Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 124
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Пак да питам за тези ботуши не мога да се ориентирам след номера има W някой знае ли какво означава Hug

http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/8/10?extra=sc … 3b%26nbsp%3bBoots

# 91
  • София
Много моля, ако някой е поръчвал момичешки анцунг размер 3 или 4 от Pumpkin Patch, да даде размери (долнище и горнище) Simple Smile

# 92
Пак да питам за тези ботуши не мога да се ориентирам след номера има W някой знае ли какво означава Hug

Wide - за широк крак.

# 93

за такива таблетки говоря- прах на гранули, но пресован
другия вариант, който предпочитам е гел-а, а не течния им прах
ето тук е показано как се ползва капачката- наливаш до горе гел и слагаш в барабана при прането- изпира разкошно, аз зареждам стока и мантата ми от бяла става сива за един ден, като я изпера си става пак снежно бяла и аромата е доста наситен

На Пъмпкин имам горнище с качулка за 4 години, мога и да измеря, но като цяло са умалени, имайки предвид че Стефания още няма 100 см й късее

# 94
  • София
Момичета, поръчвали ли сте от Ариела за петна? Гледам, че и в сейнсбъри-то и в глосъри-то Simple Smile са на промоция 2 за 6 паунда.

# 95
  • София
Кой е този за петна?

# 96
Момичета от сенсбъри как правите поръчките до англ.адрес или до Бг.адрес и колко е доставката /

# 97
  • София
На Ариел препаратите за петна са нови, отпреди 2 седмици забелязах, че ги пуснаха. Ariel Stain Remover се води и предполагам е нещо като Vanish , но трябва да се пробва  Flutter Ето това са

Има и гел и спрей.

Момичета от сенсбъри как правите поръчките до англ.адрес или до Бг.адрес и колко е доставката /
До англ адрес на посредник. До колкото знам нямат доставка до БГ, а и да имат ще е скъпо, защото пратките си стават тежички с тези прахове и омекотители.

П.П. Така се разприказвахме за перилни препарати, че скоро трябва да се отвори отделна тема за тях  Laughing

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 20:56 от triffy

# 98
аз съм си купувала такъв /прах и гел/ от Турция
сега си поръчах от Сейнсбъри, но не съм го ползвала още, че имам от турския
супер е, много съм доволна от гел-а, особено за капещи се и оливащи се деца- нямам една захабена дреха, откакто го ползвам  Peace
праха обаче е нищо и половина

# 99
triffy  Hug   bouquet

# 100
Да споделя и аз за Некст: доста съм разочарована от магазина. Почти никакво разнообразие, но на тази площ е просто невъзможно да се изложи и мъжко и дамско и детско. Дамските дрехи не са нищо особено,имаше и доста летни неща. Май се опитват да продадат старата колекция Simple Smile.  Имаше едни страхотни комплектчета шапка и ръкавички за момиченца. И само да вметна: тази певица беше ужасен избор  Sick .Проглуши ми ушите и гледах да се измъкна по-бързо от магазина!

Сега едно въпросче от мен. Регистрирах се в Асда с адреса на посредник, като исках доставката също да е на този адрес,но при плащането не ме допусна да платя. Излезе съобщение, че трябва адресът на картата да съвпада с адреса на доставка. Картата ми е Виза Електрон на ДСК. С нея редовно плащам в Пей Пал. Чета тук, че може да се плаща с Бг карти. Доколкото разбрах, няма доставка до БГ или се бъркам. Къде ми е грешката?

# 101
  • София

Сега едно въпросче от мен. Регистрирах се в Асда с адреса на посредник, като исках доставката също да е на този адрес,но при плащането не ме допусна да платя. Излезе съобщение, че трябва адресът на картата да съвпада с адреса на доставка. Картата ми е Виза Електрон на ДСК. С нея редовно плащам в Пей Пал. Чета тук, че може да се плаща с Бг карти. Доколкото разбрах, няма доставка до БГ или се бъркам. Къде ми е грешката?

Адресът според мен , който е billing address, не е на картата, а адрес за фактури или нещо такова. Сложи го и него на посредника и пробвай. И да, нямат доставка до Бг.

# 102
  • В Европа!!!
Благодарско и от мен за темата!   bouquet
Гледам за прахове си говорите.Аз като бях в Англия и съм си вземала всякакви прахове.Да си кажа честно не съм очарова на тамошния Ариел.Аз най-бях доволна от Bold.Вземах на кубчета, изпираше идеално, и мирише много хубаво.Но да вметна все пак, че много зависи и от самата пералня дали пере добре!

Здравейте и от мен и понеже и аз съм живяла в Англия и аз да се включа че този прах за пране  Bold е наистина много хубав  Peace.

# 103
  • Варна
Момичета, за детенце около година, кой номер обувчици да търся? То ясно че спотед детето ама все пак...някакъв ориентир, в случая девойката не е едричка и пухкава. Simple Smile

# 104
На Ариел препаратите за петна са нови, отпреди 2 седмици забелязах, че ги пуснаха. Ariel Stain Remover

Получих го преди седмица. Това, което имам вече като впечатление е, че си заслужава. Мисля, че върши по-добра работа от Vanish.
Сега ползвам това за цветно и бяло пране. Добре пере и мирише прекрасно. Поне мъжът ми проявява предпочитания към този вид капсули  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:26 от Бубе

Общи условия

Активация на акаунт