Белгия - 19

• 40 090
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Overijse, Belgie
Нова, чак сега виждам какво е станало!!! Ужас! Дано вече София да е малко по-добре!
Пиша бързо само да ти кажа, че има олекотени гипсове. Защо са й сложили тежък? Приятелката на МАрти падна у тях и си счупи ръката малко над китката и беше гипсирана от рамото до пръстите 1 месец, но носеше олекотен гипс. Пак е неудобно, пак е гадно, по поне не тежи.
А няма да коментирам учителките как могат да оставят дете да се гърчи от болка и да не се обадят на родителите, че нещо е станало или няй-малкото да извикат линейка!!!

# 121
Зорница, навсякъде по центъра има закрити паркинги. Цената беше около 2 - 2.25 на час. Не знам дали няма промяна, последните месеци има много промени с парко местата в Брюксел. Другото е на улицата където за час е 1,5, за 2 май беше 4 евро и за 3 часа е 7 евро. Това е максимум престой. И най-добрия вариант за разходка по центъра е градския транспорт Simple Smile   Приятна разходка.

# 122
и зад хотел Шератон има малко място което не се плаша,също срещу Шератон тази голямата зграда също има едно малко паркинг място което не плаща,и от там се спускаш по целият център,иначе ако трябва да обикаляш с колата и да паркираш......или да с метрото,с градски транспорт,ако можеш да се оправиш,мен хич ме няма с тези неща,винаги съм била с такси,кола,или най много с метро до СИТИ 2 или до Централна гара.просто трябва да се огледаш и да внимаваш че глобите са 25Е ьс превишено време.

# 123
  • Belgium - BG
Там сме в неделя и ние, в 11 ще гледам да се докарама, тя София става рано така че няма да е проблем да сме навреме. Тони - като видисх русите мами и едно русо малко с гипс, ами ние сме Laughing
Just - в сряда сме пак на доктор, но този пьт на редовен преглед а не в спешното, ще направят снимка и ще решат после как ще продьлжат лечението. Аз ще се трьша за нещ по-леко и малко по-красиво изглеждащо, видях че имат и с цветове и картинки варианти  Grinning

# 124
  • Benelux / Varna
Благодаря ви момичета, записах си три подземни паркинга в центъра на Брюксел - Grand place, Albertine,Ecuyer - надявам се да успея да се вмъкна в един от трите и да разглеждам спокойно. Цената видях че е 2,40 на час. Ако имам време ще поогледам мястото около Шератон, за да знам за бъдещи посещения как е положението. Мерси, още веднъж.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:47 от zornitsa

# 125
Момичета ,какво давате при лека кашлица ,така да се каже на първо време?За хремата си нося от Бг капки тобрадекс,но за сиропи тук нищо незнам.Посъветвайте ме нещо,и разбера се за хрема ако има капки ,които могат да се слагат ,пие сироп ,без лекарско предписание.Имам предвид ,че е съвсем лека кашлицата ,вероятно от секрета в нослето.Предварително ви благодаря.И пожелавам хубаво неделно събиране с много игри на децата,без дъжд!!!

# 126
Аз давам Мукоринатиол, доволна съм най-много от него.
За хрема има много капки, но аз досега особено ефикасни не съм видяла. Хремата си е хрема  Tired Масово изписват капки с антибиотик, но се дават само с рецепта. Иначе има морска вода и вода от лайка, ама са за прочистване, не за лечение.

# 127
И аз като Блонди  Peace Мукоринатиол за деца
и прочиствам нослето 5-10 пъти на ден със Стеримар :

Филип ходи 3 дни на у-ще и пак е със суполи. Цяла зима не свършват, какво ги правят тези деца с тези цифки  newsm78

Много ми се идва на срещата на блондинките, въпреки че не съм  Hug Hug За другия път ще се постарая...

# 128
  • Overijse, Belgie
Там сме в неделя и ние, в 11 ще гледам да се докарама, тя София става рано така че няма да е проблем да сме навреме. Тони - като видисх русите мами и едно русо малко с гипс, ами ние сме Laughing
Just - в сряда сме пак на доктор, но този пьт на редовен преглед а не в спешното, ще направят снимка и ще решат после как ще продьлжат лечението. Аз ще се трьша за нещ по-леко и малко по-красиво изглеждащо, видях че имат и с цветове и картинки варианти  Grinning

Нова, тези с картинките не са ли това http://www.cameleone.eu/. В нашата болница винаги слагат цветни - розови за момиченцата и синьо за момчетата Simple Smile

# 129
Добро утро на всички които са на кафенце вече!

МАРИА,БЛОНДИ -благодаря за сиропа.

Как мина срещата,наиграха ли се на воля децата?

# 130
Наиграха се сериозно  Laughing

Мамчета, вижте какво хубаво местенце за нас. Дадоха ни покана за РД тази сутрин на това място и като го разгледах ми хареса. Цената е като в Кидс Фактори. Може да го пробваме за разнообразие.

# 131
Дай го местенцето, де  Laughing Hug

# 132
момичета,Тони дойде ли на събирането в неделя? Виждам ,че не е писала от 2 дни ,та се зачудих да не би да имаме бебе вече?Simple Smile)))

# 133
Дойде, добре е, всичко е наред, чака  Simple Smile

# 134

Общи условия

Активация на акаунт