(не)Пълният отчет на великолепната шесторка

• 3 923
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
1.Не вярвам ,4е го правите без пари. - Аз лично вярвам, че има хора, които го правят без пари
2.Ма,как така без пари,как се издържате,как живеете.....? - Логичен въпрос. Предполагам, че хората занимаващи се с благотворителност просто са материално осигурени по някакъв начин, за да могат да си позволят да посветят цялото си време на другите, без да получават пари за това.

# 16
1.Не вярвам ,4е го правите без пари. - Аз лично вярвам, че има хора, които го правят без пари
2.Ма,как така без пари,как се издържате,как живеете.....? - Логичен въпрос. Предполагам, че хората занимаващи се с благотворителност просто са материално осигурени по някакъв начин, за да могат да си позволят да посветят цялото си време на другите, без да получават пари за това.

Joy Joy Joy
мда в ДБМ и другите НПО-та има само скучаещи милионери, като им писне от масажи и солариум правят благотворителност

# 17
Предполагам, че хората занимаващи се с благотворителност просто са материално осигурени по някакъв начин, за да могат да си позволят да посветят цялото си време на другите, без да получават пари за това. [/color]

Да, тези, които не правят бизнес и не целят да реализират печалба от нещастието на хората са материално осигурени. А останалите се осигуряват и печелят точно от това.

Към  ЛАРА КРОФТ (rut): Ако смятате, че благотворителността се изчерпва с форумът на БГ мама, Движението на Българските майки или вобще с българските медийни кампании, то предполагам, че жизненото Ви пространство и мирогледът Ви са крайно ограничени.

# 18

мда в ДБМ и другите НПО-та има само скучаещи милионери, като им писне от масажи и солариум правят благотворителност
Наистина, обяснете ми как човек който работи по цял ден, ще има време да върши паралелно друга работа, било то и благотворителни акции. Предполагам, че и те отнемат много време и услилия. Не говоря за случаите, когато ще отида до пощата за да изпратя някому колет.

# 19
  • sofia
Бъдете здрави и щастливи вси4ки.  bouquet

# 20
Предполагам, че хората занимаващи се с благотворителност просто са материално осигурени по някакъв начин, за да могат да си позволят да посветят цялото си време на другите, без да получават пари за това. [/color]

Да, тези, които не правят бизнес и не целят да реализират печалба от нещастието на хората са материално осигурени. А останалите се осигуряват и печелят точно от това.

Към  ЛАРА КРОФТ (rut): Ако смятате, че благотворителността се изчерпва с форумът на БГ мама, Движението на Българските майки или вобще с българските медийни кампании, то предполагам, че жизненото Ви пространство и мирогледът Ви са крайно ограничени.

Понякога човек е по-добре да замълчи, от колкото да става смешен. Когато разберете, точно с какво се занимават момичетата от ДБМ или момичетата от форума, или хора с фндации, които са част от БГ-МАМА - тогава си позволявайте да давате мнение.
Вижте малко по-далеч от носа си. Ако си мислите, че пускайки тема с това, че искате да подарите старите си дрехи, сте възвишен човек - в дълбока самозаблуда сте.

Бъдете здрава

П.П. Напомняте ми на клиентите на банката в която работех, които са ми споделяли, че сигурно вечер се прибираме всички с пълни чанти с пари. Нали всеки ден имало излишъци, та сме си ги поделяли.

# 21

Наистина, обяснете ми как човек който работи по цял ден, ще има време да върши паралелно друга работа, било то и благотворителни акции. Предполагам, че и те отнемат много време и услилия. Не говоря за случаите, когато ще отида до пощата за да изпратя някому колет.

ами почивните дни, вместо да се мотая някъде се опитвам да намеря време за някой друг
работя до 18.00 и изглежда имам желание и съм намерила начин да посетя някой в нужда и да помогна с малко

# 22
[ами почивните дни, вместо да се мотая някъде се опитвам да намеря време за някой друг
работя до 18.00 и изглежда имам желание и съм намерила начин да посетя някой в нужда и да помогна с малко
Ясно. В такъв случай мога само да ви се възхищавам. ..Аз не бих могла.

# 23
Истината е,че когато много искаш да направиш нещо, винаги се намира начин. А организациите и хората, които правят благотворителност за печалба или облага бързо се изчерпват и залязват. В нормалния свят благотворителността е измислена и се прави от богатите.И браво на ДБМ!защого освен с благотворителност, се занимават и със законодателни промени в системата, за което им благодаря.

# 24
  • до една звездичка
silvia85, аз не видях, да е заплатено два пъти за обучение на персонала, но за сметка на това ми направи впечатление, че сумата за обучение надхвърля 120 000 лв. Не зная какви "обучители" са ползвали, може би са извикали някой професор по социални науки от Харвард срещу този хонорар.

Много ли, малко ли, Харвард ли - не знам, но става ясно, че според количеството обучен персонал и сумата за изразходваните средства, излиза, че обучението за един човек излиза 3000 лв.

# 25
Ако всички богати даряваха по-често ,без да бъдат подканвани за това и благотворителността нямаше да ни куца!
Ако прилично-заможния човек си отваряше по-често сърцето за околните в нужда...нямаше да е така мнителен към тези,които спомагат благотворителността,защото щеше да познава такива хора!
За съжаление и аз мисля,че нищо в България,което е ТВ шоу кампания не е на сто процента коректно към нуждаещите се от средствата.Но в кайна сметка има резултати и щастливи хора след тях.
За ДБМ мога само да кажа,че са ангелите спасители на много нуждаещи се хора и са и тези,които жадуват за промяна към по-добър живот за по-слабите и самотните.ПОКЛОН!!!
На тези,които все търсят за какво да се заядат пожелавам по-малко злоба в душите и Бог да е с вас за да не се озовете в подобна ситуация.Защото,който зло мисли...зло намира.Бъдете добри и не търсене сметка за добрината....важно е да сме хора и да си помагаме!!!!!

# 26
silvia85, аз не видях, да е заплатено два пъти за обучение на персонала, но за сметка на това ми направи впечатление, че сумата за обучение надхвърля 120 000 лв. Не зная какви "обучители" са ползвали, може би са извикали някой професор по социални науки от Харвард срещу този хонорар.

Много ли, малко ли, Харвард ли - не знам, но става ясно, че според количеството обучен персонал и сумата за изразходваните средства, излиза, че обучението за един човек излиза 3000 лв.
За обучението ОК, но попитайте майките споделящи в под-форума "Нашият дом" в строителната тема каква къща трябва да се вдигне, че да струва 300 000 лева  Confused Парцелите да не са на пъпа на София, та за земя да са се бръкнали Thinking
Аз затова не пускам смс-и и не гледам тъпи предавания, а помагам на реални хора и без посредник Peace

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:19 от Tanya

# 27
В НДК откриха детска площадка, която струва 300 000 лв. Хайде да се възмутим, че са дадени толкова пари за 2 катерушки и 3 люлки!
Каквото и да се направи тук, вечно ще има мрънкащи. Като са ви тъпи предаванията или имате съмнение, но държите да сте дарител - купете храна на гладен или наредете 5.00 лв по набирателска сметка за жизнено важна операция на човек в нужда.
Царе сме да критикуваме и на 90% са  материи, които и капка не познаваме.

# 28
В НДК откриха детска площадка, която струва 300 000 лв. Хайде да се възмутим, че са дадени толкова пари за 2 катерушки и 3 люлки!
Хайде! Толкова ли струва наистина или пак някой е гушнал по-висока от нормалната печалба  Thinking Не приемам поста ти - всеки има право да се ядосва когато го правят на "лапни шаран" или когато не му предоставят пълната информация. По това се отличава Гражданското общество от тълпата (лично мнение).
За другото няма да споря, защото подкрепям
Цитат
Като са ви тъпи предаванията или имате съмнение, но държите да сте дарител - купете храна на гладен или наредете 5.00 лв по набирателска сметка за жизнено важна операция на човек в нужда.

# 29
Обществото реално прави нещо, тълпата само пише по форумите, но когато трябва да действа се крие в миша дупка. Темата абсолютно доказва това. Всякакви цъкащи и възмутени се изказаха, но защо в този форум? Защо авторката не се обърна към медията, която направи предаването? Защото сме много силни на думи и празни на дела.

Всичко хубаво!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 11:05 от Нини (на мама слънчицето)

Общи условия

Активация на акаунт