Белгия - 19

• 40 128
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Като го видиш ще споделиш как е, че аз нещо не намерих снимки, освен на залите за рождените дни.

Ето нашата нова покупка  Blush

Част е от този проект  Simple Smile

# 136
  • Semmerzake, Белгия
Bonni, ще ни трябва вътрешна информация след партито  Simple Smile, и аз не се справих с френския сайт.
Blondi покупката е супер, но какво представлява проекта? Това новият Ви дом ли ще бъде?
Вчера си прекарах страхотно, беше ми много приятно да Ви видя! Надявам се отово да се видим и то по - скоро  Peace!

# 137
  • Benelux / Varna
Блонди, Честито! Много хубава покупка,желая ви да я напълните с много любов и хубави емоции само:)

Момичета, разгледах Брюксел- поне колкото успях де- много ми хареса този град:) Разглеждах в събота и неделя само следобяда ( предвид дъждовната сутрин). Сигурно има още много неща за разглеждане, но следващия път. Ползвах паркинга точно под Grote Markt- много удобен,а на излизане от центъра се озовахме на много интересна улица - незнаех че и Брюксел има такава улица с витринки и разни каки...

Я да ви питам,че не разбрах - каква беше тая статуя на площада - Grote Markt - дето всички се втурват да я пипат? Какво символизира?

# 138
Мерси  Hug

Grote Markt Гран Плас ли ще да е? Статуята е на Свети Никола. Пипа се там на определени места, за да се върнеш пак в Брюксел  Simple Smile
Витрините са на Северната гара, доколкото знам. Това беше първото нещо, което видях, когато за първи път дойдох тук на гости  Joy

Сони, и на мен ми беше много приятно да се запозная с теб и с Веле  Simple Smile Проектът е на един хълм сред едни тополи да се направи това каре от 38 къщи и да си бъде отделен кът. Същевременно е близо до транспорт, магазини, детска градина и училище, болница. Но ни предстои доста работа до НГ - довършване, материали, обзавеждане, преместване...  Crazy

# 139
Блонди честито и от мен,много хубаво,а местенцето как е? Градче,село и далече ли е от Брюксел?
 И на мен ми беше много приятно да се запозная с тези ,които дойдоха и всички сте свежи,хубави мами с красиви дечица.Жалко,че всички сте ми далече обаче.
 На моята първа разходка в Антверпен,също попаднах случайно на улицата с витрините и на всичкото отгоре бях със сина ми 6-7 годишен тогава,та се наложи да му обяснявам.После не пропусна да разкаже на всички роднини къде съм го разходила Laughing

# 140
Zdr.mojete li da mi dadete informaciq.Nalaga ni se da se premestim i tarsim kvartira po vazmojnost v Antwerpen no da ne e kam agenciq.V tova chislo i ako ima nablizo i ychiliste.Mnogo mi e interesno zasto agenciite iskat fish za zaplatata koga iskash da naemesh jiliste.

# 141
БЛОНДИ-честито,поздравления,страхотно!!!

# 142
  • Overijse, Belgie
Като го видиш ще споделиш как е, че аз нещо не намерих снимки, освен на залите за рождените дни.

Ето нашата нова покупка  Blush

Част е от този проект  Simple Smile
Браво, Блонди! И ние сме на такава вълна! А къде се намира?

# 143
Здравеите момичета,тук сам още не сам тръгнала да раждам,но след срещата отидох в спешното че цял ден ме болеше корема,ако забелязахте все се държах за корема,та оказа се че имам възпаление някакво в орината,бебето се е качило нагоре вместо да слиза на долу,днес пак кажи речи цял ден в болницата,правиха ми ренгенова снимка на таза,оказа се че съм тясна и ще се наложи секцио,доктора искаше още в четвъртак на обяд,но мен всякаш 220v ток ме удари като чух Shocked.До сега нищо ми нямаше и изведнъж дууууууууууумммммм секцио.Казах НЕ Не става за четвъртък поне в понеделник.Та така в понеделник на 20 в 8ч сутринта да съм в болницата.ако някой иска да си даде номера като родя да се похваля,или ето моя номер 0488617727,ще съм в болница Европа.ето и адреса ако някой иска да дойде=rue de Linthoustraat 150    Bruxelles 1040 St-Michel Hug

# 144
Тони-засъжаление не мога да дойда,в антверпен съм но ще ти пратя на лични телефон. си номер.Бъди спокойна,всичко ще е наред.

# 145
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Simple Smile

Блонди, честито   bouquet Hug Страхотна покупка Heart Eyes

Съжалявам, че не успях да дойда на тази среща, но живот и здраве следващият път  Simple Smile
Радвам се, че сте прекарали добре  Wink
toniN1/b] всичко ще е наред  Hug Само бъди спокойна   bouquet

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 22:02 от dobito

# 146
Ей, Блонди, браво!  Hug Ново стройтелство, страхотно, дай боже всекиму ... Много щастие в новата къщурка...
Тони, с теб сме... Кураж  Heart Eyes

# 147
Благодаря много, момичета  Hug Heart Eyes

Джъст, в Herstal е, квартал на Лиеж.

Тони, всичко ще е наред и бързо ще забравиш притесненията и страховете  Simple Smile

# 148
Блонди, честита покупка  Hug Изглежда много добре

Тони, кураж! Четейки се сетих за моето раждане и страховете, които имах преди 7 месеца, а сега като гледам малкия се разтапям от кеф. Наистина това е най-прекрасното нещо на света  Heart Eyes

# 149
  • Overijse, Belgie
Благодаря много, момичета  Hug Heart Eyes

Джъст, в Herstal е, квартал на Лиеж.

Тони, всичко ще е наред и бързо ще забравиш притесненията и страховете  Simple Smile

Еее, Блонди, ти ме разби! Аз си мислих, че ти Брюксел не го оставяш Wink Аз започнах работа като вътрешен консултат в Хазелт, така че съм наблизо до теб през деня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт