Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Еми ,много е сладка малката Алекс  Heart Eyes

# 151
Минавам само да кажа колко е сладка малката Алекс.Много красива и изглежда чудесно.Пу пу Heart Eyes
Емили всичко най-хубаво отсега нататък ви желя в семейството и Алекс да расте здрава и щастлива сред вас Praynig Hug  bouquetБързо възстановяване мила Grinning

# 152
И аз чакам новини за прибиране вкъщи на малката Алекс.
Малката ще я пускам на частна ясла от средата на октомври, ще кихам 350 лева, мястото ми изглежда доста малко като за бяс с нейните възможности, ама нямам избор. Спира ми тока откак проходи, а и все иска да я забавлява някой, никакви играчки не уважава и на мен с растящия корем ми идва в повече. Сега с това развалящо се мрачно време все ми се спи  Embarassed Убедена съм, че много добре ще й се отрази, тя така обича да има край нея деца. Само мисля сега какъв имуностимулант да й давам, че да се предпазим от началното преболедуване  newsm78
Утре заминаваме за Гърция на моренце, нямам търпение вече.
Честити годишнини на Шоки и Деси   bouquet
Мамочка, живо си представих вашата бъдеща семейна сбирка и ми напомни много на нашите  Laughing
Още сме с два зъба, вече просто не знам...

# 153
Определено Алекс е голяма чаровница с тази голяяяяма усмивка! Simple Smile))
Чакаме добри новини!  Praynig
brilliantine, това им е проблема на частните ясли. Виктор ходи вече една седмица в новата такава (предната беше прекалено тясна! Той е супер диманичен, трябва му пространство да бяга... а там стаята за игра беше 3 на 3 м. Двора не знам колко беше, ама моя хол определно е по-просторен от тяхния двор.... Не мога да му го причиня това.
Сега е в друга ясла, добре е, има място. Имат и двор, но не ги извеждат сутрин!!!! А са 4 мацки на 16 деца. Двора е добре обезопасен!!!! Не знам какъв им е проблема.... ама не искат да ги извеждат!!! Иначе ми се струва че добре се грижат за тях. Виктор излиза усмихнат, доволен. Даже единия път като го вземал мъжът ми, той се шмугнал пак вътре! Simple Smile
Освен това за първи път се изпишка на гърне!!! Там!!! И вечерта вкъщи пак! Майка ми онемяла, като го видяла как си седнал, изпишкал се и си пляскал за браво! Нещо,на което аз се опитвам от 7-мия му месец да го науча!
Да живеят яслите!!!! Пък било то и частни! Simple Smile))
Най-накрая вчера му бихме на Виктор Приорикс. Чакам..... дано да се разминат неприятните странични ефекти!  Praynig

# 154
Деси писах ти лично съобщение ама нещо стана и не се изпрати  newsm78
Така че пиша тук
Чакам с нетърпение да се заподнаем на живо ,аз и там имам нет и ще се разбереме  Mr. Green
кажи и на Аничка ако иска да дойде . Само не завиждам на бати Саши с толкоз мацки около него  Mr. Green
Малката Алекс голяма сладуранка дано вече си е в къщи  Hug
Жабче много интересни Жабетата с животните На мойте неделната разходка представлява прекосяване на центъра на Плевен отиване на пазара където има животни оглеждане на всички кучета, котенца и зайци и обратно За съжаление плевенската зоологическа градина е в ремонт от 2 години обмислям варианта да ги заведа в Ловеч. На Кубрат имаме куче сега като отидем не знам как ще опазим Мими /кучето/ от децата  Mr. Green
Мади нещо ми се разболява писна миииии  ooooh! промени и се гласа и покашля  Confused да се надявам че ще ни се размине Ники е добре
Това е от нас  Hug Ставам че Мади извади всички мокри кърпички  ooooh!

# 155
Ех момичета  Sad ние още сме в Пирогов.Търча като луда, на 3 часа .Идвам си за 30-40 минути и хуквам пак без сили и нерви останах.Последно днес ми казаха за понеделник.Дай боже това да е последно.Вчера цял ден ревах след като останах пак излъгана. радвам се,че поне ми дават да си я кърмя на всеки 3 часа.Изяжда по 20 грама зорлем и блаженно заспива на мамината *и*а  Wink.Габи я видя най сетне на снимка и започна да поскача и вика бебе,бебе,но мисля че е малко войнствено настроена.Ще видя как ще ги опазвам.Ставам,че трябва да изчезвам за храненето в 3.Ето малко снимки от вчера     http://emiliarie.snimka.bg/family/aleks.532415.20543395 голямо гуш за всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 156
Емиии  Hug Hug Hug адано  в понеделник да ви изпишат вече в къщи си е най добре  Praynig

# 157
пу-пу! Еми, колко е оформена и хубавка Алекс!!! Дано вече в понеделник да сте в къщи  Praynig
Макар и уморена, и ти много красива! Heart Eyes

# 158
  • София
Емили много се радвам за теб Simple Smile Много щастие ви желая на цялото семейство! Hug
Ние още бавно се захранваме, днес и дадох малко пюре морков на гербер и веднага се изака Sad никакви пюрета няма да купувам вече. Готвя и супа диетична, картофи печени и задушени. Пие и много мляко. Но в квартала няма никъде безлактозен аптамил и ако и утре не изака твърдо ще обикалям съседните. Иначе р***отдавна мина, даже акаше много твърдо на гърненце сутрин няколко дни, и аз захраних но днес не знам какво и стана, или е от пюрето или не знам вече. Подсеченото и мина и няма и следа. Сега ще и направя пиле с ориз. Пилешкото го смляхме на кайма.
chockolina  Будапеща е страхотен град, много ще ви хареса. С децата ли ще ходите?

# 159
Ехоооо...
Защо никой не пише? Къде сте момичета?
Ние все още се борим със сополите. Уж намаляха, вчера почти цял ден не е имала и изведнъж следобеда като тръгнаха пак Rolling Eyes
Снощи Вики заспа много трудно, постоянно повтаря "кака, кака, кака" и нарежда още думички след това. Един път я извиках да дойде и като почна да й се радва, да я милва, да я целува и гушка, сякаш не я е виждала цял ден. После Габи като излезе, рев за кака... и не може и не може да заспи, запушва й се носа, ядосва се, че не може да смуче бибата, ужасно беше, а страшно й се спеше. По някое време почна да вика "Аби, Аби, баби" и се ядосва, че кака й не идва. Досега все й се е радвала, но през деня, вечер я целуваше и й махаше с две ръце за "чао"... Добре, че като тръгне Габи училище първо ще оставям Вики на яслата и после Габи, че иначе Вики нямаше да я остави да отиде на училище. Та по повод училище, утре сутринта ще правим с Габи репетиция колко бързо може да стане, да се измие и закуси за училище. Че, тя, милата, сутрин е много трудна, много се мотае, ама сега няма как трябва да стане 6 и пол. и да се оправи сама.
Хайде хубав ден!

# 160
  • not found
Бебинка Алекс е голяма красота  Heart Eyes ох какво хубаво е да си имаш такова малко бебенце  Mr. Green
Сега като чета как мамите с по-големи дечица приготвят малките за у-ще ми се иска и на мен да ходя  Mr. Green
very nice , Вики има ли сополки и като сте навън ?
Снежи , малък Вики къде е на ясла ?
 И да ви задам един въпрос , каква паста за зъби ползвате за малките ?
Щях да забравя - Олче, ще сложа снимки , ама малко по-късно  Mr. Green

# 161
  • София
Леле какво мъртвило тук... Shocked А навремето изписвахме 15 страници за 2 дни. Sad

Мамочка, благодаря за прекрасните снимки на порастнала, разхубавена Мишенька! Hug Прелестни са с кака Маги, малки принцеси Heart Eyes За следващия рожден ден на ваШ тати може да се замислиш над варианта за ...пушка! Mr. Green Ще му е нужна след години, да разгонва рояците обожатели! Joy

Иначе Събитието (Кръщене) още не е ясно като дата. Иска ми се единствено да е по - топличко, но трябва да побързаме, ако искаме да изпълним последното. Rolling Eyes
Елината Laughing празнува на Цветница. От "елла" и е производно името.  Peace

Жулиетка, ще те преследвам за снимките като фашист, да знаЙш. Mr. Green Не забравям такива неща аз. Sunglasses

Еми, не смея вече да питам... Sad Дано, дано, дано да си вземете днес малката душичка вкъщи... Най - после! Praynig

very nice, много боледува твоето Вики, ужас просто... Sad Даваш ли и нещо имуностимулиращо (не че вярвам много на подобни мерки), но се записвам и аз по тая тема.

Вели тръгва на градина в сряда, и ми е свито отсега, дано не се повтори миналогодишния ни есенен ужас, с мъкненето на какви ли не вируси и бацили. Praynig Все се надявам да сме от-тренирали някакъв имунитет... Rolling Eyes Пък да видим.

Дописвам - и Ени яде Laughing Ненедент, и батко и. (Без-флуорната, такава.)
рони, да напапкаш чаровница Мария как си трябва при първа възможност! Heart Eyes Дали не лекува тази усмивкаWink Heart Eyes Hug
Това ме подсеща, да си направя устата Blush: СОФИЯНКИ, хайде на среща събота/неделя? Flutter

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 12:21 от ღолчеღ

# 162
И да ви задам един въпрос , каква паста за зъби ползвате за малките ?
Ненедент. Засега я изяжда.  Laughing
Еми, кофти заради несбъднатото очакване. Явно лекарят е искал да ти вдъхне кураж с този "проект" за изритване. Браво на малкото ти геройче, че папка, скоро и много повече.  Heart Eyes (въпреки тревогите ти изглеждаш страхотно   bouquet)  
Вери, скорошно пресушаване на течащото носле.
Изброяването на родАта по време на заспиване ми е любимо. По-любимо ми е сутрешното откритие, че мама е оцеляла в тъмното през нощта. Като започне да ми се обяснява в любов и да къдри едни интонации ...
Мамочка, разкошни!!! И тричките сте разкошни!  Heart Eyes
Хайде, малко снимки от нашата разходка по "празничните" (за мен това е най-черния ден) дни. Тати и бебе ме водиха до Кюстендил, за да издържа и тази година някак. Добре беше. На Мария и харесва да се събужда на ново място. Има разни интересни места. Примерно в Кюстендил откри, че не само мама има ц*ц*. Там си имат мост с жени (местните му казвали "мосто с жЕните"). Докато се усетим какво я е впечатлило толкова, се започна едно въртене насам-натам. Сочи и казва "ц*ц*". Даже и от друга страна минахме към моста и пак се намери.  hahaha
http://glorimaria.snimka.bg/baby/lyatoto-na-mariya-2010.525720.20574320

# 163
  • Лудогорието
Здравейте момичета!
Включвам се набързо, че вече съм на работа. Ванката е добре, вече помпа бузките. Майка ми го гледа. От еуфория не ме свърта пред компютъра!
Алекс е прекрасна-браво на малката героиня и на майка й! Кураж милички!  Hug
Ходихме на консултация-10 700 и 80 см. Отслабнал миличкия  Sad

# 164
Добър ден и от мен  bouquet
Ние сме още в БГ до четвъртък и се прибираме  Rolling Eyes
Харесва ни тук но няма как всяко пътешествие има край, и отпуските също Joy
Дидито най-много и харесва на село при бабите ми как не- там има коко(кокошки), мау(котки), бау-бау(кучета),  меее(кози) и свобода на действие да тича и прави поразии на воля Crazy
Добре сме иначе, от време на време зъбки ни тормозят но няма как докато не се наредят всички така ще е имаме 4 кътника с които много добре се справя ядейки мръвки най-вече и любимата пилешка супичка с дробче и яйчице на баба(от село, всичко домашно производство) няма да ви казвам каквии количества изяжда по 400гр манджа Joy ама нали знаете по-вкусно от домашното няма Mr. Green Еххх така ми се иска да си телепортирам баба  с къщичката и домочадието до нас Whistling Хайде че пак се отнесох Blush
Това е за сега снимки ще има като се приберем в ЮСЕЙ по късно тази седмица Mr. Green
Хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт