Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Eхооо  Hug

Първо,да изклюкаря,че Алекс си е вече в прегръдките на мама,тати,бати и каките Heart Eyes!
Добре дошло вкъщи,малко адашче!Бъди здравичко,щастливо и винаги обсипано с любов от голямото си прекрасно семейство!
рони, Hug,хубава разходчица сте направили.Вярвам,че още една душица е била с вас онзи ден.И всеки друг ден Hug.

Мамочка,супер снимки,и каква хубава кака-балеринка Heart Eyes

snesh,хубаво че сте намерили ''вашата'' ясла.А за извеждането на двора...то май масово е така,поне сега,когато времето е така променливо Rolling Eyes.Поне моите впечатления са такива.

very nice,много миличко ми стана Вики как е викала "Аби,Аби...",такива са душици като се търсят Heart Eyes.Дано да се оправя вече Вики Hug.
Това за репетицията преди училище е хубава идея Grinning,успех!
Сашко откакто е на градина(от 3 дни Mr. Green),Анито започна да става супер рано,с него тоест Twisted Evil.И тотално се завърна към бебешкия си режим,т.е. двудневно стабилно спане.Пу-пу-пу.
Малко непоказвано тук фото:Дечицата Heart Eyes Heart Eyes,паролата е априлската ни.
П.П. Първото изречение на Анелия,от две думички,е вече факт."Няма не''.Като и кажеш "Не",тя така отговаря "Няма не'' smile3544,спукваме се от хилеж Laughing.

Миме,Жулиета,ще си чакаме  photo!

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 17:16 от Desirée

# 166
  • София
Първо,да изклюкаря,че Алекс си е вече в прегръдките на мама,тати,бати и каките Heart Eyes!

Урааа! Най - чаканата новина!!!  newsm68 newsm44 newsm68
И най - после малкото Алекс-че да се върне там, където му е мястото - в уютния си дом, в прегръдките на хубавото си, голямо семейство! Вече всичко ще е наред! Heart Eyes Само щастие оттук нататък! Praynig

Еми, нагушкай я и от нас, сладуранката! Hug И ни я покажи с каките и баткото! Heart Eyes

Деска,  Hug за клю-то Mr. Green, дечицата са бонбони отвсякъде! newsm76 Много мила гледка - братче и сестриче! Да ги изядеш от мен!   Kissing Heart

# 167

Мила Алекс бъди здрава, щастлива и обичана в твоето прекрасно семейство с мама Еми тати Жоро, каките Габи и Зори и бате Джони!
Деси страхотни снимки  Heart Eyes
Въпросче вие возите ли се в количка? Диди окончателно ми отказа да я возя и сме все ходейки или на ръце Whistling

# 168
  • Бургас
Чудесна новина!!!  Hug Много късмет на малкото слънчице, Алекс!  Hug

snesh, и тук в яслата не ги извеждат сутрин.

Честита Годишнина, на патерички, на Деси и Чоколина!!! Много здраве и късмет на целите ви семейства!!! Пълни къщи с любов  Hug

За премеждията ни в яслата: в петък като я взимах на обяд ми казаха, да ходя по-рано, защото все плачела, като идвал родител да си взима хлапето... Те тогава ме караха още в 10.30ч. да я взимам, което ми беше определено странно при положение, че уж трябва да свиква...  Rolling Eyes Shocked

Вчера следобяд се е събудила с рев от съня и с температура. Имаше над 39гр. Sad Сега пак сме си вкъщи болнички.... за сега аз удържам положението, дано не се разболея като миналия път и да не мога да си я гледам...  Confused Утре сме пак на лекар  Praynig

рони, Кюстендил ми е родния град... така като разказваш ми стана мило  Heart Eyes Добре ли си прекарахте? Не съм ходила от миналото лято...

Далинка е по неразбираемото приказване... Казването на разбираемо изречение е далеч в бъдещето... Почти нищо не и се разбира... тук таме и хващам по някоя дума и толкоз... Вика, пее, говори... непрекъснато... ама да има кой да и разбира...  Mr. Green

Стискам палци за всички малки и големи ученици, дано се разминем с вирусите!!! Hug

maimunka, дано Ванката си навакса скоро килограмките  Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 00:19 от ben78

# 169
Мнооого  Hug на Алекс и мама Еми! От тук нататък само положителни емоции! Малката усмихната кукла е страхотна! Simple Smile)))
very nice, много сладка тази Вики как търси Аби, Аби.... Simple Smile))) Хайде да и минават бързо сополките! Как се справя с яслата?
Деси, уникални снимчици на дечицата!  Heart Eyes Страхотни са! Simple Smile))
Жулиетка, Виктор ходи в една къща, която се води частна ясла.  Добре е, доста е широко имат и много играчки. Обаче вчера нещо се е случило според мен. Много е нервен цял следобяд. Иска само да го носим, през нощта се събуди с рев, плака около половин час.... мрънка на сън, рита, блъска се! Много ме притесни. Днес не му се влизаше.... Как реагират вашите деца на яслата. Моето миналата седмица си беше екстра. Той не иска да яде напоследък. И вкъщи, но там пък съвсем се ядосва ми казаха и много се сърди, че му дават да хапва. Вчера така си е дърпал лигавника, че вратлето му е супер червено, мноооого дълбоко го е наранил! Казах им днес да не му слагат да яде. Само ако той прояви интерес и си поиска.
Храната от кухнята я отрича тотално. Хапва препечена филийка с кашкавал! Може да изяде цяла. Сирене, домати, хляб, сухар и това е! а и кисело и плодово мляко също. Кремчетата и тях отказа. Избиха му преди 2 дена последните два кучешки. Може и от това да е такъв кривчо....  все се надявам да не е от яслата.
Днес им оставих фотоапарата да ми направят клипче какво прави там, как играе! Да видя дали е спокоен поне в някакъв момент. Иначе като го взема мъжът ми на обяд е ядосан явно от храненето, но видимо не е плакал....
Оххх, дано днес е по-добре.
Виктор съще е по неразбираемото говорене. Мнооого говори, но много малко неща се разбират. Всичко иска с едно пискливо ъъъъъъъ. Иначе всичко му разбирам какво иска да каже, чудесно обяснява с ръце и показва... но не му хрумва да говори!
Хайде всички дечица бързо да се оправят!
Миме, лек път назад към Юесей! Simple Smile

# 170
  bouquet  Heart Eyes   Hug ДОБРЕ ЗАВЪРНАЛА СЕ У ДОМА НА МАЛКАТА АЛЕКС!
Нека расте здрава и обградена винаги с много любов!
  bouquet  Heart Eyes  Hug

snesh, дано малкия Вики тръгне отново с желание в яслата!  Hug
very nice, една мама чието дете посещава друга детска ясла ме предупреди, че при детето им сополите са станали ежедневие още от самото начало на тръгване в яслата. Спрели са мигновено по време на почивка във Велинград и после пак са се подновили. Това не е успокоение, разбира се. Даже си мисля, че децата може да сополивят от климатиците в стаите на яслата. Може би не ги почистват редовно или пък Т не винаги е подходяща.
Мимето*, и Пресиана през последните дни се бунтува срещу количката, но пък с нея ми е удобно като ходим за ДКухня, та за това и още я ползваме, макар и понякога с малко скарване от моя страна. Иначе следобедното ни излизане, както и през почивните дни е без количка, но си е доста изморително, защото и тя иска на ръце.  Whistling Лек полет към щатите!
Desirée, много са ти сладки дечицата! Страхотни снимки! Особено две от тях - едната с книжките /Анелия с книжка наопаки  Heart Eyes / и другата с опитите за рисуване. Чудя се дали вече не е време да не купя за малката от онези обикновени магнитни дъски, върху които се рисува и после се заличава картинката.

Покрай нас няма нищо ново. Мъчат я напиращи кътници, поради което яде малко и различни неща наведнъж. Вчера за обяд яде по около 5-6 лъжици от лещата и от супата от кухнята, от киселото мляко и от останала от сутринта попара. Като се замисля, така я кара още от пролетта насам. Не яде само едно нещо на едно хранене, а иска различни храни.  ooooh! Още ми върви дребна и слабичка. Децата от детската площадка, които са с по 4-5 месеца по-малки от нея, я разминаха и по ръст, и по тегло. Явно ще си върви миньонче. В края на другата седмица заминаваме за Априлци, Ще отседнем в къщичките на х-л Панорама, защото в къщичките на Марагидик няма места. Дано времето е с нас.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:53 от sisely

# 171
Добре дошла у дома си малка Алекс. И едно голямо голямо гушкане с мама каките и бати.
  bouquet  bouquet  bouquet
А Гришко от неделя е с температура и разтройство. Преди това не е показвал никакви симтоми на разболяване. Ядеше си, спеше си детето. Крив е ужасно много яде само лечебна хумана. Гледам долния му кучешки зъб е тръгнал да пробива.
Бен, при Далинка как са нещата? Дано се оправи бързо детенцето. Чудя се да няма някакъв вирус тука newsm78. Тя вероятно нещо от яслата да е прихванала. Като се оправи ще е даваш ли пак на ясла?
Мимето, когато излизам на разходка, малкия върви. аз го държа за едната ръка а с другата бутам количката. Понякое време се измаря и си сяда в количката. В количката пие чай. Но ми се случва често да не мога да го сложа и да реве. Без количка за сега не сме излизали.
СнежА госпожите как се държат с децета в яслата? Дано не са прекалено строги и от това той да е така раздразнителен. PeaceСтискам му палци да ходи с желание.

# 172
  • София
Добър вечер мили мами Hug
Добре дошла на малката Алекс в прегръдките на нейната мила майка и гордите татко,каки и батко
Много болни дечица видях,че пак имаме Rolling Eyes
Имамама,Бен78,Ронка,Вери найс дано се оправят бързо малките слънчица
 Hug Heart Eyes
Сислей дано хубаво да си изкарате и времето да ви е чудесно Flutter
Снеш, сигурно са зъбки,дано бързо му мине на малкия принц болката за да не се притеснява мама Hug
ася ника дано успеете да се захраните скоро и да няма проблеми Peace
Чоки да си изкарате чудесно в Будапеща Flutter Hug
Мимето,Жулиетке ще чакам и аз снимки Party
Вери найс много добре си го измислила с кака Габи,може и аз да пробвам с кака Дени така Mr. Greenкакво стана с работата ти,е я сменяш ли или се оправиха нещата?
Олче,Десито,Ронка страхотни снимки сте показали,много ме зарадваха ваште красавици и красавци Hug Heart Eyes Grinning
Ронито много те прегръщам Hug Praynig мина ли ти главобола?
Сега да ви споделя със смесени чувства,че ни приеха в яслата и колкото се радвам,че успяхме,толкова и ми е тъпо,че още помня колко месеца плака Дени когато се отдели от мене,направо изпадам в тих ужас какво ме чака от средата на октомври #Crazy Tired Cry
Кака Дени утре ми е първолаче и на всичките ни мами с ученички и първолаци-особено прияталкета на Дени-Габи на Вери найс пожелавам много успех на децата ни и дано започнат,минат и завършат не само първи клас а чак до университета да изкарат Heart Eyes Party Hug;

лека вечер от нас и успех утре  bouquet

# 173
На добър час на всички каки и батковци на априлчета,които днес тръгват на училище!И по-специално на първолачетата Heart Eyes!

snesh,за поведението на Вики,аз си мисля,че не е задължително нещо да се е случило в яслата...Просто понякога осъзнават малко по-късно какво се случва,и след първоначалния интерес,идва ред и на такива емоции.Трудна работа е приспособяването в нова среда.Дано се успокои,и наистина няма причина в персонала и ''съучениците'' му за негативните емоции.Ще мине,просто всяко детенце е различно,приспособява се по различен начин,изживява всичко по своему Hug.Ако има пък наистина нещо,което го е разстроило,дано е било инцидентно.Предполагам разговаряте с госпожите как е минал денят Simple Smile.

Enigma,честит прием в яслата Hug.Знам какво ти е,както и на другите майчета с дечица на ясла(и предстоящи ясленчета),хич не ми се мисли за тоя момент,ама хич Rolling Eyes Confused.Макар че Анелия е записана чак за март,то ей сега ще дойде  Rolling Eyes.
А така исках да ходи направо на градина,да пропуснем яслата...ама тц  Tired
sisely,приятно изкарване в Априлци!Преси да ти е здравичка,пък нека е слабичка и дребничка.Фина мадамка Heart Eyes

ben78,Имамама,,бързо оздравяване на дечицата ви Praynig Hug.

Чакам снимков отчет от учениците днес Grinning,толкова миличко ми става като ги видя на улицата сутрин развълнувани,усмихнати,леко смутени,с букетчета в ръчичка...ех  Heart Eyes!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 09:00 от Desirée

# 174
Честит първи учебен ден на  всички  каки и батковци.Да им е спорна и приятна учебната година и много приятелчета да намерят.
Мойта кака ще е пети клас,но е при нова  госпожа,тъй че и при нея си е ново начало.
Днес не е ден за оплакване затова ще ви спестя главоболията ми около Аделина.

# 175
  • София
  Количката я ползвам, колкото и да не и се иска. Пищи в началото докато я сложа и хубаво я овържа с коланите, но друг избор нямам. ДГ на каките хич не е близко и по никакъв начин не можем засега да стигнем пеша или пък да се влачим с часова не отиване и на връщане от там.

# 176
  • София
На добър час на всички наши първолачета!
Успех, Късмет и много усмивки на днешния ден! И не само на него! Grinning

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:28 от ღолчеღ

# 177
Специални поздравления за двете ни първолачета кака Дени и Габи! По вода да им върви в училище! Незабравими и прекрасни спомени да остави у тях този страхотен етап от живота на децата! На най-добрите учителки да попаднете от първия си ден в класната стая!  Heart Eyes  bouquet
Enigma, Вери Найс, поздравления и за вас в този така вълнуващ ден!   bouquet
Добре си си намерило най-уютното местенце на света, малко красиво Алексче!  Heart Eyes
Енигмичка, честит ви прием. Дано на Томи да му хареса в яслата и да не страдате дружно.  Hug
Бен, как е Дали? Вярно, че ти беше от Кюстендил. Как ми се стори? Ами в моето ученичество съм го посещавала няколко пъти заради състезания, олимпиади и разни други пионерски мероприятия. Не можах да се намеря без да се е променил градът. Май е направен опит да конкурира Благоевград по заведения на линеен метър.  Grinning Иначе съм страшно доволна, че в ресторантът на хотела нямаше навалица, защото в тамошните заведения са забранили пушенето и Мария се отигра перфектно, а ние с татко й се оказахме в положение "на ресторант".  Laughing
Деси, много готини непоказвани кадри!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво за невероятното смислено изречение.  hahaha hahaha hahaha
Деска, БубеHug.
snesh, има ли промяна в поведението на Вики? Аз си мисля, че Деси е нацелила откъде идва проблема. Човекът сега е разбрал, че нещата за за по-дълго време. Едно от градинските ни ясленчета след първа успешна седмица, втората беше с голямо връщане назад. И стана един гушклив, досущ като моето джунчдже. (ако не съм ви казвала - докато другите дечица се заиграват с нещо, докато са навън, моето ми виси на крачола или ме командва с "гуМ") 

# 178
Честит 15 септември на всичкии  Hug Hug Hug Най-вече на двете първолачета  Hug
Много ми липсвате,но започнах вече работа,сесията и ...купона е пълен.Сега 1 ден ще съм във Варна за 1 практика,неделя ще съм цял ден на работа,понеделник и вторник пак във Варна и изобщо  ooooh! Mr. Green Анито е ок,оправят се с майка ми,вече се приспиват двете,но аз като съм вкъщи само мен признава  Crazy Ставам да уча,че изпит по сервиране и руски незнам как се вземат с 10-тина часа учене  Crazy
Ако имам време другата седмица като съм във Варна ще се радвам да се видим варненки (ако ме искате без дете  Blush)

# 179
Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици.

Нека на всички да им върви като по вода - и в ученети и в игрите, разбира се.

И аз си имам кака петокласничка с нови учители и мнооого емоции.

Общи условия

Активация на акаунт