Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 731
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Сетих се нещо - вчера забеляза ли някой как се подсмихна Хайриетка, когато Тахсин влезе и каза, че Джавка не искала да се връща и оставала в дома? Joy

# 91
най накрая почна сериалчето  омръзнаха ми другите бози

# 92
Малееей... Лейля станала много кльощава бе! От панталона ли беше, от какво ли, но снощи краката и ми се видяха като пилешки крачета  Thinking Неджля беше с някакъв бял и красив пуловер ли, туника ли, кой да го разгледа, като я дадоха за пет секунди общо в цялата серия! А това Айше, защо ли изобщо е във филма, да събират само грях с него... дожаля ми чак, какво ли не видя, горкото...

# 93
  • Пловдив
Сетих се нещо - вчера забеляза ли някой как се подсмихна Хайриетка, когато Тахсин влезе и каза, че Джавка не искала да се връща и оставала в дома? Joy

И аз бих се подсмихнала, пък Фикрет не знам какви сили има да се прави на светица. При такъв тормоз от Джеврие Фикрет трябва да ликува, а не да се прави на моралистка.

А Хайрие тази лелка ужасно дразни, трябва да тръгне на работа, то омръзва да следи, тича, оглежда, разпитва всеки от семейството и все да се бърка като дърта свекърва.

# 94
  • до една звездичка
Оф, докато намеря темата... Tired
В романтични сериали. Crazy

Хайде, събрахме се пак. Hug

# 95
Уф Sad Вчера изпуснах сериите защото бях заета, а от толкова време ги чакам Sad Някой знае ли къде мога да ги гледам на български, във vbox7 още не са качени или поне не мога да ги намеря Sad

# 96
Уф Sad Вчера изпуснах сериите защото бях заета, а от толкова време ги чакам Sad Някой знае ли къде мога да ги гледам на български, във vbox7 още не са качени или поне не мога да ги намеря Sad
Търси ги в торентите - елит-бг, торент-мастерс... има линкове на първа страница.

Ами тя затуй сега Ферхито ще нанесе решителен удар ,кофти че цялото семейство ще пострада . newsm78
А Лейля и каза:Какво повече можеш да ми направиш/Е,явно има какво. ooooh!
Еее, ама и Ферхи ББ ще си го получи от бай Митхат. А пък и както знаем, Текинови пак ще си върнат къщата с помощта на Оуз.
Става като верижна реакция.  Rolling Eyes Но не е това начинът човек да живее добре, спокойно и щастливо.

Да, много доволно се подсмихна.  Flutter Ей тия малки изпипани детайли правят филма много готин и истински, затова още веднъж свалям шапка на целия екип - сценаристи, режисьори и актьори! Peace

# 97
За Лейля какво да кажа - разбирам го като реакция, но не го подкрепям. Просто й е писнало да понася, да страда, да е жертва и си е рекла "я веднъж и аз да накарам някого да страда, да се защитя, да реагирам". Направо заби ножа в най-болезнената рана на Ферхи. Но си беше заслужено. Върна й го за Назми.
Страданието на Лейля идва не от вмешателството на Ферхунде,а от това,което сама си причинява.Ферхунде не е казала нищо,което Лейля да не е направила-даже много неща пропусна,ако добре си спомням разговора й с Назми-опитите на Лейля да си уреди среща с Оуз с лъжа в началото,среднощните й бягства и "лекциите" в леглото му,вместо в института;обидното й поведение след омъжването й към бедните роднини и т.н.Тя определено има от какво да се срамува.Докато Ферхи не се е изнасилила сама,не е убила насилника си и не се е пратила сама в детския дом-това са неща,които едно дете не може да предотврати и става жертва.
Всъщност,ако имаше малко акъл,Лейля щеше да е благодарна на Ферхи,че я спаси от брак с мъж,на който не държеше и я предпази от скандала,който щеше да е ужасяващ,ако вече бяха женени.Но на Лейля всички й са криви:сестра й е "оная",родителите й са лоши,защото все я следят да не извърши някоя глупост,Назми е лош,защото се шокира;забърква приятелските си в кашите си,принуждавайки ги да лъжат.Такъв човек,също като Ферхунде,няма как да е щастлив.

# 98
Страданието на Лейля идва не от вмешателството на Ферхунде,а от това,което сама си причинява. ...
Е, да, ако задълбаем по-дълбоко, неизменно стигаме до извода че общо взето всеки сам си е виновен за проблемите.
Но ударът на Ферхи срещу Лейля и Назми беше напълно излишен, от чиста злоба, беше в повече - в момент, когато Ферхи беше решила да не се занимава повече с Шефкет и компания и че приключва с периода Текинови.

# 99
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 newsm78Защо са  сложили темата в романтичните сериали? Едва я намерих.
Най накрая Ферхунде си намери майстора. Лейля направо й разказа играта, а като гледам може би няма да е само това. Мисля, че ще има още нещо от страна на Лейля. Но тя трябваше още в началото да действа така, а не да откача. Но това е -  сценарий. Някой каза, че му е станало жал за Ферхунде от сцената с майка й и с-во Текин. Нима мислите че това е било искренно? Защото аз се съмнявам. Отново бе някакъв вид манипулация, която да изтъкне трудностите с които се е преборила тя и перипетите през, които е минала. Всичко бе за мен една манипулация. Отново сякаш лъжеше.
Но Лейля действа доста грубо, но в същия момент и най-трезво разсъждаващият човек от всички. То каквото повикало - такова се обадило.  

# 100
Soya-fen,
Мерси много за информацията намерих ги Simple Smile)))

# 101
Нима мислите че това е било искренно? Защото аз се съмнявам. Отново бе някакъв вид манипулация, която да изтъкне трудностите с които се е преборила тя и перипетите през, които е минала. Всичко бе за мен една манипулация. Отново сякаш лъжеше.
Вярно, че има навика често да изтъква тежкото си минало като оправдание и за да предизвика съчувствие, което въобще не одобрявам.

# 102
  • Бургас
И аз снощи изтървах сериите,че ми се наложи да пътувам неочаквано.
Сега ще ги търся из нета да ги гледам.

# 103
  • Бургас
 #Crazy оле,сериите 190 и 191 от снощи само на турски ги намирам
някой да ме светне  Embarassed

# 104
  • Русе/София
Ехааа,  изкефих се снощи.Много ми липсваше филма.

Общи условия

Активация на акаунт