Споделете мнение за доктор Валентин Лачев.

• 4 856
  • 5
  •   1
Отговори

Момичета бехте ли споделели по конкретно мнание за доктор Валентин Лачев и и неговия екип? Болница Св. Лазар
Ще съм благодарна за мнениния на негови пациентки  и всички други които могат да дадат обективна оценка.

Предварително благодаря?

# 1
  • гр.София
Бягай с 200 от него , не ми се пише просто , като се преместих при Щерев , нещата си дойдоха на място  Peace

# 2
  • София
lina16, логни се в профила ми и ми прочети постовете като почнеш от най-стария и ще ти стане ясно.  Моето първо ин-витро беше при него.

# 3
Моя опит с този лекар датира отпреди повече от 10 години. Бях тинейджърка и отидох в частния му кабинет с конкретен проблем- нередовен цикъл и притесняващо ме окосмяване по лицето! Прегледи не помня да е имало, може би някакви изследвания, но лечението беше ДИАНЕ 35 и препоръката на доктора за ранна бременност и раждане на дете. ooooh! Представете си как звучи това в ушите на 14- 15 годишно момиче....За ефекта от ДИАНЕТО не искам да си спомням. Плащахме на доктора не малки суми за консултациите, защото той това правеше- говореше неща, които можех и сама да си прочета в някой учебник, но не направи нищо за да реши проблема ми. Много съжалявам, че попаднах на него. Иначе биографията му е доста добра, но на практика.....

# 4
Ох ужасно няма ли някой който да е доволен от него? Тогава добре съм се оплела.
Благодаря Ви все пак.

# 5
Бягай, та бягай! Не с 200, с 300! Печатар и е супер безскрупулен! Излъга ме в очите, че ще ми прави фетална морфология в първи триместър, а той няма право да прави такава, не е специализиран да прави такава! Възползваха се заедно с Владимиров от Инвитро клиника София, че ми беше толкова лошо и повръщах и си ме прехвърляха един на друг, за да им плащам през 2 седмици. Лачев също работи и в Инвитро клиника София освен в Свети Лазар. И така се оказах бременна в 13 +4 г.с без ранна фетална, без ехографски снимки от прегледите, само ехографските листове и без болничен, защото забременях по естествен път докато кандидатствахме за инвитро. Няма да ми стигне времето да пиша за тези двамата! Безскрупулни същества! А, Лачев дава вид на мил човек! Лачев е и непохватен на всичкото отгоре, както казах няма да ми стигне времето за хейт, а и не искам повече да си спомням!

Общи условия

Активация на акаунт