Лошото е че по всички ужасни правила ще се случи и парите да са ни ограничени в такива моменти,а един добър хомеопат е поне 40,50лв на преглед или в най-добрия случай 30.Добре,че беше свекърва ми че да може да отидем при Малячкина и да ни плати прегледа.
А за симптомите мога да кажа,че Ави се повлияваше веднага от лекарствата,но щом спряхме инжекцийте избиваха наново което е още по стресиращо сякаш няма край.Знам,че само ги подтискат и по късно збива в какво ли не.Но с лечението което проведохме/по предписание на Малячкина/ засега е добре.Знам че урбазона е лош и не подходящ,но без него щеше да е в болница на системи.Иначе също мисля да я заведа на хомеопат за това ама не знам какво ще може да разбере той като сега вече е чиста и няма обриви какво ще може да каже.
принцеске и Ави много плаче направо изпада в истеричен рев при лекарката ни.Не ми се мисли сега средата на септември как ще ходим за Пентаксима

Как ли са Емили и Алекс?Десирее,нещичко да знаеш
.Трудностите при тях още не са приключили.
Представям се колко е тежко да се върнеш сама вкъщи без бебче 
И както и не спя по цяла нощ
. Лекарката ни не можеше да повярва.
Така че цените долу-горе се изравняват с тези при алопатията - там плащаш по-малко (или не плащаш за преглед), но пък ти предписват куп лекарства, които струват сума ти пари.
Ние сменихме памперсите веднага тогава и повече "Памперс" от България не съм купувала, обаче подобрението беше минимално. Чак кървави рани му бяха станали отзад на краченцата 
Хайде работещите и по-заетите да кажат деня и часа ,че ние сме лесни. 

!Останалите пожелания няма да ги повтарям,ти си ги знаеш 
!И вече не си приличат с Пипо