Белгия - 19

• 40 085
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Не са идвали при нас за 5-те години, направо ни смениха картите и това беше.

# 106
  • Belgium - BG
Доколкото знам идват само като си смениш адреса.
А иначе днес пратиха документите за застроховка от училището, пьрво си мислех да не се занимавам с тях и да си минеме с нашата, ама така сьм се озлобила та реших да изтурпя формалностите, но да ги накарам те да платят.
Сега се сетих че милото дете в сьбота е за прьв пьт на новото си танцово училище, ама определено ще се размине. Може би само да погледа ще я заведа, после ще наваксва Laughing

# 107
За адресните регистрации,за паспортите,и всички тези неща навсякъде са различни процедурите,зависи от града,квартала,и кварталната полиция,при нас на 1 ят адрес,са идвали и са питали комшиите и човека в магазина,дали живеем заедно и дали изобщо живеем тук,на този новият той не е и нов,ми пратиха писмо че ще минат на проверка но нищо,отидох в комуната и ми смениха картата с 5 годишна и по късно с карт едентите.Но една позната в Антерпен имаше доста проверки от комуната.

# 108
Нова,Крис, много неприятни случки. Дано София да се оправя бързо. Praynig
Аз от учителките съм доволна, въпреки че два пъти съм зи взимала детето подгизнало до кръста от игра в дъжда. Но така е следващия път ще си знае че няма да седи в локвите и така. А той направо цъфти като отиде на детска, веднага отива при дечицата говори им на български .....те нещо му отвръщат на френски...картинка сладка. Определено се чувства много щастлив. И ние с баща му сме спокойни че е обичан и се забавлява.
На срещата ще се радвам да се запознаем .....ние ще гледаме към 11 да сме там.
Бони, пусни пак адреса да се знае за всички Wink

# 109
Интересуваше ме, защото първия път идваха да видят дали живея тук - това беше при регистрацията. Сега ще идват да видят дали живеем заедно, като от Брюксел има разрешение директно за 5 годишна карта, но трябвало да минат пак на проверка. Стори ми се много тъпо, но явно  е различно и при нас е така.

Мерси за информацията!  Simple Smile

# 110
Бони, добре е излязъл,  hahaha цигане, хем си е тъмен, хем и след морето  Crazy  
Цигане, ама изписано като картинка. Кой ще каже че е твое дете, каквато си беличка  Laughing

А тия в консулството са направо уникални. Не можаха ли по тел. да ти кажат, че за паспорти не става. Аз мислех, че става. Аз трябва ЛК да вадя. В БГ беше лудница, сега и тук лудница ...... май няма да е скоро. Ще си карам с белгийската докато се поуспокоят хората.

Охлала, и при мен идваха само в началото и после не са.

Ето адреса на Кидс: Chaussée de Ninove 281, 1070 Anderlecht

# 111
Не е лудница, Бони, ако отидеш малко преди 10, охраната пуска да си попълваш документите (то е една страничка само) и минаваш по реда си после. Към 10 и нещо обаче приижда народа и се вие опашка надолу по стълбите. Така че ако решиш - отиваш преди 10 и ще минеш бързо  Simple Smile Мацката също не се мотае на гишето.  Peace

И ние с малкия ще тръгнем с метрото към 10 и 30 и ще се стоварим около 11   Party

# 112
и как ще се познаем,при условие че не се познаваме,поне аз не познавам никоя от вас Simple Smile

# 113
Като елиминираш забрадките и черните, оставаме ние  Joy

# 114
и как ще се познаем,при условие че не се познаваме,поне аз не познавам никоя от вас Simple Smile

oooo, Tони, теб със сигурност ще те познаем  Mr. Green  А както казва Блонди, ти като видиш няколко блондинки на куп - ние сме  Wink

# 115
Е то това е ясно но все пак,какво е това място,има ли кафе или нещо такова,как да ви открия Rolling Eyesи аз същосъм блондинка но вече на половина Laughingне съм си боядисвала косата от 9 месеца, и е половината кафява:това съм аз преди да се усвиня с мъжа ми,ако някй ме познае да вика.казвам се Антоанета(Тони) Laughing Laughing

# 116
какво е това място,има ли кафе или нещо такова,как да ви открия Rolling Eyes
Има и кафенце и хапване, спокойно, ще се грижим за бебчо  Laughing  Не се притеснявай толкова, ще се познаем от пръв поглед, ще видиш  Wink

# 117
 newsm10 OK щом, казвате,ще се видим там.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:38 от toniN1

# 118
Весело изкарване!

Ние сме малко далече и няма да успеем да дойдем този уикенд!

# 119
  • Benelux / Varna
Момичета здравейте, бихте ли ми помогнали с информация за паркингите в Брюксел? Къде бих могла да паркирам и на каква цена? Бихте ли ми препоръчали паркинг- искам да разгледам Брюксел като турист- т.е може би някъде около центъра. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт