Звездни компромати-73 част

• 51 902
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
# 511
олеле, ангели, страхотни са, ето това е класическа красота

Слави увол … 93;ов

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 15:33 от SharenaSol

# 512
И него ли?

# 513

Ха-ха. Много яко!

По повод снимките на украински миски да ви кажа, че отворих линка и 3 годишната ми дъщеричка беше зад гърба ми, видя  и възкликна : "Ей, мамо, какви са тия касавици" Simple Smile  Само не й беше ясно що всичките са с еднакви сини дрехи, ама тя моята е малко индивидуалистка  Laughing

Дали да й пусна по-късно и едно линкче към бг конкурс  Thinking

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 16:18 от NinoTino

# 514
Може да сънува кошмари детето после. По-добре недей ... За русенски миски говоря, де...  Mr. Green

# 515
# 516
Страхотна рокля на Лонгория,  тази на Бекъм също много ми харесва!

# 517
Лонгория се е вталила,много позаслабнала ми се  Laughingвижда.Прекрасна Heart Eyes

# 518
Наистина повечето участнички на  Мис Украйна са касавици. Не видях много селиконови цици, много скули, много устни, не видях нищо в много , но всичко ми хареса  Grinning

Офффф ooooh!.............. от Слави  ooooh!

# 519
Разглеждах фейса на Джорджия, дето се опитваше да пробие в поп фолка. Има снимки с черна коса, досущ Анджелина Джоли. Това момиче може да изглежда като кукла, а сама се прави с визия на травестит.

Ето линк:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5433127&id=15583462499 … fbid=424282544992

# 520
Как може Г-жа Бекъм да е толкова суха на всички снимки?  ooooh!
Ако и в живота е такава и ми е жена, няма да я изтрая и един час ... Никаква емоция ...  Tired

# 521
Ако и в живота е такава и ми е жена, няма да я изтрая и един час ... Никаква емоция ...  Tired

И аз това се чудя.  newsm78 Никога не съм я харесвала, ама никога, още от едно време ми е приличала на травестит с тези издялкани черти..........................

# 522
  • София
Излъчването на Виктория Бекъм е като на изсушена скумрия - нулево. Лично мнение. Ако беше по-ведра и усмихната, с положителност излъчването й нямаше да е същото.

# 523

В едно интервю Дейвид Бекъм каза, че на много снимки изглеждат без емоции, и това идва от типичната им английска сдържаност.
Иначе техните приятели ги определят като много забавна двойка, която обича партитата.

# 524
В едно интервю Дейвид Бекъм каза, че на много снимки изглеждат без емоции, и това идва от типичната им английска сдържаност.
Иначе техните приятели ги определят като много забавна двойка, която обича партитата.

Това ме провокира да потърся видео с Вики.

http://www.youtube.com/watch?v=LvMa6_4qaP0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Zqe6wGF58cM&feature=related

Не слушах какво си говорят, че милото гледа някакъв филм. Симпатична двойка са. А Бекъм е то-о-о-олкова секси ...  newsm56 4470
Не бях забелязвала до сега ...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт