Отдавна не бях виждала толкова красиво и оформено бебче! Приятно ви гушкане днес, дано да е последното такова в гадния Пирогов. Утре искаме да я видим как се чувства у дома. И колко мъничка изглежда покрай кака Габи.

Чакаме с нетърпение снимки и от вкъщи, с каки и батко!

страхотна новина! А бебката е разкош!

. Бяха ни дали някакво обезоболяващо но свещичка, която така и не можахме да сложим, то вчера търсих гел от същото и мааи има ефект
, но пък не е подходящ за толкова малки деца 
! Дано всичко се сбъдне! 

Някои биха се изгонили въпреки лошото време и без земетресение
, ама... от плантацията немоЖ избЕга. 

на яслата. 

.
.Аз съм казвала не веднъж,ако Саши и АНито имат братче/сестричка,няма да е от мене
.А за спиралата и аз като теб голямо чудене се чудя от доста време
!С пожелание да сте все така прекрасно и обичащо се семейство!Приятно изкарване в Будапеща!!!
.Много им е сладък речника
.А в яслата дано се адаптират лесно,като си имат познато другарче все пак
.

.
Тя не се разбира много с майка си, а пък със свекървата да не говорим. А моите баби са като + и - в батерийката. Едната прекалено щастлива, оптимистична, радва се на живота, на слънце, на не знам какво още. Непрекъснато пее песни, и иска всички да я слушат и да я харесват. Другата "ляга в гроб" от както я помня, всичко й криво, лошо и не по-нейният начин направено, моите деца неправилно кръстени, а майка ми,разбира се, нищо не умее. Общо взето са много готини, особенно като ги събереш на куп пада голям смях. Едната учи другата, много интелигентно всяка настоява на своето, и на края всяка остава със нейното мнение. Като прибавим баща ми с неговите шегички към тях, направо може да се пукне от смях. Но пък майка ми започва да се дразни и тихо чака кога ще свърши поредната семейна сбирка.Препоръчани теми