Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • not found
Съжалявам , че така един пост след друг пиша ама нещо не ми се получаваше продължаването на предния  Rolling Eyes да не би да има някакъв лимит на писаниците  Laughing
Сега прочетох за Емили , че се е прибрала у дома   bouquet  bouquet  bouquet браво , браво , браво ... чудесна новина  Grinning
very nice , оздравявайте бързо  Hug и да ви минава този кофти период  ooooh!
Дани Натева Laughing много смешно ми стана , следваия път Фнимавай какво им пускаш на децата  Laughing Миличката Мади , да се събуди посред нощите  Laughing
snesh, твоя Вики е самостоятелен мъж вече     Flutter Flutter браво на детето
i√k@ , честит рожден ден - жива  здрава , все така усмихната и леко бременеене ти желая  Hug
Kafenceto и Тонито до скоро беше душко добродушков , но не знам какво му става от 2 дни го забелязвам хапе , удря , дори и мен  Rolling Eyes нещо не му ли дам и шамар , милото също го удря , че него и по-гадно , цели го с играчки докато спи  ooooh! да не е някакъв период се чудя  newsm78
ღолчеღ , твоите джудженца не си оставят магарето в калта  Mr. Green големи сладурчета  Flutter

Снежи , ти за къде за Младост говориш ? Над поликлиниката Санита ли ? 

# 121
Емилиии,чудесни новини браво newsm44 newsm68 smile3501Толкова се зарадвах и аз на новината няма по хубаво нещо Heart EyesДай Боже в шетък да прегърнеш вече млката героиня и да си се прибирате вкъщи Praynig Grinning

Мамочка,защо реши спирала?Да ти кажа чувала съм не хубави неща за спиралите,а личната ми гинеколожка даже не я препоръчва.До колкото знам спиралата много често води до рак, сраствания, и по-лесно се поддава на болести половата система.Но все пак това не в някакъв голям процент.Има много жени които са си здрави и добре дълги години.Разпитай лекаря си все пак за други алтернативи ако не си решила твърдо. Hug

# 122
  • Някъде там...
И при нас на мода е агресията. Бият се, хапят се, скубят се. Напоследък и на мен взеха да посягат като не им изнася. Гледам, че и връстниците ни от площадката са същите та явно е някакъв период.  Rolling Eyes
Днес се запознахме с много симпатични мама и априлче на нашата площадка. Оказа се, че младежът ще е в нашата група в яслата.  Laughing

Няколко снимки, за толкова имам време сега...
Яна шофира
Чао! Отивам на разходка!
Йоана видя буба
Май я изгонихме...
Баба и внучки
Искам мама!
На мен пък ми харесва тук!
Височко е...

Еми, още малко търпение само.  Hug

# 123
Днес си имам хубав повод за празник,с половинката се изтърпяхме цели 7 години!

По случай случката,

Анелия вчера сутринта беше много миличка като се събуди.Стана,надникна в леглото на Саши,като видя,че го няма ме погледна с питащ поглед и каза:
''Бати?''.
Отговорих:''На градина е,няма го''.
Тя:''Тати?''.
Аз-''И него го няма,на работа е''.
Тя-"Еее,мамоУУУУ"  Mr. Green,и вдигна ръчички да я гушкам.Е,не съм като бати и тати,ама все е нещо Laughing.
Беше много размазваща гледка как обикаля целия апартамент да търси брат си,наднича зад вратите,дупи се Crazy,накрая вдигна ръчички и каза:"Намаааааа''  33uu.Като отидохме да го вземем едва я опазих да не получи среща от близък вид с асфалта,бягайки към Саши.То бяха прегръдки,то гушене,сякаш не са се виждали от години hahaha Joy.Пу-пу-пу,много ме радват тез дЯца Heart Eyes Heart Eyes.

# 124
Честита годишнина на ДезирЕ и Чоколина!
Бъдете още мнооого години все така щастливи!

Дано не се разсърди Чоколина, че я издадох, ама много се изненадах като видях, че сте се женили на една дата, но различни години.

Еми, много се радвам, че вече и двете сте по-добре, дано да почне мъничката да суче, тогава вече наистина ще бъдеш щастлива!

# 125
Еми, много се радвам за вас!!! Нацункай и малката Габчо от мен, сигурно много й липсваше мама цялата седмица  Hug

Деси, Чоки, честит праздник!!! Много щастие,любов и разбирателство дълги години!!!
Деси, на смайлика,който си постнала, май видях едно мъничко бебе  Mr. Green Още едничко?  Wink
Много сладка Ани!  Heart Eyes
И наШта така, тати-няма, мамО-няма, много е смешно прави ръчички встрани  Heart Eyes

Силви, не съм решила още, исках да пробвам, но май ще спра на проверени вече хапчета. Вярно, че трбява да внимаваш да не ги пропуснеш, но пък варианти да ходиш с лепенки по тяло или с цикъл по 10-на дни нещо не ме привлича.

# 126
  • София
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДЕСИТО И НА ЧОКОЛИНА!
ДА СТЕ ОБИЧАНИ,РАЗБИРАНИ И МНОГО ДА ВИ УГАЖДАТ!

# 127
  • София
Eми, миличка, и тук те гушВам много силно , много изтърпя, но така е било писано... Sad
На следващото разписване Алекс да ти спи в ръцете, мъничко остана още, гуш, гуш, гуш!

Деси, Чоки - Честити ви годишнини! Бъдете все така готини и обичащи се, и да се у-троите Wink ви пожелавам!

И Ени, и Вели са такава мила картинка, заедно... Heart Eyes Търсят се непрекъснато, играят си, гонят се, играят на тутуу - съпроводено с писъци Crazy... Първата задача на Елина сутрин е да влети при брат си с гръм и трясък и да го събуди. Предполагам, че и тя така ще го търси, като тръгне на градина след някой и друг ден. Rolling Eyes

ben, Golden*Carnival , радвам се, че се разписахте! Бързо да ви отминава трудното, малката Далина леко да се адаптира и да не плачка Sad, а на Жулиетка Тони да спре с многобоя.  Mr. Green Praynig Hug
Забравихме го как изглежда тоя юнак. Crossing Arms

Мамочка, покажи ни принцесите, че съм се затъжила! Heart Eyes

Жабче, много са порастнали бандитките. Проядоха ли?

Оставям ви, че съм затънала до ушите в бумаги, а нещо Laughing не ми се подхваща нищо.

# 128
Честита годишнина и от мен милички Деси и Чоки.
Бъдете все така обичани и щастливи с половинките и дечицата.

Силно гуш от мен.  Hug

# 129
Еми, звучи мнооооого страшно, това, което ти се е случило! Важното е, че сега си си у дома и съвсем скоро и малката кукла ще е при теб! Много се радвам на добрите новини и продължаваме да стискаме палци!!!! Simple Smile))

Жулиетка, за голямата площадка в Младост до спортния комплекс и кънки пистата става въпрос.  Поликлиниката не я знам да ти кажа къде е, може и да е наблизо!

Деси, представих си картинката! Simple Smile)) Мнооого мило! Е затова ми се иска да си имам бебоци с малка разлика. Много забавно ми звучи!
Моя маймун е луд по баща си! Направо се побърква от кеф като го види и невероятно го слуша! Той като му каже “лягай и заспивай” и ляга. Аз като му кажа и започва да ми се хили и да се катери по леглото да излиза, блъска решетката, провесва се надолу, аха да се катурне! Изобщо не ме отразява!  Naughty Aз като му сменям памперса, просто луда ме прави. Върти се, рита, опитва се да избяга. А като го сменя татко му си лежииии и мирно и кротко му бърбори нещо!  Абсолютно не е честно! Ама са ми такава сладка гледка двамката! Разтапям се направо като ги гледам!  Heart Eyes
Честита годишнина на празнуващите Деси и Чоки! Simple Smile)) Много са ви хубави и на двете семействата!!! Нека все така да сте оградени с мнооого любов!

Аз имам едно питане: като им миете зъбите на малките, как успявате да им изплакнете устичките. Виктор се научи да плюе, ама първо гълта пастата и после започва да плюе. Ако му дам вода със сигурност тогава всичко ще глътне. То верно, че е детска паста ама пише май че не е желателно да се поглъща.
Днес е последния ми мноооого натоварен ден от тази седмица – утре ооо кеф, почивкааааааа! Ще ходим ли към морската?

Вери, как е Вики на яслата? И другите момичета с яслени трепети – споделяйте.
Виктор днес поплака малко на влизане. Много ми става мъчно. Ама днес имаше поне 6, 7 деца които много плачеха, като го заведох и той май прихвана!
Много ме е яд обаче, хич не ги извеждат сутринта навън децата. Не мога да разбера защо!!!!  След обед ги извеждали, ама Виктор все още го пускам само сутрин. А и след обяд мога и аз да си го изведа! За какво ги имат тези дворове като не излизат!!!!
Хайде стига толкова!  Hug на всички!

# 130
Ха, здравейте и от мен.

Ивче, честити ти две чертички. Лека бременност ти желая. И на финала леко раждане и здраво бебче!

Честита годишнина на Деси и Чоки. Много години семейно щастие и попътен вятър. Обичайте се много с вашите половинки!

Еми, чудесна новина. Много се радвам за теб и малката Алекс. Останалите думи ще са излишни, само ще кажа, че има Господ и Той е с теб и твоето семейство. Целувки от мен и моята Ивка.

Да честитя и на Мамочка за постигнатия успех.

А сега да се отчета и аз за дългото време отсъствие.

Ивчето сега спи, че напоследък сме все болнави. Сега бяхме с конюктивит и настинка. Но се оправя де. Има си вече 15 зъбчета като и остана още 1 да излезе. Много е ината и постоянно ми прави на пук. 86 см. е станала и е 12 кг., едричка си расте. Гледам, че сте писали какви думички казват вашите мишленца. Ивка казва цеци на цветята, като я питаш как се казва ти отговаря-баба. Казва чиш за гърнето, кака за чашка, папа- за шапка и ти покозва къде стои. На водото казва- да и сочи. Общо взето се разбираме с жестове. Иначе всяка втора думичка е няма.
На прощапулника хвана четката за зъби. И се надявам някой ден да ми оправя зъбите. Научила се е като и купя нови обувки да ги показва на всеки. А като отидем някъде постоянно казва мама и ме сочи, като ме представя на всеки. Като види мотор казва тати, милата си мисли, че на всики мотор който мине покрай нея е баща и. Пълна е с номера. Като се ядоса си пишка в гащите на пук на мен. Другото е, че се опитва да се храни самичка с виличка и лъжичка. Иначе пие сама вода от чашка. В яслите на много неща се научи.
Сега да ви питам- знаете ли някакви билкови имуностимулатори? Че вече с тия болести ми писна, то не беше ангина, вирусна инфексия, объркаха ми я в спешното за ларингит та и правиха разни инхалации и и биха някакви инжекции. Побърка се това дете, покрай нея и аз.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 12:27 от brawneye

# 131
Еми не знам ти дали се разплака като писа поста ,ама аз като го четях се разплаках от щастие още малко търпение и ще можеш да гушнеш и помиришеш сладкото бебче Алекс  Hug
Спискам палци утре да сте пълен състав в къщи  Heart Eyes
Деси ,Чоки честита годишнина с пожелание много да ви слушат мъжете и още дълъг съвместен живот   bouquet
Голдън Карнавал тя Мади обожава да гледа за " Ну пагади " тая нощ рева от 3 до 5 без 10 когато повърна от рев да и пускам филмчето ooooh! и аз се предадох  Confused заспа в 6 ама от сега искам да я науча че филмчета нощем не се гледат а се спи
Жабче страшни сладурани ние вече израснахме агресията с много борба от страна на мама
сега оставя да ги откажа от мечешката радост която си причиняват  ooooh!
Приятен ден  Hug

# 132
Малката Алекс днес за първи път ще папка от мама  newsm44. Ето я и нея (снимката е от вчера ) http://emiliarie.snimka.bg/family/aleks.532415
Честити годишнини на Чоки и Деси с пожелание за още много такива изпълнени с Любов и разбирателство  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на всички за милите думи  Hug Hug Hug Hug Hug
пп. Еми съм и хвърча от щастие  Crazy

# 133
Малка красива усмивка!!!  Heart Eyes Еми, от утре ще си се гушкате у дома. Само да ви изритат от Пирогов.  Hug
Деси, Шоки, честит ви девети септември, но по-приятен от другия!   bouquet Grinning

Оф, Марчето пак е с паянтав корем. Този път прихвана от татко си. Мислех си, че вирусите ловят по веднъж и после се изгражда имунитет.  Tired

# 134
Малка сладка госпожица Алекс. Да ти е жива и здрава Еми. Ивчето сега като я видя на снимката и казва- беби, а аз и казвам: да мамо, беби малко и усмихнато. Невероятна е. Бамбина малка.  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт