Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 735
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • В тъмната гора.
Къде е била Ферхунде от дома до сватбата с Шевкет?
Сцената с майката на Ферхунде в спомените на Лейля ми беше много силна.Щях да се разрева. Sad Много е гадно да си сам срещу всички и отвсякъде да ти се присмиват и съжаляват. Cry

Е пък ти къде видя да и се подиграват, те бяха направо втрешени, а Лейля направо се насълзи.
Но сега тя си го изпроси това отношение.

# 76
В анкетата бях отговорила, че добре е, че спряха сериала за лятото.
Но снощи ми липсваше тази празничност на появата му отново, а не би трябвало.
Скука , нещо старо и прашасяло ми навяваше като емоция снощната серия.
 Sad

Може би с новите серии по турската телевизия , ще е различно.

# 77
Айде и аз да се кача в 6-ти вагон на темата Peace
Много ми липсваше сериала през лятото, но пък и не гледах други, та може да се каже, че си починах от сюжети и сълзи.
Вчера като гледах сцената с публикацията от вестника за Ферхи, чак ми дожаля, но през всичките серии на филма бях убедена, че е преживяла нещо ужасно от което се срамува.

# 78
Здравейте,радвам се да ви видя   bouquet.Надявам се,че всички сте изкарали хубави ваканции.
Ваканцията на филма обаче не ми се отрази добре,беше ми скучно снощи,на моменти дори не гледах.Смятам,че излишно продължават филма.
Завърши процеса на превръщането на Лейля във Ферхи,1:1 са-злобни,завистливи,отмъстителни,незнаещи къде да спрат,неуравновесени,никаква мисъл за последствията от постъпките им и как ще се отразят на близките им.Саркастичният укор на Лейля към Ферхи по телефона "след всичко,което си преживяла,си можела да тръгнеш по друг,добър път,ама не" всъщност е укор към самата нея-при любящо семейство,което винаги я е подкрепяло и осигурен живот,как можа да се превърне във Ферхунде?
И какво излиза-че калпавото си остава калпаво,колкото и грижи да се полагат за него;калта си го влече.И от добро семейство и от лошо,накрая двете стигнаха до едно и също положение.
И ако Ферхи има донякъде оправдание за това,в което се е превърнала,Лейля няма никакво.Не може да се сравняват изнасилвания,убийства и приют при едната с нещастния брак,който другата сама си причини.
Обвинявахме горкия Али Раза,че насила я ожени,но и сега ли насила я навря при Оуз.
Сега вече,пораснала и работеща,не може да се оправдава постоянно с другите,че зле са й повлияли.Всъщност тя много избирателно "позволяваше" да й влияят-не се повлия от добротата и почтеността на една Седеф,например,обаче избра да се влияе от кака си Ферхи,та после нея да обвини за всичко.
Вместо да хукнат да бебеправят и да дишат свободно,загубените Тахсин и Фикрет са като попарени от липсата на Джвки.Непълноценни и като личности,и като връзка.А бабето си е по-добре в дома-хем в Истанбул,чиста и самостоятелна стая,вместо в коптора с три деца в стаята;не страда от чувствителност,интелект и  задръжки,затова смятам,че добре ще се впише в колектива.

# 79
Вчера добре ми дойдоха 2-та епизода Grinning. Баба Джаврие ми липсваше, като я гледам скоро ще си събере нещата и ще се прибере в Адапазаръ. Жал ми стана за Ферхунде като получи имейла от Лейля, но хората са го казали "всичко се връща". Оуз нещо странен ми се видя в прическата Thinking.

# 80
Снощи гледах сериала оттук -оттам ,още повече тоз Мустафа в ролята на Шефкет не мога и не мога да го преглътна  #2gunfire.Не стига че онзи ден уби Халил ,остави Менекшето бременна вдовица ,а сега ми се прави на бизнесмен. Joy
Както и да е.Не можаха първите серии да ми грабнат интереса и да ги чакам с нетърпение.
А относно Лейля,съгласна съм с LilaC че се превръща във Ферхунде ,ама тя на принцип каквото повикало,такова се обадило ,та затова мисля така постъпва.А за Оуз ми е ясна -умори се да е сама и необичана,затова отново залага на сигурното.Поне него си го познава.Аз не виждам да е кой знае колко влюбена в него.Сякаш и е паднало пердето и не и пука много,много какво ще стане.
Не разбрах Седефката за кво черпеше с торта? newsm78

# 81
Аз пък мисля , че идва времето на Лейля, само не съм съгласна с отношението и към "оная", т.е Неджля, иначе момичето се усмелява да орави каквото си иска, макар и тайно. Аз съм "ЗА" с Оуз да си изживеят любовта, ако разбирасе е истинска  Peace
Шевкет не мога да го гледам, разсърди се като малко дете на Лейля...
Почнала нова работа  Crazy

# 82
  • У ДОМА

ами Седеф черпеше за първия си работен ден

между другото много ми харесва Мустафа Авкъран в ролята си на Митхат-много му пасва ролята на тъп,прост и надут богаташ

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:20 от АЛИ РЪЗА

# 83
Браво на Седефката.Е това се казва момиче на място. Peace Hug Не се занимава нито с интрижки,нито с глупости ами си работи.Пък наще коконки все се чудят ква интрига да заформят. newsm78

# 84
  • У ДОМА
Браво на Седефката.Е това се казва момиче на място. Peace Hug Не се занимава нито с интрижки,нито с глупости ами си работи.Пък наще коконки все се чудят ква интрига да заформят. newsm78

Да и на мен ми харесва Седеф още от началото на филма-много е естествена реална земна -не плете интриги не се опитва да навреди никому.просто си е добра по природа и си мисли че всички са като нея .Добра душица си е Седеф -но лошото е че точно такива хора като нея страдат най много в тоя живот

# 85

Да и на мен ми харесва Седеф още от началото на филма-много е естествена реална земна -не плете интриги не се опитва да навреди никому.просто си е добра по природа и си мисли че всички са като нея .Добра душица си е Седеф -но лошото е че точно такива хора като нея страдат най много в тоя живот

Мнението ти за Седеф, напълно съвпада и с моето мнение.
 Peace

# 86
  • У ДОМА
Ето ви и един колаж с баба Джибрие както и  казва един мой съсед newsm62 newsm62 newsm62

# 87
Ууу, след Двама завинаги сега потръпвам всеки път, като се покаже Шефкет.  Shocked
За Лейля какво да кажа - разбирам го като реакция, но не го подкрепям. Просто й е писнало да понася, да страда, да е жертва и си е рекла "я веднъж и аз да накарам някого да страда, да се защитя, да реагирам". Направо заби ножа в най-болезнената рана на Ферхи. Но си беше заслужено. Върна й го за Назми.
На Ферхи й беше направо черен ден. Новината за Левент, Гюлшен и тя се омъжва, ударът на Лейля ... Rolling Eyes Жал ми е за нея, в оная сцена с цялото семейство и майка й беше много искрена, открита, истинска. Но ако иска добро и да я обичат, тя самата трябва да бъде добра и да обича. Във всеки случай много добре изпипан образ е ролята на Ферхи - с всичките перипетии, комбинации, отделни проблясъци на добро, после отново назад - наистина й липсват силички и подход да се измъкне от "калта".
Джейда, горката, хем ми е смешна, хем ми е жал, като я гледам все с пеньоарчето в къщи да пере и простира гащички. Забрави фитнеса, масажите, тоалетите, фризьорските салони.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:44 от soya-fen

# 88
  • У ДОМА
Ууу, след Двама завинаги сега потръпвам всеки път, като се покаже Шефкет.  Shocked
За Лейля какво да кажа - разбирам го като реакция, но не го подкрепям. Просто й е писнало да понася, да страда, да е жертва и си е рекла "я веднъж и аз да накарам някого да страда, да се защитя, да реагирам". Направо заби ножа в най-болезнената рана на Ферхи. Но си беше заслужено. На Ферхи и беше направо черен ден. Новината за Левент, Гюлшен и тя се омъжва, ударът на Лейля ... Rolling Eyes Жал ми е за нея, в оная сцена с цялото семейство и майка й беше много искрена, открита, истинска. Но ако иска добро и да я обичат, тя самата трябва да бъде добра и да обича. Във всеки случай много добре изпипан образ е ролята на Ферхи - с всичките перипетии, комбинации, отделни проблясъци на добро, после отново назад - наистина й липсват силички и подход да се измъкне от "калта".

ами да права си Soya-fen -Ферху напълно си заслужи отношението към нея от страна на Лейля-не може да правиш само мръсотии идва момент рано или късно когато всичко се връща на собствения ти гръб и тогава болката е още по-жестока когато ти бръкнат и в твоите рани които още не са зараснали.Тук напълно подкрепям Лейля-добър урок и даде

# 89
Ами тя затуй сега Ферхито ще нанесе решителен удар ,кофти че цялото семейство ще пострада . newsm78
А Лейля и каза:Какво повече можеш да ми направиш/Е,явно има какво. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт