Първо,да изклюкаря,че Алекс си е вече в прегръдките на мама,тати,бати и каките
!Добре дошло вкъщи,малко адашче!Бъди здравичко,щастливо и винаги обсипано с любов от голямото си прекрасно семейство!

,хубава разходчица сте направили.Вярвам,че още една душица е била с вас онзи ден.И всеки друг ден
.Мамочка,супер снимки,и каква хубава кака-балеринка

snesh,хубаво че сте намерили ''вашата'' ясла.А за извеждането на двора...то май масово е така,поне сега,когато времето е така променливо
very nice,много миличко ми стана Вики как е викала "Аби,Аби...",такива са душици като се търсят
.Дано да се оправя вече Вики
.Това за репетицията преди училище е хубава идея
,успех!Сашко откакто е на градина(от 3 дни
Малко непоказвано тук фото:Дечицата
,паролата е априлската ни.П.П. Първото изречение на Анелия,от две думички,е вече факт."Няма не''.Като и кажеш "Не",тя така отговаря "Няма не''
,спукваме се от хилеж Миме,Жулиета,ще си чакаме
!

Много мила гледка - братче и сестриче! Да ги изядеш от мен!

Сега пак сме си вкъщи болнички.... за сега аз удържам положението, дано не се разболея като миналия път и да не мога да си я гледам...
)))
Още ми върви дребна и слабичка. Децата от детската площадка, които са с по 4-5 месеца по-малки от нея, я разминаха и по ръст, и по тегло. Явно ще си върви миньонче. В края на другата седмица заминаваме за Априлци, Ще отседнем в къщичките на х-л Панорама, защото в къщичките на Марагидик няма места. Дано времето е с нас.
. Тя вероятно нещо от яслата да е прихванала. Като се оправи ще е даваш ли пак на ясла?
Стискам му палци да ходи с желание. 

Ставам да уча,че изпит по сервиране и руски незнам как се вземат с 10-тина часа учене
)