е горчива и има един натрапчив вкус.И на половинката си ще започвам да давам,че той е бетер от децата по боледуване ooooh!.
Io io,чудесна новина!Честито  bouquet,нека е лека и безпроблемна preggo!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 00:17 от Desirée

# 218
Йо-йо - чудесна новина.....много, много лека и безпроблемна на теб и на целия отбор от бременни априлки....
Рони - незнам защо, но си мислех, че си адашка на Вери Найс.... Честит имен ден и специално за теб качих в нашето албумче снимките ни от сватбата- http://aprilki2009.snimka.bg/wedding/svatba-mara.534629 - ще ги изтрия след някоя и друга седмица - надявам се нямате нищо против.......
Жабче и аз съм против имуностимулаторите като цяло, но и аз и мъжът ми сме били доста болнави деца, така че не ми се вярва да не ни е обременено генетично детето....Иво засега само 2 пъти е боледувал, но пък единия път беше болен 3 седмици и много трудно преодоля вируса на фона на зъбоникненето, та моята идея е да направя нещо като леко подпомагане на имунната система, особено в този така труден за него момент - вади всичките зъби наведнъж, но нещо мноооого бавно никнат и е кисел, не яде почти нищо и е много податлив на настинки и вируси.....а някой има ли идея как да се стимулира имунната система с лимони да речем или пък някакъв такъв забъркан природен бабин пенкилер....чайчета някакви или пък....
Сетих се да ви питам - мога ли да му давам сусамов тахан...бил много полезен за костите и съдържал много калций и аз от началото на септември блъскам всеки ден по две лъжици с две лъжици мед, защото иначе не мога да го понеса....пък и меда е полезен...а мед давате ли вече и ако да - как, по колко - аз още не съм давала на Иво, защото нали много силен алерген бил и след година и половина... пък за зимата мед е добре.... ох, незнам...невежеството е блаженство....
Вери отиваме да живеем в Пазарджик....поради много причини и сега бързаме с ремонта на жилището, защото още не сме освободили квартирата ни в София- и наем, и ремонт, и ужас...а как върви твоята одисея със жилището , има ли някакво развитие?
Ася Ника - голямо гуш от нас с Иво за теб и твоята разкошотия....много тъжно ми стана като прочетох, но се възхищавам на смелостта ти  и силата да отстояваш своята позиция  и да откажеш да търпиш подобен тормоз...подкрепям те напълно за твоето решение и ти пожелавам нещата за вас двете да се наредят възможно най-добре... Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 02:44 от Мара Каси

# 219
Ася, и от мен имаш едно голямо гуш...  Hug и винаги можеш да разчиташ на нашата подкрепа...
Няма да ме учуди ако те чакат"да се наиграе и ще се върне..."  Wink

# 220
Марче, невероятна сватба! Благодаря ти, че си направи труда да качваш заради мен снимки на още едно място.  Hug (Страхотно ми харесаха трите главни действащи лица , особено момченце-теленце  Simple Smile Heart Eyes. скоро и братче, ако може почти същото да му сътворите  Grinning).
Ася, дълго търпя.  Tired Мразя да чета и казвам точно тези думи, но наистина надмина себе си да се опитваш да градиш своя семейна единица. Прегръщам те.  Hug

# 221
Чета, че давате есберитокс, аз съм давала на Габи, както и Рибомунил. Никакъв ефект!

Мара каси, Вики е яла вече мед, но на меденка от кухнята, там едва ли има кой знае колко. Също и в яслата й дават чай с мед и лимон, но не знам колко го пие. Засега няма да й давам така чисто. Иначе аз давам цяла нощ на Вики чай от лайка или мащерка (природния антибиотик), но тези билковите неща имат много-много бавен ефект.

# 222
Със закъснение честит имен ден на всички, които не можах да поздравя вчера!Да сте живи и здрави и със здраве да си носите хубавите имена! Hug Hug Hug
Мара каси, аз същото не ползвам фейса, така че и от мен благодаря, че качи в албумчето снимките!Много ми харесахте, толкова нежна сватба, всичко толкова беличко, много сте хубави!Желая ви много щастие!  bouquetБаш наборчето ни е страхотен малък господин! Heart Eyes
Ася ника, и от нас имаш пълна подкрепа! HugСпоред мен отдавна трябваше да направиш тази стъпка, не се предавай, всичко ще си дойде на мястото!Ако имаш нужда от нещо, от каквото и да е, ние сме насреща!Сега на квартира ли се изнесохте с Дея, къде ще живеете?Колко ли ти е трудно, милата, не се предавай, не си сама!!!!!!!!! Hug Hug Hug
Йо-Йо, честити щъркелови новини!Лека бременност и от мен! Hug
За имуностимулаторите и аз много се чудя, ще питам хомеопата като ходим, оф аз за 100 неща се насъбра да го питам леле, дано не забравя.За клеевата тинктура и аз съм чувала много добри отзиви, всичко друго ми е непознато като имена.
При нас няма нищо ново, Ния и тя не яде почти нищо, спи ужасно неспокойно, буди се нощем по 3-4 пъти, денем спи най- много 2 пъти по час и половина, но яденето ни е голям кошмар, а и сега нали пазим зъбчето и още по-малко асортимент имам...и така.

# 223
Сърдечно ви благодаря за пожеланията! Вчера бях на лекар и нищо не видя,но се надявам вече в понеделник да видим малкото човече...

Ася-ника-ти си много смела и решителна и съм сигурна, че Дея някой ден ще го разбере  Hug

# 224
Мамчета малко късно но влизам да ви почерпя че днес мъжо прави 30 г

Ася много съжалявам  Hug но понякога е по добре сам отколкото с хора които само те изнервят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт