Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 31 975
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ивче, чудесен подарък!!!   bouquet  bouquet  bouquet Със здраве да си го носиш на топличко и да си го родиш жив и здрав по топличко!
Ти да си ни жива и здрава!

bouquet  bouquet  bouquet

# 91
  • София
Ивче, Ч.Р.Д!!! Hug Hug Hug
Какво повече и тук Laughing да ти пожелая? Най - прекрасният и безценен подарък си дойде на Твоя ден, нека тези 9 месеца са изпълнени с тази радост и еуфория, които чувстваш в момента и да отлитнат като един миг!
Бъди много щастлива, все така позитивна, отворена към Хубавото, Стойностното, Красивото! Много да те глезят и слушКат любимите мъже в живота ти и погали мъничкото МАЙ-че Wink в тумбаче! Heart Eyes

Деси, новини от мъничкото геройче имаме ли си? Rolling Eyes Heart Eyes Praynig

# 92
  • Някъде там...
Привет, банда! Минавам да кажа, че от вчера сме си вече вкъщи. Изкарахме си чудесно. Още ми е малко странно, все едно сме отсъствали няколко месеца - смени се сезона направо. Тегаво ми е, че лятото свършва и че малките трябва да тръгват на ясла...

Честита рожба на Емилиаре! Да е жива и здрава и дано скоро всички трудности са зад гърба им!

Ивка, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и обичана! И само поводи за радост да имаш!

Повече ще пиша по-късно или утре, че вкъщи е лудница - багаж, пране, къща, обитавана само от мъж за 2 седмици и т.н. Даже снимките от фотоапарата не съм свалила още.  Crazy

# 93
Четит Рожден Ден Ивка!Бъди здрава,щастлива и се радвай на прекрасен живот изпълнен само с хубави моменти като днешната ти изненада Grinning Heart Eyes

Да и аз точно за Жабчето си мислех newsm78 и Емили с Алекс Praynig Hug

Ха,Жабче точно писах и ти си публикувала Grinning

# 94
Ивка, Честит рожден ден!!!
Бъди мноого здрава и нека всичките ти желания се сбъдват.
Страхотен податък си получила за РД.
Желая ти едни мнооого леки 9 мес.  Peace

Жабче, добре си дошла.

# 95
Ивче, чудесен подарък!!!   bouquet  bouquet  bouquet Със здраве да си го носиш на топличко и да си го родиш жив и здрав по топличко!
Ти да си ни жива и здрава!

bouquet  bouquet  bouquet

По-хубаво не бих могла да го кажа!
Лека бременност!

# 96
  • София
i√k@ честити две чертички и от мен. Една близка приятелка също ми се похвали с подобна новина днес  Simple Smile
Еми е добре и се справя страхотно с изцеждането и поддържането на кърмата. Надява се днес да има повече и то добри новини за бебка  Simple Smile

# 97
  • София
Ивка, Честити ти два повода за празнуване ! От сърце ти желая здраве и щастие !   bouquet  Heart Eyes

Жабче, добре завърнали се !  Hug
Много се радвам на добрите новини за Еми и Алекс  Heart Eyes !

На Карото много бързо и зарастнаха раните и вече нищо не личи. Слава, Богу, нямахме повече усложнения  и сега си чакаме последните зъби - кучешките . Отново  пак всичките накуп,бая зор вижда малката разбойничка. Новината е, че само ни бият  Confused .
Уж тя е по-едра от всичките ни връстничета, а само ги милва и прегръща и целува, а  те я  скубят и  удрят  Sad . И тя  не плаче силно, а само се отдръпва и гледа много тъжно  и разочаровано . Хем не ми се иска да е агресивна, а пък и хем не ми е приятно никак да ми  скубят  и удрят детето . 
Камбичка,  много ми стана мъчно за Ицко и  неприятният ви инцидент ! Да го нацелуваш и от нас  Heart Eyes  Hug  с Кари.

# 98
Както е писала Aila,Еми се справя чудесно с храненето на бебка Heart Eyes.Захранили са я преди няколко дни.Мама ходи по 3 пъти на ден в Пирогов да я види,и да и занесе кърма.Все още не може да си я гушне,защото е в кувиозче.Но лекарите казват,че е добре,и се възстановява добре,пу-пу-пу Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Heart Eyes.
i√k@,нямам думи колко ме зарадва с тази новина!Моето пожелание без да знам било вече сбъднато Party!Лека бременност!  bouquet.Много ми харесаха пожеланията на ღолчеღ и рони,така че се присъединявам към тях!
Две мои приятелки също ме зарадваха тези дни,че очакват бебочета,и двете през март Party!Вълнувам се с тях,и с вас тук(ivk@,brilliantine Hug),почти толкова,колкото със собствените си такива състояния преди Crazy

Жабче,добре завърнали се Hug.И аз имам чувството,че ви нямаше мноооого дълго.И ще чакам с нетърпение снимките на бандитките Heart Eyes Heart Eyes.

# 99
  • София
Който има време за убиване, прилагам снимков матрИал от нашето вчерашно рандеву в Панчарево Simple Smile
Много е хубаво там, подсказка - идеално е за среща на мами и щъкащи бебешори, огромен ресторант с обезопасена тераса и много съоражения, Вели и Ени се набесняха на воля (и се посбиха  Laughing със синчето на Румяна Нейкова hahaha Има го сниман тук там, голям сладкиш.):
http://arwen.snimka.bg/family/esen-2010.531804.0.big
Ще заключа албума довечера.

# 100
  • Бургас
Маминки, такава хубава новина!!!
Живо и здраво да е сладкото детенце и другаче на кака Габи и на цялото мило семейство!!!
Дано скоро си го приберете вкъщи сладкиша  Hug Praynig Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Ивка!!! И браво за чудесния подарък, който си си направила... с помощ  Wink   Hug

Дълго време ни нямаше... но по цял ден като тичам нагоре надолу, бяхме и болни и двете, вирус ли какво ли... за първи път на АБ, милото ми детенце... а като и не ще да го взима...  Shocked Rolling Eyes Sad

От утре е на ясла  Confused стискайте палци, моля ви...  Rolling Eyes все съм неплатена,че няма кой да я гледа... дано посвикне скоро...
Прегръщаме ви всички  Hug

# 101
  • Някъде там...
Олче, много приятно местенце. Мисля да го посетим скоро. Би ли обяснила къде точно се намира, моля. Да не е старата спортна база на езерото?  newsm78 Преди ходехме в едно заведение с детски кът в Дружба, но сега ремонтират бул. Брюксел и е много прашно. И Ени много е пораснала и се е разхубавила още повече.  Heart Eyes
Бен78, стискам палци за утре. Пиши как е минало!  Hug

# 102
Не мога да пропусна да се включа. Жабче, добре завърнали се. Точно в старата гребна база е това заведение и наистина е много удобно за срещи. Ако някой смята да го посещава да драсне едно лично - ние живеем на 10 минути пеша и честичко си ходим там за разнообразие. Може да си направим и една цяла форумска среща, а, а?  Mr. Green
Олче, ти си знаеш  Close
Ивка, ЧРД и тук.   bouquet Страхотен подарък сте си направилили с мъжо  Peace

# 103
  • Варна
i√k@, честит рожден ден и тук! Страхотен подарък, пожелавам ти лека бременност и едно здраво и хубаво братче или сестриче на Сашко!

ღолчеღ, страхотни снимки! Ени много е пораснала! И още повече прилича на татко си. Simple Smile

Жабче
, добре завърнали се! Hug

ben78, стискам палци, дано по-леко минат първите дни и да свикне по-бързо!

# 104
Добро утро!

ღолчеღ,наистина е много хубаво това местенце.И аз бих дошла,ама някой друг път Laughing.Майтапа настрана,наистина е супер,че съораженията са много,и освен това има мнооого място за бягане Mr. Green,и е обезопасено.Чудничко е.А гледката отзад е просто страхотна.Дечицата ти са много милички заедно Heart Eyes Heart Eyes.А на Ени много,ама много и отива белия цвят Heart Eyes.Една невинна изглежда Innocent Laughing.

ben78,дано бързо се адаптира Далина в яслата fingerscrossed Hug

Kafenceto,какви са тези бойните връстничета с които контактувате Rolling Eyes.Аз да ти кажа съм забелязала кои деца се държат така с Анелия(тя освен,че не дава да я удрят,не дава и да я гушкат,започва да пищи като подивяла,много им се изнервя на ''нежностите''),и аз тотално съм ограничила контакта с такива деца.За радост те са малко,но последният път такъв скандал стана с бабата на едно,дето ощипа доста сериозно Анелия,че още ми държи влага.Та това е начина,на този етап.Сашко също беше същия като бебе,един добричък,свитичък.Не че сега е по-различен де,ама сякаш не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт