Белгия - 19

• 40 289
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, много хубаво си побъбрихме......другия път трябва да се съберем всички. Веле, Сони, Нова, имате страхотни дечица! Тони, бъди спокойна и всичко ще бъде наред. Стискам палци скоро да се гушкате с бебока.
Блонди, браво за къщата да ви е честита и спорна работа Wink

# 151
Благодаря на всички за моралната подкрепа,дано наистина няма вече изненади,наистина и на мен ми беше много приятно да се запознаем и аз съм за нова среща,но този път в по голям колектив Wink,Блонди честито за покупката,да ви е честита,супер наистина ,ново строителство,трябва да я полеете някой ден Wink Laughing.А и аз да почерпя за бебока когато се пръкне на бял свят,дай боже жив и здрав Heart Eyes.Лек ден на всички.

# 152
Еее, Блонди, ти ме разби! Аз си мислих, че ти Брюксел не го оставяш Wink Аз започнах работа като вътрешен консултат в Хазелт, така че съм наблизо до теб през деня Simple Smile

Някой път ще се видим на по кафенце значи  Hug Все още не ми се оставя много много Брюксел, в смисъл чудя се дали ще свикна с къща, с нов град... хич не съм по промените  Confused но от една страна не искам Кики да учи фламандски, от друга там по-лесно бих могла да си намеря работа (пак поради тази причина общо взето) и най-вече - да избягаме от забрадките, просто ми идват нанагорно, навсякъде са  Tired Имам чувството, че в самия Брюксел я има 10-15% белгийци, я не  Tired

Бях в петък на родителска среща за трите трети групи, значи за около 60 деца. Попитаха по повод езиците има ли белгийци - ами нямаше нито едно семейство белгийци. От 60 деца  Confused

# 153
Блонди в къща лесно се свиква,поне за мен е така,аз предпочитам къща пред апартамент,но наистина си избягала на далечко,а и мисля че е добра инвестиция недвижемите имущества.

# 154
Ох, забравих най-важното - цените.  Crazy В Брюксел и особено около него (Риксенсар как искам...  Blush) са убийствени, двойни и тройни. Най-евтино и хубаво е към немската граница, там е рай, но пък много далече вече. На мъжът ми се налага два пъти седмично да идва до Брюксел за по два часа, така че не е проблем за тези 100км. А и той държеше на ново строителство.  Аз предпочитам апартамент - голям, с голяма тераса, в малка сграда... Ама няма да е сега.  Grinning Както каза той - ако не ни хареса или решим - винаги можем да я продадем и пак да се преместим, не сме оковани за нея  Simple Smile

Сетих се за Шакира, какво стана с това момиче, много странно изведнъж изчезна  Thinking

# 155
  • Semmerzake, Белгия
Тони, само се успокой и всичко ще е наред  Peace! В понеделник като гушнеш едно мъничко и здраво човече, ще забравиш всичките си притеснения  Simple Smile.
И на мен много ми се живее в къща с неголям двор, но достатъчен детето да си играе и аз да си изпия кафенцето с кеф. Супер сте го решили Блонди, направо искренно Ви завиждам.
Идеа и на мен ми беше много приятно на срещата.

# 156
  • Belgium - BG
Привет и от мен, страхотно беше да се запознаем и следващият пьт се надявам да успеем да се сьберем всички пак:)

Блонди - честито за кьщата, вьпреки че те разбирам и за апартамента:) А сьм апартаментко чедо и кьщите никога не са ме привличали освен за вилна зона Laughing

Ние утре сме на доктор така че ще докладвам с какво сме се украсили после

Тони, не се притеснявай, минава и се забравя, секциото не е най-роатното нещо на света, но пьк става бьрзо:) Само се организирай, ако може някой да ти помага поне пьрвите седмици след това

# 157
Нова сам сама съм,мъжа ми ще чисти горе долу ooooh!и кучето ще гледа,а аз се моля да се пооправя бързо че ще полудея,много мразя да ми е мръсно в къщи Sad,а мъж да чисти мале мила,но няма как аз ще мрънкам а тои ще се цупи и така,но ще се научи няма да е както аз да пипна но пак ще е нещо.нямам друг избор.

# 158
ООО, аз много се радвам, че имам комшийки. Ние живеем в Билзен - това е между Хаселт и Лиеж. До нас се намира един много известен дворец, където нон стоп се провеждат мероприятия  - Алден Бизен. Ще ви чакам да се обадите ако решите да наминете наблизо  Laughing

# 159
  • Overijse, Belgie
ООО, аз много се радвам, че имам комшийки. Ние живеем в Билзен - това е между Хаселт и Лиеж. До нас се намира един много известен дворец, където нон стоп се провеждат мероприятия  - Алден Бизен. Ще ви чакам да се обадите ако решите да наминете наблизо  Laughing

Аз само работя в Хаселт...Иначе живея в Риксенсар  Rolling Eyes Дълга история за разказване Wink

# 160
  • Semmerzake, Белгия
Имам въпросче - само България еър и Уиз еър ли извършват директни полети до България от Брюксел? Знаете ли друга компания, че цените на тези за Коледа са ужасни  newsm12!

# 161
Имам въпросче - само България еър и Уиз еър ли извършват директни полети до България от Брюксел? Знаете ли друга компания, че цените на тези за Коледа са ужасни  newsm12!
Сони, да, само те са директни. Преди пътуваха и белгийците но това беше в доброто старо време. Цените на всички компании са високи за такива празници. Уиз ще пускат полет до Пловдив, знаеш ли?   Simple Smile

Блонди, права си за цените на имотите в Брюксел. Една къща ново строителство, с 4 спални е 350 000. Уж криза, уж паднали цените - дрън,дрън. В Брюксел нищо не пада  Close
Със здраве да си ползвате новата къща  Hug  Ще идваме на тиферич при теб  Wink

# 162
Добре сте дошли  Hug

С Уиз мисля, че по-скъпо излиза по Коледа, отколкото с БГ Еър.

# 163
  • Semmerzake, Белгия

Сони, да, само те са директни. Преди пътуваха и белгийците но това беше в доброто старо време. Цените на всички компании са високи за такива празници. Уиз ще пускат полет до Пловдив, знаеш ли?   Simple Smile

незнаех, ще е страхотно ако стане !!!

# 164
 Точно вчера купихме билети за нашите за Коледа с Уиз еър,само че ще ги вземем от Дортмунд,защото беше мнооого по евтино и наистина бг еър са по евтини по празниците.

Тони и от мен имаш подкрепа,мисли си за хубави неща и по позитивно,а пък и с едно бебе все ще се справите двамата с мъжа ти,не е чак такъв зор Grinning стига да си физически здрава. А тук винаги можеш да се пооплачеш ако нещо ти натежи или ти трябва съвет,нали така Hug

Общи условия

Активация на акаунт