Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Ивка, уоооооууууу! Simple Smile))) Честит рожден ден и честито ви малко подаръче!!!! Страхотна новина! Simple Smile))
Стискам палци за Еми и Алекс! Много  Hug и от нас!
Олче, мнооооого хубаво това заведение!
Хей, Варненки, има ли и тук нещо подходящо мама да седне да си пие кафето, а малкото диваче да си беснее на воля?
Ние често ходим с Вики в Максим в моркста, обаче там врата е отворена и той постоянно решава да излиза навън, а там  минават коли!!!  #Cussing out А също така има един гьол с костенурки! Не добра идея при наличието на малки деца!
В Младост е много пренаселено и не мога да го наблюдавам от растояние. Та засега не съм намерила рая за мама и бебе едновременно! Simple Smile)))

# 106
Вчера нямах възможност да пиша, но не пропуснах хубавата новина!

Ивка, честито! HugМного се радвам за вас, чудесна новина!Честит да е и рождения ти ден!Да си жива и здрава, много щастлива и все така щастливи да са рожденните ти дни, е не само те, де, ами всички!
Жабче, добре дошли на софийска земя!Много се радвам, че сте си прекарали супер, как са сладуранките, проядоха ли като попромениха обстановката?
Олче, и аз се сещам къде е това място май newsm78, много гот изглежда, и аз съм за среща там! GrinningБратче и сестриче стават все по- сладки! Heart Eyes
Бен, успех с яслата, дано първия ден мине като по вода и после все така! Hug
Как е Алекс?Боже, сигурно им е много трудно така разделени! SadХайде няма ли вече да си я приберат вкъщи! Praynig
Ния е по-добре, много и е суха кожата, направо като шкурка й е. TiredНа всичкото отгоре и кучешките зъби я мъчат вече много време, много й се събра Tired

# 107
Ивка! Честит рожден ден!!! да се отчета и аз не само в фейса Simple Smile Чудесни новини!!! Честито на теб и на тати също!!!  Heart Eyes Между другуто, не знам дали вярваш в нумерология, но с тези три седмици ти си голяма късметлийка! Така че пожелавам ти, много щастливи бременлийски мигове и здраво пухкавелче накрая!  Hug

Еми! Като имаш малко време и желание, разбира се, драсни някой ред, моля  Hug Hug

Олче, много хубави снимки Heart Eyes Heart Eyes , но не видях хубавата мама на тях Crossing Arms  Simple Smile

Ние сме добре. От вчера пак със сополки, които се появиха изведнъж и съпроводени от жалостлив рев, че пада биба през ноща. Имам подозрение,че кучешките напът, затова и се сдоби с "зелена" екстра. Маги още при свекита, не иска изобщо да се прибира. Майка ми помага много, направо супер!!!

Искам да ви питам, кога се слага спирала? По време на цикъла или нещо бъркам? И вярно ли,че после цикъла става по-дълъг и по-обилен? Rolling Eyes

Болнички и "ранени при сблъсъци" да оздравяват бързо!!!
А на малките "ученици" пожелавам много веселба на "училището" Grinning Много цунки!  Heart Eyes

# 108
Ивка ЧРД на патеричка  Mr. Green най прекрасния подаряк вече си го получила за мен остава да ти пожелая безпроблемна бременност и едно момиченце на финала   Wink
Деси ще тръгнем в сряда /29,09/ вечерта и ще се прибираме в неделя следобяд /03,10/ надявам се да намерим време да се видим
Емили дано малката Алекс си я приберете скоро в къщи  Praynig
Мойте госпожици ме правят на луда калинка денонощно сега спат и аз отивам да си легна
Приятен ден на всички

# 109
Момичета,нещо с тези  EFP взе да става заразно във форума.Аз малко по-нарядко ще влизам,че да не ме прихване  Heart EyesЕмили как хубаво поведе началото,сега Брилянтин,Ивка  preggo.Да сте ми живи и здрави и хубави и пухкави бебчета да посрещнем накрая  newsm51
Преди малко нещо ми хрумна-Еми е от София,повечето тук също,пък новините за по-пряко минават през Русе и оттам чрез Деси тук JoyВажното е Еми и Алекс да се оправят,няма значение информациония поток,пък като може се надяваме да драсне два реда.
Бен 78,стискаме палци леко да мине първия учебен ден.
Жабче,добре дошли у дома.
Ние тези дни сме се отдали на скитня.Два дни тромбоваме до НДК и обратно пеша.Днес ходихме до Княжево ,малко да потича на воля дребното.На връщане беше толкова изморена,че заспа в трамвая.А той беше от тези най-старите и тракащите,дето имаш чувството,че вратите ще му се разпаднат на следващата спирка.

# 110
Здравейте и от нас. Кака Валя е пратихме на градина по рано и сега е по - спокойно в къщи. Само дето днес малкия ми направи номер. Събуди се в 16 ч. и до 16.20 рева в кошарата да излиза, да го вземам. А му личи, че още не се е наспал добре. Преди 5 мин. се успокои. И аз нали съм от време на време голям инат, оставих го да се нареве. Не искам да се научава да си спи на голямото легло, че много се търкаля и може да падне.
Ивк, ех че хубав подарък за рожден ден!!! Сега го получи а на пролет- лято ще си го отвориш. Да сте живи и здрави двамата с подаръка и лека бременност!!! А и ден след РД е хубав християнски празник- рождество на света богородица Е какво по- добро предиземнование от това.
Честит празник на всички!!!
Бент 78Peaceи от мен имаш много стиснати палци за Далина. Ще се справи добре на яслата, ще видиш!
Олче, ако имаме път към София някой ден, задължително ще посетим това място .Много добре изглежда.
Емили, сигурно вече нямаш търпение малката Алекс да си е у дома Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 111
Здравейте момичета  Hug.Аз още не мога да си събера мислите и се оказа,че в момента не мога да си нацеля и паролата ,затова пиша от профила на Зори.Не мога да намеря ду,и да изкажа Благодарноста си към всички Вас ,затова че бяхте до мен и семейството ми в кошмара ,който преживяваме.Знам,че думичката Благодаря ви от сърце е твърде недостатъчна,но още не знам на кой свят се намирам и едвам си чувам мислите.Днес най-накрая чух така жадуваните добри новини и намерих сили да ви пиша.Днес на обяд пред нас направиха на Алекс цветна снимка.Лекаря ,който я оперира ни пусна на компютъра да видим всичко и много добре ни обясни къде е било прекъсването къде е съединено и съшито и ни показа как в момента всичко е идеално и добре започнало да зараства.Резултата беше ,че свалиха сондата с която я захранват от неделя на сам,а утре ще свалят дренажа.Последните думи на доктора бяха ...."ако всичко е наред в  петък ще ви изритаме от тук ..."  newsm44 newsm44 newsm44 от кога чакам да чуя това ако знаете само  Praynig Praynig Praynig.Моля се и се надявам всичко да върви така добре и най-сетне да гушна детето си.Вече е на 8 дни а не съм я гушнала ,не съм я цункала ,не съм вдъхнала аромата й ,това направо ме убива.За мойте операций няма да споменавам ,вече всичко е забравено и сега мисля само за бебето си .Ще ви кажа само ,че минах през ада ,а за малко явно бях и в рая .Странно е ,но видях първия си съпруг и други любими за мен хора ,но много неясно и набързо.Съзнавах ,че умирам,но не ме беше страх и единствено мислех за децата си .Радвам се,че отново съм тук с вас и се надявам да ви досаждам още дълги ,дълги години  Heart Eyes.Нека и тук изкажа голямата си благодарност на Деси,Ивка,Маги,Олчето и Айла ,който бяха с мен в този ад и ми вдъхваха сили и кураж,плачеха с мен и се радваха с мен    bouquet .Спирам преди да съм пуснала отново сълзите си.ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes

# 112

Ей, цял ден чакам да чуя най-хубавата новина...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 20:05 от i√k@

# 113
Аз обещах да не влизам много тук,но не мога да се стърпя.Еми,супер много ме зарадва с тази новина.Супер още малко остана и Алекс си отива вкъщи.Направо се чувствам ей тъй   smile3535 и   тъй   261uu Направо ми иде  да затанцувам  newsm57 Днес е хубав ден.

# 114
Eми,
Днес за първи път от 8 дни плаках от радост!Много си ви обичам!

# 115
Ох, и аз се разплаках.

Емили, много, много те прегръщам и целувам и съм супер щастлива за хубавите новини, които сподели.  Hug
Ще чакаме още новини от теб.

# 116
Еми нямам думи,само  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 117
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКА,ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И СЕМЕЙНАТА ВИ СТРЯХА ДА ПРИЮТИ НАЙ-СЛАДКАТА ИЗНЕНАДА МАЙ МЕСЕЦ!

Еми много се радвам за теб и малката Алекс,дано в петък се гушкате всички заедно и да не видите повече болници  Hug Hug Heart Eyes
Олче много хубаво това място Simple Smile
Жабче добре си ни дошла пак,дай снимки на госпожичките Hug
Бен78 стискам палци да не плаче малката изобщо Hug Heart Eyes
Принцеске гуш за тебе и малката ни Ния Heart Eyes Hug
Мамочка мисля,че съм чувала това за по-обилния цикъл за жените със спирала,но за това че се слага по време на цикъл не смятам че изобщо  е така  Thinking
лека вечер от нас  bouquet

# 118
  • Бургас
Толкова се радвам!!! Милички, четох за перипетиите ви... Стискам палци всичко да се нареди!!!  Hug Еми и цялото семейство   Hug и за малката Александра  Heart Eyes  Hug Hug

Благодаря ви за стиснатите палци, след тези геройства нашето преживяване е нищо...

Мънинката сутринта веднага се заигра... казаха после, че си е играла и с децата и иначе... хапнала била... и поплакала...
Като я взех на обяд проплакваше... беше с подути оченца, жадна, изпи цяло шише с вода, гладна... омаломощена... Sad
След това цял ден не се откъсна от мен и все плачеше като тръгвах нанякъде... иначе не и прави впечатление Sad
Не ми се мисли за утре...
Гушкаме ви всички  Hug

# 119
  • not found
Много хубави новини последните дни  Flutter
Емили , да си прибирате дъщеричката скоро скоро и в петък да я гушкаш у дома  Grinning
Kambichka , какъв е този батко  Shocked малеее направо не мога да повярвам , мен много ме е страх от такива агресори , ние засега само от момиченца си патим , що така не знам , все на такива скръндзливи девойки попадаме  Whistling
chockolina , честит имен ден на кака Мони на патерички , да ти е жива и здрава и все така усмихната  Grinning
рони, същата игра  и Тони я практикува понякога , удар в пода или стената , кажа ли му НЕ  , удара е по-силен и се засилва с всяко следващо не-кане  ooooh! И вашето Мими много порастнало  Flutter разхубавило се  Heart Eyes
zinaida , Еличка шеф го раздава  Laughing не ви оставя да бездействате  Laughing
brilliantinе , къде се намирате вие , че няма пясъчници , няма деца  Rolling Eyes
maimunka07 , колко много преживяхте не е истина направо  Sad бързо оздравяване желая на Ванката и всички болести и болежки да го одминават от тук на сетне , милото детенце  Hug
desi054224 , и Емко ли е болничък  Sad дано вече е оздравял  Hug
princessa raia, установихте ли от какво е алергията ?
asia_nika , честита ти бъбривка  Flutter и Тонито отказва на кучето да каже бау-бау , а да не говорим , че на писетата казва - ссссс и и м повтаря ссссс , ссссс , така докато не годръпна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт