Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Разкошно ни е геройчето малко, сладко и усмихнато! Heart Eyes Отдавна не бях виждала толкова красиво и оформено бебче!
Приятно ви гушкане днес, дано да е последното такова в гадния Пирогов. Утре искаме да я видим как се чувства у дома. И колко мъничка изглежда покрай кака Габи. Heart Eyes
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 136
  • Някъде там...
Еми, прекрасна е госпожицата.  Heart Eyes Чакаме с нетърпение снимки и от вкъщи, с каки и батко!  Hug
Олче, откакто преминаха жегите имаме напредък с яденето, но все още заместено хранене нямаме...  Embarassed Имат вече интерес към храната, особено Йоана, която е в "отпуск" откъм зъбоникнене. Успява да си изяде цялата порция, но после винаги си иска "нани" т.е. цокането, така му викат. Ядат предимно на обяд или на вечеря.
Рони, бързо оздравяване на сладкото коремче.  Hug

Честита годишнина на Чоки и Деси! Нека не изгасва огънят в домашното огнище!
Hug

Гледам за думички говорите, да кажа и нашия репертоар:
тете - цвете
бу, а отскоро вече е ба-бау - куче
ма или мау - коте
нани - за цокане и сън
та - там, това
тата, коука - топка
тати, мама, баба, дада, чат пат и кака
бааа - махай се
дий, айде или айда
буа - буба
коко - кокошка, папа - пате, за конче цъкат с език, на овцата казват баааа, на козата меееее, жаба - каак каак
коку - като си играят на криеница
брюдрю - количка, кола, колело, накратко всичко с колела
амам - на храната
Най-често повтаряната дума е Не! Това е отговорът на всичките ми въпроси и предложения. Може да искат нещо, но първо се казва не и тогава се мисли.  Mr. Green
Това се сещам в момента. Съжалявам, че пиша така на пресекулки и по малко, но не ме оставят на мира и за 5 минути, а днес спаха малко.
Като цяло са зоолюбители, всякакви животинки са мнооого интересни. В Хасково ходихме поне 3 пъти в зоопарка.  Joy
Йоана с гълъби
Това коко е поне 2 пъти по-голямо от нас!
При маймунките
Я да ги поимитирам как се катерят!
Яна при кончето
Много е интересно! Йоана
Пак тя в зоопарка

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 15:27 от Жабче

# 137
Малка сладка Алекс  Hug Hug Hug Hug HugКаква чаровна усмивка има само.
Честита годишнина на Чоки и Деси.Последната очакваме скоро да я видим в бяла рокля.Бъдете все така влюбени в половинките си и те във вас.

# 138
 Ейййй емииииииии...страхотна усмихната бонбонкааааааааа!!!!!!!! Малка чаровница, браво на майсторите мама и тате  Heart Eyes  И аз се нареждам за снимков матрИАл на цялото фемили у дома...нагушани, наобичани и щастливи  Hug

# 139
Привет и от мен  bouquet
Честита годишнина на Деси и Чоки! Да сте все така влюбени, щастливи и обичащи се дълги години!
Ивче ЧРД на патерици и лека и безпроблемна бременност!
Еми Алекс е просто страхотна, каква чаровна усмивка само Heart Eyes
Рони ти с какво я храниш Марчето? Ние покрай нашето пътешествие все на скара ни черпят и Дидито е лакома и изяжда по едно куФте или Чибабче и после е с дрисък, мислех че е вирус, обаче в момента в който и спрях скарата даже се позапече Mr. Green
Иначе ние сме добре сега сме в Видин и живот и здраве на 16ти се прибираме Peace

# 140
ЕмиHug страхотна новина! А бебката е разкош! Hug  bouquet
Деси, Чоки- честито ви годишнини,  още много дълги години да се радвате на любов и разбирателство!
  Добре дошли на Жабче и малките жабета!
 От нас нищо интересно, освен че от както таткото се е прибрал само контузии- последната неясно как Тамир падаи до сега вече 4 дена куца като старец  Thinking. Бяха ни дали някакво обезоболяващо но свещичка, която така и не можахме да сложим, то вчера търсих гел от същото и мааи има ефект  Thinking, но пък не е подходящ за толкова малки деца  Rolling Eyes.Знам ли вече!!!!
 Ивка, честита радост и леко бременеене  Hug
Много полужителни емоции на всички и дано вече самодобри новини да има   bouquet

# 141
Еми, честити добри новини!Важното е, че всичко лошо вече е зад гърба ви!Малката ти дъщеричка изглежда прекрасно, толкова е пухкава, как се усмихва само, а е толкова малка!Да сте живи и здрави! Hug
Деси, Чоколина, честита годишнина, желая ви много щастие и споделени мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Белбей, потърси при вас нещо с Арника-хомеопатично лекарство, мехлем, крем, гел, важното е да има арника. Много бързо помага при травми.

Еми, как се е усмихнала, душичката сладка! Хайде приятно гушкане.

# 143
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания Heart Eyes! Дано всичко се сбъдне! Party
Ние празнувахме до преди малко, а сега стягаме багажите и след 4 часа отлитаме за Будапеща. После ще пиша повечко и ще пусна снимки. Peace

Деси, честита ви годишнина и на вас! Много щастливи бъдете заедно още поне 10 пъти по толкова! Hug

Сладката мъничка Алекс как хубаво се е усмихнала! Много се радвам за добрите новини, хубавичко да я нагушкате! Heart Eyes

# 144
Приятна екскурзия, Шоки!
Има ли си вече къщичката на Еми прибрано от болницата Алексче?
Жабче, много пораснали моите любимки. Откога са ученички? Олче, къде е мястото? Аз си знам само онази ливада с платения рибарник до нея, но скоро не сме правили визита до Панчарево.
Миме, не е от храната. През нощта имаше и температура.

Това софийско земетресение изгони всички навън в лошото време ли?

# 145
  • Някъде там...
Ние тъкмо излизахме като ни тръсна. Така и не разбрах, че е било земетръс докато не ни се обади мъжа ми минутка след това. Реших, че децата са блъснали количката във вратата и от това е трясъка. Погледнах лампата за всеки случай, но не се клатеше. Дано няма повече, че имам фобия...
Рони, от 15 септември ни започва учебната година, но на 29 мисля да ги пусна. Отлагам максимално...  Embarassed Направо на рев ме избива, че трябва да се разделим. 
Ние сигурно утре ще идем до зоологическата градина, а в неделя може да посетим и този панчаревски рай за деца.  Laughing Само времето да не е много лошо...

# 146
  • София
Това софийско земетресение изгони всички навън в лошото време ли?

Е, не...  Tired Някои биха се изгонили въпреки лошото време и без земетресение hahaha, ама... от плантацията немоЖ избЕга. Tired

Заведенийцето е ресторанта на гребната база. Място на действието - 2-етаж, терасата. И вътре им е пЯкан Laughing ресторанта, но няма детски кефове. Thinking

Да бягат всякакви Т от сладкото ни Марче... Praynig

И аз слухтя и проверявам за новини от най - чаканото бебешорче, ама няма... Дано майка му е заета с много по - важни нещо от форума днес. И да ни обсипе тия дни със снимки на щастлива (и по домашно му) нагушкана Алекс.

чоки, да ви посрещне една усмихната и слънчева Будапеща ви желая. Hug
Кой ще гледа 3 - те броя (дЯца) ?   animal037 smile3539 newsm56

деска, вие как отбелязахте годишнината? Усетихме ние земетресението, мА тая сутрин дойде по Шопско... Joy luvbed 1dating

Нещо ми е много лигаво и приповдигнато днес. (Причината -  насАдих една много скъпа моя дружка на пачите яЙцА Mr. Green да бъде светъл духовен пример доживот Mr. Green  на моята мила щерка, сиреч да и стане кръстница. Още е в процес на умуване Събитието, ама поне някакво начало е сложено. newsm57
Друго нещо обаче е сигурно - по повод последното, много бира ще се лее. Embarassed cheers beer Drunk

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 16:04 от ღолчеღ

# 147
Здравейте
Бебе Алекс дали си е вече в къщи и се гушка при мама? Надявам се кака Габи да слуша мама и да помага за малката си сестричка.
Чоколина, честита годишнина и приятно изкарване в Будапеща. Аз не съм ходила но знам, че е много красиво там.
Дезире[/b], честита годишнина и за теб
Аз малко със закъснение пиша но вчера  ми остана време само да  прочета, че сте имали повод за празнуване.
Жабче, твоите момиченца много са пораснали. Дано се адаптират бързо в яслата и не плачат много.Не може ли в началото на половин ден да са  малките . Така и те и ти ще свикните по -лесно. ох. много неприятно ми става, като прочета че някое детенце е плакало  Cry на яслата.
Пожелавам на двечките с усмивка да ходят.
Новини не съм гледала днес и тук от форума разбрах, че е имало земетресение. Те много на често взеха да се случват тези земетресения. Тука нищо само духа вятър а малкия спинка.
Рони, дано Мария бързо се оправи Praynig
А Олче, че хубава новина. 1dating Wink

# 148
деска, вие как отбелязахте годишнината? Усетихме ние земетресението, мА тая сутрин дойде по Шопско... Joy luvbed 1dating
hahaha Joy
Смея се,ама щото не ми е го е усетило д**то,и аз като Жабче,имам голяма фобия къма това  newsm43.

По няколко пъти вчера спряганата тема за 3-то детИ в нашата фамилия,много моля Naughty.Аз съм казвала не веднъж,ако Саши и АНито имат братче/сестричка,няма да е от мене  Laughing.Мамочка,даже не бях забелязала третата ''подробност'' на смайлика-та Blush.А за спиралата и аз като теб голямо чудене се чудя от доста време Rolling Eyes.

chockolina,с малко закъснение,честита годишнина и на вас  bouquet!С пожелание да сте все така прекрасно и обичащо се семейство!Приятно изкарване в Будапеща!!!

Жабче,такива са кукли малките Heart Eyes Heart Eyes.Много им е сладък речника hahaha.А в яслата дано се адаптират лесно,като си имат познато другарче все пак Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

рони,да се оправя бързичко Мария Praynig Hug
И аз не знам нищо за Emilli и Алекс,надявам се и аз да са си вкъщи вече,и просто да си наваксват с гушкането Heart Eyes

П.П. Дани Натева,пратих ти лелефона си на ЛС,да се чуем и да се уговорим за среща като дойдете към русенско Hug.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 19:15 от Desirée

# 149
Много се радвам за цялото семейство на Еми!!! Алекс е голяма красавица!!! Надявам се,че вече е в къщи, нагушкана, накърмена и щастливо заспала!!! Heart Eyes
Олче, кога планираш "да се лее бира"?  smile3559  Mr. Green Интересно ми стана и кога е имен ден на Елина?
Миналата година исках кръщене на Архангелов ден, но бяхме мънички прекалено. Сега мисля пак за 8 ноември, но живот издраве първо да се нанесем, да започна работа, и тогава на спокойно ще решим.
Моят мъж покани за Коледа и нова година баща ми и двете мойте баби (по на 80 години!) да дойдат на гости, да видят внучката и правнучките. Вчера се ляха сълзи по телефона от голяма радост, а пък майка ми само забели очите с думите: "Мале, как ще го преживея!?"  Joy Тя не се разбира много с майка си, а пък със свекървата да не говорим. А моите баби са като + и - в батерийката. Едната прекалено щастлива, оптимистична, радва се на живота, на слънце, на не знам какво още. Непрекъснато пее песни, и иска всички да я слушат и да я харесват. Другата "ляга в гроб" от както я помня, всичко й криво, лошо и не по-нейният начин направено, моите деца неправилно кръстени, а майка ми,разбира се, нищо не умее. Общо взето са много готини, особенно като ги събереш на куп пада голям смях. Едната учи другата, много интелигентно всяка настоява на своето, и на края всяка остава със нейното мнение. Като прибавим баща ми с неговите шегички към тях, направо може да се пукне от смях. Но пък майка ми започва да се дразни и тихо чака кога ще свърши поредната семейна сбирка.
Така че, ако все пак ще се съберем, лично аз много ще се радвам, защото за почти 7 години съм ходила в Минск два пъти, като последно беше преди 3 години.
Айде, лека вечер от мен и малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт