Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички именници! Да са много здрави, весели и щастливи.

Мара каси, на нас като имуностимулатор ни изписаха Бронхо-ваксом. Като и направиха приема по схема. 3 месеца по 10 дни се пие по една капсулка сутрин на гладно. Но ние не можем да пием все още такива капсулки, така че капсулката я разтварям и прахчето, което е вътре го разреждам с малко сокче. И така го пием. За другите 20 дни които остават на месеца ще пием някакви хомеопатични, но за момента не знам какви точно ще бъдат. Сега като минат 10 дни ще се консултирам с нейната лекарка. Иначе разбрах, че този имуностимулатор е доста добър. Цената му е 35 лв. и е точно за целия курс на имуностимулиране.

Пропуснах да ти честитя сватбата. Пожелавам ти дълги години семейно щастие, любов и уважение, и пълна къща с деца.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 11:32 от brawneye

# 196
Еми, честито!
Честито на всички именници!

И в този така прекрасен ден, искам първо на вас да се похваля:  EFP  Grinning

Още на никой не сме казали,а нямам търпение да го изкрещя на целия свят!  Embarassed

# 197
Добро утро и от нас! Днес е прекрасен ден! Честит празник на всички, които имат нужда от Вяра,Надежда и Любов!!! Мамочка,Рони и мъничка принцеса София-Рая, да сте живи и здрави!  Hug

Йо-йо, сърдечни поздравления!  Hug  Лека бременност и минавай да ни заразяваш с щастие по-честичко!!

Олче мила,ние ще пропуснем този път!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 10:35 от Abrikotin

# 198
Йо йо, честито и от мен. Лека бременност ти желая.

# 199
Йоо, добре дошла в отбора. 

# 200
Честит имен ден на рони, Мамочка, Надето_к, София-Рая! Бъдете живи и здрави!
Йо-Йо, лека бременност!

Мара каси, ескимо-кидс е подобно на ЕМК, но с по-малко мастни киселини. Клеева тинктура съм пробвала да давам на Габи, но е много гадно и не го приемаше. Вики приема всякакви гадости, така че може и да пробвам. Майка ми и баща ми го ползват постоянно и са много доволни. Не съм запозната с ефекта му върху детската имунна с-ма.
И тук да кажа, много красива и стилна сватба! Много, много щастие ви желая. А къде се местите?

# 201
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Нека слънцето да ви огрява и дарява с много любов.

Йо й0, честита бременност.

Олче, ние отпадаме за утрешната среща. Калина е болничка. Вече 2 дни се борим с висока темп. и червено гърло.

Много ми е криво, че така й е лошичко на Калина. Сега се опитва да заспи с 38.5.

# 202
  • Някъде там...
Честит имен ден на всички празнуващи на този ден! Да сте живи и здрави!    bouquet

Олче
, аз съм съгласна за Панчарево, че в Борисовата сме ходили 2 пъти и всеки път съжалявам, че съм отишла. Пиши за кой от двата дни става въпрос.  Peace Аз лично предпочитам да е сутринта - към 10 да кажем, че моите в 12-12,30 обядват и после спят.
Йо йо, честитоооо! Лека и безпроблемна да е! Спокойни 9 месеца!  Hug
Ма лоло, дано бързо му мине на детенцето.  Praynig Моите скоро не са боледували, но сега като тръгнат на ясла какво ли ще е...  Confused
Нашата педка отрича имуностимулаторите, иначе и аз я попитах. Каза, че по нейни наблюдения над децата, нямало никакъв смисъл от тях. Не препоръчвала да се дават на здрави неболедуващи дечица, каквито засега са моите.  Rolling Eyes

# 203
ЙоЙо, с много спокойствие и радост да се гушкате с така чаканото братче/сестриче/или и двете на Дими когато му дойде времето!
Благодаря на всички за пожеланията!
Честит имен ден на моите "адашки" Мамочка, Надето и София-фурия!   bouquet
Мара Каси, аз като нефейсър не успях да видя разкошните кадри, но съм сигурна че са такива! Само щастие и радост да ви спътства в семейния живот!  bouquet
Аз за малко щях да пиша, че честитя на патерички, защото заради причините, които е писала Мама Ло не знам нито кой ден е днес, нито коя дата.  Tired
Предната нощ се разхождахме до болници да видят какво й става на Мария, защото се събуди с врясъци и като реших да й направя удобно и да й развържа памперса, коремчето толкова твърдо ми се стори, че ... Едва стегнах бащаткото да се мобилизира. Педиатрията, Пирогов и оттам у дома. Слава Богу, нищо му нямаше на коремчето. Но си имаме (май аз го внедрих  Confused) много хубав вирус. Тази нощ не успях да сваля една нищо и никаква температура от 39.5 до сутринта.  Tired За няма и месец вече за трети Марчето е извън стоя на здравите. При нейната нестихваща любов към лекарите е направо кошмар. И да има нещо, какъв ли специалист трябва да си, за да го чуеш добре?!  ooooh!
Оплаках се, хайде.
Бързо оздравяване и на красивото Калинче!  Hug
Прекрасна първолачка е Габи!  Heart Eyes
Енигмичка,  снимки?  Crossing Arms

# 204
Благодаря много за пожеланията!!!!!!!!!!!! Честито и на Рони, НадетоК и на хубавата и весела наша приятелка София-Рая!!!!!!!!!!

Ио Ио, спокойни и беспроблемни 9 месеца ти пожелавам! Надявам се, че и ти, Брилиантинка и Ивка няма да избягате от нас по други теми!  Hug

Болнички зайчета да оздравяват бързо!  Praynig

# 205
  • София
Честит имен ден, рони Heart Eyes, Мамочка Heart Eyes, Надето_К и  на най- малката именничка в отбора - София-Рая, на чиято майка ще дърпаме сериозно ушите. Crossing Arms!
Здраве и щастие да ви съпътства във всичко, мили момичета, малки Laughing и големи!

рони, бързо да ти оздравява слънцето, миличка. Praynig Много оздравителни целувки и на другите болнички човечета! Hug

Io_io , ЧЕСТИТО, лека и безпроблемна бременност! И по - честичко ни навестявай, ти и всички настоящи и бъдещи Mr. Green бремелинки. Wink  Мога да се квалифицирам успешно в .. инспектор по липсите. Embarassed

За срещата, ако мястото остава последно Панчарево, аз също съм ЗА, сутринта в 10 "на въртележката" (терасата на заведението). Жабче, Ивче, кой от двата дни предпочитате, за да знам да се обадя на Жи, да скокнат "през 2 преки" Laughing с Мира?

Довечера ще прегледам как се развиват събитията и ще решим окончателно. Peace

П.С. Еми, липсваааа(ш)/ТЕ! Crossing Arms Heart Eyes Hug Heart Eyes Blush Naughty

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 16:27 от ღолчеღ

# 206
Момичета, които днес празнувате - Рони, Мамочка, Надето К , да си носите със здраве тези прекрасни имена и много вяра, надежда и любов ви пожелавам.!!!  bouquet  bouquet
На малката София Рая много безгрижно детство!!!
Йо Йо, честито и леко бременеене Двечките с Ивк горе долу по едно и също време, ще си очаквате бебенцата май!?
Мара Каси, честито кръщене и сватба. Много е красиво и хубаво всичко.
Ма Лоло, дано бързо и мине на Калина зачервеното гърло.
Рони, аз неразбрах точно от какво е болна Мария но и пожелавам бързо оздравяване.
Енигма и Вери Найс, честити първокласници и само 6 да носят.
За имуностимулаторите ЛЛ ни изписа есберитокс на капки за малкия и хапчета за каката.Отделно на Валя давам и бронховаксом. Не знаех че може да се дава и на 1 годишни деца. Следващият път ще питам ЛЛ по каква схема да го давам на малкия. И аз казвам, че е добър.
Малкия 3 дена беше с висока температура, едната вечер вдигна над 39, сваляхме я до 37 и все така си стоеше Милият се опитваше да заспи с тези температури а аз непрекъсното го следях да не вземе в сънено състояние да вдигне повече. Засега от два дни не е вдигал температура, разтройството и него го овладяхме. Вкъщи сме здрави всички а той от къде ги е барнал тези бацили  newsm78 SickСега няма сили и по цял ден спи.

# 207
Привет и от нас

Честит празник на всички празнуващи!
Вери найс, мерси за Арниката , но тук силно се съмнявам че ще мога да намеря  Thinking.Живот и здраве като се приберем в бг, ще си подсигуря  Peace
 При нас след това падане близо 15 дена Тамир стъпва, накриво.Не винаги но от време на време криво крачето.Днес гледам че уж го е оправил  Praynig.
Новото е че скачаме по леглото и вече има едно политане към земята- слава богу само се беше уплашил. Praynig.
Чета ви за яслите, и съм в голяма чуденка какво да правя- Тук децата може да ги дадеш след като навършат 3 месеца.Има доста майки които работят и те всъщност нямат майчинство като нас( по обясними причини  Mr. Green).
 До нас има една частна ясла и много ми се иска да видя как стоят нещата там, и ако мога в началото да го водя само сутринта за няколко часа.Така той ще контактува с деца пък и аз малко ще си почина- сама съм и няма на кой да го оставя дори и за да отида на гинеколог.Незнам дали наистина е удачно като идея, Thinking?
Йо Йо, честито и леко бременеене
 Бързо да оздравяват болните- и повече да няма вируси!  bouquet

# 208
  • Някъде там...
Олче, аз съм за събота.  Peace

# 209
И ние сме за събота.

Общи условия

Активация на акаунт