Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Привет на всички листопадки  bouquet!
Гласувах с опцията-"много ми липсваше" и много се радвам, че "Двама завинаги" свърши Tired.Днес в 8 h съм пред телевизора с пакетче семки Peace Flutter!

# 31
Най-после.Беше егати тъпото да спират сериала и да го заменят първоначално с оня "Цената на живота"!Особено като знам какви неща ще се случват.Гледах на турски,но въпреки това разбрах какво ще се случи( а дума не знам).Изчетох всичко за сериала и нямам търпение да го видя с български дублаж(който е много добър).

# 32
От доста време не съм писала в темата, но сега съм на линия след лятната ваканция. Листопад ми липсваше, нямам търпение да стане 20:00ч. и да седна пред телевизора, хубаво е че ще дават по две серии. Peace
 А да ви питам, всеки ден ли ще го дават или пак ще го прекъсват с друг сериал? Confused newsm78

# 33
          bouquet И аз се завръщам да ви следя  Grinning

# 34
          bouquet И аз се завръщам да ви следя  Grinning

Аз също

Темата е страхотна, както винаги  bouquet

# 35
Остават още 4 часа и 27 минути до старта на новите серии на Листопад.
Днес ще започнем от 190 и 191 серия, а ето какво ще се случи по данни на BTV.

ББ: 190 епизод: Седеф споменава на Лейля кой е разказал истината на Назми. Това вбесява Лейля и тя решава веднъж завинаги да си оправи сметките с Ферхунде. След като разбира, че Шевкет няма да плаща кредитните карти, Ферхунде се съгласява да се разведе. Али Ръза прави опити да накара Лейля да не отмъщава на Ферхунде.

ББ: 191 епизод: Оуз съобщава на Лейля, че Джейда се е изнесла. Това допълнително ще я обърка. Семейство Текин се подготвят за преместването. Ферхунде е решила твърдо да скъса всички връзки с миналото си. Митхат губи търпение да се нанесе в новата си къща. Джейда е решена да подсигури бъдещето на сина си.

П.П. Листопад ще се излъчва до 21.09 вкл. по две серии. От 22 започва "Великолепната шесторка" и вероятно ще ни оставят с по една серия или няма да е плътно през цялата седмица.

# 36
  • У ДОМА
събрахме се!

# 37
Остават още 4 часа и 27 минути до старта на новите серии на Листопад.
Днес ще започнем от 190 и 191 серия, а ето какво ще се случи по данни на BTV.

ББ: 190 епизод: Седеф споменава на Лейля кой е разказал истината на Назми. Това вбесява Лейля и тя решава веднъж завинаги да си оправи сметките с Ферхунде. След като разбира, че Шевкет няма да плаща кредитните карти, Ферхунде се съгласява да се разведе. Али Ръза прави опити да накара Лейля да не отмъщава на Ферхунде.

ББ: 191 епизод: Оуз съобщава на Лейля, че Джейда се е изнесла. Това допълнително ще я обърка. Семейство Текин се подготвят за преместването. Ферхунде е решила твърдо да скъса всички връзки с миналото си. Митхат губи търпение да се нанесе в новата си къща. Джейда е решена да подсигури бъдещето на сина си.

П.П. Листопад ще се излъчва до 21.09 вкл. по две серии. От 22 започва "Великолепната шесторка" и вероятно ще ни оставят с по една серия или няма да е плътно през цялата седмица.

Благодаря за информацията Hug Много сте мили всички тук.  bouquet

# 38
 Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
ПРЕДИ ВСИЧКО ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА СЛАДУРИТЕ, КОИТО ПОДДЪРЖАХА ОГЪНЯ!!!

Имаме камина в къщи и знам какво означава да изтървеш красивия огън, да загасне и да стане студено.
Затова така възторжено поздравих именно тези, които макар,  че също са имали ангажименти през лятото, ходили са на почивка, на работа, на разходки, успяха да съхранят форума, да го поддържат и развиват! newsm20
"ЕВАЛЛА, СТРАОТНО!!!" Grinning

На оформителите на новата тема-голямо БРАВО!!

Радвам се да ви чета, макар че нямам много време за писане, ама като започнат дискусиите и споровете- елате и гледайте!! ooooh!
Тогава ще съм първа кипра на линия Hug

# 39
Ехаа, голяма навалица стана!  Peace
Е, сълзите от последния епизод на Двама завинаги изсъхнаха  Mr. Green и ето ни отново в голямото листопадско семейство.  Hug
Един съвет - не гледайте повече от един филм едновременно, защото става обърквация! Laughing

П.П. Току що гледах записна предаването Денят е прекрасен, по-точно интервюто с двама от дубльорите озвучаващи Али Ръза, Фикрет и Неджля на български. Те си признаха, че сериалът им харесва много и се е случвало да бъдат задавяни от сълзи на вълнение по време на дублаж в трогателните сцени, като например раздялата на гарата между Али Ръза и Фикрет. Отдадоха чест и на силната актьорска игра.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:30 от soya-fen

# 40
  • Пловдив
Здравейте и от мен!   bouquet

Както се казва в една приказка "На есен - с песен", та като гледам как скорострелно се събираме и колкото повече наближава 20:00 часа, толкова повече стари и нови листопадци се разписваме в темата Hug

П.П. Току що гледах записна предаването Денят е прекрасен, по-точно интервюто с двама от дубльорите озвучаващи Али Ръза, Фикрет и Неджля на български. Те си признаха, че сериалът им харесва много и се е случвало да бъдат задавяни от сълзи на вълнение по време на дублаж в трогателните сцени, като например раздялата на гарата между Али Ръза и Фикрет. Отдадоха чест и на силната актьорска игра.

И аз тъкмо това гледах - дубльорката на Фикрет голяма сладурана се оказа Peace. Обаче не казаха нищо от новите серии, не че ние не си знаем какво да чакаме Mr. Green. Ето, за по-нетърпеливите какво ще видим довечера в двата нови епизода:

Сега изчезвам да довърша още няколко домакински работи, та да съм готова до 8 за завръщането на Листопада... Hug Peace Party

# 41
Оправих 1ва страница.Само това сайз не мога да махна,че пък не излиза после,но не мисля,че пречи кой знае ,колко Simple Smile Соичка,Снежка  bouquet

# 42
Събираме се пак. Някои още ми се губят, ама съм сигурна, че скоро и те ще се включат. newsm44
С нетърпение чакам новите ни дискусии. Като гледам резюмето за сериите довечера, съм сигурна, че пак ще почне активния диалог тук и то скоро.  smile3508

# 43
Браво за бързата реакция и новата тема. Прекрасни сте както винаги. Hug За Листопад в началото се радвах, че го спряха, защото много се разбозави, ама после взе да ми липсва, защото този дето го замести не струваше Crossing Arms Гледахте ли трейлъра за сериите утре вечер Mr. Green
http://www.btv.bg/seriali/listopad/id/149

Да, гледах го и страшно доволна останах от Лейля Hug
Нямам търпение да видя как точно ще отвори кутията на Пандора за ужас на Ферха Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 44

ББ Дано да си е останал само с опитите, щото неведнъж ми е късал нервите с цялостното си отношение към изстрадалата Лейля... Sick
Мда, точно за "Pезата" говоря

Общи условия

Активация на акаунт