Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 206
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Еми, честито ти бебче вкъщи. Чакам снимки и разказ как реагира Габи.

Енигма, честито и на вас! Благодаря за пожеланията. Нека и Дени бъде добра ученичка и да ходи на училище с желание и удоволствие! Не се притеснявай за Томи, колкото са по-малки, толкова по-лесно се приспособяват. Някой ме беше питал как е Вики... Аз нали казах, че няма да се хваля повече в темата, затова нищо няма да казвам Wink

Ето снимки от нашия първи учебен ден: http://www.facebook.com/#!/album.php?id=100000465153662&aid=31051
http://picasaweb.google.com/veron4e/tuUIyK#5517115508773622210

# 181
Вери найс, аз бях питала! Simple Smile Но ще се видим да разкажеш, щом е такава работата! Явно всичко е наред! Simple Smile))
Честит 15 септември на учениците, особенно на първолачетата! По вода да им върви!!! Simple Smile))
Сега да се похваля.... не знам дали е редно ама много ми се ще! Simple Smile))) Мерси за подкрепата по повод яслата на моя Вики.
Деси, предположих, че осъзнаването е бил проблема, но беше много брутално неспокоен в понеделник. Та... вчера имаше подобрение, а днес вече е много по-добре. Според мен все пак нервността е била от зъби, ваксина и ясла накуп.... Освен това казах да не му дават да яде от тяхната храна. Нося му сандвичи и не се сърди. Минахме на сандвичи.... друго не иска на този етап! Не нервничи там, мацките казват че не плаче. Като го водя видимо се усмихва и се радва на учителките, така че смятам, че няма проблем с тях. Вчера ги накарах да ми направят клипчета. Забавлява се, бяга, играе. Правят гимнастика - и той там.... Simple Smile)) По-големичките знаят вече разни упражнения, а той се търкаля по пода и се хили! Гонят се после с разни деца. Сметам, че всичко си идва на мястото!  Praynig
Пак се събуди веднъж тази нощ, но бързо заспа.
Сега трябва да бягам....  Hug на всички!!!

# 182
Честит първи учебен ден на кака Дени и кака Габи!Честито и на каките на Маги и Ма-лоло!Много успех, усмивки и 6-ци през новата учебна година!!!
  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

Добре дошла у дома, сладка Алекс!Еми, желая ви много здраве, много семейно щастие и благоденствие!От сърце се надявам всички лоши неща да останат завинаги в миналото! Hug Hug Hug
На всички болнички дечица желая скорострелно и моментално оздравяване!!! Hug Hug Hug
Като чета за премеждията ви с ялсата ме обзема все по-голям ужас, аз засега няма да я даван Ния, но може би в началото на следващата година ще я давам вече, т.к. като остана съвсем без майчинство ще сме не на абсолютната нула, както досега, а мноооого под нея!
Сега да се оплача и аз с нашите проблеми, адски ни се насъбра нещо напоследък.Първо преди няколко седмици Ния си навехна нещо крачето та ходихме по доктори и т.н., после алергията, за която вече ви разказах, тъкмо се оправи вече от нея и започна що-годе всичко по старо му, и вчера докато майка ми я гледа у тях, Ния паднала и си разбила зъбите! ooooh!текло много кръв, майка ми в истерия ми звъни по телефона, не може да види от къде тече, после Ния се поуспокоила, яла...Аз отидох при тях, но тя спеше и като се събуди... ooooh!рев, рев, изпадна в истерия милата ми, час и половина не можем да я успокоим, беше нещо страшно, устната и подута, кървави следи навсякъде, горното предно зъбче почти не се вижда от кръв, синини, подуто, не може да видим счупен ли е, одрала ли се е нещо венеца, ужас.Обадих се аз на мъжа ми да я водим на лекар, заведохме я при кумата на свекърва ми-тя е зъболекарка, прегледа я едва-едва жената и каза, че зъбчето не е счупено, но е изкривено  настрани! ooooh!Няма опастност от последващи проблеми или за постоянните зъби, но много я боли и устата и изглежда ужасно странно и подуто.Майка ми  много се обвинява и много страда, много ми е жал за нея, толкова ми е мъчно.Тя няма вина, Ния е паднала на съвсем гол под, никъде не се е спънала или ударила...как е паднала не може никой да каже.Сега пак се върнахме в началото и само ходя като дъвка залепена за Ния, че умирам от страх пак да не падне, трудне яде милата, боли я много като се пипне, плачка...но вече е по-добре, де, малко поспадна отока, ама какво й е в устата.... ooooh!реве ми се направо.
хайде оставям ви, , много се отплеснха нещо в оплаквания.
 Hug Hug Hug

# 183
  • Бургас
Честити ни каки първолачета!!! Честит Празник!!! Много усмивки и успехи  Hug
Успех и на по-големите каки, да слушкат  Hug
princessa raia, голямо гуш за мънинката героиня  Hug Hug Hug
Имамама, дано са попреминали нещата при вас, от зъбче сигурно  Rolling Eyes Hug

Далина тъкмо сутринта я писах, оздравяла и следобяд пак започна да вдига температура, жална, плачка, гуши се, лежи, не е тя...  Rolling Eyes Confused В неделя беше при баща и, аз бях на работа, по негови думи, била си ок, докато не се е събудила следобяд с Т. В спешното ни дадоха и противоалергичен сироп за гърло и имуностимулатор + Панадола, разбира се. Това е началото. Вчера педиатърката каза да спираме Панадола и ако вдигне над 38гр. да и давам АБ + хомеопатично за гърло. Сега я чакам да видим докъде ще я закръгли Т, че въпреки Панадола продължава да качва... ето..  надух ви главите...  Embarassed

С количка отдавна не сме, нали мама е яка, да носи  Wink няма колани, които да я спрят, поне не на нашето бу  Sunglasses
Сега се излъга следобяд, от месец сигурно не я бях пробвала с количката да излизаме... и през цялото време лежеше все едно спи...  Rolling Eyes Confused грам сила нямаше...

snesh, радвам се, че сте му намерили цаката... и сега като минаваме покрай яслата, Дали се лепва на оградата и иска да ходи да играе с децата...  Party

ani4ka, стискам палци да влезеш скоро в ритъм с ангажиментите  Hug

рони, като бях ученичка си спомням как ходехме до центъра, правихме два тегела да ни видят всички и всички да видим и сядахме на едно от всичките кафенета, буквално едно до друго-да, за да оглеждаме и всички да ни оглеждат  #Crazy това си е местен спорт  Wink Mr. Green но пък града не е голям и е зелено и спокойно Simple Smile

Мимето, лек път  Hug

sisely, приятна почивка Simple Smile

# 184
Принцеске, давай веднага Арника Монтана 30. Още утре сутринта купуваш и даваш през половин час по 3 гранули.

# 185
ben78 , very nice, благодаря!ВериHug, дали я има в обикновените аптеки, наблизо нямаме хомеопатична? Rolling Eyes

# 186
Честит първи учебен ден на кака Габи и кака Дени!!! Пожелавам много шестички и никога да не губят интереса към ученето!!!
 Добре се завърнала малката Алекс!!!

Рони, правилно ли разбрах че в Кюстендил не пушат по заведения??? Кога ще стигне тази вълна до Пловдив? Или направо да се местим в Кюстендил  Mr. Green Залепено за крачола на мама Марчето... Позната картинка!Особенно ако на мама се налага да тръгва.

Аничка, давай твоя руски, с какво да помогна??? Hug

ПРиеха Маги в подготвителна група тука на едно училище, ама реших ме да остане в градина с познати деца и госпожи. да й честитим празник, купих ме бюро и стол за новата й стая. Всичко е лилаво... Маги е на седмо небе! Някой да й дава задания да пише  Laughing Sunglasses

Вери найс, днеска в парка видях ме се с майки на децата от нашата група, обсъждаха имоностимулиращи, които ще дават на своите деца. Давала съм някога "саностол" сироп, но не забелязах да имало ефект. Харесва ми идея да се дава "ехинацея". Някога я пих след бронхит, и много добре ме възтанови. Моята педиатърка изобщо не смята че трябва да се дава нещо превантивно, ако детето е здраво. Но пък аз мисля,че от ехинацея лошо няма да има. Моля, сподели мнението си, че ти си нашия форумски хомеопат  Wink 

# 187
Мамочка, ще ти кажа аз какво давам. На Вики сутрин 10 капки ЕМК (есенциални мастни киселини) с разтворена 1 капсула коластра+1 капкомер АФА течна+1 ч.л. Саностол.
На Габи 1с.л. Саностол+1 коластра. Не мога да я накарам по никакъв начин да приема ЕМК, защото наистина е много гадно на вкус, щом на мен ми се повдига от него, но Вики си го хапва без протести Crazy
Знам, че задължително трябва да се дава в някаква форма ЕМК, дали ще е рибено масло, дали ленено масло, дали разните му там хрущяли от акули и т.п., но трябва да ги има тези омега 3 и 6 задължително в грипния период и изобщо в периода на усилен растеж.
ЕМК на аквасорс съдържа и още други мастни киселини.
Коластрата няма да обяснявам какво е за имунната с-ма, всеки знае.
А АФА е добро за нервите и ума най-общо казано, към АФА водораслите има и екстракт от боровинка, което също е страхотно за имунитета, продава се и само чай или капсули, но не знам доколко става за деца.
Саностол-а го купи майка ми за Габи, уж да й повиши апетита, че това лято е мнооооого зле, въбще не яде и започна много да се разболява. Ще го давам, докато свърши и повече няма да купувам. Но при нея и като бебе и сега не усещам увеличаване на апетит, докато на Вики й се увеличи, но пък може и да е от яслата, казват, че там няма никакъв проблем с яденето и вкъщи почна да си хапва много добре, пу-пу.
Има едни аптеки "Лечител" там продават естествени витамини, а не синтетични, според мен е по-добрия вариант, но са доста по-скъпи от комбинираните мултивитамини за деца. Ситетичните не се усвояват така добре от организма, а се изхвърлят по-голямата част.
Купих и още нещо да давам на Вики и Габи-сироп Септилин на Хималая, пак за имунната система, но то мирише на мента, а Вики пие хомеопатични и не трябва да приема мента, а пък Габи не го хареса на вкус. Трябва да й го разтварям в нещо, а сутрин се събраха вече много работи да давам и на двете, докато ги дам, минават към 5-10 минути. Ще видим каква ще е неговата съдба Crazy
И в заключение на фермана ми: въпреки всичко, което давам, Вики е със сополи вече 20 дни, снощи заспа много трудно, тази нощ спа ужасно, защото й се запушва носа и не може да си смуче бибата, мъче се да диша през носа, ядосва се, чеше се по главата, направо ад.
Но пък може би, ако не ги давах щеше да е по-зле. Изобщо Вики има по-слаба имунна с-ма от Габи. Габи я кърмих до 4 месеца, а Вики 13 месеца, а Габи до 1г.6м нито веднъж не е боледувала, само веднъж беше вдигнала темп. за 2дни, а Вики направо се накъса Twisted Evil

# 188
Мимето*,честита годишнина!С пожелание за любов,и много семейно щастие!

princessa raia,миличката ти щуротийка Heart Eyes,ще и мине страха,добре че няма по-сериозни наранявания Praynig Hug.Много и се е насъбрало,дано всички лошотии да минават вече!

Мамочка,покажи ученическия кът и доволната бъдеща ученичка Grinning.За имунитета на моите започнах да им давам клеева тинктура.
От няколко дни половинката ми кашля,тази сутрин мен нещо започна да ми дразни на гърлото,малко съм така... newsm43.Не е честно родителите да си заразяват децата.Настроила съм се,че няма да ги разболеем,и се опитвам да си вярвам.Да видим има ли значение силата на подсъзнанието Crazy.
рони,за висенето на крачола ясно,но какво значи командата ''гуМ'' Mr. Green hahaha?
snesh,хубаво,че нещата се нормализират.Много бързо,браво,пу-пу-пу Hug.

# 189
Вери, мерси за бърз отговор! Като бях малка (след 1годинка) започнах да боледувам безбожно! Майка ми направо се побъркваше! и все бях с ушите, отит един след друг, бронхит,непрекъснати сополи... После накакси го прераснах, тръгнах на синхронно плуване тогава, и в училище бях една от последните разболяващите. Дори ядох зима сладолед, за да се разболея и да стоя в къщи, ама не! Напротив, май така се калявах  Crazy Досега ми се прияжда сладолед зима hahaha Помня, че хилавки и боледуващи дечица майки пращаха на басейн, хокей, фигурно пързаляне , и по този начин да придобият устойчивост към настинки. Дано по-бързо да отмине сополив-болежкин период при Вики, и да е много здравичка!!! Heart Eyes

Миме, честита годишнина и от мен!!! Много любов и още една\две детска усмивка в къщи!!!  Hug  bouquet

Честит имен ден на носещи име Людмила , ако има такива!!! Майка ми Людмила, ама празнува по стар стил на 29.09

Деси, като изчистим и сложим передета, задължително ще пусна снимки  Peace

# 190
  • София
Не знам дали не бе по - удачно да питам направо във ФБ, а не тук, както форумът си се измести натам Confused, и само там мога да разбера какво се случва с някои от вас, да видя снимки и пр.... Crossing Arms, но с риск да се повторя:
Софийски мами, СРЕЩА ще си правим ли? Rolling Eyes
Времето ще бъде хубаво по последни сведения, в Борисовата градина, или в емблематичното Mr. Green заведение в Панчарево (ресторанта на гребната база), оставям вие да решите. Ако има желаещи, моля да пишат. Ние живи и здрави, ще бъдем на едно от двете места, а може би и на двете (в рамките на двата почивни дни). Peace

П.П. Миме, честита годишнина, все така да се обичате и едно братче на сладкото Диди да си направите!  bouquet

# 191
Здравейте мамета, имам да пиша хиляди неща......... но в момента няма да го направя, обещавам скоро да публикувам снимки от кръщенето на иво.......
но ето първо снимки от сватбата: http://www.facebook.com/petya.milkova?ref=sgm#!/album.php?aid=237997&id=625579795&ref=mf

зарязала съм форума, чета ви отвреме-навреме - ремонтираме апартамент, нали се местим в друг град и до края на септември трябва да сме готови....но темата за имуностимулирането много ме интригува и мен, така че ще я следя с интерес... Мамочка, Вери, а какво мислите за калеевата тинктура.... много се коментира по форумите.....а за сребърната вода.... пробвали ли сте....също една мама ми каза за ескимо-кидс, което е имуностимулатор и май ще е аналог на ЕМК, за които пише Вери....аз в момента нищо не давам, но мисля да почна с калеева тинктура - http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=492576&sid=4501346b … 4e5f596cc06b6b7d9

Честит имен ден на ВСИЧКИ!!!!!!!!

# 192
Честит празник!
Нещо няма ентусиазирани за среща- що така? Сами ли ще се срещаме с теб, Олче?  Mr. Green

# 193
Честит имен ден,рони,Nadeto_K,Мамочка!А най-специални поздрави на най-малката ни именничка София-Рая Heart Eyes!
Бъдете живи и здрави,и нека винаги имате много поводи за усмивки!

# 194
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РОНИ,МАМОЧКА И НАДЕТО-К И НА МАЛКАТА ФУРИЯ СОФИЯ-РАЯ!
ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Общи условия

Активация на акаунт