))

))

промени и се гласа и покашля
Ставам че Мади извади всички мокри кърпички
ние още сме в Пирогов.Търча като луда, на 3 часа .Идвам си за 30-40 минути и хуквам пак без сили и нерви останах.Последно днес ми казаха за понеделник.Дай боже това да е последно.Вчера цял ден ревах след като останах пак излъгана. радвам се,че поне ми дават да си я кърмя на всеки 3 часа.Изяжда по 20 грама зорлем и блаженно заспива на мамината *и*а
.Габи я видя най сетне на снимка и започна да поскача и вика бебе,бебе,но мисля че е малко войнствено настроена.Ще видя как ще ги опазвам.Ставам,че трябва да изчезвам за храненето в 3.Ето малко снимки от вчера http://emiliarie.snimka.bg/family/aleks.532415.20543395 голямо гуш за всички
Много щастие ви желая на цялото семейство! 
никакви пюрета няма да купувам вече. Готвя и супа диетична, картофи печени и задушени. Пие и много мляко. Но в квартала няма никъде безлактозен аптамил и ако и утре не изака твърдо ще обикалям съседните. Иначе р***отдавна мина, даже акаше много твърдо на гърненце сутрин няколко дни, и аз захраних но днес не знам какво и стана, или е от пюрето или не знам вече. Подсеченото и мина и няма и следа. Сега ще и направя пиле с ориз. Пилешкото го смляхме на кайма.
ох какво хубаво е да си имаш такова малко бебенце 
Прелестни са с кака Маги, малки принцеси
За следващия рожден ден на ваШ тати може да се замислиш над варианта за ...пушка! 

Дано, дано, дано да си вземете днес малката душичка вкъщи... Най - после! 
Даваш ли и нещо имуностимулиращо (не че вярвам много на подобни мерки), но се записвам и аз по тая тема.
Все се надявам да сме от-тренирали някакъв имунитет...
Дали не лекува тази усмивка?

: СОФИЯНКИ, хайде на среща събота/неделя?
(въпреки тревогите ти изглеждаш страхотно
) 

ама нали знаете по-вкусно от домашното няма
Хайде че пак се отнесох 
Препоръчани теми