Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Кога излизат гумените ботушки?
Между другото ще чакам да споделите впечатление от магазина на Некст.

# 46
така, да кажа първи впечатления от Некст-България - ами кво да ви кажа, лудницата беше голяма и изобщо не успяхме да влезнем в магазина (все пак нямахме много време 1 час ми е обедната почивка) и го отложихме за другата седмица, докато се охладят малко страстите и наплива от желаещи да видят  Whistling

# 47
  • York
Момичета ще правя поръчка от Асда и Джордж, не ми е ясно доставката колко е, на асда има една цена на джоржд друга  newsm78. Събирам ги сигурно или..
Спряла съм се на Габко или Гив транспорт /над 3кг ще е вероятно поръчката/ вие кой предпочитате /за София/?
И също за обувките , където пише 5 infant, това е UK5 ли?
От Асда доставката е 5 лири,от Джордж-3лири.
Ще платиш по-високата доставка - 5 лири за всичко.Поне при мен беше така с миналата поръчка  Peace
Така е да  Peace
Другото важно е, че пристигат в различни пакети от Джордж и от Асда, а понякога и за различен период.

# 48
  • София
и аз да се запиша,че трябва да се пазарува за новия сезон
за Танчето   bouquet

# 49
Имам получен днес на мейла този код за безплатна доставка от George над 25 паунда gfreedel
И аз го имам...Това е напомняне, че безплатната доставка над 25 паунда приключва вчера 31/08 в полунощ  Wink
Значи късно съм го получила  Laughing Laughing

Моля препоръчайте ми хубави пантофки за малка госповица,която носи номер 3-3,5 по УК.В Мадърйеър има много,но започват от 4,а тя още си оплита краката и ако и купя по-големи ще стане страшно  Joy  А малките са 9-12 месеца,което мисля,че няма да ни свърши работа  newsm78
Аз ти препоръчвам Кларкс , тази година купих на Мони оттам и не са мръднали , а съм ги прала и в пералнята .Петичката е укрепена и подметката е стабилна и гъвкава , идеални са за прохождащо детенце.Ето няколко вида пантофки            http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/gender-is-girls/enduses-is-age02d24months/ProductType-is-slippers  Обаче май най-малкият номер е 4  Rolling Eyes

Само аз не съм поръчала якето на точките  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 14:42 от *Ави*

# 50
  • Варна
Някой може ли да ми каже за колко време се променя статуса на поръчката в Асда и кога си теглят парите. Аз я направих късно вечерта в неделя, а все още е със статус Placed. Повечето неща не са за мен и ми се щеше да видя дали няма отказани артикули, ама май ще си чакам още.

# 51
  • Бургас
Моля за помощ,
Преди един час внесох пари в дебитната си карта, на касата ме увериха че парите се виждат веднага само от банкомат можели да се теглят чак към 16:30, сега се пробвам да направя поръчка от Теско и ми дава някакъв проблем с картата newsm78 .Два пъти успешно съм пускала поръчки от там със същата карта и сега....... какво му стана Close
Какво ще ме посъветвате?

# 52
  • София
така, да кажа първи впечатления от Некст-България - ами кво да ви кажа, лудницата беше голяма и изобщо не успяхме да влезнем в магазина (все пак нямахме много време 1 час ми е обедната почивка) и го отложихме за другата седмица, докато се охладят малко страстите и наплива от желаещи да видят  Whistling
 И аз така предположих,че лудницата ще е пълна  box  и затова ще отида след няколко дни за да разгледам наспокойствие.Мисля да правя поръчка от Sainsburys  и ще съм благодарна ако ми предложите някой хубав течен прах за пране(за цветно)  Hug миналият път поръчах този  Persil Small & Mighty Colour 1.47L ( 42 Washes ),но нещо не съм очарована

# 53
Получих якето розово на точки от Теско-страхотно е мекичко и дебело.
Поръчах 4-5 год. при положение,че малката е на 3 и 3мес.Според мен добре,че съм пуснала по-големия размер.Има само малко авансА иначе реални размери:дължина-45см, ширина-37см, ръкав-37см,от рамо до рамо-31см.Ето и реални снимки: http://nikol7kiko.snimka.bg/other/pokupki.519023.20398052
извинявам се за некачествените снимки-от телефона са newsm78

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 15:25 от да_ама_не

# 54
 И аз така предположих,че лудницата ще е пълна  box  и затова ще отида след няколко дни за да разгледам наспокойствие.Мисля да правя поръчка от Sainsburys  и ще съм благодарна ако ми предложите някой хубав течен прах за пране(за цветно)  Hug миналият път поръчах този  Persil Small & Mighty Colour 1.47L ( 42 Washes ),но нещо не съм очарована

аз пера с течен ариел - качеството е страхотно, а дрешките като ги изпера миришат чак до следващото пране, много е траен аромат. Купих го от сейсбърито  Peace

# 55
  • Плевен
Нядявах се някой да каже как са цените в Некст-а. Ако някой въпреки лудницата е влязал, дано да сподели Grinning.

А в sainsburys  мога ли д а платя с моя карта или с посредник?

# 56
  • на малък остров в океана
Получих якето розово на точки от Теско-страхотно е мекичко и дебело.
Поръчах 4-5 год. при положение,че малката е на 3 и 3мес.Според мен добре,че съм пуснала по-големия размер.Има само малко авансА иначе реални размери:дължина-45см, ширина-37см, ръкав-37см,от рамо до рамо-31см.Ето и реални снимки: http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=519023;page=1;#paging

Иска юзър и парола.

# 57
  • София
така, да кажа първи впечатления от Некст-България - ами кво да ви кажа, лудницата беше голяма и изобщо не успяхме да влезнем в магазина (все пак нямахме много време 1 час ми е обедната почивка) и го отложихме за другата седмица, докато се охладят малко страстите и наплива от желаещи да видят  Whistling

аз пера с течен ариел - качеството е страхотно, а дрешките като ги изпера миришат чак до следващото пране, много е траен аромат. Купих го от сейсбърито  Peace
  Благодаря ти  smile3525  

# 58
Запис и от мен. Гледам,гледам и разглеждам- няма интересни якенца за момченца.Добре сте вие с якетатa на точки, ние да му мислим.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:13 от basmachi

# 59
  • Wolwedans
Запис и от мен. Гледам,гледам и разглеждам- няма интересни якенца за момченца.Добре сте вие с якетат на точки, ние да му мислим.

Joy Взе ми думите от устата Joy

Общи условия

Активация на акаунт