Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 31 973
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Вери найс,права си знам,че не може все да е на инжекций и лекарства,но когато се случи и детето пламне/както беше при нас/ аз много се притеснявам,защото не разбирам и не знам как да реагирам при кого да ходя и колко мога да се бавя в размисли и време.Първата ми реакция е за педиатъра нали уж затова ни е лекарка.А тя веднага отсече слагаме урбазон защото иначе може да направи едем на Квинке/каквото и да значи това/ако ли не отивате направо в болница на системи и наблюдения.В такъв момент просто реагирам първосигнално.Ави е била два дни на инжекций повече не и е слагано.Сега вече спряхме фенистила капки който пи около месец.
Лошото е че по всички ужасни правила ще се случи и парите да са ни ограничени в такива моменти,а един добър хомеопат е поне 40,50лв на преглед или в най-добрия случай 30.Добре,че беше свекърва ми че да може да отидем при Малячкина и да ни плати прегледа.

А за симптомите мога да кажа,че Ави се повлияваше веднага от лекарствата,но щом спряхме инжекцийте избиваха наново което е още по стресиращо сякаш няма край.Знам,че само ги подтискат и по късно збива в какво ли не.Но с лечението което проведохме/по предписание на Малячкина/ засега е добре.Знам че урбазона е лош и не  подходящ,но без него щеше да е в болница на системи.Иначе също мисля да я заведа на хомеопат за това ама не знам какво ще може да разбере той като сега вече е чиста и няма обриви какво ще може да каже.

принцеске и Ави много плаче направо изпада в истеричен рев при лекарката ни.Не ми се мисли сега средата на септември как ще ходим за Пентаксима ooooh!

Как ли са Емили и Алекс?Десирее,нещичко да знаеш Rolling Eyes

# 76
Emilli си е вече вкъщи,днес е била при Алекс.Когато се почувства по-добре съм сигурна,че ще пише.Но сега има нужда най-вече от почивка,и време,споделено със семейството Heart Eyes.Трудностите при тях още не са приключили.

# 77
Еми Hug Представям се колко е тежко да се върнеш сама вкъщи без бебче Cry

Силви, Рая, имам 3 много близки приятели, от които 2-те деца, кито са преодолели ужасна алергична криза с хомеопатия. Приятелката ми направи реакция към парацетамол, излезе на тестовете алергична към всички възможни храни, ядеше само черен хляб, оправи се с хомеопатия и то много бързо. Никога не говоря просто ей така, винаги от личен опит, но знам колко е трудно да се довериш на хомеопата. Мъжът ми след 6год. невероятни резултати с хомеопатия при Габи, все още не е съвсем убеден, че в остри кризи трябва да даваме само гранули.

Вики е с ужасяващи сополи вече 10-ти ден. Аз съм също с някакъв грип, боли ме цялото тяло, постоянно съм в някакъв унес, само да седна и заспивам Sad И както и не спя по цяла нощ Tired

# 78
Нагледах се на големи сладури  Hug
Емили радвам се че вече си в къщи и се моля Алекс скоро да бъде при вас и повече никикви трудности и перипети  Praynig Praynig Praynig
Силви мойте до сега са ми правили 1 алергична криза не бях запозната до тогава с орбазона / при деца , майка ми е алергична към ожилване от пчели и го ползва/ доки беше против него защото е много вреден особенно при момиченца и честа употреба влияе на репродуктивната способност на организма така че си помисли ние бяхме на Ериос 2 седмици от тогава нищо да чукам на дърво  Mr. Green При вашия случай наистина може да пробвате с хомеопатия  Hug
Вери дано скоро се оправите  Praynig и болестите да бягат от вас
Сега за нас в къщи имам 2 господарки  Mr. Green говорещи и командващи  ooooh!
Тази сутрин Мадлен ме вдигна в 5 ч сочи ми компютъра и ми вика " ицка ау ау " тоест пусни ми "ну пакади"  Shocked
Постоянно искат да са навън , хапват си който каквото иска и правят много бели / последната вчера Мади счупи дистанционното  ooooh!/
Много ме радва факта че почнаха да си играят двечките , но под родителски контрол че понакога стигат до бой  Mr. Green
В края /30,09-3,10/ на месеца живот и здраве ще ходим към Кубрат Русенки ако желаят среща с две калпазанки да кажат
Толкова Мади стана и ревееее  Hug

# 79
  • Варна
Напълно подкрепям Вери за хомеопатията. Имахме ужасни преживявания със Симона, на 1,2 год. влязохме в болница и за 20 дни смени 5 антибиотика. Силви и Принцеске, точно като вас действах и аз тогава - служах личната лекарка, нами уж разбира. За съжаление, вече съм убедена, че не всички лекари са такива, просто имат дипломи, но това нищо не значи.

Преди половин година, не знам дали помните, но бях споделила, че диагностираха Пипо с "атопична екзема", вид разновидност на атопичен дерматит, и ни казаха, че не е лечимо, трябва да го мажем с разни мазила и да чакаме да го израсте, но по вероятно е да си остане с това цял живот. Е, да, ама се оправи точно от два приема на правилното хомеопатично лекарство Simple Smile. Лекарката ни не можеше да повярва. Rolling Eyes

Еми, миличка, прегръщам те много силно, дано скоро си вземете Алекс вкъщи! Hug

# 80
Чоколина, не знаех, че сте водили Пипо на хомеопат, радвам се, че се е оправил от това. Аз мислех, че се е оправил след смяната на памперсите.

# 81
Момичета не ме  разбирайте погрешно.Аз не отричам хомеопатията даже напротив.Също се старая до колко съм запозната да давам на Ави хомеопатия.В конкретния случай всичко стана бързо и без много да се умува.Което ще ми е обица за по нататък.Но проблема е най-вече във възможностите ми.Не винаги в лошите моменти като този съм подготвена и имам финанси.Все пак това не са никак малко пари за преглед.Отделно лекарствата.Едно на ръка,че когато ти трябва добър специалист не винаги е под ръка, а в такива ситуаций ме е страх да стоим така и да чакаме определен ден за преглед.Знам,че има и по-лоши случай и ситуаций,но за мен това което беше с Ави е нещо ужасно и страяскащо и наистина много се уплашихме всички.Тест все още не мсе правили.Чух от няколко приятелки близки,че много от тези тестове подвеждат погрешно.Икарвали че датето има алергия от какво ли не което в много случай е погрешно.Та сега се чудя въобще да я водя ли за такъв тест.Но пък няма да знаем на какво се дължи.Да ама тестовете изследвали само 10 храни,пчели,оси и още нещо забравих какво.Не може да покаже ако е прах, ако е от слънце ако е от материя и т.н.А паричките и там не са никак малко един тест е в порядъка на 120-190лв когато проучвах къде се правят и колко са.Направо ужас ooooh! Sad
Както и да е дано не се случва повече никога и да са  ни живи и здрави децата Praynig Praynig Praynig

# 82
  • Варна
Силви, права си за парите - не са евтини прегледите. Затова пък за лекарства не плащаш почти нищо - стотинки са или са включени към цената на прегледа. Peace Така че цените долу-горе се изравняват с тези при алопатията - там плащаш по-малко (или не плащаш за преглед), но пък ти предписват куп лекарства, които струват сума ти пари.
За тези тестове знаем, че няма смисъл да се правят на толкова малки деца, трябва Ави да навърши 3 години поне. Peace

Вери, аз си мислех, че съм ти казала...  newsm78 Ние сменихме памперсите веднага тогава и повече "Памперс" от България не съм купувала, обаче подобрението беше минимално. Чак кървави рани му бяха станали отзад на краченцата Confused Много ни помогна лекарството, което предписа хомеопатът, само дето е ужасно трудно да го открием и наистина не е много подходящ за спешни случаи. Въпреки че по телефона не отказва консултации, ама... Tired

# 83
Еми, хайде бързо да се оправяте и двечките с малката Алекс!!!! Проблемите да останат в миналото и от тук нататък само положителни емоции да ви съпътстват!!!  Simple Smile))
Момичета (от Варна) кажете при кой хомеопат ходите (на лични най-добре и ако може и координати да ми пуснете) Знам, че има такава тема - изчетох я, но естествено мнения 100 и човек може да се обърка.  Личните препоръки са по за предпочитане. Simple Smile)) По принцип не ми е спешно, но искам ако ми се наложи да имам готов вариант. Не съм доволна от неговата лична. Имам си док на частен прием, тя изписва основно хомеопатични медикаменти, но не е класически хомеопат. Миналата седмица Виктор се разкашля и още ме е яд, че го заведох при личната. Някакъв сироп изписа да подтиска кашлицата.... веднага почти спря да кашля от него. Давах го  3 дена и като му спрях сиропа...... такова изкашляне му удари. Много е влажна, отхрачваща кашлицата.... Защо трябваше да я подтискаме не разбрах... той си има насъбрано и ми се струва, че трябва да си го извади, за да не слезе надолу!!! Та... не съм лекар, ноооо не ми се стори адекватно лечението.
Моето момче го оплюх, че не говори много много и той като се отприщи.... Естествено Еличка на зинаида е недостижима! Simple Smile))) Но казва коте мауууу, бау- бау си е от отдавна, Вики пиша, лампата шети и разни други.... вече почти разбираеми! Яде вече само човешка храна! Simple Smile)) Уважава само рибните пюрета на Ганчев, нищо друго бебешко не го влече! Хапва си сам с виличка, с лъжица. Ще кача снимчици малко по-късно. Като му пусна музика освен, че страаашно танцува, вече започна и да пее! Simple Smile))
Има едно клипче с песничката Gummi bear, обожава я. Постоянно ходи и обяснява да му я пускаме и като я изслуша, се качва на един стол да докопа компютъра и цъка с пръстче сам на мишката и се научи да си я пуска!!! Като не успее известно време идва да търси помощ естествено! Simple Smile)) Но разбра принципа и в повечето случаи успява! Simple Smile
Изчезвам да работя, по-късно - снимки....

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 14:00 от snesh

# 84
Чоки,когато можеш ще чакам да ми пуснеш името на леря за който говорихме.Във FB на съобщение Simple SmileА пробвали ли сте Био пелените които се продават в DM?Всъщност Пипо какво ползва сега ако не е на гърненце де?Ние не сме ги пробва ли, но като си изразходи пакета с Пуфиса може би ще взема на Ави едни да пробваме.Тя сега е много икономична откъм папми заради гърненцето.Един пакет с 40бр.е 20лв и за нас ще е изгоно.Ще пиша повече обаче като ги вземем.Много ми е интересно какви ли ще са Thinking

Варненки хайде докато времето сега е хубаво да си направим една среща GrinningХайде работещите и по-заетите да кажат деня и часа ,че ние сме лесни.

# 85
  • София
  Аз само да спомена, че тази година ще се провежда обучение за консултанти по кърмене във Варна. Ако има желаещи могат да се обадят или поне да споделят с приятелки, които евентуално биха проявили интерес.
  При нас няма нищо ново, здрави са и трите ,растат, Елена почва все повече да си играе с каките. Те от утре тръгват на ДГ и се надявам да ми стане малко по-спокойно.

# 86
Качвам малко клипчета и снимки, на който му се гледа... в този приятен почивен ден, в който аз съм на работа.... и очевидно не ми се работи! Simple Smile))

страшна пързалка

Първата детска дискотека на Виктор

Солово изпълнение!

За среща аз съм на линия в петък. Тази седмица ми е доста натоварено.... друг е въпросът, че днес ама хич не ми се работи!  Confused но утре ще ми излезе през носа! Simple Smile))

снимчици

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 15:43 от snesh

# 87
ЧРД на мама Ивка.Да ни е жива и здрава и все така усмихната и отзивчива.Нейните двама мъже много да я обичат и уважават.Весел празник мила Ивке.

# 88

Хайде на бара-кой каквото обича да се чуства почерпен!

...пък който няма да пие, може да сяда на масата

Аз днес получих ето този подарък  EFP
Сега остана само чуя и хубави новини от Емили и денят ми ще бъде наистина прекрасен...

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 11:32 от i√k@

# 89
i√k@,мислех да мина само с поздрава във фаце-бука Mr. Green,ама след тази почерпка няма как да не се наредя,и пред бара,и около масата Laughing.Жива и здрава да си  bouquet!Останалите пожелания няма да ги повтарям,ти си ги знаеш Hug.

Дани Нетева,искам да се видим,и още как!Кога точно ще минете през Русе?

snesh,много е пъргав Вики на пързалката,браво!На дискотеката много е ошашкан миличкия Laughing Hug,и как бяха от каките hahaha!И вече не си приличат с Пипо Crazy

Aila,и моите дечица са така,много хубаво се заиграват вече един с друг.И Саши от утре е на градина,и се чудя сестра му дали ще скучае без него,сега все ходи подире му,все му досажда Laughing.Но и на него му харесва де,поне вкъщи.Навън я игнорира малко,покрай ''големите'' си приятели Mr. Green.Но и тя си има прекалено интересни занимания навън,за да забележи,че батко и не и обръща внимание.

Как ли са Жабче,и бандитките,дали се завърнаха?

Общи условия

Активация на акаунт